- 1 Eylül 2018
- 1.166
- 1.202
- 133
Aslanlı olanlar ilkim bebe mi? Sanki orda görmüştüm ben de kalitesi nasıl acabaSarı civcivliyi soruyorsan civilden almis esimle kizim.
Diger aslanli 2li sari netten.
Yaa minik bir ozan daha ben onu yerim hem muslinleride ayni
Var daha zaman naz kapris istedigin ismi koydurursun sen : )
Tamamen kaybolucak inşallah canım sen içini ferah tut :)Kızlaar gittim doktora:) gayta örneği istedi bi tedbir alalıö dedi. Akşama veririm inş. Bebişime baktı hep arkası dönük artık bakmıyor . Bi bakıyor sonra hemen dönüyor :) bağırsak parlaklığı biraz daha gitmiş ve doktor önemseme dedi. Çok şükür mutlu da oldummm
Bunlarda bizim.bide biri isimli biri normal 2 takim 10 lu hastane cikisimiz var.duz beyaz uzun kollu bodyler var cok fazla kizim illa ablali alalim dyince verdim ona kumas boyasi ile yaz ne istiyorsan dedimcanim kardesim...bir tek ablam olsun bana birsey olmaz..ablasinin prensi falan yazacakmis : ))Eki Görüntüle 2225649 Eki Görüntüle 2225650 Eki Görüntüle 2225651 Eki Görüntüle 2225652 Eki Görüntüle 2225653 Eki Görüntüle 2225655 Eki Görüntüle 2225656 Eki Görüntüle 2225658 Eki Görüntüle 2225659 Eki Görüntüle 2225661 Eki Görüntüle 2225662 Eki Görüntüle 2225666 Eki Görüntüle 2225667 Eki Görüntüle 2225668 Eki Görüntüle 2225669 Eki Görüntüle 2225671 Eki Görüntüle 2225672 Eki Görüntüle 2225673 Eki Görüntüle 2225675 Eki Görüntüle 2225676 Eki Görüntüle 2225677 Eki Görüntüle 2225679
ben de solomombaby den alıcam çok tatlı modelleri var gerçektenSolomombaby almayı düşünüyorum ben, hem ergonomik, hem fiyatı uygun, hem yenidoğan aparatı var. Biz eşimle şunu beğendik. O takacak valla:).Bunun çok açık gri rengi de var ama, ben kuşlu beğendim ya, filli vs de var, noktalı da var . Solomombaby markasında bulabilirsin diye düşünüyorum aradığını .
çok şükür canım gözün aydın. maşallah tam bir tosba olmuşSelam kızlar ;
Dün doktor kontrolümüze gittik.Çok şükür herşeyimiz normal,sağlıklı çıktı.Yine birkaç gün önden gidiyoruz.19 haftalık olduk artık 360 gr olmuşuz.8 şubatta da ayrıntılı ultrasyon randevumuz var
çok şükür canım tamamen geçr inşallah yakın zamandaaKızlaar gittim doktora:) gayta örneği istedi bi tedbir alalıö dedi. Akşama veririm inş. Bebişime baktı hep arkası dönük artık bakmıyor . Bi bakıyor sonra hemen dönüyor :) bağırsak parlaklığı biraz daha gitmiş ve doktor önemseme dedi. Çok şükür mutlu da oldummm
Evet.ben begendim yumusacik kaliteliler.Aslanlı olanlar ilkim bebe mi? Sanki orda görmüştüm ben de kalitesi nasıl acaba
Karisik civil var e bebek var netten var : )Hepsi çok güzel
Nerelerden aldiniz
İnşâAllah canım ama ben görerek almayı daha çok seviyorum
Çok geçmiş olsun canım. Biz ne kadar dikkat etsekte oluyor böyle şeyler Rabbim beterinden korusun
ya ne güzel :) benim eşim hiç anlamaz ailemde şehir dışında zaten ablam mesaj atmış ne renk battaniye alayım diye:) sen al senin zevkine güveniyorum dedim bende.
kızlar burdan bılerek yazmaıdm yasak falandır dıye mesajla yazayım ban yemeyelım :)))
Yok canım ya bı dk tutmadım bıle arada bır bakmakla bısey olmaz her gun bakmam zaten :)))Kuzum benim android yukleyemem ama adi neymis ? Birde sen yine cok kullanma telefon radrasyon falan malum ama insan merak etmiyorda degil :))
Ya ne güzel:) Benim ablam çok hevesli malum 6 çocuk doğurmuş bu devirde hâlâ hevesli MâşâAllah:)Benimkide anlamaz diyordum ama kizim okul cikislari aliyor hadi kardesime birseyler alalim diye goturuyor.kuvet seti almis mesela : )arkadaslariyla cikmisti e bebek gorunce girmis indirimden islak.mendil almis.ole ole ogrenecek.
Benim ailem yakin avantaj o erkek kardesimle annem saolsunlar yorganindan yastigina kadar aldilar.
Bende internetten almayi daha cok seviyorum magazadan iki kat secenek oluyor önünde cok rahat :))İnşâAllah canım ama ben görerek almayı daha çok seviyorum
Çok geçmiş olsun canım. Biz ne kadar dikkat etsekte oluyor böyle şeyler Rabbim beterinden korusun
ya ne güzel :) benim eşim hiç anlamaz ailemde şehir dışında zaten ablam mesaj atmış ne renk battaniye alayım diye:) sen al senin zevkine güveniyorum dedim bende.
Ne yuklediniz kacirdimYok canım ya bı dk tutmadım bıle arada bır bakmakla bısey olmaz her gun bakmam zaten :)))
Masallah ne guzel benim kizkardesim yok cok şükür erkek kardesimle acigi kapatıyorum: ))Ya ne güzel:) Benim ablam çok hevesli malum 6 çocuk doğurmuş bu devirde hâlâ hevesli MâşâAllah:)
Civcivi yerim ben :)) yok kuzu su ustu sari alti gri olan varya bitisik sanirim onlar onu sormuştum :)) naz kapris vs. Pek ise yaramayacak gibi birde ugrasmak icimden gelmiyor bana iphone x alirsan koyabilirsin dedim :)))Sarı civcivliyi soruyorsan civilden almis esimle kizim.
Diger aslanli 2li sari netten.
Yaa minik bir ozan daha ben onu yerim hem muslinleride ayni
Var daha zaman naz kapris istedigin ismi koydurursun sen : )
Instagramda ilkim bebeden onlar.Civcivi yerim ben :)) yok kuzu su ustu sari alti gri olan varya bitisik sanirim onlar onu sormuştum :)) naz kapris vs. Pek ise yaramayacak gibi birde ugrasmak icimden gelmiyor bana iphone x alirsan koyabilirsin dedim :)))
Bu aralar herseyi ticarete döktum sorma oglum dogsun sikayet edicem anan zamaninda boyle böyle yapti diye diyor :)) simdi telefon doguncada besi biyerde tamamdir :))Instagramda ilkim bebeden onlar.
Ahaha iyi yapmissin alsin haketsin isim koymayi
Çok tatlı şeyler almışsın. Bıyıklı olana bayıldım ben de:). Sağlıcakla gitsin inşallah.Evet.ben begendim yumusacik kaliteliler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?