- 2 Nisan 2018
- 831
- 708
- 33
Beklemek çok zor gerçekten inş herşey güzel olacakGunaydin hanimlar bende inşallah haziran annesi olacağım ama cok korkuyorum 5+3 te gittim kese 5mm. 15 gun sonra gel gec dollenmedir dedi ama toxoplazma yüzünde bir düşük yaşadım cok korkuyorum çok da dua ediyorum.
İnsallah hepimiz sağlıkla alırız kucagimiza bebeklerimizi. Su bir hafta gecmeyecek bana
Hayırlı olsun canım gözün aydın sağlıkla ilerlesin inşYapar yapmaz çıktı çift çizgi, fotoğrafı da 5 dk dolmadan çektim hatta
Teşekkür ederim hanımlar inş keseyi görürüz, kalp atışını duyarız
Geç döllenmede beklenen Doğum tarihi nasıl hesaplanıyor bilen var mı? Sat a göre Doğum tarihi 14.06.2019 du. Ama geç döllenme olunca nasıl oluyor? Ben beraber olduğumuz günden iki hafta öncesini sat olarak alıp hamilelik takvimimi yaptım ama emin değilim
Benim teste benziyor sizinki desat kaç? Sanırım pozitif sizinki , hayırlı olsun.
Teşekkür ederim canım. İnş hepimiz sağ Salim kavuşuruz meleklerimizeHayırlı olsun canım gözün aydın sağlıkla ilerlesin inş
Aynen tahmini gebe kalınan tarihden 14 gün öncesi sat olarak al Dr benim sat tarihimi de o şekilde değiştirmişti
Benim de 7 Eylül sat ama ben eşimle korunmadan birlikteliklerimizi not aldığım için ne zaman gebe kaldığımı biliyorum. 30 Eylül. Ve geç döllenme olduğunu düşünüyorum bu yüzden. Benim testimde baya açık tonda. İki gün önce hiç görünmemişti. İki gün sonra tekrar yapmayı düşünüyorum. Bakalım fark nasıl olacak.8 eylül canım, sata göre 5+1 gözüküyor ama 5 haftalık gebelikte sanki daha belirgin olmalı çizgi
Hayırlı olsun. Darısı bizlereKızlar bugün 4+5 bebeğimin kesesini gördük çok şükür darısı isteyen herkese ins benim beta değer 4+1 iken 3000 idi bugün 12000 olmuştur şükür kese göründü çok mutluyummm
Teşekkür ederim canım. İnş hepimiz sağ Salim kavuşuruz meleklerimize
O zaman tahmini Doğum tarihimizi doğru hesapladım. Bakalım dr ne diyecek
Benim de 7 Eylül sat ama ben eşimle korunmadan birlikteliklerimizi not aldığım için ne zaman gebe kaldığımı biliyorum. 30 Eylül. Ve geç döllenme olduğunu düşünüyorum bu yüzden. Benim testimde baya açık tonda. İki gün önce hiç görünmemişti. İki gün sonra tekrar yapmayı düşünüyorum. Bakalım fark nasıl olacak.
Hayırlı olsun. Darısı bizlere
Kızlar bugün 4+5 bebeğimin kesesini gördük çok şükür darısı isteyen herkese ins benim beta değer 4+1 iken 3000 idi bugün 12000 olmuştur şükür kese göründü çok mutluyummm
Evet canım karından gayette net göründü haberiniz olsun kese için gitmeden önce bol bol su için ve idrara sıkışık olun ozaman net görünüyor ben öle yaptimGozunaydin olsun:))
Karindan mi gorundu canim
Aynen canim bende haftaya pzt gidicem aklımda su icmek:)Evet canım karından gayette net göründü haberiniz olsun kese için gitmeden önce bol bol su için ve idrara sıkışık olun ozaman net görünüyor ben öle yaptim
İnsallahBeklemek çok zor gerçekten inş herşey güzel olacak
MasaAllah gozunaydin cok sevindim canim icin rahatlamıştır insAllah anlayamadigi sey de kotu bir sey degildir.Kızlar biliyorsunuzki dün bana doktorum dış gebelik olabilir demişti değerim 10042 çıkmıştı. 4+4 ‘düm dün. Bugüm duramadık kadın doğum hastanesine gittik aciline durumu anlattım hemen doğumhaneye alıp alttan baktı doktor. Çok ilgili çok şeker bi kadındı bi okadarda pozitif değerimin niye bukadar yüksek olmasına rağmen kesenin neden gözükmediğini söyledim bana:“bazen çok gaz olunca annede göremeyebiliyoruz keseyi korkma”dedi. Alttan hemen gördü keseyi çok şükür. İçi şuan boş kalp atışı bu yüzden alamıyorum dedi daha erken bunun için dedi. “Bişey daha görüyor gibiyim ama bu kesemi kistmi yoksa diğer yumurtanmı bilmiyorum olması gereken yerde değil ama bak işde bu kese dış gebelik olabilir ama diğeri normal dedi tam anlayamadım dedi sana şuanda yatış vermem gerekiyor ama bilinçli bi hastasın bu yüzden seni evine gönderiyorum ama ağrın kanaman olursa hemen geliyorsun”dedi. Çok rahatlattı beni baya ilgilendi sonra karından baktı ordanda gördü keseyi çok şükür tekrar sordum hocam korkulacak bi durum varmı sizin tahminleriniz ne ikizmi dış gebelikmi yoksa kistmi diye sordum bana dediki “bence herşey yolunda ters giden bişey olduğunu sanmıyorum ha evet değerin çok yüksek ama bence o diğer gördüğümüz şey kist olabilir ilk gördüğüm kese olması gereken boyutlarda düzgün yapılara sahip kese dedi. İkizde olabilir tabi dedi ama çok erken anlayabilmemiz için 3 gün sonra muhakkak geliyorsun dedi . Çarşambaya randevu aldım tekrar bakacaklar o diğer bişeye benzetemedikleri şeye.
Çok pozitif güler yüzlü hastasını korkutmayan bi bayan doktordu. 6 tane ultrason resmi verdi
Bende bugün 4+5 im canım brnde gördün keseyi çok şükür bugün. Dün 1042 idi değerm bugün artık 15000 olmuştur alttanda gördü karındanda. Sizin kese kaç mm canımKızlar bugün 4+5 bebeğimin kesesini gördük çok şükür darısı isteyen herkese ins benim beta değer 4+1 iken 3000 idi bugün 12000 olmuştur şükür kese göründü çok mutluyummm
Çok şükür gözünaydınKızlar biliyorsunuzki dün bana doktorum dış gebelik olabilir demişti değerim 10042 çıkmıştı. 4+4 ‘düm dün. Bugüm duramadık kadın doğum hastanesine gittik aciline durumu anlattım hemen doğumhaneye alıp alttan baktı doktor. Çok ilgili çok şeker bi kadındı bi okadarda pozitif değerimin niye bukadar yüksek olmasına rağmen kesenin neden gözükmediğini söyledim bana:“bazen çok gaz olunca annede göremeyebiliyoruz keseyi korkma”dedi. Alttan hemen gördü keseyi çok şükür. İçi şuan boş kalp atışı bu yüzden alamıyorum dedi daha erken bunun için dedi. “Bişey daha görüyor gibiyim ama bu kesemi kistmi yoksa diğer yumurtanmı bilmiyorum olması gereken yerde değil ama bak işde bu kese dış gebelik olabilir ama diğeri normal dedi tam anlayamadım dedi sana şuanda yatış vermem gerekiyor ama bilinçli bi hastasın bu yüzden seni evine gönderiyorum ama ağrın kanaman olursa hemen geliyorsun”dedi. Çok rahatlattı beni baya ilgilendi sonra karından baktı ordanda gördü keseyi çok şükür tekrar sordum hocam korkulacak bi durum varmı sizin tahminleriniz ne ikizmi dış gebelikmi yoksa kistmi diye sordum bana dediki “bence herşey yolunda ters giden bişey olduğunu sanmıyorum ha evet değerin çok yüksek ama bence o diğer gördüğümüz şey kist olabilir ilk gördüğüm kese olması gereken boyutlarda düzgün yapılara sahip kese dedi. İkizde olabilir tabi dedi ama çok erken anlayabilmemiz için 3 gün sonra muhakkak geliyorsun dedi . Çarşambaya randevu aldım tekrar bakacaklar o diğer bişeye benzetemedikleri şeye.
Çok pozitif güler yüzlü hastasını korkutmayan bi bayan doktordu. 6 tane ultrason resmi verdi
Benim de 6+2 bugünBu hafta gidicem canim kalp atisi icin. Bu hafta belli olur inşallah. Kalp atisi duyanlar kacinci gun duydunuz benim 6+0 bugun. Bu hafta duyarmiyim acaba
Canım bak gördünmü ben sana ne dedim? Kendini boşuna korkuttun ama doktora gitmen iyi olmuş en azından için rahat etti diğer gördüğü şeyde kisttir benimde vardı 3 cmdi 2cme düşmüş doktor gittikçe küçülür o dedi. Hadi gözün aydın canım :)Kızlar biliyorsunuzki dün bana doktorum dış gebelik olabilir demişti değerim 10042 çıkmıştı. 4+4 ‘düm dün. Bugüm duramadık kadın doğum hastanesine gittik aciline durumu anlattım hemen doğumhaneye alıp alttan baktı doktor. Çok ilgili çok şeker bi kadındı bi okadarda pozitif değerimin niye bukadar yüksek olmasına rağmen kesenin neden gözükmediğini söyledim bana:“bazen çok gaz olunca annede göremeyebiliyoruz keseyi korkma”dedi. Alttan hemen gördü keseyi çok şükür. İçi şuan boş kalp atışı bu yüzden alamıyorum dedi daha erken bunun için dedi. “Bişey daha görüyor gibiyim ama bu kesemi kistmi yoksa diğer yumurtanmı bilmiyorum olması gereken yerde değil ama bak işde bu kese dış gebelik olabilir ama diğeri normal dedi tam anlayamadım dedi sana şuanda yatış vermem gerekiyor ama bilinçli bi hastasın bu yüzden seni evine gönderiyorum ama ağrın kanaman olursa hemen geliyorsun”dedi. Çok rahatlattı beni baya ilgilendi sonra karından baktı ordanda gördü keseyi çok şükür tekrar sordum hocam korkulacak bi durum varmı sizin tahminleriniz ne ikizmi dış gebelikmi yoksa kistmi diye sordum bana dediki “bence herşey yolunda ters giden bişey olduğunu sanmıyorum ha evet değerin çok yüksek ama bence o diğer gördüğümüz şey kist olabilir ilk gördüğüm kese olması gereken boyutlarda düzgün yapılara sahip kese dedi. İkizde olabilir tabi dedi ama çok erken anlayabilmemiz için 3 gün sonra muhakkak geliyorsun dedi . Çarşambaya randevu aldım tekrar bakacaklar o diğer bişeye benzetemedikleri şeye.
İnşallah canım değildir inşallah kötü birşeyMasaAllah gozunaydin cok sevindim canim icin rahatlamıştır insAllah anlayamadigi sey de kotu bir sey degildir.
Sorma canım ya yemin ederim uyuyamadım gece değişik değişik rüyalar gördüm. Haklıymışsın ama işde insan yinede korkuyor bende diğer gördüğü şeyin kist olduğunu düşünüyorum dış gebelik olmuş olsaydı kanamam ağrım olurmuş. Ama çok rahatladım:). Desteğin içinde çok teşekkür ederim canım benim.Dünkü doktorada bidaha gitmiyeceğim boş yere beni korkuttu.Canım bak gördünmü ben sana ne dedim? Kendini boşuna korkuttun ama doktora gitmen iyi olmuş en azından için rahat etti diğer gördüğü şeyde kisttir benimde vardı 3 cmdi 2cme düşmüş doktor gittikçe küçülür o dedi. Hadi gözün aydın canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?