Bizimkilerin hepside uskudarda brn artik 3haftada bir anca gidiyorum zor geliyor valla :)) ama 2 haftada bir geliyorsan bizde 2 haftada bir gotururuz iste yaz cocuklari nasilsa sere serpe yatsinlar ohh :))Uhuhu gencligim cocuklugum yaa gecen yila kadar kizin okul piknikleri bile yildiz parkinda olurdu.10 aydir bu yaban ellerdeyim ama haftada 2 anneme geliyorum besiktasa : ))
Ayyyy hamılelıkte çok poncık oldum yahu noluyorerrBak beni gaza getiriyorsunuz olmazsa bulurum sizisizin ikinizinde kocaman kalpleri var sizden olmayacakta kimden olacakmis anne freyahel @ParteMoralll
Bak beni gaza getiriyorsunuz olmazsa bulurum sizisizin ikinizinde kocaman kalpleri var sizden olmayacakta kimden olacakmis anne freyahel @ParteMoralll
Poncikler siz hamile degil misiniz niye uyumuyorsunuzAyyyy hamılelıkte çok poncık oldum yahu noluyorerr
Sen iki degil 4 cocugunda hakkindan gelirsin valla ona guvenim tam :)) kiz cocuk vefalidir anayi hic birakmaz erkek cocuk kariyi aldimi bitti araki bulasin anca grlin kafa dengi olacakki al gelinini oglunu gez ohh :)) biri kanguruda biri arabada gezersin sen yine :)) dimi herkes oyle diyor artik evden elini kolunu sallayip cikmak yok diyorlar esime diyorum sen bakarsin ben cikarim :))Ay oylemı dersın ınsallah hayırlı evlat olsunlar
bızım dısarı cıkmamız olaaaay bakma sen ben saclarımı yapıyorum gıyınıyorum makyaj yapıyorum canta hazırlıyorum o hala ıc camasırlarla koşuyor yanı o sonuca gelene kadar uzun bır zaman geçıyorcocugu kotu alıştırdım evde duramıyor fazlası da zarar :))) ıkısıyle napıcam bakalımmmmm
Yaa ne hos olur : ))Bizimkilerin hepside uskudarda brn artik 3haftada bir anca gidiyorum zor geliyor valla :)) ama 2 haftada bir geliyorsan bizde 2 haftada bir gotururuz iste yaz cocuklari nasilsa sere serpe yatsinlar ohh :))
Insallah bu gunler de gececek canim bas donmesini doktoruna soyledinmi ne diyor ? Bu kadar olmasi normalmiymis ? O ablalar kardesler arkadaslar iyi ki varlar bak gelecek yerde varmis internette var halledersin bir sekil :))Yok canım çıkamıyorum iki adımlıkla yol halbuki 200-300 metre anca uzaklıkta çok başım dönüyor eşime diyorum ki arabayla gidip gelelim :) öyle bi yer ki park yeri de çok yok boşuna yine yürüyeceğim yani biraz daha iyi olayım İnşâAllah çıkarım. Kız kardeşimde Yen'i Doğum yaptı günde bi kaç kez kıyafet battaniye değişiyorum diyor. Fazla fazla almış güzel temiz olanlardan ayıracak günlük giydirmem için :)
doğrudur
Çok duramadım canım 10-15 dk anca oda hızlı hızlı baktık çıktık
Mutlaka dinlemek isterim :))
deli yanlarimi bi ara anlatirim
Ayyyy hamılelıkte çok poncık oldum yahu noluyorerr
20:45 te ilk aşağıdan 2 tane koydular az önce ağızdan 2 tane verdiler 4 saatte bir ağızdan ilaçla devam edecekmişiz ağrı varmı dediler yok dedim kuzu bekliyorumAllah Allah ilaci verdiler mi hala bekliyormusun ?
Teferruatlı yani.yalniz misin esini yanina aldılar mi20:45 te ilk aşağıdan 2 tane koydular az önce ağızdan 2 tane verdiler 4 saatte bir ağızdan ilaçla devam edecekmişiz ağrı varmı dediler yok dedim kuzu bekliyorum
Ahhh canim ya ne diyecegimi bilemedim gercekten bedenen olmasa da kalben yanindayiz sana enerji gonderiyorum umarim ulasir :// cabucak atlatman birdaha yasamaman dilegiyle canim ben 5e kadar uyanigim iyi oldugunu duymayi bekliyorum20:45 te ilk aşağıdan 2 tane koydular az önce ağızdan 2 tane verdiler 4 saatte bir ağızdan ilaçla devam edecekmişiz ağrı varmı dediler yok dedim kuzu bekliyorum
Yok beee nerdeee uykuyla aram yokkk :)) resmen zorla uyuyorumPoncikler siz hamile degil misiniz niye uyumuyorsunuz
ayy 4mu yok almıyayım babySen iki degil 4 cocugunda hakkindan gelirsin valla ona guvenim tam :)) kiz cocuk vefalidir anayi hic birakmaz erkek cocuk kariyi aldimi bitti araki bulasin anca grlin kafa dengi olacakki al gelinini oglunu gez ohh :)) biri kanguruda biri arabada gezersin sen yine :)) dimi herkes oyle diyor artik evden elini kolunu sallayip cikmak yok diyorlar esime diyorum sen bakarsin ben cikarim :))
Bana da oyle diyorlar cocukla gezilmez cocukla cikillmaz diye hic duymuyorum ben gezerim sizde gorursunuz diyorum. Ben hamileligin basindan beri uyuyamiyorum uykuya dalmak resmen mesele oldu ://Yok beee nerdeee uykuyla aram yokkk :)) resmen zorla uyuyorum
ayy 4mu yok almıyayım babyEvet öyleee gerçekten yaa kızlar bır başkaa ama oğluşunda guzel yetıstırırsen gelınınle ıyı olursan ohhhh
Gezerım canım ben yaa ınsallah yanı saglık olsun ne olacak gelırız ustesınden :))) ben evde durunca bunalırım ayyhh bana da demıslerdı ne olduuuuuuu sımdıde tek kv dedı dıger herkes bılıyor kı ben durmam
Bosver sen onları yaaa gıcık ınsanlar kıskanclık kına yaksınlar cıkamazsan.Bana da oyle diyorlar cocukla gezilmez cocukla cikillmaz diye hic duymuyorum ben gezerim sizde gorursunuz diyorum. Ben hamileligin basindan beri uyuyamiyorum uykuya dalmak resmen mesele oldu ://
Benimkide geceleri uyanık.tersi olur belki diye avutuyorum kendimiBosver sen onları yaaa gıcık ınsanlar kıskanclık kına yaksınlar cıkamazsan.
Bende canm yaa cok zorlanıyorum benmkı gecelerı vuruyor kesın uyumucak yandım
Niye gezilmiyormus cocuklaBana da oyle diyorlar cocukla gezilmez cocukla cikillmaz diye hic duymuyorum ben gezerim sizde gorursunuz diyorum. Ben hamileligin basindan beri uyuyamiyorum uykuya dalmak resmen mesele oldu ://
Benimkide geceleri uyanık.tersi olur belki diye avutuyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?