2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
benimde ilk bebiş olmasına ramen aynı şeyleri yaşıyoruz hareket hissetme olarak 16+4 dü pıt pıt yaparken şimdi baya net :) imkansız diyen doktorlara şaşıyorum o bebek değil de ne olur ki başka :)
imkansız değil canım 17. haftada hissetmişsin. en erken 16 diyor zaten doktorlar.. Ama 12. haftada hissettim diyende var, onlara imkansız diyoruz ister istemez.

Erkek anneleri yenidoğan sünneti hakkındaki düşünceleriniz neler ? Acaba erkenden yaptırmak daha mı iyi iye düşünüyorum sizlerden var mı düşünen :)
Ben 1 aylık olunca yaptırmak istiyorum canım
4,5 aylık olunca çok hareketlenmeye başlıyolar zor olur diye düşünüyorum

Daha minikken olsun bitsin diye düşünüyoruz eşimle.

Bende 16+4 de hissetmeye basladim
Simdi ise daha belirgin. Gece çoşuyoruz. Dogunca uykusuz geceler beni bekliyor gibi :)
evet ya yakında eli kolu belli olur herhalde çok hareketli olacaklar hiç uyumuyor ya ilk başlar sabah akşam oluyordu şimdi 1-2 saatte bir kıpır kıpır uyu biraz kızım diyorum doğunca napıcaz

ben de 10. haftamda direk hamile pantolonuna geçtim ben 34 beden fln giyiyordm birden göbek çıktı 4 kg aldım ama göbeğin maşallahı var yani benmde bi arkadaşım var o ama baya kiloluydu şimdi 7. ayında göbeği daha yeni çıkmaya başladı ama ben ondan çok hamile duruyorm yapı meselesi sanıyorum

yaa evet doğru söylüyorsun gerçekten de öyle yapmak lazım yoksa salıp yatıyorlar :)

imkansız değil canım 17. haftada hissetmişsin. en erken 16 diyor zaten doktorlar.. Ama 12. haftada hissettim diyende var, onlara imkansız diyoruz ister istemez.
aynen canım 20. Haftada olmaz bebek değildir diyen doktorlar varmış ben o yüzden dedim :) yoksa bizimki baya coşuyor şu an ilk başlarda zaten insanın ayırt etmesi bir haftayı buluyor sonra evet bu bebek diyorsun ve devamı geliyor :)

evet ya yakında eli kolu belli olur herhalde çok hareketli olacaklar hiç uyumuyor ya ilk başlar sabah akşam oluyordu şimdi 1-2 saatte bir kıpır kıpır uyu biraz kızım diyorum doğunca napıcaz
Maşallah yavrucuklarimiza
Hissetmek çok güzel bir duygu.
Bu arada eşini simdiden iş yapmaya alıştir canim. Bebek dogunca daha cok yükümuz olacak. Yardimci olmalari sart.
Ben esime cok guzel yapiyorsun diyorum surekli. Simdi beni begenmiyor beyfendi. O daha guzel yapiyormus her seyi. Benimde işime geliyor valla. Evde bi tek yemek yapiyorum. Diger tüm işleri eşim üstlendi.
Eskiden çorabının yerini bilmezdi

aynen dediğin gibi mutfakta bardağın yerini yeni öğrendi bende öyle yapıcam yavaş yavaş bebek doğunca bebekle ilgilenir zaten ama başka işlerde de yardımcı olması gerekiyor

Hepsi gelsin geçsin bir an önce canım çokça zorluyordur seni Emin'im hamilelik ayrı eşinin rahatsızlığı ayrı :/ seninkiler de gerçekten tam katil olmalık ya :/

çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda toparlarsın

Canim cok gecmis olsun. Bir an once toparlanacaksin insallah eminim.
Bu gunu unutacagin zamanlar da gelecek❤Sende kendine cok iyi bak canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…