2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
hep karnım az diyenler daha cok hıssetmıs
benım suanda karnım kocaman
sankı 6-7 aylık hamıle gibi
Bence sen calısıyorsun ya ondan net anlayamıyorsun karnında baya varmıs onunda etkısıyle duymuyorsun kesın :)) yoksa senın bebıs ıcerde halay cekıyordur

yaa evet maşallah bebişlere benim dışardan kabarmaya başladı bi ara döndü karnımda kolumuydu neydi kaydı gitti göbeğimden açıp izliyorum bende :)) hatta çok hareketli falan diyordum 16 haftalıkken herkes şaşırıyordu erkektir diyordu erkek çabuk hareketlenirmiş falan ama kız :) dediğim gibi göbeğimiz az ondan sanırım yerleri dar olduğu için herhalde daha çok hissettiriyor şimdiden böyle ise son zamanlarda o videodakiler gibi eli kolu belli olur herhalde :)

Erkek anneleri yenidoğan sünneti hakkındaki düşünceleriniz neler ? Acaba erkenden yaptırmak daha mı iyi iye düşünüyorum sizlerden var mı düşünen :)
ben hiç düşünmemiştim geçen arkadaşla aynı mevzu oldu.. galiba bebekken yaptırmak en rahatı

Ben birde bir şey yok diye baya örgü ördüm o da ağrıyı artırmış olabilir. İnşallah sen çok daha hafif geçirirsin canım.
Beni uyardılar canım iki gün zorlama kolunu diye.. Bende dikkat ediyorum bakalım inşallah öyle olur. Sana da maşallah örgü falann bende pek yok öyle marifetler :)

Bence sen calısıyorsun ya ondan net anlayamıyorsun karnında baya varmıs onunda etkısıyle duymuyorsun kesın :)) yoksa senın bebıs ıcerde halay cekıyordur
çalışıyorum ama süreklı oturuyorum
hissettiğim tek sey işte dediğim şekilde hava kabarcıgı gibi birseyler
sadece yer değiştirdiğini biliyorum
sol altta idi yatarken rahatsız oluyordum sola
şimdi daha ortalarda oldugunu hıssedıyorum

Az once yemek yapayım dedim fazla hareket edince agrimaya basladi bile. Insallah uzun sürmez.
Süper bi alet. Arada gider dinlerim valla

benm de göbeğim baya çıktı canım belki onunda etkisi vardır gerçekten hissetmememizde
evet olabilir sen de bu tezi doğruladın
üst komsumla aynı haftalık hamıleyız
kız sankı hıc hamıle değil
hala eskısı gbı
ben 10 kılo aldım artık montlarımın onu falan kapanmıyor
daha 1 aylık hamıle ıken eskı kotlarıma sıgamamaya basladım ve hamıle taytına gectım

ya gerçekten öyle eşleri duyunca dua ediyorum allah bozmasın diye ne büyük bir nimet cidden bizimki oo bütün gün evdesin diyor gelip yatıyor çalışıyor ya o yetiyor eve gelip felç gibi koltukta kalk yap et diyorum artık kavga ediyoruz hep yavaş yavaş alışacak gibi ama hayırlısı

Beni uyardılar canım iki gün zorlama kolunu diye.. Bende dikkat ediyorum bakalım inşallah öyle olur. Sana da maşallah örgü falann bende pek yok öyle marifetler :)
Evde olunca canım mecbur vakit geçirmek için oyalanıyorum, kızıma örüyorum bir şeyler :))

Az once yemek yapayım dedim fazla hareket edince agrimaya basladi bile. Insallah uzun sürmez.
Süper bi alet. Arada gider dinlerim valla
aynen canım ağrı yapıyor benimde öyle oldu ama dayanılmayacak bir şey değil sadece kolunu kullanamıyorsun ama benm baya uzun sürdü sanırım

guzellıkle alıstır evet
insallah değişir eşin allah yardımcın olsun
herseyın sana bakması hamıle olmasan bıle cok zor
hadi hamıle olmasan aksam yorgun gelen eşten iş beklemezsın ama cıkardıgını kirliye atıp masa kurma toplamaya yardım edebilir ya da haftasonu temızlıklerıne

insallah değişir canım benım
güzellikle söyle ve yaptıgı her işi begenmesen bile takdir et ve iş yaparken de karısma
:)

Ben de sağa sola geçiş hareketlerini hissediyorum. Akşam yatağa yattığımda sessiz ve karanlık ortamda elimi koyuyorum karnıma baya baya elime geliyor hareketleri. Bir de gerçekten tatlı yemek ise yarıyormuş. Dün tatlı yedim otururken dahi hissettim normalde hep yatarken hissederdim.

aynen çorabını kıyafetini kirliye atsın kalksın çayını suyunu alsın bide hastayken yardımcı olsun yeter yani dediğin gibi bir gün bulaşıkları yıkasana dedm baktım beceremiyor ver ya ne biçim yapıyosun dedm aldım elinden öyle yapmayım en iyisi

benimde ilk bebiş olmasına ramen aynı şeyleri yaşıyoruz hareket hissetme olarak 16+4 dü pıt pıt yaparken şimdi baya net :) imkansız diyen doktorlara şaşıyorum o bebek değil de ne olur ki başka :)
Bende 16+4 de hissetmeye basladim
Simdi ise daha belirgin. Gece çoşuyoruz. Dogunca uykusuz geceler beni bekliyor gibi :)

KIzlar merhaba. Ben çatlatma iğnesi oldum 7. Gün iğne etkisini ölçmek için test yaptım negatif çıktı geçmiş iğne etkisi. Bugün 9. Gün 3 defa idrara çıktım. İlk ikisinde kupkuruydu. Komşu geldi oturduk biraz 3-4 saat. O gidince lavaboya girdim peçeteye yarı beyaz yarı şeffaf karışık ceviz büyüklüğünde lop diye akıntı sürtüldü. İlk defa hayatımda böyle oldu. Buna benzer bir şey yaşayan var mı ?? Gebelik belirtisi olabilir mi ????

en azından hamilesin bahanen var, benim ünv. arkadaşıma hamile olmadığı halde yer vermişlerdi bir keresinde

hayır bak o çok büyük hata
benım eşim de eskiden iyi iş yapamazdı sımdı evi benden ıyı süpürür
ben begenmesem de hep eline sağlık derim
teekkur ederım
:)
mesela bulasıkları akıtırken ınanılmaz su harcıyor sinir oluyorum ama ses etmıyorum
edersem birdaha yapmaz erkekler boyle cunku

çamasır asmasını begenmıyorum bır de
ama yıne de tesekkur ederım

pilav yapmayı denıyordu ılk bırkac sefer kötü oldu ama olsun hep yeriz ne olacak falan dedım
sımdı pilav işi hep onda:)

eve mısafır falan gelınce eşim hızmet ederken mısafırler hep oo senın gıbı erkek her eve lazım falan derler
ben mesela hemen eşimden allah razı olsun der onu onure ederım :)
bu yolu dene bence .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…