- 8 Ekim 2014
- 4.797
- 4.856
- 448
Aa süper hdi bakalım.. :)Iyiyim çok şükür canım büyüyoruzdün kesemizi gördük 10 güne de kalbimizi dinliycez InşAllah
Var gibi duruyor canım hayırlı uğurlu olsn inşallahHanımlar çift çizgiyi gördüm
Tahmin ettiğim gibi oldu sanırım. Bat tan 5 gün önce korunmamıştık. O yüzden Cuma günü yaptığım test negatif çıktı. Geç döllenme oldu sanırım. Testi yüklüyorum bakar mısınız
canım bana zararı yok normal insanda grip gibi belirti veriyormuş bazen vermiyormuş ama şu an aktifse bebeğe geçme olasılığı var geçerse bebekte hasar yaratabiliyomuş off bu testleri hamilelikten önce yaptırmak lazım madem o kadar riskli halbuki hamile kalmadan önce gittim doktora yapılacak bir şey varmı diyeÇok geçmiş olsun inşallah kötü bir şey çıkmaz bebeğine ve sana zarar vermez
Gozun aydin canim. Test sonucu hemen ciktiysa bebis geldi demektirHanımlar çift çizgiyi gördüm
Tahmin ettiğim gibi oldu sanırım. Bat tan 5 gün önce korunmamıştık. O yüzden Cuma günü yaptığım test negatif çıktı. Geç döllenme oldu sanırım. Testi yüklüyorum bakar mısınız
Gunaydin hanimlar bende inşallah haziran annesi olacağım ama cok korkuyorum 5+3 te gittim kese 5mm. 15 gun sonra gel gec dollenmedir dedi ama toxoplazma yüzünde bir düşük yaşadım cok korkuyorum çok da dua ediyorum.
İnsallah hepimiz sağlıkla alırız kucagimiza bebeklerimizi. Su bir hafta gecmeyecek bana
Hanımlar çift çizgiyi gördüm
Hayırlı olsun
Var görünüyor
Aa süper hdi bakalım.. :)
Var gibi duruyor canım hayırlı uğurlu olsn inşallah
Gozun aydin canim. Test sonucu hemen ciktiysa bebis geldi demektirSaglikla kucagina al insallah.
Teşekkür ederim canım daha çok yeni olduğu için dra gitmek istemiyorum. Erkenden pimpiriklenirim. Keseyle kalp atışını beraber duymak istiyorum. 2-3 hafta beklemeyi düşünüyorum bir aksilik olmazsa tabi.gözünüz aydın canım, hoşgeldin aramızagüzel haberlerini bekliyoruz
ayy pozitiffkan testi de yaptır canımm gözünaydın
Hayirli olsun saglikla gelsin:))Hanımlar çift çizgiyi gördüm
Günaydın kızlarTeşekkür ederim canım daha çok yeni olduğu için dra gitmek istemiyorum. Erkenden pimpiriklenirim. Keseyle kalp atışını beraber duymak istiyorum. 2-3 hafta beklemeyi düşünüyorum bir aksilik olmazsa tabi.
Hayırlı olsunHanımlar çift çizgiyi gördüm
Hayirli olsun saglikla gelsin:))
Günaydın kızlar
Hayırlı olsun canım,sabret ve 5 haftadan önce gitme,çünkü kese 5 haftada gözüküyor,kalp atışı da 6-7 haftada duyuluyor.
Çalışan bayanlar size bir sorum olacak?Biz raporluyken,rapor parası mı alacağız?O konuda bilgisi olan varsa açıklayabilir mi ?
Hayırlı olsun
Kızlar selamlar,
bugün doktor kontrolüm vardı. Keseyi göremedidün kan değerim 1565 ti. 10 bin olunca görebiliriz dedi ama binin üstünde olunca görülebilir diye biliyorum. kan testi de yaptırma artık, dış gebelik riskinde bakılır, sana gerek yok dedi.
ayyy ikinci kuzum olacak bu bebiş ama ilki gibi heyecanlı ve stresliyim.
herkes sağlıkla kucağına alsın miniklerini inşallah...
Canım ben Ataşehir Florence Nightingale hastanesinde Yasemin Yakut'a gidiyorum. 2014te doğan oğlumda da ona gitmiştim. O zaman Şifa Hastanesiydi orası.
belli oldu mu canım merak ettimm
Bizde durumlar böyle canımm sen de nasıl?
ben körfez tarafındayım devlete gidiyoruz burhaniyede
Çok yakınız senınle. Sabredebilirsem çarşamba günü gidicem yok sabredemessem :)) salı gidicem canım
Çoğul gebelikte kese geçmi gözüküyorki canım ?
hayırlı olsun :)Dün yaptığım testi paylaşmak istedim eğer sağlıklı ilerlerse bende haziran annesi olucam sanırım
Sizce doktora ne zaman gitmeliyim, ne kadar bekliyim ?
Amin sagolun evcil hayvanim yok etten olabilecegini soyledi doktor kedileri de cok severdim sokakta falan simdi uzaktauzaktan seviyorumGözünüz aydın Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Acaba toksoplazma nereden gelmiş evcil hayvan mı var yok yiyecekten mi aldınız?
Hoşbuldum canım sağol insallahgözünüz aydın canım, hoşgeldin aramızagüzel haberlerini bekliyoruz
hayırlı olsun :)
daha belli belirsiz, kan testi de yaptır istersen doktora ne kadar geç gidersen o kadar az stres yaşarsın. kese görüldü mü bebek var mı kalp atışı duyuldu mu her biri ayrı stres
Benim teste benziyor sizinki deDün yaptığım testi paylaşmak istedim eğer sağlıklı ilerlerse bende haziran annesi olucam sanırım
Sizce doktora ne zaman gitmeliyim, ne kadar bekliyim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?