2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
saol canım bilgi için zaten genelde hediye olarak koydukları için tekstiller pek kaliteli olmuyor biz galiba oda takımı alıcaz ama isteyenler bir baksın diye paylaşayım dedim bayağı indirime girmiş

Reactions: BYV
Cok sabirlisin ben acik acik yapacak durumda degilim gelmeyin derdim. Dusunceli olan hamile bir kadina hizmet eder hizmet beklemez ki birde begenmemisler yuh dedim yani birde bulasiklari birakmislar ya gercekten ayip ://

Ağzına sağlık canım. Bu arada sen nasıl oldun iyisindir umarım. Eşin çıktımı hastaneden?

Tamam canım ama eşim bu sefer erkek olacak galiba diyor hatta biz gidelim tüp bebek yaptıralım çoğul olsun kız şansımız çoğalsın diyor
Ozaman kardeslige talibim ama bence sana guzeller guzeli bir kiz gelecek gibi geliyor niyeyse hep canim

Ne çekti dünür söyle yapıp getireyim. Valla dün pazara çıktım gözüm senin şu canın çeken meyveyi aradı bulsam alacaktım sana
Burda bir arkadaş nisantasinda bir yer onerdi esim gidip oraya bakicak umarim bulur :)) yemek bahane bulusmak sahane ne istesem ki acaba ? Ayy ne guzel ya keşke herkes senin gibi sorsa canin ne istiyor diye

Birde bunlardan kullanan bilgisi olan var mı bunu bebeği emzirirken mi koyuyoruz acaba nasıl emer ki bu varken

Birde bunlardan kullanan bilgisi olan var mı bunu bebeği emzirirken mi koyuyoruz acaba nasıl emer ki bu varken Eki Görüntüle 2227132
Yanlis bilmiyorsam emzirdikten sonra taktigin degilmi bu hem uclar biyere surtunmesin yara olursa acimasin diye hemde kiminin sutu cok akiyorya ped yerine bunu koyuyolar süt birikiyormus orda hemde ustun basin süt olmamis oluyor :))

Yanlis bilmiyorsam emzirdikten sonra taktigin degilmi bu hem uclar biyere surtunmesin yara olursa acimasin diye hemde kiminin sutu cok akiyorya ped yerine bunu koyuyolar süt birikiyormus orda hemde ustun basin süt olmamis oluyor :))
bunların 15 tl ye olanları falan da var ama senin dediğin göğüs kalkanı onlar baya 80 tl falan idi buda öyle kullanılıyorsa eğer baya iyi olur o zaman :)

bunların 15 tl ye olanları falan da var ama senin dediğin göğüs kalkanı onlar baya 80 tl falan idi buda öyle kullanılıyorsa eğer baya iyi olur o zaman :)
Birde gogus ucu ufak olanlarin aldiklari silikon bir aparat var benim dedigim degilse o olabilir bu belki tam bilemedim bende :))

Birde gogus ucu ufak olanlarin aldiklari silikon bir aparat var benim dedigim degilse o olabilir bu belki tam bilemedim bende :))
evet silikon buda hatta 17 tl ye var bitane baktım yorumlar çok iyi aventinkinden daha kaliteli falan yazanlar olmuş açıklamada göğüs ucu yara iken annenin emzirmeye devam etmesini sağlar falan yazıyor iyi bir şey gibi ama bu varken süt nasıl gelir onu bilemedim :)

Ben cok uzaklara gidemem ama yakin yerlerde ise gelirim mutlaka
Huu huu istanbullu hamişler nerelerdesiniz? Varsanız parmak kaldırın istanbulun merkezi beşiktaş şişli kadıköy diyebiliriz buluşalım derseniz ben tanınacak birşey giyip gelirim sizleride göbüşten tanırım Ben bu hafta raporluyum rahatım yani . Kuzum gelen olmazsada biz buluşalım tanışalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…