2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bosver sen onları yaaa gıcık ınsanlar kıskanclık kına yaksınlar cıkamazsan.
Bende canm yaa cok zorlanıyorum benmkı gecelerı vuruyor kesın uyumucak yandım
Benimki vurmuyor yada vuruyorda ben anlamiyorum ama uyku yok bence benim oglusda uyumayacak :))

Ahhh canim ya ne diyecegimi bilemedim gercekten bedenen olmasa da kalben yanindayiz sana enerji gonderiyorum umarim ulasir :// cabucak atlatman birdaha yasamaman dilegiyle canim ben 5e kadar uyanigim iyi oldugunu duymayi bekliyorum
Banada burda zaman geçmeyince uyku modundayım inşallah canım en kısa zamanda

kızlarrr apple kullanan varmı bıtane program buldum kalp atısını dınlıcem bebegın eger olursa kendımde denedım ama ayy cok garip

Kiza bugun soruyorum indirim varmi subatta diye henuz belli degil diyor. Den neleri alacaksin indirimden emzik biberon ates olcer falan bekliyorum ben
Ben sormuştum indirim olcak demişlerdi şubat için :) aldıklarınıda güle güle kullansın minik kuzu canım ben ateş ölçer biberon fln aldım şimdi emzik ve banyo ürünleri lohusa ürünleri bi de kanguru fln alcam onlar kaldı galiba daha çok tabi ki eksik ama.. bi de nevresim fln almak istiyorum ama daha yatak yok ortada beklicem biraz artk :))
Ayy hepsi çok güzel güle güle kullansın kuzu ablası da şimdi ona neler neler hazırlar

Ya nengüzel baya bi hevesli beşiği kendi tarafına koymayı düşünüosa emzirmeyide düşür şaka bi yana çok hoş baya iilgili bi baba olacak desene

Ya nengüzel baya bi hevesli beşiği kendi tarafına koymayı düşünüosa emzirmeyide düşür şaka bi yana çok hoş baya iilgili bi baba olacak desene
Evet ben uyuyabilirmişim o emzirirmiş :))
Kediyi annesinin memesine koyarlar ya öyle bir şey sanıyor sanırım
Artık ağladığı zaman verir bana diye düşünüyorum çünkü çok çok hevesli biz büyük ihtimal paylaşamıcaz kızımızı :))

Evet ikinize göre bir model seçersen daha iyi olur bence :)

Günaydın kızlar :) çok özür diliyerek söylüyorum bugün cırcırımın 3. Günü günde 3-4 defa olması beni ürkütmedi diye bekledim dün bişiler bişiler denedim gece çıkmayınca geçti sandım sabah baktım yine aynıyım de kuru öksürük başladı hayır olsun. Öğlearasında doktoruma gitcem zaten kontrolüm var inş güzel şeyler söyler bana dua edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…