- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
Bence sen calısıyorsun ya ondan net anlayamıyorsun karnında baya varmıs onunda etkısıyle duymuyorsun kesın :)) yoksa senın bebıs ıcerde halay cekıyordurhep karnım az diyenler daha cok hıssetmıs
benım suanda karnım kocaman
sankı 6-7 aylık hamıle gibi
yaa evet maşallah bebişlere benim dışardan kabarmaya başladı bi ara döndü karnımda kolumuydu neydi kaydı gitti göbeğimden açıp izliyorum bende :)) hatta çok hareketli falan diyordum 16 haftalıkken herkes şaşırıyordu erkektir diyordu erkek çabuk hareketlenirmiş falan ama kız :) dediğim gibi göbeğimiz az ondan sanırım yerleri dar olduğu için herhalde daha çok hissettiriyor şimdiden böyle ise son zamanlarda o videodakiler gibi eli kolu belli olur herhalde :)Valla bende sasırıyorum yanı bıde dogum yapmıs ınsanımkı ben o pıtpıtları saymamıstım bıle guclenınce tamamdır dedım :)) masallah hepsı yakında vuracak merk etmeyın :)) mesela yemek yedım ozellıkle tatlı dıyelım oturuyorum ya resmen baslıyor hemen kosup yatıyorum sırt ustu dınlemek ıcın :)))
ben hiç düşünmemiştim geçen arkadaşla aynı mevzu oldu.. galiba bebekken yaptırmak en rahatıErkek anneleri yenidoğan sünneti hakkındaki düşünceleriniz neler ? Acaba erkenden yaptırmak daha mı iyi iye düşünüyorum sizlerden var mı düşünen :)
Beni uyardılar canım iki gün zorlama kolunu diye.. Bende dikkat ediyorum bakalım inşallah öyle olur. Sana da maşallah örgü falann bende pek yok öyle marifetler :)Ben birde bir şey yok diye baya örgü ördüm o da ağrıyı artırmış olabilir. İnşallah sen çok daha hafif geçirirsin canım.
benm de göbeğim baya çıktı canım belki onunda etkisi vardır gerçekten hissetmememizdehep karnım az diyenler daha cok hıssetmıs
benım suanda karnım kocaman
sankı 6-7 aylık hamıle gibi
çalışıyorum ama süreklı oturuyorumBence sen calısıyorsun ya ondan net anlayamıyorsun karnında baya varmıs onunda etkısıyle duymuyorsun kesın :)) yoksa senın bebıs ıcerde halay cekıyordur
Az once yemek yapayım dedim fazla hareket edince agrimaya basladi bile. Insallah uzun sürmez.hadi geçmiş olsun canım bende eve geldikten bir kaç saat sonra hafif ağrımaya başladı sonraki gün kolum kalkmadı 10 gün kolumun üzerine yatamadım ya hareket ettirmeyinde ağrı olmuyor ama 2. Doza allah kerim bakalımgerçekten o aletten alasım geldi benimde
evet olabilir sen de bu tezi doğruladınbenm de göbeğim baya çıktı canım belki onunda etkisi vardır gerçekten hissetmememizde
ya gerçekten öyle eşleri duyunca dua ediyorum allah bozmasın diye ne büyük bir nimet cidden bizimki oo bütün gün evdesin diyor gelip yatıyor çalışıyor ya o yetiyor eve gelip felç gibi koltukta kalk yap et diyorum artık kavga ediyoruz hep yavaş yavaş alışacak gibi ama hayırlısıhadi ya ciddi misin öyle cok zor
normalde hadi calısıyor cok fazla etkısı olmaz belkı ama suyunu alır pantolonu ,çorabını vs toplaması lazım
getir goture masa kurmaya falan yardım edebilir
allah yardımcın olsun boyle de cok zor
bari hamile iken destek cıksa
bebek olunca ne yapacaksın tüm iş sana kalırsa
bize misafir gelince bile benden cok eşim agırlar
Allah bin kere razı olsun ondan.
Evde olunca canım mecbur vakit geçirmek için oyalanıyorum, kızıma örüyorum bir şeyler :))Beni uyardılar canım iki gün zorlama kolunu diye.. Bende dikkat ediyorum bakalım inşallah öyle olur. Sana da maşallah örgü falann bende pek yok öyle marifetler :)
aynen canım ağrı yapıyor benimde öyle oldu ama dayanılmayacak bir şey değil sadece kolunu kullanamıyorsun ama benm baya uzun sürdü sanırımAz once yemek yapayım dedim fazla hareket edince agrimaya basladi bile. Insallah uzun sürmez.
Süper bi alet. Arada gider dinlerim valla
guzellıkle alıstır evetya gerçekten öyle eşleri duyunca dua ediyorum allah bozmasın diye ne büyük bir nimet cidden bizimki oo bütün gün evdesin diyor gelip yatıyor çalışıyor ya o yetiyor eve gelip felç gibi koltukta kalk yap et diyorum artık kavga ediyoruz hep yavaş yavaş alışacak gibi ama hayırlısı
bir yol bulmalıyım valla yoksa çatlayacağım17.30 iyi de sabah çok erken geliyorsun
başka bir yolu yok mu böyle gün bitmez ki
ben 8 de kalkıp bucukta evden cıkıyorum, işbaşım 9
Bizim bebek arabamizin markasi Kraft pocket canim.Bir de bebek arabası alan arkadaşlar var mı ne aldınız ya da önceki hamileliğinden tecrübelii olanlar ne tavsiye edersnz
Ben de sağa sola geçiş hareketlerini hissediyorum. Akşam yatağa yattığımda sessiz ve karanlık ortamda elimi koyuyorum karnıma baya baya elime geliyor hareketleri. Bir de gerçekten tatlı yemek ise yarıyormuş. Dün tatlı yedim otururken dahi hissettim normalde hep yatarken hissederdim.Ben bır cocuk dogurdum hareketler nasıldır cok ıyı bılırım kı bebegm cok hareketlıydı... 17haftadan berı kızımı hıssedıyorum her dakıka degıl yemek yedıgım cıkolata yedıgım zamanlar... bazen de gecelerı... barız ne balon ptlaması ne kelebek uçmasııı. net sekılde bana vuruyor. Saga sola geçıs hareketlerınden bahsetmıyorum bıle
Acıkcası doktorun bıraz fazla atmıs :) bende soyledım dun doktorum hıssettıgın bebek degıl falan demedı :) ılgınc yaa
aynen çorabını kıyafetini kirliye atsın kalksın çayını suyunu alsın bide hastayken yardımcı olsun yeter yaniguzellıkle alıstır evet
insallah değişir eşin allah yardımcın olsun
herseyın sana bakması hamıle olmasan bıle cok zor
hadi hamıle olmasan aksam yorgun gelen eşten iş beklemezsın ama cıkardıgını kirliye atıp masa kurma toplamaya yardım edebilir ya da haftasonu temızlıklerıne
insallah değişir canım benım
güzellikle söyle ve yaptıgı her işi begenmesen bile takdir et ve iş yaparken de karısma
:)
Bende 16+4 de hissetmeye basladimbenimde ilk bebiş olmasına ramen aynı şeyleri yaşıyoruz hareket hissetme olarak 16+4 dü pıt pıt yaparken şimdi baya net :) imkansız diyen doktorlara şaşıyorum o bebek değil de ne olur ki başka :)
Ben 8 kilo aldım ve sanırım sadece göbeğime aldım kocaman bir karnım oldu şimdiden. Bol giydiğim halde geçen gün birisi karnın Ne çabuk çıkmış dedi birde dar giysem ne dicekler :))
Birkaç ay sonra daha belli olur otobüse binince yer falanda verirler :))
hayır bak o çok büyük hataaynen çorabını kıyafetini kirliye atsın kalksın çayını suyunu alsın bide hastayken yardımcı olsun yeter yanidediğin gibi bir gün bulaşıkları yıkasana dedm baktım beceremiyor ver ya ne biçim yapıyosun dedm aldım elinden öyle yapmayım en iyisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?