Çok geçmiş olsun canım inş bi sıkıntı yoktur bol sıvı tüketGünaydın kızlar :) çok özür diliyerek söylüyorum bugün cırcırımın 3. Günügünde 3-4 defa olması beni ürkütmedi diye bekledim dün bişiler bişiler denedim gece çıkmayınca geçti sandım sabah baktım yine aynıyım de kuru öksürük başladı hayır olsun. Öğlearasında doktoruma gitcem zaten kontrolüm var inş güzel şeyler söyler bana dua edin
Bol sıvı almaya çalışıyorum,zaten meyve yemiyorum daha da fena eder diye. Bakalım ya inş bebiş iyidir belki bağırsaklarındaki beyazlık da gitmiştirÇok geçmiş olsun canım inş bi sıkıntı yoktur bol sıvı tüket
inşallah canım doktorum plesanta karın alt duvarına yerleşmiş hareketleri hissetmen için biraz dezavantaj geç hissedebilirsin dedi bu hafta gittiğimde. o yüzden ben biraz geç hissedeceğim sanırım.Canım bence bu hafta hissedesin yavaştan
Aaa olsun canım bebiş sağlıklı olsunda 1,2 hafta geç hisset geç döllenmemi wardı sendeinşallah canım doktorum plesanta karın alt duvarına yerleşmiş hareketleri hissetmen için biraz dezavantaj geç hissedebilirsin dedi bu hafta gittiğimde. o yüzden ben biraz geç hissedeceğim sanırım.hatta sata göre 22. haftaya girdim ama yok hala
Progestan'in turevinde iğne varmış. Onu yaptı. Kendi doktoruma gittim şimdi. O da rapor yazdı. Gorunen hiçbir sıkıntı yok ama ben de iğne vurulmasan hap yazacaktm, sen kazayı stres yaptığın için oldugunu düşünüyorum,dedi. Senin de serry'ciğim,bütün hamile arkadaşlarin da aklında olsun, stres yapinca bir hormon artiyormus gebelikte, o hormon dusuk riski olmayanı bile dusuge iteler, dedi.Aman canim cok sükür ama gercekten dinlen is falan yapma olurmu progestan yazdimi peki fitil yada hap ?
Hangi program söyleyebilir misiniz?kızlarrr apple kullanan varmı bıtane program buldum kalp atısını dınlıcem bebegıneger olursa kendımde denedım ama ayy cok garip
Bunlarda bizim.bide biri isimli biri normal 2 takim 10 lu hastane cikisimiz var.duz beyaz uzun kollu bodyler var cok fazla kizim illa ablali alalim dyince verdim ona kumas boyasi ile yaz ne istiyorsan dedimcanim kardesim...bir tek ablam olsun bana birsey olmaz..ablasinin prensi falan yazacakmis : ))Eki Görüntüle 2225649 Eki Görüntüle 2225650 Eki Görüntüle 2225651 Eki Görüntüle 2225652 Eki Görüntüle 2225653 Eki Görüntüle 2225655 Eki Görüntüle 2225656 Eki Görüntüle 2225658 Eki Görüntüle 2225659 Eki Görüntüle 2225661 Eki Görüntüle 2225662 Eki Görüntüle 2225666 Eki Görüntüle 2225667 Eki Görüntüle 2225668 Eki Görüntüle 2225669 Eki Görüntüle 2225671 Eki Görüntüle 2225672 Eki Görüntüle 2225673 Eki Görüntüle 2225675 Eki Görüntüle 2225676 Eki Görüntüle 2225677 Eki Görüntüle 2225679
Geçmişi okuyamadım canım hiç bişeyi stres yapma biz stres yapınca bebekte stres hormonu salgılarmış. Benim 10. Haftada çok yoğun kanamam olmuştu ya o zaman bebeğimin kalp atış hızı 192ye çıkmıştı sonra düzeldi çok şükür onlarda herşeyi biliyor anlıyor Rabbime emanetProgestan'in turevinde iğne varmış. Onu yaptı. Kendi doktoruma gittim şimdi. O da rapor yazdı. Gorunen hiçbir sıkıntı yok ama ben de iğne vurulmasan hap yazacaktm, sen kazayı stres yaptığın için oldugunu düşünüyorum,dedi. Senin de serry'ciğim,bütün hamile arkadaşlarin da aklında olsun, stres yapinca bir hormon artiyormus gebelikte, o hormon dusuk riski olmayanı bile dusuge iteler, dedi.
çok rahatsız olmam ama çok ta sevemedim şimdilik. hele şuan zaten yeni yeni belli oluyor, o yüzden tuhafıma gidiyor karnıma dokunulması.Kızlar karnınıza dokunulmasından rahatsız olur musunuz ? Yoksa olağan mı karşılarsınız ?
Benim yaşadığım daha boyutlu bir durum canım karnımın üstüne yatılması kalabalık ortamda hiç el çekilmemesi falan..çok rahatsız olmam ama çok ta sevemedim şimdilik. hele şuan zaten yeni yeni belli oluyor, o yüzden tuhafıma gidiyor karnıma dokunulması.
Merhaba Yeşim ben temmuz annesiyim bayadir bakmamistim haziran annelerin gündemine bakayım diye girdim sondan başladım okumaya seni görünce merak ettim zorlu sürecini okudum insallah dilediğin zamanda Allah sağlıkla bir evlat kucağına almayı nasip eder guclu bı kadın gördüm karşımda umarım çabuk toparlarsin geçmiş olsunKızlar tüm mesajlara bakamadım hastaneye yattım sabah 9 da geldim 11 de yatışım yapıldı gece uyuyamamıştım uyumuşumşuanda tek yapılan damar yolu açıldı daha ilaç falan hiç birşey vermediler beklemedeyim
Ayy ben kullanıyorum uygulamanın adı nedir :))kızlarrr apple kullanan varmı bıtane program buldum kalp atısını dınlıcem bebegıneger olursa kendımde denedım ama ayy cok garip
Bılmıyorum ama kendı kalbımı de denedım bıraz zor buluyor ama buldu bıraz az cıkıyor yıne de duyuyorsın bır cok kısı denemıs hepsı duymuslarTelefon nasıl ses dalgası yayabilir ki
Hangi program söyleyebilir misiniz?
kızlar burdan bılerek yazmaıdm yasak falandır dıye mesajla yazayım ban yemeyelım :)))Ayy ben kullanıyorum uygulamanın adı nedir :))
Cok heyecanlandım :)
Benim de akşam çok büyüyo.. nedenini biliyor musun?aynen bende atarım bir ara bide akşamları iki katına çıkıyor nerdeyse :)
Üstüne mi yatıyorlar? Bence çok garip ve anormal bi davranış. Senin değil onların utanması lazım..Bende o şekilde bir kere dokunulmasına bir şey demiyorum canım ama annemlere gidiyorum mesela gelen giden dokunuyor üstüne yatıyor. Annem hariç herkes yapıyor. Dinlemeye çalışıyorlar üstüne yatıp babam yaptığında hele çok çok utanıyorum. Normaldede biraz utangaç bir insanım ama kim olsa utanır diye düşünüyorum
Bir gün gerceklestirecegiz cancağızımKahve ıcıp dertleselım sahıl kenarındaaakeşke yakın olsaydınnnnn malesefff sen sarıldıgımıııııı farzet artıkkk
Onlar utanmıyor ki yapıyor canım olan bana oluyor vallaÜstüne mi yatıyorlar? Bence çok garip ve anormal bi davranış. Senin değil onların utanması lazım..
Sağlıkla doğsun , iyi günlerde giyinsin inşallahBunlarda bizim.bide biri isimli biri normal 2 takim 10 lu hastane cikisimiz var.duz beyaz uzun kollu bodyler var cok fazla kizim illa ablali alalim dyince verdim ona kumas boyasi ile yaz ne istiyorsan dedimcanim kardesim...bir tek ablam olsun bana birsey olmaz..ablasinin prensi falan yazacakmis : ))Eki Görüntüle 2225649 Eki Görüntüle 2225650 Eki Görüntüle 2225651 Eki Görüntüle 2225652 Eki Görüntüle 2225653 Eki Görüntüle 2225655 Eki Görüntüle 2225656 Eki Görüntüle 2225658 Eki Görüntüle 2225659 Eki Görüntüle 2225661 Eki Görüntüle 2225662 Eki Görüntüle 2225666 Eki Görüntüle 2225667 Eki Görüntüle 2225668 Eki Görüntüle 2225669 Eki Görüntüle 2225671 Eki Görüntüle 2225672 Eki Görüntüle 2225673 Eki Görüntüle 2225675 Eki Görüntüle 2225676 Eki Görüntüle 2225677 Eki Görüntüle 2225679
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?