Kızlar selam herkese ben iyiyim çok şükür ama takipteyim kanama durmadı çok uğraştılar sadece psikolojik olarak değil fiziksel olarakta hayatımda asla hatırlamayacağım bir gün oldu benim için Kendinize dikkat edin seviliyorsunuz
Kızlar selam herkese ben iyiyim çok şükür ama takipteyim kanama durmadı çok uğraştılar sadece psikolojik olarak değil fiziksel olarakta hayatımda asla hatırlamayacağım bir gün oldu benim için Kendinize dikkat edin seviliyorsunuz
Canım senden mesaj bekliyordum iyiyim kelimesini okudum şükür dedim. Ama ne durumda olduğunu tahmin edebiliyorum Allah yardımcın olsun inşallah hafızandan silinir gider bu günkü yaşadıkların..
Kızlar yarın organ taramamız var çok gerginim inşallah herşey çok güzel geçer, oğluşum sağlıklıdır. Böbreklerimdeki ağrıda geçti allaha şükür ama yarın doktora söylücem genede bi baksın gitmişken. İnşallah size yarın güzel haberler veririm sizdende güzel haberler bekliyorum.
Benimde iki oğlumu da bebek iken yaptırdım. İlkini 2 aylıkti diğeri 35 günlüktu. Bence erken yapmak en mantıklısı bezde erken iyileşiyor. Hatta emeklemeye başlamadan yapmak daha iyi sürtünme falan olmuyor. Ayrıca çocuklar büyüdükçe çok korku oluyor. En iyisi erken yapmak.
Kızlar yarın organ taramamız var çok gerginim inşallah herşey çok güzel geçer, oğluşum sağlıklıdır. Böbreklerimdeki ağrıda geçti allaha şükür ama yarın doktora söylücem genede bi baksın gitmişken. İnşallah size yarın güzel haberler veririm sizdende güzel haberler bekliyorum.
Kızlar merhabalar detaylı ultarsondan geldik fakat rapor vermedi omurgasını mlçemedi dönmesi bir türlü kereta :))
Yarın tekrar gideceğim inşallah pozisyonu uygunsa görecek :))
Civil den 1300 tl ye aldik canim indirim vardi. Baston model ve puseti var. Katlanması pratik. Fazla yer kaplamiyor.
Kullanmaya baslayinca insallah memnunda kaliriz.
Kizlae gecen hafta baska bi özel hastanede bebege kiz dediler
Az.önce baska bi özel hastanede erkek dediler
Sizde tekrar cinsiyet degisirmiki herhafta baska bisi deniliyo
Detaylı ultrasonda bebeğimin cinsiyeti kız çıktı. Bize doktor %99 erkek kesinlikle değişmez demişti ailem bütün kıyafetlerini almıştı kendimizi hazırlamıştık erkek biliyorduk ama kızımız olcakmış hala alışamadık
Detaylı ultrasonda bebeğimin cinsiyeti kız çıktı. Bize doktor %99 erkek kesinlikle değişmez demişti ailem bütün kıyafetlerini almıştı kendimizi hazırlamıştık erkek biliyorduk ama kızımız olcakmış hala alışamadık
Aa, yanılma payı da bırakmamis. Olsun öyle dusunme, sağlığını iste. Annem bana hamileyken de yüzde 90 erkek demiş doktor ultrasondan. Gecikince kesin erkek demişler. Kız olunca herkes şok:). Sağlıcakla al kucağına, büyük şok haklısın ama doğumda bile değişen durumlar var.