İyiyim canım Allaha şükür buralardayım artıkDimi kesinlikle haklısın vallahi öyle yapayım..
Bu arada sen nasılsın canım toparlanabildin mi biraz ? Buralarda seni görmek çok mutlu ediyor beni hep böyle göz önünde ol
Kızlar burdan size açık çek istanbulda olan arkadaşlar canınız birşey çekerse olduki yapacak durumda olamazsınız ben elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım hazirana kadar rahatım sonra nasipse bebiş bekleyeceğimyazın yapayım getireyim hem böyle böyle tanışmış oluruz
Doktor belki birsey onerir canim benim ilk zamanlar cok düşüyordu bana surekli yaninda tuzlu seyler bulundur falan diyordu doktorum bide sık sık yersen ara ogun yaparsan olmaz demisti ama benim butun degerlerim o zaman normaldi yani bazen d vitamini demir eksikligi falan insani mahvediyor mutlaka baktir ne olur ne olmazÇarşamba günü kontrolüm var canım o zaman sorayım. Kan değerlerim evet düşük iki gündür decavit içiyorum. Şimdiye kadar açlıktan düşüyor sanıyordum. Ama bu ara yemek yedikten sonra kötü oluyorum şekerim falan normal. Meyve yedim tatlı bişeyler yedim ama yok hep yatıyorum.
Yeşim yaş olarak senden büyüğümdür sanırım ve kardeşim YÖK benim kardeşim olsana lütfenKızlar burdan size açık çek istanbulda olan arkadaşlar canınız birşey çekerse olduki yapacak durumda olamazsınız ben elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım hazirana kadar rahatım sonra nasipse bebiş bekleyeceğimyazın yapayım getireyim hem böyle böyle tanışmış oluruz
Canım ne mutlu bana memnuniyetleYeşim yaş olarak senden büyüğümdür sanırım ve kardeşim YÖK benim kardeşim olsana lütfen
Bende 34 üm ve ablanım artıkCanım ne mutlu bana memnuniyetle33 yaşındayım canım
Canım bende bundan almıştım çok güzeldi hatta 2 saat önce topladım beşiği kuruluydu tavsiye ederim ama kurulum klavuzu berbat kurarken baya uğraşmıştımEki Görüntüle 2227128 kızlarr şu beşik baya indirimde isteyenler bi baksın hepsiburada da gene baya üründe indirim varFeeling07 canım bide ben 195 tl ye bi marka gümüş kapak gördüm hepsiburada da gene bu fil alacaklar falan vardı onlar da indirimde
Ben de 30um ama yaslandimCanım ne mutlu bana memnuniyetle33 yaşındayım canım
Nasil bir besik bu buyuyor mu memnunmusun ? CanimCanım bende bundan almıştım çok güzeldi hatta 2 saat önce topladım beşiği kuruluydu tavsiye ederim ama kurulum klavuzu berbat kurarken baya uğraşmıştımBirde şunu söyleyim yorgan ve yastık güpürlü kılıf gibi yapılmamış çıkmıyor bilginiz olsun
Su naz konusu bugün bizim evde de gecti ayar oldum verdim veristirdim iyiysem neden naz yapayim bu durumun nazi olmaz ki ://Canım zaten olması gereken o.. Ben İnanın kaç aydır yemek yapmıyorum evimde bir şekilde midemi bulandırıyor kokular.. Ama işte bu insanlara göre hamile Naz’ı oluyor.. Bu da bana ders olsun bir daha emri vaki yapılsın evde yokuz çıkıyoruz diyeceğim..
Bende 34 üm ve ablanım artık
Ben de 30um ama yaslandimahh gencligim ahh
Cekti hadi yap gel bulusalim :))Kızlar burdan size açık çek istanbulda olan arkadaşlar canınız birşey çekerse olduki yapacak durumda olamazsınız ben elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım hazirana kadar rahatım sonra nasipse bebiş bekleyeceğimyazın yapayım getireyim hem böyle böyle tanışmış oluruz
Ama biz dünür olcaz olmaz o zaman nikah düsmez ben kızi alcam kaçari yokTamam ozaman şöyle yapıyoruz bitter benim ablam bende senin ablanım
Anti Depresan kuzum benim böyle insanlar için hiç canını sıkmaya bile değmez.Bak geçen hafta cuma günü ben çok hastaydım,bu salgın olan gribe yakalanmıştım.Annem de bana bizim yörenin ekşili bir çorbası var,mantı gibi çok da zahmetli bir çorba,ondan gönderdi.Ben de biraz uyuyup içecektim.Eşim de biliyor canımın çektiğini.Ben uyanana kadar yemiş bitirmişler.Bir kaşık bile içemedim.Daha sonra bize geldiler .Kahvaltı vaktiydi.Normal de 7 kat bile olsa mutlaka sofraya davet ederim.Sadece eşimi çağırdım.Kv hemen mutfağa damladı.İçeri taşısaydın,herkes yerdi dedi.Bu halde bir de içeri filan taşıyamam,yemek isteyen gelsin burda yesin dedim.O yüzden bırak,canını bile sıkmaya değmez
Yok canım büyümüyor ama zaten büyük 120 cm en az 3 yaşına kadar yatabilir. Sallanıyor falan birde organik öyle boyalar falan yok ben beğenmiştimN
Nasil bir besik bu buyuyor mu memnunmusun ? Canim
Baya iyiymis ya fiyati boyle birsey dusunebilirim cekmeceli istiyordum sma boyle de olabilir kullanisli duruyor bayaYok canım büyümüyor ama zaten büyük 120 cm en az 3 yaşına kadar yatabilir. Sallanıyor falan birde organik öyle boyalar falan yok ben beğenmiştim
Tamam canım ama eşim bu sefer erkek olacak galiba diyor hatta biz gidelim tüp bebek yaptıralım çoğul olsun kız şansımız çoğalsın diyorAma biz dünür olcaz olmaz o zaman nikah düsmez ben kızi alcam kaçari yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?