2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Aaa olsun canım bebiş sağlıklı olsunda 1,2 hafta geç hisset geç döllenmemi wardı sende
aynen canım 1 hafta fark kaldı normalde 29 mayıs tahmini doğum ama 5 hazirana sarktı :) sağlıkla gelsinde hiç önemli değil
Kuzlarr günaydınn hayırlı günler herkese :))
Bugün deraylı ultasonum var saat 3 te inşallah iyi hayırlı haberlerle gelirim sizlere haber vereceğim :)))
inşallah güzel haberlerini bekliyoruz canım

Benim tansiyonum firlayinca da stresten oldugunu dusunmuslerdi ama stres yapacak bir durumumda yoktu o siralar o yuzden seninkinin oyle olabilecegini tahmin etmistim demekki neymis hicbirseyi ve hiç kimseyi belli bir sure takmiyormusuz Rabbim sana birdaha yasatmasin canim ne kaza ne lekelenme canim

Yaaa insallah canim aldiklarimizi kullanmalari nasip olsun canim. Ne emek ne hayaller var hepsinin uzerinde :))nevresimi yataktan sonra al bencede canim onu da bahara birak :))

Belki de içten içe önceden takıldığin bir konu vardı. Bazen insan farketmiyor bile. Ama aşip gecmissin ne güzel. Evet, yaşayan daha iyi biliyor, dediğin gibi çıktı .Amin cümlemize canım benim, Allah hiçbirimize yasatmasin.

Kuzum hic olmazsa internetten al bikac birsey hevesin gitsin :))

Evet, bizim ruh halimiz ile çok bağlantılı. Trafik kazası geçirdik de pazar akşamı. Kırmızı ışıkta durunca biz, arkamizdaki kamyonet duramamis, sert bir şekilde carpti. Kemer vardı ama o da biraz kastı. Üzüldüm baya duruma ve korktum. O an kanama gelmedi ama dün akşam kahverengi lekelenme oldu. Çok haklısın, her şeyi anlıyorlar.

Bılmıyorum ama kendı kalbımı de denedım bıraz zor buluyor ama buldu bıraz az cıkıyor yıne de duyuyorsın bır cok kısı denemıs hepsı duymuslar
Kuzum benim android yukleyemem ama adi neymis ? Birde sen yine cok kullanma telefon radrasyon falan malum ama insan merak etmiyorda degil :))

Dün akşam baktık siyah beyaz olmalıymış :))
İkimize uygun bir model bulucam inşallah
Solomombaby almayı düşünüyorum ben, hem ergonomik, hem fiyatı uygun, hem yenidoğan aparatı var. Biz eşimle şunu beğendik. O takacak valla:).Bunun çok açık gri rengi de var ama, ben kuşlu beğendim ya, filli vs de var, noktalı da var . Solomombaby markasında bulabilirsin diye düşünüyorum aradığını .

Eklentiler

• IMG_20190116_122939.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 51
Yaaaa sen ozana cicilermi aldin. Saglikla giysin kuzum oglusumun adasi olacak sanirim esimi vazgeçiremedim arkadaslarimda ona destek veriyor bayildim bayildim kiyafetlere butun parami bunlara veresim var yeminle :)) su sarılı tulum e bebek mi kuzu ?

Belkide canim hissetmeden uzuldum ettim birseye o da zamanla cikti . Stresi cok ciddiye almiyoruz aslinda ama cok tehlikeli

Aminn ins.
Bosver daha cok zaman var sen iyi olda.
Bu aydan sonrada umarim artik daha dinc enerjik olursun
Bunlarida ben almadim ki esimle annem aliyorlar : )

Sarı civcivliyi soruyorsan civilden almis esimle kizim.
Diger aslanli 2li sari netten.
Yaa minik bir ozan daha ben onu yerim hem muslinleride ayni
Var daha zaman naz kapris istedigin ismi koydurursun sen : )

Kuzum hic olmazsa internetten al bikac birsey hevesin gitsin :))
İnşâAllah canım ama ben görerek almayı daha çok seviyorum
Çok geçmiş olsun canım. Biz ne kadar dikkat etsekte oluyor böyle şeyler Rabbim beterinden korusun
Aminn ins.
Bosver daha cok zaman var sen iyi olda.
Bu aydan sonrada umarim artik daha dinc enerjik olursun
Bunlarida ben almadim ki esimle annem aliyorlar : )
ya ne güzel :) benim eşim hiç anlamaz ailemde şehir dışında zaten ablam mesaj atmış ne renk battaniye alayım diye:) sen al senin zevkine güveniyorum dedim bende.

Bende bu markaya bakıyorum canım siyah beyaz olursa takarmış. Ama ben daha farklı olanları beğendim. O kadar hevesli ki pembe bile olsa takar diye düşünüyorum :))
Ne siyah beyaz nede çok kıza yönelik olmasın bence bebek koyucaz içine biraz neşeli olması gerekir :)
Sizin seçtiğiniz çok şirinmiş inşallah içine koyup gezdirdiğimiz günlerde gelsin biran önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…