saol canım bilgi için zaten genelde hediye olarak koydukları için tekstiller pek kaliteli olmuyor biz galiba oda takımı alıcaz ama isteyenler bir baksın diye paylaşayım dedim bayağı indirime girmişCanım bende bundan almıştım çok güzeldi hatta 2 saat önce topladım beşiği kuruluydu tavsiye ederim ama kurulum klavuzu berbat kurarken baya uğraşmıştımBirde şunu söyleyim yorgan ve yastık güpürlü kılıf gibi yapılmamış çıkmıyor bilginiz olsun
Ne çekti dünür söyle yapıp getireyim. Valla dün pazara çıktım gözüm senin şu canın çeken meyveyi aradı bulsam alacaktım sanaCekti hadi yap gel bulusalim :))
Cok sabirlisin ben acik acik yapacak durumda degilim gelmeyin derdim. Dusunceli olan hamile bir kadina hizmet eder hizmet beklemez ki birde begenmemisler yuh dedim yani birde bulasiklari birakmislar ya gercekten ayip ://Kızlar bugün tabiri caizse çöktüm..
Öğleden sonra bir telefon geldi kayınvalide aradı yemek yap sana geliyoruz bu akşam diye bildiğiniz emri vaki yaptı.. Geliyoruz derken Eltim kocası iki çocuğu kayınpeder ... Eşim tutturdu yemek yapma böyle terbiyesizlik olmaz insana bir müsaitminiz diye sorarlar dedi..
Tabi ben yine yaptım makarna , tavuk sote , şehriye çorbası salata cacık felan ama İnan’ın belim koptu halen ayaklarım ağrıyor..
Gelmişler yaptığım yemeği dibine kadar yiyip yok tuzlu yok öğrenci menüsü diye arkamdan konuşurken duydum..
Kendimce yapabildiğim evimde olanları yaptım zaten bilirler ki pek becerikli değilim.. Sinir oldum adeta ama İnan’ın yemekler lezzetliydi eşimde tatdı..
Yeni gittiler içeride bir yığın bulaşık dolu kalkıp toplamaya halim kalmadıBacaklarım feci ağrıyor
Ağzına sağlık canım. Bu arada sen nasıl oldun iyisindir umarım. Eşin çıktımı hastaneden?@Anti Depresan kuzum benim böyle insanlar için hiç canını sıkmaya bile değmez.Bak geçen hafta cuma günü ben çok hastaydım,bu salgın olan gribe yakalanmıştım.Annem de bana bizim yörenin ekşili bir çorbası var,mantı gibi çok da zahmetli bir çorba,ondan gönderdi.Ben de biraz uyuyup içecektim.Eşim de biliyor canımın çektiğini.Ben uyanana kadar yemiş bitirmişler.Bir kaşık bile içemedim.Daha sonra bize geldiler .Kahvaltı vaktiydi.Normal de 7 kat bile olsa mutlaka sofraya davet ederim.Sadece eşimi çağırdım.Kv hemen mutfağa damladı.İçeri taşısaydın,herkes yerdi dedi.Bu halde bir de içeri filan taşıyamam,yemek isteyen gelsin burda yesin dedim.O yüzden bırak,canını bile sıkmaya değmez
Ozaman kardeslige talibimTamam canım ama eşim bu sefer erkek olacak galiba diyor hatta biz gidelim tüp bebek yaptıralım çoğul olsun kız şansımız çoğalsın diyor
Ağzından bal damlıyor canım valla sağlıkla sıhatle gelsin inşallahOzaman kardeslige talibimama bence sana guzeller guzeli bir kiz gelecek gibi geliyor niyeyse hep canim
Burda bir arkadaş nisantasinda bir yer onerdi esim gidip oraya bakicak umarim bulur :)) yemek bahane bulusmak sahane ne istesem ki acaba ? Ayy ne guzel ya keşke herkes senin gibi sorsa canin ne istiyor diyeNe çekti dünür söyle yapıp getireyim. Valla dün pazara çıktım gözüm senin şu canın çeken meyveyi aradı bulsam alacaktım sana
Amin kuzum benim en onemlisi o sen besiktastasin dimiAğzından bal damlıyor canım valla sağlıkla sıhatle gelsin inşallah
Evet canım beşiktaştayımAmin kuzum benim en onemlisi o sen besiktastasin dimi
Yanlis bilmiyorsam emzirdikten sonra taktigin degilmi bu hem uclar biyere surtunmesin yara olursa acimasin diye hemde kiminin sutu cok akiyorya ped yerine bunu koyuyolar süt birikiyormus orda hemde ustun basin süt olmamis oluyor :))Birde bunlardan kullanan bilgisi olan var mı bunu bebeği emzirirken mi koyuyoruz acaba nasıl emer ki bu varken Eki Görüntüle 2227132
Hahaytt bana cok yakınsınEvet canım beşiktaştayım
bunların 15 tl ye olanları falan da var ama senin dediğin göğüs kalkanı onlar baya 80 tl falan idi buda öyle kullanılıyorsa eğer baya iyi olur o zaman :)Yanlis bilmiyorsam emzirdikten sonra taktigin degilmi bu hem uclar biyere surtunmesin yara olursa acimasin diye hemde kiminin sutu cok akiyorya ped yerine bunu koyuyolar süt birikiyormus orda hemde ustun basin süt olmamis oluyor :))
SÜper bence burda kocaman bir aile olduk. İStanbulda olanlar bence bir gün buluşalım tanışalım hatta toplu bir buluşma ayarlayalım ortak bir noktada ne dersiniz kızlarHahaytt bana cok yakınsınaramizda 10 dk var
Birde gogus ucu ufak olanlarin aldiklari silikon bir aparat var benim dedigim degilse o olabilir bu belki tam bilemedim bende :))bunların 15 tl ye olanları falan da var ama senin dediğin göğüs kalkanı onlar baya 80 tl falan idi buda öyle kullanılıyorsa eğer baya iyi olur o zaman :)
Ben cok uzaklara gidemem ama yakin yerlerde ise gelirim mutlakaSÜper bence burda kocaman bir aile olduk. İStanbulda olanlar bence bir gün buluşalım tanışalım hatta toplu bir buluşma ayarlayalım ortak bir noktada ne dersiniz kızlar
evet silikon buda hatta 17 tl ye var bitane baktım yorumlar çok iyi aventinkinden daha kaliteli falan yazanlar olmuş açıklamada göğüs ucu yara iken annenin emzirmeye devam etmesini sağlar falan yazıyor iyi bir şey gibi ama bu varken süt nasıl gelir onu bilemedim :)Birde gogus ucu ufak olanlarin aldiklari silikon bir aparat var benim dedigim degilse o olabilir bu belki tam bilemedim bende :))
Huu huu istanbullu hamişler nerelerdesiniz? Varsanız parmak kaldırınBen cok uzaklara gidemem ama yakin yerlerde ise gelirim mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?