Benim de akşam çok büyüyo.. nedenini biliyor musun?
aynen canım 1 hafta fark kaldı normalde 29 mayıs tahmini doğum ama 5 hazirana sarktı :) sağlıkla gelsinde hiç önemli değilAaa olsun canım bebiş sağlıklı olsunda 1,2 hafta geç hisset geç döllenmemi wardı sende
inşallah güzel haberlerini bekliyoruz canımKuzlarr günaydınn hayırlı günler herkese :))
Bugün deraylı ultasonum var saat 3 te inşallah iyi hayırlı haberlerle gelirim sizlere haber vereceğim :)))
Benim tansiyonum firlayinca da stresten oldugunu dusunmuslerdi ama stres yapacak bir durumumda yoktu o siralar o yuzden seninkinin oyle olabilecegini tahmin etmistim demekki neymis hicbirseyi ve hiç kimseyi belli bir sure takmiyormusuz Rabbim sana birdaha yasatmasin canim ne kaza ne lekelenme canimProgestan'in turevinde iğne varmış. Onu yaptı. Kendi doktoruma gittim şimdi. O da rapor yazdı. Gorunen hiçbir sıkıntı yok ama ben de iğne vurulmasan hap yazacaktm, sen kazayı stres yaptığın için oldugunu düşünüyorum,dedi. Senin de serry'ciğim,bütün hamile arkadaşlarin da aklında olsun, stres yapinca bir hormon artiyormus gebelikte, o hormon dusuk riski olmayanı bile dusuge iteler, dedi.
Yaaa insallah canim aldiklarimizi kullanmalari nasip olsun canim. Ne emek ne hayaller var hepsinin uzerinde :))nevresimi yataktan sonra al bencede canim onu da bahara birak :))Ben sormuştum indirim olcak demişlerdi şubat için :) aldıklarınıda güle güle kullansın minik kuzucanım ben ateş ölçer biberon fln aldım şimdi emzik ve banyo ürünleri lohusa ürünleri bi de kanguru fln alcam onlar kaldı galiba daha çok tabi ki eksik ama.. bi de nevresim fln almak istiyorum ama daha yatak yok ortada beklicem biraz artk :))
Ayy hepsi çok güzelgüle güle kullansın kuzu ablası da şimdi ona neler neler hazırlar
Canim nasilsin ?Banada burda zaman geçmeyince uyku modundayım inşallah canım en kısa zamanda
Belki de içten içe önceden takıldığin bir konu vardı. Bazen insan farketmiyor bile. Ama aşip gecmissin ne güzel. Evet, yaşayan daha iyi biliyor, dediğin gibi çıktı .Amin cümlemize canım benim, Allah hiçbirimize yasatmasin.Benim tansiyonum firlayinca da stresten oldugunu dusunmuslerdi ama stres yapacak bir durumumda yoktu o siralar o yuzden seninkinin oyle olabilecegini tahmin etmistim demekki neymis hicbirseyi ve hiç kimseyi belli bir sure takmiyormusuz Rabbim sana birdaha yasatmasin canim ne kaza ne lekelenme canim
Kuzum hic olmazsa internetten al bikac birsey hevesin gitsin :))Sabah sabah bunlarla güne başlamakHepppsiii çok güzel MâşâAllah Rabbim sağlıkla güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin İnşâAllah. Benimde şu kusmalar bitse bende bi adapte olsam çıksam alsam herşey:) bulantılar yüzünden hiç hamileliğime adapte olamadım böyle sizlerde gördükçe hevesim geliyor :) normalde sürekli başkalarına hediye alırdım böyle şeyler kendime sıra gelince hiç bişey alamadım :)
Evet, bizim ruh halimiz ile çok bağlantılı. Trafik kazası geçirdik de pazar akşamı. Kırmızı ışıkta durunca biz, arkamizdaki kamyonet duramamis, sert bir şekilde carpti. Kemer vardı ama o da biraz kastı. Üzüldüm baya duruma ve korktum. O an kanama gelmedi ama dün akşam kahverengi lekelenme oldu. Çok haklısın, her şeyi anlıyorlar.Geçmişi okuyamadım canım hiç bişeyi stres yapma biz stres yapınca bebekte stres hormonu salgılarmış. Benim 10. Haftada çok yoğun kanamam olmuştu ya o zaman bebeğimin kalp atış hızı 192ye çıkmıştı sonra düzeldi çok şükür onlarda herşeyi biliyor anlıyor Rabbime emanet
Kuzum benim android yukleyemem ama adi neymis ? Birde sen yine cok kullanma telefon radrasyon falan malum ama insan merak etmiyorda degil :))Bılmıyorum ama kendı kalbımı de denedım bıraz zor buluyor ama buldu bıraz az cıkıyor yıne de duyuyorsın bır cok kısı denemıs hepsı duymuslar
Ayh hadi inşallah .Hayırlı haberlerle gel.Kuzlarr günaydınn hayırlı günler herkese :))
Bugün deraylı ultasonum var saat 3 te inşallah iyi hayırlı haberlerle gelirim sizlere haber vereceğim :)))
Solomombaby almayı düşünüyorum ben, hem ergonomik, hem fiyatı uygun, hem yenidoğan aparatı var. Biz eşimle şunu beğendik. O takacak valla:).Bunun çok açık gri rengi de var ama, ben kuşlu beğendim ya, filli vs de var, noktalı da var . Solomombaby markasında bulabilirsin diye düşünüyorum aradığını .Dün akşam baktık siyah beyaz olmalıymış :))
İkimize uygun bir model bulucam inşallah
Yaaaa sen ozana cicilermi aldin. Saglikla giysin kuzum oglusumun adasi olacak sanirim esimi vazgeçiremedim arkadaslarimda ona destek veriyor bayildim bayildim kiyafetlere butun parami bunlara veresim var yeminle :)) su sarılı tulum e bebek mi kuzu ?Bunlarda bizim.bide biri isimli biri normal 2 takim 10 lu hastane cikisimiz var.duz beyaz uzun kollu bodyler var cok fazla kizim illa ablali alalim dyince verdim ona kumas boyasi ile yaz ne istiyorsan dedimcanim kardesim...bir tek ablam olsun bana birsey olmaz..ablasinin prensi falan yazacakmis : ))Eki Görüntüle 2225649 Eki Görüntüle 2225650 Eki Görüntüle 2225651 Eki Görüntüle 2225652 Eki Görüntüle 2225653 Eki Görüntüle 2225655 Eki Görüntüle 2225656 Eki Görüntüle 2225658 Eki Görüntüle 2225659 Eki Görüntüle 2225661 Eki Görüntüle 2225662 Eki Görüntüle 2225666 Eki Görüntüle 2225667 Eki Görüntüle 2225668 Eki Görüntüle 2225669 Eki Görüntüle 2225671 Eki Görüntüle 2225672 Eki Görüntüle 2225673 Eki Görüntüle 2225675 Eki Görüntüle 2225676 Eki Görüntüle 2225677 Eki Görüntüle 2225679
Belkide canim hissetmeden uzuldum ettim birseye o da zamanla cikti . Stresi cok ciddiye almiyoruz aslinda ama cok tehlikeliBelki de içten içe önceden takıldığin bir konu vardı. Bazen insan farketmiyor bile. Ama aşip gecmissin ne güzel. Evet, yaşayan daha iyi biliyor, dediğin gibi çıktı .Amin cümlemize canım benim, Allah hiçbirimize yasatmasin.
Aminn ins.Sabah sabah bunlarla güne başlamakHepppsiii çok güzel MâşâAllah Rabbim sağlıkla güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin İnşâAllah. Benimde şu kusmalar bitse bende bi adapte olsam çıksam alsam herşey:) bulantılar yüzünden hiç hamileliğime adapte olamadım böyle sizlerde gördükçe hevesim geliyor :) normalde sürekli başkalarına hediye alırdım böyle şeyler kendime sıra gelince hiç bişey alamadım :)
Sarı civcivliyi soruyorsan civilden almis esimle kizim.Yaaaa sen ozana cicilermi aldin. Saglikla giysin kuzum oglusumun adasi olacak sanirim esimi vazgeçiremedim arkadaslarimda ona destek veriyor bayildim bayildim kiyafetlere butun parami bunlara veresim var yeminle :)) su sarılı tulum e bebek mi kuzu ?
İnşâAllah canım ama ben görerek almayı daha çok seviyorumKuzum hic olmazsa internetten al bikac birsey hevesin gitsin :))
Çok geçmiş olsun canım. Biz ne kadar dikkat etsekte oluyor böyle şeyler Rabbim beterinden korusunEvet, bizim ruh halimiz ile çok bağlantılı. Trafik kazası geçirdik de pazar akşamı. Kırmızı ışıkta durunca biz, arkamizdaki kamyonet duramamis, sert bir şekilde carpti. Kemer vardı ama o da biraz kastı. Üzüldüm baya duruma ve korktum. O an kanama gelmedi ama dün akşam kahverengi lekelenme oldu. Çok haklısın, her şeyi anlıyorlar.
ya ne güzel :) benim eşim hiç anlamaz ailemde şehir dışında zaten ablam mesaj atmış ne renk battaniye alayım diye:) sen al senin zevkine güveniyorum dedim bende.Aminn ins.
Bosver daha cok zaman var sen iyi olda.
Bu aydan sonrada umarim artik daha dinc enerjik olursun
Bunlarida ben almadim ki esimle annem aliyorlar : )
Bende bu markaya bakıyorum canım siyah beyaz olursa takarmış. Ama ben daha farklı olanları beğendim. O kadar hevesli ki pembe bile olsa takar diye düşünüyorum :))Solomombaby almayı düşünüyorum ben, hem ergonomik, hem fiyatı uygun, hem yenidoğan aparatı var. Biz eşimle şunu beğendik. O takacak valla:).Bunun çok açık gri rengi de var ama, ben kuşlu beğendim ya, filli vs de var, noktalı da var . Solomombaby markasında bulabilirsin diye düşünüyorum aradığını .
Canım banada yazarmısın programın ismini :)Ozelden yaz cnm burdan yanlış olabılır ben denedım oldu hatta bebişşm tepkı verdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?