2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Iyiyim çok şükür canım büyüyoruz dün kesemizi gördük 10 güne de kalbimizi dinliycez InşAllah
Aa süper hdi bakalım.. :)
Var gibi duruyor canım hayırlı uğurlu olsn inşallah

Çok geçmiş olsun inşallah kötü bir şey çıkmaz bebeğine ve sana zarar vermez
canım bana zararı yok normal insanda grip gibi belirti veriyormuş bazen vermiyormuş ama şu an aktifse bebeğe geçme olasılığı var geçerse bebekte hasar yaratabiliyomuş off bu testleri hamilelikten önce yaptırmak lazım madem o kadar riskli halbuki hamile kalmadan önce gittim doktora yapılacak bir şey varmı diye

Gozun aydin canim. Test sonucu hemen ciktiysa bebis geldi demektir Saglikla kucagina al insallah.

gözünüz aydın canım, hoşgeldin aramıza güzel haberlerini bekliyoruz

ayy pozitiff kan testi de yaptır canımm gözünaydın

Hayırlı olsun
Var görünüyor

Aa süper hdi bakalım.. :)

Var gibi duruyor canım hayırlı uğurlu olsn inşallah

Gozun aydin canim. Test sonucu hemen ciktiysa bebis geldi demektir Saglikla kucagina al insallah.

Yapar yapmaz çıktı çift çizgi, fotoğrafı da 5 dk dolmadan çektim hatta
Teşekkür ederim hanımlar inş keseyi görürüz, kalp atışını duyarız
Geç döllenmede beklenen Doğum tarihi nasıl hesaplanıyor bilen var mı? Sat a göre Doğum tarihi 14.06.2019 du. Ama geç döllenme olunca nasıl oluyor? Ben beraber olduğumuz günden iki hafta öncesini sat olarak alıp hamilelik takvimimi yaptım ama emin değilim

gözünüz aydın canım, hoşgeldin aramıza güzel haberlerini bekliyoruz

ayy pozitiff kan testi de yaptır canımm gözünaydın
Teşekkür ederim canım daha çok yeni olduğu için dra gitmek istemiyorum. Erkenden pimpiriklenirim. Keseyle kalp atışını beraber duymak istiyorum. 2-3 hafta beklemeyi düşünüyorum bir aksilik olmazsa tabi.

Hayirli olsun saglikla gelsin:))

Teşekkür ederim canım daha çok yeni olduğu için dra gitmek istemiyorum. Erkenden pimpiriklenirim. Keseyle kalp atışını beraber duymak istiyorum. 2-3 hafta beklemeyi düşünüyorum bir aksilik olmazsa tabi.
Günaydın kızlar
Hayırlı olsun canım,sabret ve 5 haftadan önce gitme,çünkü kese 5 haftada gözüküyor,kalp atışı da 6-7 haftada duyuluyor.
Çalışan bayanlar size bir sorum olacak?Biz raporluyken,rapor parası mı alacağız?O konuda bilgisi olan varsa açıklayabilir mi ?

Hayirli olsun saglikla gelsin:))

Teşekkür ederim hanımlar
Canım ben öğretmenim bizde ek ders kesiliyor ama memurlarda ya da özel sektörde nasıl oluyor pek bilgim yok açıkçası.

Bu hafta gidicem canim kalp atisi icin. Bu hafta belli olur inşallah. Kalp atisi duyanlar kacinci gun duydunuz benim 6+0 bugun. Bu hafta duyarmiyim acaba

Dün yaptığım testi paylaşmak istedim eğer sağlıklı ilerlerse bende haziran annesi olucam sanırım
Sizce doktora ne zaman gitmeliyim, ne kadar bekliyim ?

Eklentiler

• C80745BF-AFD6-4AE4-92B4-39AD858B3B65.webp
    2,1 KB · Görüntüleme: 59
  • E900F4F5-B973-4279-8E77-528911C228B6.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 66
  • D023EED9-EB5A-47FA-8CEC-B37B278DF565.webp
    2,7 KB · Görüntüleme: 67
Çoğul gebelikte kese geçmi gözüküyorki canım ?

Evet değer çok yüksek olur ama keseler geç görünür bir akrabam anlatmıştı dış gebelik diye tam ameliyata alacaklarmış son kez bakalım demişler ve son anda görmüşler hatta bazen kesenin biri sonradan görünüyor sen acele etme ınsallah çoğuldur :)

Dün yaptığım testi paylaşmak istedim eğer sağlıklı ilerlerse bende haziran annesi olucam sanırım
Sizce doktora ne zaman gitmeliyim, ne kadar bekliyim ?
hayırlı olsun :)
daha belli belirsiz, kan testi de yaptır istersen doktora ne kadar geç gidersen o kadar az stres yaşarsın. kese görüldü mü bebek var mı kalp atışı duyuldu mu her biri ayrı stres

hayırlı olsun :)
daha belli belirsiz, kan testi de yaptır istersen doktora ne kadar geç gidersen o kadar az stres yaşarsın. kese görüldü mü bebek var mı kalp atışı duyuldu mu her biri ayrı stres

Teşekkür ederim :))
Evet çok haklısın o yüzden önce sağlık ocağında bi kan testi yaptırsam iyi olacak. Ama işte sabırsızlanıyor insan 2. Bebeğim olacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…