2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kızlar aşı oldum tetanoz.
Biraz gergindim açıkçası ama korktuğum gibi olmadı..

Eşim de aslında sert bir Karadeniz erkeği ama kiz olacağını duyunca bir degisti, ne olsa takarım modunda:).

Kızlar aşı oldum tetanoz.
Biraz gergindim açıkçası ama korktuğum gibi olmadı..
Bende geçen hafta oldum canım ilk gün hiç hissetmedim ertesi gün başladı ağrısı hatta üstümü çıkarıp duşa giremedim evde yalnızdım. Beni çok etkiledi ama hamilelik beni hassas yaptı ondanda olabilir. İnşallah sen hiç hissetmezsin ağrısını. 7 Ocak’ta yine var benim aşım inşallah o böyle olmaz.

Eşim de aslında sert bir Karadeniz erkeği ama kiz olacağını duyunca bir degisti, ne olsa takarım modunda:).
Kız babası olucaklar artık sertlikleri bir kenara bırakacaklar mecbur :))
Benim eşim öyle sert değildir ama böyle kıyafetleri seviyor öpüyor bu halleri çok tatlı geliyor gözüme biran önce doğsun istiyorum onları izlemek için :))

Canım geçmiş olsun bağırsaklara nasıl bakıyorlar parlaklık nasıl anladı yani dr ? Benim de dışkılama hep bi sıkıntı var ama hangi bölüm hangi tahliller istiyor acaba

yok benim şimdilik o boyutta olmadı, seninki fenaymış. ben de genelde şimdi bol giyinmeye çalışıyorum daha rahat ediyorum. Çünkü şuan karnım bu kız hamile mi, yoksa göbeği mi çıkmış ikisinin arasında bir modda

Ben 8 kilo aldım ve sanırım sadece göbeğime aldım kocaman bir karnım oldu şimdiden. Bol giydiğim halde geçen gün birisi karnın Ne çabuk çıkmış dedi birde dar giysem ne dicekler :))
Birkaç ay sonra daha belli olur otobüse binince yer falanda verirler :))

Bende internetten almayi daha cok seviyorum magazadan iki kat secenek oluyor önünde cok rahat :))
Yok ya belkide ben beceremiyorum :/

Masallah ne guzel benim kizkardesim yok cok şükür erkek kardesimle acigi kapatıyorum: ))
Esinede anlamaz diyip cekilme vazife ver zamanla ogrensin
Yok ya beceremez o :) ben çok inceliyorum bi çorap alacağım zaman bile. Mesela Yen'i doğan bebeğin çorabı düz renk olmalı başka renkler olunca içindeki iplikler tırnaklarını kesiyor. Yada içine bakmak lazım eğer mümkünse

Canım geçmiş olsun bağırsaklara nasıl bakıyorlar parlaklık nasıl anladı yani dr ? Benim de dışkılama hep bi sıkıntı var ama hangi bölüm hangi tahliller istiyor acaba
Benim değil canım bebeğin bağırsaklarında ultrasonda parlaklık görüldü

Canım ben kaç gündür sana yazıcam,yazamadım.Sana da çok geçmiş olsun,kazasız belasız atlattınız inşallah.Allah beterinden korusun.Teyzesi boyumuz da 200
Çok güzel maşallah. Ben de haftaya detaylıca giricem de,ne kadar oldular, merak ettim:). Çok teşekkür ederim ayrıca, Allah hepimizi ve hepimizin çocuğunu korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…