2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Sarı civcivliyi soruyorsan civilden almis esimle kizim.
Diger aslanli 2li sari netten.
Yaa minik bir ozan daha ben onu yerim hem muslinleride ayni
Var daha zaman naz kapris istedigin ismi koydurursun sen : )
Aslanlı olanlar ilkim bebe mi? Sanki orda görmüştüm ben de kalitesi nasıl acaba

Kızlaar gittim doktora:) gayta örneği istedi bi tedbir alalıö dedi. Akşama veririm inş. Bebişime baktı hep arkası dönük artık bakmıyor . Bi bakıyor sonra hemen dönüyor :) bağırsak parlaklığı biraz daha gitmiş ve doktor önemseme dedi. Çok şükür mutlu da oldummm

Tamamen kaybolucak inşallah canım sen içini ferah tut :)

Eklentiler

• 25AAA459-F680-46AA-AC76-2DFEAB679CB3.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 48
  • 1473BB55-32DE-492E-9594-6DA12FDCCA50.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 52
ben de solomombaby den alıcam çok tatlı modelleri var gerçekten
çok şükür canım gözün aydın. maşallah tam bir tosba olmuş
çok şükür canım tamamen geçr inşallah yakın zamandaa

Benimkide anlamaz diyordum ama kizim okul cikislari aliyor hadi kardesime birseyler alalim diye goturuyor.kuvet seti almis mesela : )arkadaslariyla cikmisti e bebek gorunce girmis indirimden islak.mendil almis.ole ole ogrenecek.
Benim ailem yakin avantaj o erkek kardesimle annem saolsunlar yorganindan yastigina kadar aldilar.

Ya ne güzel:) Benim ablam çok hevesli malum 6 çocuk doğurmuş bu devirde hâlâ hevesli MâşâAllah:)

Bende internetten almayi daha cok seviyorum magazadan iki kat secenek oluyor önünde cok rahat :))

Sarı civcivliyi soruyorsan civilden almis esimle kizim.
Diger aslanli 2li sari netten.
Yaa minik bir ozan daha ben onu yerim hem muslinleride ayni
Var daha zaman naz kapris istedigin ismi koydurursun sen : )
Civcivi yerim ben :)) yok kuzu su ustu sari alti gri olan varya bitisik sanirim onlar onu sormuştum :)) naz kapris vs. Pek ise yaramayacak gibi birde ugrasmak icimden gelmiyor bana iphone x alirsan koyabilirsin dedim :)))

Reactions: BYV
Civcivi yerim ben :)) yok kuzu su ustu sari alti gri olan varya bitisik sanirim onlar onu sormuştum :)) naz kapris vs. Pek ise yaramayacak gibi birde ugrasmak icimden gelmiyor bana iphone x alirsan koyabilirsin dedim :)))
Instagramda ilkim bebeden onlar.
Ahaha iyi yapmissin alsin haketsin isim koymayi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…