2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
ben 16 da pıt pıt yapıyordu şimdi hareketi dışardan bile belli oluyor herkesin bünyesi vucudu farklı benim karnımda yağ yoktu ondan sanırım hafif belli oluyor hatta geçen kameraya çekip annemlere bile attım çok belli olmuyor ama hafif :)

allah allah cok sasırdım
doktorum mumkun değil dedi
bende de yag yok
şanslısın o halde:)

allah allah cok sasırdım
doktorum mumkun değil dedi
bende de yag yok
şanslısın o halde:)
bende doktorların bu kadar kesin konuşmasına anlam veremiyorum valla bebişler sağlıklı olduktan sonra vucut yapısıyla falan alakalıdır diye düşünüyorum yaşamasam bende nasıl ya falan derdim herhalde ama bebekten başka bir şey değil yani bizimkide çok erken hareket etti ilk bebek birde düşün ilk başlarda gaz falan sanıyordum şimdi baya kasıklarıma vuruyor bende şaşırıyorum ama sizin hissetmemenizde endişelenicek bir şey yoktur artık karın iç yapısımıdır nedir benim göbeğimde pek çıkmadığı için içerde baya sıkışık herhalde diyorm :)

bilmem ki
benim karnım acayip çıkık mesela
işyerıme gelen herkes anlıyor artık
sankı 6-7 aylık hamıle gıbı belkı de ondandır
yok endişelenmıyorum dediğin gibi herkesın bunyesı farklı tabı
allah sonunu hayırlısı ıle getırmek nasip etsin hepimize

aynen canım bebek sağlıklı sonuçta illa hissedilir 24 haftaya kadar normal diyorlar zaten ama imkansız falan demelerine şaşırıyorum belki hissediyorsun ama ayırt edemiyor insan bir süre bir hareketlenince de durmak bilmiyorlar ben diyorum şimdi böyleyse bir ay sonra napıcaz falan diye düşünüyorum

benim çok ara ara karnımın alt tarafında gaz var gibi oluyor
hava kabarcıgı gibi
ya da boyle ıcımde sankı kayısı kadar bır su var o sallanıyor gbi oluyor ama cok kısa sürüyor ve gunde bırkac kere oluyor
herhalde bebektir:)

Ayh minimumda tutmaya çalış stres oranını. Bırak görümcen ne derse desin, sen kendinl, bebişini, eşini ön plana al yeter.

bebektir canım insan zaten iç güdüsel olarak anlıyor bebek olduğunu daha önce böyle şeyler olmuyordu sonuçta :) benim ilk başta otururken oluyordu pantolon sıkınca kas seğirmesi gibi bir kaç gün takip ettim sabah bide akşamları daha çok oluyordu sonra sonra netleşiyor elimi karnıma koyup dinlemeye başladım elime pıt pıt geliyordu hafif dedim bi açıp bakayım ya acaba görünüyormu diye vurduğu yer atıyor hafiften sende elini koyarsan daha net anlaşılıyor :) çok güzel duygular ya acaba bebek mi dediğin zaman pıt pıtların devamı geliyor zaten

Ya benim bebiş kaçtır arkasını dönüyor bize iki sn yüzünü görüyoruz hemen geri dönüyor ya da secde pozisyonunda duruyor . Napıyorsunuz yahu çikolata falan mı yiyorsunuz ilk haftalar öyleydi de sonradan duruldu kızım sassygirll

Aynen canım bendede hafif belli oluyor :).

bende birseyler yedikten sonra oluyor genelde

ultrasondayken tekme attı mesela doktor dedi bak tekme attı diye ben hiç bişey hissetmedim

Bugün tetanoz aşısını oldum. Şimdilik pek agrım yok.
Saglik ocaginda kalp atişlarini da dinledik. Ne guzel cihazmis. Her eve lazim :)

Bugün tetanoz aşısını oldum. Şimdilik pek agrım yok.
Saglik ocaginda kalp atişlarini da dinledik. Ne guzel cihazmis. Her eve lazim :)
hadi geçmiş olsun canım bende eve geldikten bir kaç saat sonra hafif ağrımaya başladı sonraki gün kolum kalkmadı 10 gün kolumun üzerine yatamadım ya hareket ettirmeyinde ağrı olmuyor ama 2. Doza allah kerim bakalım gerçekten o aletten alasım geldi benimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…