imkansız değil canım 17. haftada hissetmişsin. en erken 16 diyor zaten doktorlar.. Ama 12. haftada hissettim diyende var, onlara imkansız diyoruz ister istemez.benimde ilk bebiş olmasına ramen aynı şeyleri yaşıyoruz hareket hissetme olarak 16+4 dü pıt pıt yaparken şimdi baya net :) imkansız diyen doktorlara şaşıyorum o bebek değil de ne olur ki başka :)
Ben 1 aylık olunca yaptırmak istiyorum canımErkek anneleri yenidoğan sünneti hakkındaki düşünceleriniz neler ? Acaba erkenden yaptırmak daha mı iyi iye düşünüyorum sizlerden var mı düşünen :)
evet ya yakında eli kolu belli olur herhalde çok hareketli olacaklar hiç uyumuyor ya ilk başlar sabah akşam oluyordu şimdi 1-2 saatte bir kıpır kıpır uyu biraz kızım diyorum doğunca napıcazBende 16+4 de hissetmeye basladim
Simdi ise daha belirgin. Gece çoşuyoruz. Dogunca uykusuz geceler beni bekliyor gibi :)
evet olabilir sen de bu tezi doğruladın
üst komsumla aynı haftalık hamıleyız
kız sankı hıc hamıle değil
hala eskısı gbı
ben 10 kılo aldım artık montlarımın onu falan kapanmıyor
daha 1 aylık hamıle ıken eskı kotlarıma sıgamamaya basladım ve hamıle taytına gectım
yaa evet doğru söylüyorsun gerçekten de öyle yapmak lazım yoksa salıp yatıyorlar :)hayır bak o çok büyük hata
benım eşim de eskiden iyi iş yapamazdı sımdı evi benden ıyı süpürür
ben begenmesem de hep eline sağlık derim
teekkur ederım
:)
mesela bulasıkları akıtırken ınanılmaz su harcıyor sinir oluyorum ama ses etmıyorum
edersem birdaha yapmaz erkekler boyle cunku
çamasır asmasını begenmıyorum bır de
ama yıne de tesekkur ederım
pilav yapmayı denıyordu ılk bırkac sefer kötü oldu ama olsun hep yeriz ne olacak falan dedım
sımdı pilav işi hep onda:)
eve mısafır falan gelınce eşim hızmet ederken mısafırler hep oo senın gıbı erkek her eve lazım falan derler
ben mesela hemen eşimden allah razı olsun der onu onure ederım :)
bu yolu dene bence .
aynen canım 20. Haftada olmaz bebek değildir diyen doktorlar varmış ben o yüzden dedim :) yoksa bizimki baya coşuyor şu an ilk başlarda zaten insanın ayırt etmesi bir haftayı buluyor sonra evet bu bebek diyorsun ve devamı geliyor :)imkansız değil canım 17. haftada hissetmişsin. en erken 16 diyor zaten doktorlar.. Ama 12. haftada hissettim diyende var, onlara imkansız diyoruz ister istemez.
Maşallah yavrucuklarimizaevet ya yakında eli kolu belli olur herhalde çok hareketli olacaklar hiç uyumuyor ya ilk başlar sabah akşam oluyordu şimdi 1-2 saatte bir kıpır kıpır uyu biraz kızım diyorum doğunca napıcaz
NetizYa şu hissettim diyen arkadaşlar...
Ben de 1-2 gündür belirgin şekilde göbeğimin 4-5 parmak aşağısında bir pıt pıt hissi oluyor. Bu şimdi bebek mi yani, kesin mi net miyiz
aynen dediğin gibi mutfakta bardağın yerini yeni öğrendi bende öyle yapıcam yavaş yavaş bebek doğunca bebekle ilgilenir zaten ama başka işlerde de yardımcı olması gerekiyorMaşallah yavrucuklarimiza
Hissetmek çok güzel bir duygu.
Bu arada eşini simdiden iş yapmaya alıştir canim. Bebek dogunca daha cok yükümuz olacak. Yardimci olmalari sart.
Ben esime cok guzel yapiyorsun diyorum surekli. Simdi beni begenmiyor beyfendi. O daha guzel yapiyormus her seyi. Benimde işime geliyor valla. Evde bi tek yemek yapiyorum. Diger tüm işleri eşim üstlendi.
Eskiden çorabının yerini bilmezdi
Hepsi gelsin geçsin bir an önce canım çokça zorluyordur seni Emin'im hamilelik ayrı eşinin rahatsızlığı ayrı :/ seninkiler de gerçekten tam katil olmalık ya :/Kızlar bu hamilelikte bu stresten nasıl uzak durmayı başarıcam ben YaEşimi tekrardan hastaneye yatırdılar ve zatüree geçmediği için dün parça aldılar.Genel anestezi ile aldılar.Ondan sonra da yoğun bakıma almışlar ,kontrol amaçlı tutmak için.Neyse bende hastanedeyim ve ben randevularımı ciddi anlamda çok zor alıyorum.Eğer dün olan randevumu iptal etsem ,önümüzdeki ay muayene olabileceğim,ayrıntılı ultrasyonum filan kalacak.Görümce kişisi beni arıyor ,,eeee yoğun bakıma aldılar ama nasıl ağlıyo.Aklım çıktı,bayılıcam sandım,doktor beni öne aldı muayenemi oldum da hemen çıktım eşimin yanına gittim.Ben bunun yüzünden katil olucam,3.sayfa haberlerine çıkıcam.Bacılarım bana temiz çamaşır filan getirin
Evet canım iyileşme açısından da çok hızlı sürüyormuş bir tanıdığım çok rahat ettiğini söylediben hiç düşünmemiştim geçen arkadaşla aynı mevzu oldu.. galiba bebekken yaptırmak en rahatı
Kesinlikle canım iyileşme de daha hızlı oluyormuş hemBen 1 aylık olunca yaptırmak istiyorum canım
4,5 aylık olunca çok hareketlenmeye başlıyolar zor olur diye düşünüyorum
Daha minikken olsun bitsin diye düşünüyoruz eşimle.
Nasıl canm memnun musun fiyatı nedirBizim bebek arabamizin markasi Kraft pocket canim.
çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda toparlarsınKızlar selam herkese ben iyiyim çok şükür ama takipteyim kanama durmadı çok uğraştılar sadece psikolojik olarak değil fiziksel olarakta hayatımda asla hatırlamayacağım bir gün oldu benim için Kendinize dikkat edin seviliyorsunuz
Canim cok gecmis olsun. Bir an once toparlanacaksin insallah eminim.Kızlar selam herkese ben iyiyim çok şükür ama takipteyim kanama durmadı çok uğraştılar sadece psikolojik olarak değil fiziksel olarakta hayatımda asla hatırlamayacağım bir gün oldu benim için Kendinize dikkat edin seviliyorsunuz
Civil den 1300 tl ye aldik canim indirim vardi. Baston model ve puseti var. Katlanması pratik. Fazla yer kaplamiyor.Nasıl canm memnun musun fiyatı nedir
Sağol canım ben senin sanmıştım düzelir inşallah kuzucukBenim değil canım bebeğin bağırsaklarında ultrasonda parlaklık görüldü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?