Amin arkadasim.ne guzel sonrada oturur lohusa depresyonuna gireriz bir guzel hep birlikte yazar doker rahatlariz..ardindan gelsin guzel hayallerBak doğdu dedin , hayal bile kuramıyorum zaten yapı olarak da çok gerçekçi bir insanım. Umuyorum ki geçecek herşey. Valla anlatmak , paylaşmak bile hafifletiyor insanın içini. Sağ ol canımiyi dileklerin için. İnşallah hepimizin sorunsuz geçer , sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi.
Evet canım kesınlestıııı cok sukurAyyy yerim onu nasil tatli nasil guzel oluyordur kim bilirikincinin kiz olduguda kesinlestimi bugün pembe hic benim rengim degil ama ufakliklar bayiliyor :)) zaten bir sure sonra kendi giyinecek sana izin vermeyecek bence :))
Civilde bodyler var kumasi yumusacik 5 liraya almia esim renkli renkliEvet canım bende sadece mavi ve pembe sevmiyorum. Biraz daha iyiyim canım ama normale dönmeme az kaldı İnşâAllah yine arada ilaç içiyorum. Dün biraz iyiydim evimin yakınında civil mağazası vardı eşimle gittik ama bişey alamadım güzel şeyler vardı ama çok pahalı uygun ama sağlıklı kaliteli şeyler arayışındayım bir diğer çıktığımda da lcw düşünüyorum oda çok yakın evime. Henüz avm falan gözüm kesmiyor :)
Kahve ıcıp dertleselım sahıl kenarındaaaSarılalım vallahiilaç gibi gelir şu an bana.
Amma dağılmışsınız ya herkes bir yerlerde..havalar guzel olsa ben yine mesafe dinlemezdimde buzz gibiKahve ıcıp dertleselım sahıl kenarındaaakeşke yakın olsaydınnnnn malesefff sen sarıldıgımıııııı farzet artıkkk
Eşim çok hevesli canım hatta beşiği gece kendi tarafına koymak istediğini söylüyor sürekliOğlumda eşim hiç kullanmadı garip geliyor ona nedense eşin hevesliyse taşırsa ona göre de bişi olsun bence canım
Şuanda kötü hissettiriyor zaten canım ama anlatsamda anlayış gösterecek bir yapısı maalesef yok..Gamzelikiziniz freyahel kızlar korkuttunuz beni iyice İkizler den saka bı yana Gamzelikiziniz sanki bu duruma tepki vermen lazım bı şekilde ablana yoksa bu durum ilerde seni daha sıkıntıya düşürebilir yada kendini kötü hissettirebilir
@ParteMoralll kız olduğu netleşmiş hadi hayırlı olsun
Ay yok uzaklara dagilmisiz diye dedim yoksa o sekilde dagilmayalim zaten : ))
Kafa gittiAy yok uzaklara dagilmisiz diye dedim yoksa o sekilde dagilmayalim zaten : ))
Ahaha ne hos cayir cimen olacak ki salacagiz yuvarlansinlar
Benım gıbı deliden olduysa senden de olurBen de topluyum cok sukur bu aralar dagitmadim ama benim anlik:)) ayyy ne guzel oluracaba benden nasil bir annr cikacak meraktayim
Ya annesi hic mujsuz olurmu nasil ciksin oyle :)) ahh yerim o elleri o topuzlari :)) hepimizin tek.hayali saglikli olmalari insallahEvet canım kesınlestıııı cok sukursaglıklı olsun ınsallah baska bır dılegım yokkk
Evet ya dıyorum nevresım alıcaz ne renk alalım pembe al yaaaaa ya daaa mooor dıyor
O desın hep pembıslere gıdıyor kız işteeee begenınce alıyorum benım elım baska renklere gıdıyorkarısık takılıyoruz zaten kendı gıyınıyor bazem saçma secınce dıyorum bu daha guzel bak bende oyle gıydım kandırıyorum...
bugun doktora gıdıyoruz ya saclarını ıkı tane topuz yaptımcıkıcam anne hanı bana muj sürmedın dıyor annesının kıızı ben surerımde o surmezmı
Valla olursa baya herkes sasirir daha hamile olduguma inanmayan varBenım gıbı deliden olduysa senden de olurbayaaaa bayaaa oluyorrr ornek bıle oluyorrr
Sen gel macka parkina yada yildiz parkina salalim cocuklari gitmissin teee uzaklaraAy yok uzaklara dagilmisiz diye dedim yoksa o sekilde dagilmayalim zaten : ))
Ahaha ne hos cayir cimen olacak ki salacagiz yuvarlansinlar
Benden olduysa emin ol sendende olur : )))guzel anneBen de topluyum cok sukur bu aralar dagitmadim ama benim anlik:)) ayyy ne guzel oluracaba benden nasil bir annr cikacak meraktayim
Yok canım çıkamıyorum iki adımlıkla yol halbuki 200-300 metre anca uzaklıkta çok başım dönüyor eşime diyorum ki arabayla gidip gelelim :) öyle bi yer ki park yeri de çok yok boşuna yine yürüyeceğim yani biraz daha iyi olayım İnşâAllah çıkarım. Kız kardeşimde Yen'i Doğum yaptı günde bi kaç kez kıyafet battaniye değişiyorum diyor. Fazla fazla almış güzel temiz olanlardan ayıracak günlük giydirmem için :)Ben de arada hala bulanti hapi iciyorum bugün ictim mesela olur okadar bazen 1 ay icmiyorum bazen iki gun ustuste :)) civil cok pahali lcw bugun baktim ben hicbisry bulamadim magazasinda henuz tek cikmiyorsun sanirim canim ?
doğrudurCivilde bodyler var kumasi yumusacik 5 liraya almia esim renkli renkli
Ay oylemı dersın ınsallah hayırlı evlat olsunlarYa annesi hic mujsuz olurmu nasil ciksin oyle :)) ahh yerim o elleri o topuzlari :)) hepimizin tek.hayali saglikli olmalari insallahsenin ilk kiz baya birsey vardir saniyorum iki cimcimeyle gercekten daha sirtin yere gelmez senin pembe yada mor onlara baska renk yok suan iyi sen ikna.edebiliyorsun benim arkadasin kizi elbisenin altina kot giyiyordu yandım Allah cikarmiyordu yikiyordu ortaligi
Uhuhu gencligim cocuklugum yaa gecen yila kadar kizin okul piknikleri bile yildiz parkinda olurdu.10 aydir bu yaban ellerdeyim ama haftada 2 anneme geliyorum besiktasa : ))Sen gel macka parkina yada yildiz parkina salalim cocuklari gitmissin teee uzaklara
Valla olursa baya herkes sasirir daha hamile olduguma inanmayan varornek olmasada olur ya oglum bizle mutlu olsun saglikli olsun yeter ornek benden zor cünkü
aha bır catlak dahaBenden olduysa emin ol sendende olur : )))guzel anne
Bak beni gaza getiriyorsunuz olmazsa bulurum siziaha bır catlak dahaben guya daha evlenmem yaaaa derken kendımı evlenmış buldum esım kandırdı benı hahahahaahha olursun bebegım olursunnnn merak etmee Annelık baska bır duygu senden cok tatlı anne olacak bılıyorummm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?