2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Uhuhu gencligim cocuklugum yaa gecen yila kadar kizin okul piknikleri bile yildiz parkinda olurdu.10 aydir bu yaban ellerdeyim ama haftada 2 anneme geliyorum besiktasa : ))
Bizimkilerin hepside uskudarda brn artik 3haftada bir anca gidiyorum zor geliyor valla :)) ama 2 haftada bir geliyorsan bizde 2 haftada bir gotururuz iste yaz cocuklari nasilsa sere serpe yatsinlar ohh :))

Sen iki degil 4 cocugunda hakkindan gelirsin valla ona guvenim tam :)) kiz cocuk vefalidir anayi hic birakmaz erkek cocuk kariyi aldimi bitti araki bulasin anca grlin kafa dengi olacakki al gelinini oglunu gez ohh :)) biri kanguruda biri arabada gezersin sen yine :)) dimi herkes oyle diyor artik evden elini kolunu sallayip cikmak yok diyorlar esime diyorum sen bakarsin ben cikarim :))

Insallah bu gunler de gececek canim bas donmesini doktoruna soyledinmi ne diyor ? Bu kadar olmasi normalmiymis ? O ablalar kardesler arkadaslar iyi ki varlar bak gelecek yerde varmis internette var halledersin bir sekil :))

20:45 te ilk aşağıdan 2 tane koydular az önce ağızdan 2 tane verdiler 4 saatte bir ağızdan ilaçla devam edecekmişiz ağrı varmı dediler yok dedim kuzu bekliyorum
Ahhh canim ya ne diyecegimi bilemedim gercekten bedenen olmasa da kalben yanindayiz sana enerji gonderiyorum umarim ulasir :// cabucak atlatman birdaha yasamaman dilegiyle canim ben 5e kadar uyanigim iyi oldugunu duymayi bekliyorum

Poncikler siz hamile degil misiniz niye uyumuyorsunuz
Yok beee nerdeee uykuyla aram yokkk :)) resmen zorla uyuyorum
ayy 4mu yok almıyayım baby Evet öyleee gerçekten yaa kızlar bır başkaa ama oğluşunda guzel yetıstırırsen gelınınle ıyı olursan ohhhh

Gezerım canım ben yaa ınsallah yanı saglık olsun ne olacak gelırız ustesınden :))) ben evde durunca bunalırım ayyhh bana da demıslerdı ne olduuuuuuu sımdıde tek kv dedı dıger herkes bılıyor kı ben durmam

Bana da oyle diyorlar cocukla gezilmez cocukla cikillmaz diye hic duymuyorum ben gezerim sizde gorursunuz diyorum. Ben hamileligin basindan beri uyuyamiyorum uykuya dalmak resmen mesele oldu ://

Bana da oyle diyorlar cocukla gezilmez cocukla cikillmaz diye hic duymuyorum ben gezerim sizde gorursunuz diyorum. Ben hamileligin basindan beri uyuyamiyorum uykuya dalmak resmen mesele oldu ://
Bosver sen onları yaaa gıcık ınsanlar kıskanclık kına yaksınlar cıkamazsan.
Bende canm yaa cok zorlanıyorum benmkı gecelerı vuruyor kesın uyumucak yandım

Niye gezilmiyormus cocukla
Bosver sen onlari fildir fildirda gezdim.hatta hic gitmediğim yerlere cocukla gittim.minicikti kamp bile yaptim çadırda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…