2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
valla canım benimde korkum o ya gidiyorum kız kıyafetlerine bakıyorum iyi ki kızım olmuş ne güzel kıyafetler var diyorum ama almaya bir türlü elim gitmiyor ya değişirse diye bide rüyamda hala sürekli başından beri erkek bebek görüyorum detaylıyı beklemedeyim

Keşke böyle bi durum olmasa tabi ya

Hangi haftada erkek demisti doktor gercekten insan kiza alisiyo erkek diyolar erkege alisiyo kiz diyolar

Esimle biz suan bunu saskinlikla okuduk bize de kesin dediler umarim detaylida bir degisiklik olmaz gerci farketmezde bebek sonucta giyer mavilaride siyahlarida kizda olsa :)))

Alla alla ya özele mi gidiyodun canım nasıl anlayamıyolar detaylıya kadar bilmiyorum. Hayırlısı olsun kızada alışırsınız canım eşya o kadar da önemli değil kızlar mavide giyiyor şimdi takma kafana :)

Kesinlikle hem fiziksel hem psikolojik olarak daha rahat gibi

Aynı biz eşler böyle olmasa hayatta olmazdı Allah'a şükür

Sen de seviliyorsun canım Allah yardımcın olsun bundan sonraki süreçte de inşallah...dualarımız hala seninle...

Son düzenleme:
Ay bu da çok değişik bı durum ya insan gerçekten alışıyor çünkü

Allah acil sifa versin esine.
Duyma seni strese sokacak insanlari gerekirse acma telefonlarini.

Aa en korktuğum şey ya. Bize 3 farklı doktor kız dedi henüz ayrıntılı ultrason yapılmadı. İnşallah değişmez

Esimle biz suan bunu saskinlikla okuduk bize de kesin dediler umarim detaylida bir degisiklik olmaz gerci farketmezde bebek sonucta giyer mavilaride siyahlarida kizda olsa :)))
Benimde degisirse kiyafetleri hiyerde isimli hastane cikisinida giydiririm hic kurtulusu olmaz : )gerci pipisini bende gordum son gittigimde bu durumda bile değişemez herhalde

En cok sen kendine dikkat et.hic hatirlamayacagin kadar guzel.olsun bundan sonrasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…