- 12 Ağustos 2010
- 2.379
- 2.164
- 333
Artık büyüdüler,selam filan veriyorlar,takla atıyorlar ,benimkinin eli ağzındaydı ağlaya ağlaya izledimÇok güzel maşallah. Ben de haftaya detaylıca giricem de,ne kadar oldular, merak ettim:). Çok teşekkür ederim ayrıca, Allah hepimizi ve hepimizin çocuğunu korusun.
sabahları mide boş olduğu için akşama doğru yemek falan bide gaz oluyor iki katına çıkıyor haliyle bebişte olunca fırtlıyor göbiş :)Benim de akşam çok büyüyo.. nedenini biliyor musun?
hiçbir bebek 20. haftada tekmelemezmişYaaa maşallah. Tarhlerimiz aynı ama bende hala tık yokk
Ben de sıkıntıdan çatlayacagim suan gel yerleri degiselim sen yat ben calisayim:))evde olan arkadaslar ne kadar sanslısınız
işyerindeyim neredeyse ağlayacağom biraz uyku için
o kadar uykum geldi:)
Bilindik sitelerden alirsan hicbirsey olmaz canim :))evde olan arkadaslar ne kadar sanslısınız
işyerindeyim neredeyse ağlayacağom biraz uyku için
o kadar uykum geldi:)
çok yüklü birşey gibi buBu tarz bişey kullanılır mı sizce yoksa olmasa da olur mu
ne alayım uyku mu bilindik sitedenBilindik sitelerden alirsan hicbirsey olmaz canim :))
Ne kadar memnun olurum bilemezsin :)Ben de sıkıntıdan çatlayacagim suan gel yerleri degiselim sen yat ben calisayim:))
aa öyle mi iyi bari canım. bana 2 dir gittiğimde hissediyor musun diyor yok diyorum sonra ultrasonda bakınca " aa şimdi anladım plesantan karın alt duvarına yerleşmiş biraz geç hissedeceksin başka hiç bir skıntı yok tıbbi olarak" dedi ben de rahatladım bayahiçbir bebek 20. haftada tekmelemezmiş
doktorum bu sekılde soyledı
ancak gaz gibi kelebek kıpırtısı gibi hissedilirmıs ara ara
mınnacık sey nasıl tekmelesın dedı hatta doktoırum
ufak ufak kıpırtıla rolur sadece dedı
bende de tepki yok pek
arada karnımın içinde su var gbi ya da mınık baloncuk var gibi birseyler oluyor ama oyle abartı bırsey yok
Canım tekrar çok geçmiş olsun stres yapma lütfen bak kendin diyorsun kontrol amaçlı diye tez zamanda iyilessin insallahKızlar bu hamilelikte bu stresten nasıl uzak durmayı başarıcam ben YaEşimi tekrardan hastaneye yatırdılar ve zatüree geçmediği için dün parça aldılar.Genel anestezi ile aldılar.Ondan sonra da yoğun bakıma almışlar ,kontrol amaçlı tutmak için.Neyse bende hastanedeyim ve ben randevularımı ciddi anlamda çok zor alıyorum.Eğer dün olan randevumu iptal etsem ,önümüzdeki ay muayene olabileceğim,ayrıntılı ultrasyonum filan kalacak.Görümce kişisi beni arıyor ,,eeee yoğun bakıma aldılar ama nasıl ağlıyo.Aklım çıktı,bayılıcam sandım,doktor beni öne aldı muayenemi oldum da hemen çıktım eşimin yanına gittim.Ben bunun yüzünden katil olucam,3.sayfa haberlerine çıkıcam.Bacılarım bana temiz çamaşır filan getirin
ben sol altta oldugunu bılıyordum sola yatınca rahatsızlık verıyorduaa öyle mi iyi bari canım. bana 2 dir gittiğimde hissediyor musun diyor yok diyorum sonra ultrasonda bakınca " aa şimdi anladım plesantan karın alt duvarına yerleşmiş biraz geç hissedeceksin başka hiç bir skıntı yok tıbbi olarak" dedi ben de rahatladım baya
Bende minik minik dokunuslar gibi oluyor zaten sadece o da daha çok yeni son bir haftadır ancahiçbir bebek 20. haftada tekmelemezmiş
doktorum bu sekılde soyledı
ancak gaz gibi kelebek kıpırtısı gibi hissedilirmıs ara ara
mınnacık sey nasıl tekmelesın dedı hatta doktoırum
ufak ufak kıpırtıla rolur sadece dedı
bende de tepki yok pek
arada karnımın içinde su var gbi ya da mınık baloncuk var gibi birseyler oluyor ama oyle abartı bırsey yok
evet o şekilde olurmus normali buymus zatenBende minik minik dokunuslar gibi oluyor zaten sadece o da daha çok yeni son bir haftadır anca
Bende geçen hafta oldum canım ilk gün hiç hissetmedim ertesi gün başladı ağrısı hatta üstümü çıkarıp duşa giremedim evde yalnızdım. Beni çok etkiledi ama hamilelik beni hassas yaptı ondanda olabilir. İnşallah sen hiç hissetmezsin ağrısını. 7 Ocak’ta yine var benim aşım inşallah o böyle olmaz.
Valla şimdi o arkadaşlar ne hissediyor bilemiyorum tabi ama onlarınkini düşününce kaygılanmıştım ben hatta buraya falan yazmıştım, cumartesi doktorum da benzer bişeyler söyledi 21 22 haftalarda tam ayırt etmeye başlarsın artık bebek olduğunu 24 civarı da artık tekme tarzı şeyler hissedersin demişti sanırım biz doktorlarımızın tahmin ettiği gibi yaşıyoruz sürecievet o şekilde olurmus normali buymus zaten
bazısı teklmelıyor falan yazıyor da garipsiyorum ben de
ya da sesime konusmama tepkı verıyor dıyenler var
bunlar çok uç durumlar
evet normali bu :)Valla şimdi o arkadaşlar ne hissediyor bilemiyorum tabi ama onlarınkini düşününce kaygılanmıştım ben hatta buraya falan yazmıştım, cumartesi doktorum da benzer bişeyler söyledi 21 22 haftalarda tam ayırt etmeye başlarsın artık bebek olduğunu 24 civarı da artık tekme tarzı şeyler hissedersin demişti sanırım biz doktorlarımızın tahmin ettiği gibi yaşıyoruz süreci
Ciddi soyluyorum bunu bende :))Ne kadar memnun olurum bilemezsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?