Çok şükür gözünüz aydınKızlar biliyorsunuzki dün bana doktorum dış gebelik olabilir demişti değerim 10042 çıkmıştı. 4+4 ‘düm dün. Bugüm duramadık kadın doğum hastanesine gittik aciline durumu anlattım hemen doğumhaneye alıp alttan baktı doktor. Çok ilgili çok şeker bi kadındı bi okadarda pozitif değerimin niye bukadar yüksek olmasına rağmen kesenin neden gözükmediğini söyledim bana:“bazen çok gaz olunca annede göremeyebiliyoruz keseyi korkma”dedi. Alttan hemen gördü keseyi çok şükür. İçi şuan boş kalp atışı bu yüzden alamıyorum dedi daha erken bunun için dedi. “Bişey daha görüyor gibiyim ama bu kesemi kistmi yoksa diğer yumurtanmı bilmiyorum olması gereken yerde değil ama bak işde bu kese dış gebelik olabilir ama diğeri normal dedi tam anlayamadım dedi sana şuanda yatış vermem gerekiyor ama bilinçli bi hastasın bu yüzden seni evine gönderiyorum ama ağrın kanaman olursa hemen geliyorsun”dedi. Çok rahatlattı beni baya ilgilendi sonra karından baktı ordanda gördü keseyi çok şükür tekrar sordum hocam korkulacak bi durum varmı sizin tahminleriniz ne ikizmi dış gebelikmi yoksa kistmi diye sordum bana dediki “bence herşey yolunda ters giden bişey olduğunu sanmıyorum ha evet değerin çok yüksek ama bence o diğer gördüğümüz şey kist olabilir ilk gördüğüm kese olması gereken boyutlarda düzgün yapılara sahip kese dedi. İkizde olabilir tabi dedi ama çok erken anlayabilmemiz için 3 gün sonra muhakkak geliyorsun dedi . Çarşambaya randevu aldım tekrar bakacaklar o diğer bişeye benzetemedikleri şeye.
Çok pozitif güler yüzlü hastasını korkutmayan bi bayan doktordu. 6 tane ultrason resmi verdi
Sağol canım darısı başına inşallahÇok şükür gözünaydın
Kanama derken peçeteye bulaşan bir kahverengi lekeden mi bahsediyorsunuz? O bende sürekli varKızlar merhaba bayandır giremiyor dum. On gündür hafif şekilde kanamam var iki günde bir acile gidiyorum korkuyorum bebeğe bişey oldu diye. Çok şükür bebek iyi kalp atışını duydum ve büyümesi de iyi Hf ile uyumlu ama bu kanamA neden oluo anlamadım. İğne ve hap verdi Dr. Kullanıyorum.ve evde yatıyorum yarın tekrar kontrolüm var. İns herşey iyidir. Bu arada yeni katılan ark. Hayirli olsun Allah hepimize saglikli bebiş ler nasip etsin inşallah.
Sağol canım. Duyarsın inşallah 6.haftanın içindesin sen. Ben dün değerim 10042 iken göremedi doktor keseyi meğer gazdan gözükmeyebiliyormuş :) onuda bugünki doktor dedi.Çok şükür gözünüz aydınSağlıkla kucağınıza alın inşallah. Bende yarın gideceğim kontrole geçen hafta 9011 di ve kese vardı inşallah bu sefer kalp atışlarını duyarım yarın.
Leke değil canım bildiğin açık kırmızı kan gelio bı 5 dk baya geliyor sonra kesiliyor ertesi gün bir daha. Her kanamada düştü artık diyorum herhalde Dr acille gidiom bebek iyi kalp atisi var dinlen diyor lar. Hiç böyle bir şeyle karşılaşan oldumu siz veya yakınlarınız dan. Korkuyorum yaaa. Niye böyle oluyor.Kanama derken peçeteye bulaşan bir kahverengi lekeden mi bahsediyorsunuz? O bende sürekli var
7 mm canım seninBende bugün 4+5 im canım brnde gördün keseyi çok şükür bugün. Dün 1042 idi değerm bugün artık 15000 olmuştur alttanda gördü karındanda. Sizin kese kaç mm canım
Gitme tabiki canım bu doktorla devam edebilirsin anladığım kadarıyla iyiymiş bu doktor.Sorma canım ya yemin ederim uyuyamadım gece değişik değişik rüyalar gördüm. Haklıymışsın ama işde insan yinede korkuyor bende diğer gördüğü şeyin kist olduğunu düşünüyorum dış gebelik olmuş olsaydı kanamam ağrım olurmuş. Ama çok rahatladım:). Desteğin içinde çok teşekkür ederim canım benim.Dünkü doktorada bidaha gitmiyeceğim boş yere beni korkuttu.
Canım geç döllenmede olsa son adet tarihine göre hesaplanıyor takvimYapar yapmaz çıktı çift çizgi, fotoğrafı da 5 dk dolmadan çektim hatta
Teşekkür ederim hanımlar inş keseyi görürüz, kalp atışını duyarız
Geç döllenmede beklenen Doğum tarihi nasıl hesaplanıyor bilen var mı? Sat a göre Doğum tarihi 14.06.2019 du. Ama geç döllenme olunca nasıl oluyor? Ben beraber olduğumuz günden iki hafta öncesini sat olarak alıp hamilelik takvimimi yaptım ama emin değilim
Çok sevindim senin adına, doktordan doktora nasıl farkediyor bir doktora bağlı kalmamak lazım tam anlamıyla güvenene kadar. Bence de o kisttir. Bende de var şu an 6 cm, ilk oğlumda da vardı sonra küçülüp yok olduKızlar biliyorsunuzki dün bana doktorum dış gebelik olabilir demişti değerim 10042 çıkmıştı. 4+4 ‘düm dün. Bugüm duramadık kadın doğum hastanesine gittik aciline durumu anlattım hemen doğumhaneye alıp alttan baktı doktor. Çok ilgili çok şeker bi kadındı bi okadarda pozitif değerimin niye bukadar yüksek olmasına rağmen kesenin neden gözükmediğini söyledim bana:“bazen çok gaz olunca annede göremeyebiliyoruz keseyi korkma”dedi. Alttan hemen gördü keseyi çok şükür. İçi şuan boş kalp atışı bu yüzden alamıyorum dedi daha erken bunun için dedi. “Bişey daha görüyor gibiyim ama bu kesemi kistmi yoksa diğer yumurtanmı bilmiyorum olması gereken yerde değil ama bak işde bu kese dış gebelik olabilir ama diğeri normal dedi tam anlayamadım dedi sana şuanda yatış vermem gerekiyor ama bilinçli bi hastasın bu yüzden seni evine gönderiyorum ama ağrın kanaman olursa hemen geliyorsun”dedi. Çok rahatlattı beni baya ilgilendi sonra karından baktı ordanda gördü keseyi çok şükür tekrar sordum hocam korkulacak bi durum varmı sizin tahminleriniz ne ikizmi dış gebelikmi yoksa kistmi diye sordum bana dediki “bence herşey yolunda ters giden bişey olduğunu sanmıyorum ha evet değerin çok yüksek ama bence o diğer gördüğümüz şey kist olabilir ilk gördüğüm kese olması gereken boyutlarda düzgün yapılara sahip kese dedi. İkizde olabilir tabi dedi ama çok erken anlayabilmemiz için 3 gün sonra muhakkak geliyorsun dedi . Çarşambaya randevu aldım tekrar bakacaklar o diğer bişeye benzetemedikleri şeye.
Çok pozitif güler yüzlü hastasını korkutmayan bi bayan doktordu. 6 tane ultrason resmi verdi
Kızlar biliyorsunuzki dün bana doktorum dış gebelik olabilir demişti değerim 10042 çıkmıştı. 4+4 ‘düm dün. Bugüm duramadık kadın doğum hastanesine gittik aciline durumu anlattım hemen doğumhaneye alıp alttan baktı doktor. Çok ilgili çok şeker bi kadındı bi okadarda pozitif değerimin niye bukadar yüksek olmasına rağmen kesenin neden gözükmediğini söyledim bana:“bazen çok gaz olunca annede göremeyebiliyoruz keseyi korkma”dedi. Alttan hemen gördü keseyi çok şükür. İçi şuan boş kalp atışı bu yüzden alamıyorum dedi daha erken bunun için dedi. “Bişey daha görüyor gibiyim ama bu kesemi kistmi yoksa diğer yumurtanmı bilmiyorum olması gereken yerde değil ama bak işde bu kese dış gebelik olabilir ama diğeri normal dedi tam anlayamadım dedi sana şuanda yatış vermem gerekiyor ama bilinçli bi hastasın bu yüzden seni evine gönderiyorum ama ağrın kanaman olursa hemen geliyorsun”dedi. Çok rahatlattı beni baya ilgilendi sonra karından baktı ordanda gördü keseyi çok şükür tekrar sordum hocam korkulacak bi durum varmı sizin tahminleriniz ne ikizmi dış gebelikmi yoksa kistmi diye sordum bana dediki “bence herşey yolunda ters giden bişey olduğunu sanmıyorum ha evet değerin çok yüksek ama bence o diğer gördüğümüz şey kist olabilir ilk gördüğüm kese olması gereken boyutlarda düzgün yapılara sahip kese dedi. İkizde olabilir tabi dedi ama çok erken anlayabilmemiz için 3 gün sonra muhakkak geliyorsun dedi . Çarşambaya randevu aldım tekrar bakacaklar o diğer bişeye benzetemedikleri şeye.
Bende bugün 4+5 im canım brnde gördün keseyi çok şükür bugün. Dün 1042 idi değerm bugün artık 15000 olmuştur alttanda gördü karındanda. Sizin kese kaç mm canım
Canım çok sevindim senin adına ilgili Bi doktor bulmak zor gerçekten. İnşallah diğer gördüğü şeyden olumsuz birşey çıkmazKızlar biliyorsunuzki dün bana doktorum dış gebelik olabilir demişti değerim 10042 çıkmıştı. 4+4 ‘düm dün. Bugüm duramadık kadın doğum hastanesine gittik aciline durumu anlattım hemen doğumhaneye alıp alttan baktı doktor. Çok ilgili çok şeker bi kadındı bi okadarda pozitif değerimin niye bukadar yüksek olmasına rağmen kesenin neden gözükmediğini söyledim bana:“bazen çok gaz olunca annede göremeyebiliyoruz keseyi korkma”dedi. Alttan hemen gördü keseyi çok şükür. İçi şuan boş kalp atışı bu yüzden alamıyorum dedi daha erken bunun için dedi. “Bişey daha görüyor gibiyim ama bu kesemi kistmi yoksa diğer yumurtanmı bilmiyorum olması gereken yerde değil ama bak işde bu kese dış gebelik olabilir ama diğeri normal dedi tam anlayamadım dedi sana şuanda yatış vermem gerekiyor ama bilinçli bi hastasın bu yüzden seni evine gönderiyorum ama ağrın kanaman olursa hemen geliyorsun”dedi. Çok rahatlattı beni baya ilgilendi sonra karından baktı ordanda gördü keseyi çok şükür tekrar sordum hocam korkulacak bi durum varmı sizin tahminleriniz ne ikizmi dış gebelikmi yoksa kistmi diye sordum bana dediki “bence herşey yolunda ters giden bişey olduğunu sanmıyorum ha evet değerin çok yüksek ama bence o diğer gördüğümüz şey kist olabilir ilk gördüğüm kese olması gereken boyutlarda düzgün yapılara sahip kese dedi. İkizde olabilir tabi dedi ama çok erken anlayabilmemiz için 3 gün sonra muhakkak geliyorsun dedi . Çarşambaya randevu aldım tekrar bakacaklar o diğer bişeye benzetemedikleri şeye.
Günaydın kızlar
Hayırlı olsun canım,sabret ve 5 haftadan önce gitme,çünkü kese 5 haftada gözüküyor,kalp atışı da 6-7 haftada duyuluyor.
Çalışan bayanlar size bir sorum olacak?Biz raporluyken,rapor parası mı alacağız?O konuda bilgisi olan varsa açıklayabilir mi ?
Ohh gözün aydın gördünmü bak boşuna üzdün kendini seninki benim durumum gibi olmuş 1 kese net 1 tanede ne olduğu belirsiz bir karaltı inş ikizdir yani ben isterim sırada kalp atımını beklemekKızlar biliyorsunuzki dün bana doktorum dış gebelik olabilir demişti değerim 10042 çıkmıştı. 4+4 ‘düm dün. Bugüm duramadık kadın doğum hastanesine gittik aciline durumu anlattım hemen doğumhaneye alıp alttan baktı doktor. Çok ilgili çok şeker bi kadındı bi okadarda pozitif değerimin niye bukadar yüksek olmasına rağmen kesenin neden gözükmediğini söyledim bana:“bazen çok gaz olunca annede göremeyebiliyoruz keseyi korkma”dedi. Alttan hemen gördü keseyi çok şükür. İçi şuan boş kalp atışı bu yüzden alamıyorum dedi daha erken bunun için dedi. “Bişey daha görüyor gibiyim ama bu kesemi kistmi yoksa diğer yumurtanmı bilmiyorum olması gereken yerde değil ama bak işde bu kese dış gebelik olabilir ama diğeri normal dedi tam anlayamadım dedi sana şuanda yatış vermem gerekiyor ama bilinçli bi hastasın bu yüzden seni evine gönderiyorum ama ağrın kanaman olursa hemen geliyorsun”dedi. Çok rahatlattı beni baya ilgilendi sonra karından baktı ordanda gördü keseyi çok şükür tekrar sordum hocam korkulacak bi durum varmı sizin tahminleriniz ne ikizmi dış gebelikmi yoksa kistmi diye sordum bana dediki “bence herşey yolunda ters giden bişey olduğunu sanmıyorum ha evet değerin çok yüksek ama bence o diğer gördüğümüz şey kist olabilir ilk gördüğüm kese olması gereken boyutlarda düzgün yapılara sahip kese dedi. İkizde olabilir tabi dedi ama çok erken anlayabilmemiz için 3 gün sonra muhakkak geliyorsun dedi . Çarşambaya randevu aldım tekrar bakacaklar o diğer bişeye benzetemedikleri şeye.
Kan testinde beta hcg kaç çıktı canımKızlar merhaba yine ben geldim bişey sorucam size. Sat 10 eylül. Ben 9 ekimde yani salı günü kan testi verdim negatif çıktı. Fakat ben hala adet olmadım. Hamile olabilirmiyim 5 gün önceki testin sonucunun değişme ihtimali varmı. Olsaydı o testte çıkarmıydı yoksa hala pozitif olma ihtimali varmı fikirlerinizi alabilirmiyim
<1,20 yazıyo canımKan testinde beta hcg kaç çıktı canım
Gebelik yok demek evet,ben de dedim 5-10 arası bişey çıksaydı belki yükselirdi. Bi idrar testi yağ canım bu kadar gecikmeye varsa çıkar bence<1,20 yazıyo canım
zor olmuyor mu canım merkeze gitmek :/Körfez tarafındaki doktorları pek bilmiyorum ben Bandırma'dayım merkeze gitmek istersen ama hem devlette hem özelde iyi doktorlar var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?