2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Çok geçmiş olsun canım inş bi sıkıntı yoktur bol sıvı tüket

Canım bence bu hafta hissedesin yavaştan
inşallah canım doktorum plesanta karın alt duvarına yerleşmiş hareketleri hissetmen için biraz dezavantaj geç hissedebilirsin dedi bu hafta gittiğimde. o yüzden ben biraz geç hissedeceğim sanırım. hatta sata göre 22. haftaya girdim ama yok hala

Aaa olsun canım bebiş sağlıklı olsunda 1,2 hafta geç hisset geç döllenmemi wardı sende

Aman canim cok sükür ama gercekten dinlen is falan yapma olurmu progestan yazdimi peki fitil yada hap ?
Progestan'in turevinde iğne varmış. Onu yaptı. Kendi doktoruma gittim şimdi. O da rapor yazdı. Gorunen hiçbir sıkıntı yok ama ben de iğne vurulmasan hap yazacaktm, sen kazayı stres yaptığın için oldugunu düşünüyorum,dedi. Senin de serry'ciğim,bütün hamile arkadaşlarin da aklında olsun, stres yapinca bir hormon artiyormus gebelikte, o hormon dusuk riski olmayanı bile dusuge iteler, dedi.

Sabah sabah bunlarla güne başlamak Hepppsiii çok güzel MâşâAllah Rabbim sağlıkla güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin İnşâAllah. Benimde şu kusmalar bitse bende bi adapte olsam çıksam alsam herşey:) bulantılar yüzünden hiç hamileliğime adapte olamadım böyle sizlerde gördükçe hevesim geliyor :) normalde sürekli başkalarına hediye alırdım böyle şeyler kendime sıra gelince hiç bişey alamadım :)

Geçmişi okuyamadım canım hiç bişeyi stres yapma biz stres yapınca bebekte stres hormonu salgılarmış. Benim 10. Haftada çok yoğun kanamam olmuştu ya o zaman bebeğimin kalp atış hızı 192ye çıkmıştı sonra düzeldi çok şükür onlarda herşeyi biliyor anlıyor Rabbime emanet

çok rahatsız olmam ama çok ta sevemedim şimdilik. hele şuan zaten yeni yeni belli oluyor, o yüzden tuhafıma gidiyor karnıma dokunulması.
Benim yaşadığım daha boyutlu bir durum canım karnımın üstüne yatılması kalabalık ortamda hiç el çekilmemesi falan..
İnşallah seninde kimse dokunmaz :)
Birde dikkat ettim çok bol giydiğim zaman olmuyor sende deneyebilirsin

Merhaba Yeşim ben temmuz annesiyim bayadir bakmamistim haziran annelerin gündemine bakayım diye girdim sondan başladım okumaya seni görünce merak ettim zorlu sürecini okudum insallah dilediğin zamanda Allah sağlıkla bir evlat kucağına almayı nasip eder guclu bı kadın gördüm karşımda umarım çabuk toparlarsin geçmiş olsun

Üstüne mi yatıyorlar? Bence çok garip ve anormal bi davranış. Senin değil onların utanması lazım..

Üstüne mi yatıyorlar? Bence çok garip ve anormal bi davranış. Senin değil onların utanması lazım..
Onlar utanmıyor ki yapıyor canım olan bana oluyor valla bu sefer çocukların da çok çok dikkatini çekiyor bana hamilelikle ilgili sorular soruyorlar artık giriyorum yerin en dibine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…