2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Çok şükür gözünüz aydın Sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Bende yarın gideceğim kontrole geçen hafta 9011 di ve kese vardı inşallah bu sefer kalp atışlarını duyarım yarın.

Kanama derken peçeteye bulaşan bir kahverengi lekeden mi bahsediyorsunuz? O bende sürekli var

Reactions: H E
Sağol canım. Duyarsın inşallah 6.haftanın içindesin sen. Ben dün değerim 10042 iken göremedi doktor keseyi meğer gazdan gözükmeyebiliyormuş :) onuda bugünki doktor dedi.

Dr. Çok önemli gerçekten benimde bir tanede karar vermem lazım. İstanbul Beşiktaşta yaşıyorum önerileriniz var kabul olunur dün bir arkadaşımla konuştum. Kızın dünyasını başına yıkmışlar. Çok ağır adet sancıları için bir dr. Gitmiş bir sürü testler ultrason falan yapmış. Arkadaşım daha kız makattan kontrol etcem demiş başka yolu yok demiş mecbur ettirmiş kızda sonra yumutlaman çok zayıf anne olamazsın bir ihtimal hemen yumurtanı dondur ve çok kısa zamanda menepoza gircen demiş kıza kız daha 28 yaşında ağlaya ağlaya çıkmış başka dr. Gitti şimdi herşey yolunda demiş dr sadece menepoz için diğer insanlara göre biraz erken olabilir ama bunuda uzatıyoruz zaten hiç üzme kendini ve korkma demiş çok şükür.

Kanama derken peçeteye bulaşan bir kahverengi lekeden mi bahsediyorsunuz? O bende sürekli var
Leke değil canım bildiğin açık kırmızı kan gelio bı 5 dk baya geliyor sonra kesiliyor ertesi gün bir daha. Her kanamada düştü artık diyorum herhalde Dr acille gidiom bebek iyi kalp atisi var dinlen diyor lar. Hiç böyle bir şeyle karşılaşan oldumu siz veya yakınlarınız dan. Korkuyorum yaaa. Niye böyle oluyor.

Gitme tabiki canım bu doktorla devam edebilirsin anladığım kadarıyla iyiymiş bu doktor.

Canım geç döllenmede olsa son adet tarihine göre hesaplanıyor takvim

Çok sevindim senin adına, doktordan doktora nasıl farkediyor bir doktora bağlı kalmamak lazım tam anlamıyla güvenene kadar. Bence de o kisttir. Bende de var şu an 6 cm, ilk oğlumda da vardı sonra küçülüp yok oldu

Çok sevindim canım gördün mü bak her doktor farklı yaklaşabiliyor hadi hayırlısı :)

Canım çok sevindim senin adına ilgili Bi doktor bulmak zor gerçekten. İnşallah diğer gördüğü şeyden olumsuz birşey çıkmaz

Sgk dan rapor gününe dair bir miktar para ptt ye geliyor ordan aliyosun
Edevletten takip et gelmesi sürüyor baya

Ohh gözün aydın gördünmü bak boşuna üzdün kendini seninki benim durumum gibi olmuş 1 kese net 1 tanede ne olduğu belirsiz bir karaltı inş ikizdir yani ben isterim sırada kalp atımını beklemek

Kızlar merhaba yine ben geldim bişey sorucam size. Sat 10 eylül. Ben 9 ekimde yani salı günü kan testi verdim negatif çıktı. Fakat ben hala adet olmadım. Hamile olabilirmiyim 5 gün önceki testin sonucunun değişme ihtimali varmı. Olsaydı o testte çıkarmıydı yoksa hala pozitif olma ihtimali varmı fikirlerinizi alabilirmiyim

Kan testinde beta hcg kaç çıktı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…