- 10 Temmuz 2018
- 5.935
- 7.244
- 148
- 45
sorma vallabide çalışıyorsun canım allah kolaylık versin insan kendini vücudunu dinleyemiyor ki bende kalkıp bir iş yaptığım zaman hiç hissetmiyorum yatıp uzanıcam ki öyle
17:30 cnm ama sabahları erken geliyorum baya ofise eşim bıraktığı için saatlerimiz uysun diye 6:15 te kalkıyorum..herkes 08:45 te burda olurken 07:30 da geliyorum ben çok zoruma gidiyor yavalla resmen sürünüyorum
gözlerim acıdı
o kadar uykum var ki anlatamam
evde olsam battanıye altında ne güzell olurdu:)
paydos kaç?
Ben birde bir şey yok diye baya örgü ördüm o da ağrıyı artırmış olabilir. İnşallah sen çok daha hafif geçirirsin canım.Ayyy şuan bişey yok seviniyordum valla.
Olmadan önce de stresten tansiyonum 14 oldukişiden kişiye değişir belki ağrısı etkisi ama genel olarak hassas bir yapım var .. yarın ola hayrola o zaman.
19+5 canım 2 gün önce dahahadi ya :)
kacıncı haftada idin
zoe gerçekten bide bulantı zamanları falan eve geliyrsun evin işi de bitmiyor ben çalışsam yapamazdım idare edemezdm herhalde diye düşünüyorum allah kolaylık versinsorma valla
artık yorulmaya basladım
sabah erkenden işe gel aksam eve git
yolum da cok uzun
gunde 100 km arac kullanıyorum
oturarak calısıyorum ama heryerım tutuluyor oturmaktan
sağolasın.
17.30 iyi de sabah çok erken geliyorsun17:30 cnm ama sabahları erken geliyorum baya ofise eşim bıraktığı için saatlerimiz uysun diye 6:15 te kalkıyorum..herkes 08:45 te burda olurken 07:30 da geliyorum ben çok zoruma gidiyor yasen kaçta başlıyorsun senin 100 km yol var bir de yemin ederim ağlıcam uykusuzluktan oturmaktan da popom acıdı
bulantım hiç olmadı allaha binlerce şükür .zoe gerçekten bide bulantı zamanları falan eve geliyrsun evin işi de bitmiyor ben çalışsam yapamazdım idare edemezdm herhalde diye düşünüyorum allah kolaylık versin
Ben bır cocuk dogurdum hareketler nasıldır cok ıyı bılırım kı bebegm cok hareketlıydı... 17haftadan berı kızımı hıssedıyorum her dakıka degıl yemek yedıgım cıkolata yedıgım zamanlar... bazen de gecelerı... barız ne balon ptlaması ne kelebek uçmasııı. net sekılde bana vuruyor. Saga sola geçıs hareketlerınden bahsetmıyorum bılehiçbir bebek 20. haftada tekmelemezmiş
doktorum bu sekılde soyledı
ancak gaz gibi kelebek kıpırtısı gibi hissedilirmıs ara ara
mınnacık sey nasıl tekmelesın dedı hatta doktoırum
ufak ufak kıpırtıla rolur sadece dedı
bende de tepki yok pek
arada karnımın içinde su var gbi ya da mınık baloncuk var gibi birseyler oluyor ama oyle abartı bırsey yok
ben de yasamadıgım için inandımBen bır cocuk dogurdum hareketler nasıldır cok ıyı bılırım kı bebegm cok hareketlıydı... 17haftadan berı kızımı hıssedıyorum her dakıka degıl yemek yedıgım cıkolata yedıgım zamanlar... bazen de gecelerı... barız ne balon ptlaması ne kelebek uçmasııı. net sekılde bana vuruyor. Saga sola geçıs hareketlerınden bahsetmıyorum bıle
Acıkcası doktorun bıraz fazla atmıs :) bende soyledım dun doktorum hıssettıgın bebek degıl falan demedı :) ılgınc yaa
öyleyse güzel o zaman benimki çıkardığı pantolonu bile toplamıyor valla bi ara grip oldum da allah düşürmesin dedim valla bulaşık dağ gibi oldu mutfakta iki gün sadece çorba yaptım içtim şu bulaşığı topla diyorum beceremiyor bile çocuk gibi alışsa iyi olur aslındabulantım hiç olmadı allaha binlerce şükür .
mecbur ediliyor valla :)
evin işini hafta içi hiç ellemiyorum
yemek olayı oluyor zaten onda da eşimle birlikte yapıp toparlıyoruz
o bana çok yardımcı , desteği olmasa ben de yürütemem
ev işleri haftasonuna kalıyor
işin çogunu eşim yapıyor:)
mesela ilkınde 16da basladı ama pıt pıtlar arada bır oluyordu... 20de guclenmıstı cok heycanlıydı vs.. bunda 17 de 20gıbı net guclu hıssetmeye basladım:) her gebelık farklıdır kımı cok az hareket eder kımı cok...ben de yasamadıgım için inandım
çevremde de sizin anlattıgınız gibi yasayan hıc gormedım
siz de sanslısınız o halde,ne mutlu
bizimki kız ama erkek olsa bebekken yaptırırdım diye düşünüyorum hem iyileşmesi açısından rahat oluyormuş hemde büyüyünce zor olur aklı erince korkuyorlarErkek anneleri yenidoğan sünneti hakkındaki düşünceleriniz neler ? Acaba erkenden yaptırmak daha mı iyi iye düşünüyorum sizlerden var mı düşünen :)
Evet psikolojik açıdan da zor canım haklısınbizimki kız ama erkek olsa bebekken yaptırırdım diye düşünüyorum hem iyileşmesi açısından rahat oluyormuş hemde büyüyünce zor olur aklı erince korkuyorlar
benimde ilk bebiş olmasına ramen aynı şeyleri yaşıyoruz hareket hissetme olarak 16+4 dü pıt pıt yaparken şimdi baya net :) imkansız diyen doktorlara şaşıyorum o bebek değil de ne olur ki başka :)mesela ilkınde 16da basladı ama pıt pıtlar arada bır oluyordu... 20de guclenmıstı cok heycanlıydı vs.. bunda 17 de 20gıbı net guclu hıssetmeye basladım:) her gebelık farklıdır kımı cok az hareket eder kımı cok...
Ben kızımda 30haftalar kafası asagı pozısyonunu aldıgında ayagını elımle bulabılıyordum ıkısınde de karnım cok az belkı ondandır bılemıyorum. Hamılelık vıdeoları ızlesen neler var onları yasamayan gebe de cooktur.
Valla bende sasırıyorum yanı bıde dogum yapmıs ınsanımbenimde ilk bebiş olmasına ramen aynı şeyleri yaşıyoruz hareket hissetme olarak 16+4 dü pıt pıt yaparken şimdi baya net :) imkansız diyen doktorlara şaşıyorum o bebek değil de ne olur ki başka :)
hadi ya ciddi misin öyle cok zoröyleyse güzel o zaman benimki çıkardığı pantolonu bile toplamıyor valla bi ara grip oldum da allah düşürmesin dedim valla bulaşık dağ gibi oldu mutfakta iki gün sadece çorba yaptım içtim şu bulaşığı topla diyorum beceremiyor bile çocuk gibi alışsa iyi olur aslında
hep karnım az diyenler daha cok hıssetmısmesela ilkınde 16da basladı ama pıt pıtlar arada bır oluyordu... 20de guclenmıstı cok heycanlıydı vs.. bunda 17 de 20gıbı net guclu hıssetmeye basladım:) her gebelık farklıdır kımı cok az hareket eder kımı cok...
Ben kızımda 30haftalar kafası asagı pozısyonunu aldıgında ayagını elımle bulabılıyordum ıkısınde de karnım cok az belkı ondandır bılemıyorum. Hamılelık vıdeoları ızlesen neler var onları yasamayan gebe de cooktur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?