2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Iyi dileklerim hep seninle

Canım senden mesaj bekliyordum iyiyim kelimesini okudum şükür dedim. Ama ne durumda olduğunu tahmin edebiliyorum Allah yardımcın olsun inşallah hafızandan silinir gider bu günkü yaşadıkların..

Kızlar yarın organ taramamız var çok gerginim inşallah herşey çok güzel geçer, oğluşum sağlıklıdır. Böbreklerimdeki ağrıda geçti allaha şükür ama yarın doktora söylücem genede bi baksın gitmişken. İnşallah size yarın güzel haberler veririm sizdende güzel haberler bekliyorum.

Erkek anneleri yenidoğan sünneti hakkındaki düşünceleriniz neler ? Acaba erkenden yaptırmak daha mı iyi iye düşünüyorum sizlerden var mı düşünen :)
Benimde iki oğlumu da bebek iken yaptırdım. İlkini 2 aylıkti diğeri 35 günlüktu. Bence erken yapmak en mantıklısı bezde erken iyileşiyor. Hatta emeklemeye başlamadan yapmak daha iyi sürtünme falan olmuyor. Ayrıca çocuklar büyüdükçe çok korku oluyor. En iyisi erken yapmak.

Canım çok çok geçmiş olsun inşallah çok daha iyi olcaksın zamanla da .. Allah bidaha yaşatmasın böyle bir şey inşallah..

Guzel haberlerle dön insallah canim

Canım senin cinsiyet belli oldu mu? Şimdi bi baktımda listeye 4.ye hamileymişsin sanırım 3ü erkekti doğrumu? :) Sibelak

Kizlae gecen hafta baska bi özel hastanede bebege kiz dediler
Az.önce baska bi özel hastanede erkek dediler
Sizde tekrar cinsiyet degisirmiki herhafta baska bisi deniliyo

Aaa ben de bu durumdan korkuyorum hep insan o fikre alışıyo kendini kaptırıyo. Hayırlı olsun canım kızlar pek tatlı oluyor

Aa, yanılma payı da bırakmamis. Olsun öyle dusunme, sağlığını iste. Annem bana hamileyken de yüzde 90 erkek demiş doktor ultrasondan. Gecikince kesin erkek demişler. Kız olunca herkes şok:). Sağlıcakla al kucağına, büyük şok haklısın ama doğumda bile değişen durumlar var.

4 farklı doktor gördü beni, 4'ü de kız dedi. Bence emin olmadan ihtimaller üzerine konuşmuşlar. Kesin mi dediler sana, olasılık mi verdiler?

Canım benim çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda unutursun hemen tekrar bebişin olur

valla öyleyse değişebilir her an sen detaylıyı bekle bana kesin dediler ama gene de bir şeyler almak için detaylıyı bekliyorm zoe tutuyorum kendimi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…