Ahhh canim ya ne diyecegimi bilemedim gercekten bedenen olmasa da kalben yanindayiz sana enerji gonderiyorum umarim ulasir :// cabucak atlatman birdaha yasamaman dilegiyle canim ben 5e kadar uyanigim iyi oldugunu duymayi bekliyorum
Ben sormuştum indirim olcak demişlerdi şubat için :) aldıklarınıda güle güle kullansın minik kuzu canım ben ateş ölçer biberon fln aldım şimdi emzik ve banyo ürünleri lohusa ürünleri bi de kanguru fln alcam onlar kaldı galiba daha çok tabi ki eksik ama.. bi de nevresim fln almak istiyorum ama daha yatak yok ortada beklicem biraz artk :))
Eşim çok hevesli canım hatta beşiği gece kendi tarafına koymak istediğini söylüyor sürekli
Şuanda kötü hissettiriyor zaten canım ama anlatsamda anlayış gösterecek bir yapısı maalesef yok..
25 senedir nasıl idare ediyorsam öyle etmeye çalışıcam olmazsa annemden rica edicem konuşmasını.
Evet ben uyuyabilirmişim o emzirirmiş :))
Kediyi annesinin memesine koyarlar ya öyle bir şey sanıyor sanırım
Artık ağladığı zaman verir bana diye düşünüyorum çünkü çok çok hevesli biz büyük ihtimal paylaşamıcaz kızımızı :))
Tecrübeli anneler babalar kanguru kullanıyor mu acaba ? Ben bir model beğendim ama flamingolu eşimin kullanımına uygun değil.
Kullanmak istiyor ama gerek olur mu onun kullanmasına ben genelde yalnız çıkacağım zamanlar için istiyorum çünkü.
Günaydın kızlarSSeryladyfreyahel
güle güle giysinler inşallah çok tatlılar BBYV
herşeyin sağlıkla tamamlandığını iyi olduğunu tez zamanda duyarız inşallah
Günaydın kızlar :) çok özür diliyerek söylüyorum bugün cırcırımın 3. Günü günde 3-4 defa olması beni ürkütmedi diye bekledim dün bişiler bişiler denedim gece çıkmayınca geçti sandım sabah baktım yine aynıyım de kuru öksürük başladı hayır olsun. Öğlearasında doktoruma gitcem zaten kontrolüm var inş güzel şeyler söyler bana dua edin