2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Çarşamba günü kontrolüm var canım o zaman sorayım. Kan değerlerim evet düşük iki gündür decavit içiyorum. Şimdiye kadar açlıktan düşüyor sanıyordum. Ama bu ara yemek yedikten sonra kötü oluyorum şekerim falan normal. Meyve yedim tatlı bişeyler yedim ama yok hep yatıyorum.

Canım peki decavit harici birşey kullanıyormusun? Acaba başka birşey kullanıyorsan yan etki yapabilir mi diye düşündüm. Mesela bu kan ilaçları mide bulantısı yapıyormuş sizde oldumu bilmiyorum ama ben önceden gyno ferro kan ilacı kullanıyordum bir sıkıntısını görmedim ama işlemlerden sonra doktor başka kan ilacı yazdı mide bulantısı yapabilir diye tembihledi bende bu kullandığım bana yapmadı deyince onunla devam edebilirsin dedi 1 ay daha kullanacağım.

Kızlar benim ikinci gebeligim oglumdan kalan eşyalar falan var acaba yıkama işlemini ne zaman yapsam daha çok mu erken acaba bi türlü karar veremedim

Kızlar bugün tabiri caizse çöktüm..
Öğleden sonra bir telefon geldi kayınvalide aradı yemek yap sana geliyoruz bu akşam diye bildiğiniz emri vaki yaptı.. Geliyoruz derken Eltim kocası iki çocuğu kayınpeder ... Eşim tutturdu yemek yapma böyle terbiyesizlik olmaz insana bir müsaitminiz diye sorarlar dedi..

Tabi ben yine yaptım makarna , tavuk sote , şehriye çorbası salata cacık felan ama İnan’ın belim koptu halen ayaklarım ağrıyor..
Gelmişler yaptığım yemeği dibine kadar yiyip yok tuzlu yok öğrenci menüsü diye arkamdan konuşurken duydum..
Kendimce yapabildiğim evimde olanları yaptım zaten bilirler ki pek becerikli değilim.. Sinir oldum adeta ama İnan’ın yemekler lezzetliydi eşimde tatdı..

Yeni gittiler içeride bir yığın bulaşık dolu kalkıp toplamaya halim kalmadı Bacaklarım feci ağrıyor

Terbiyesizler hatta reziller.diretme yapip geliyorsun kalkip yemek yapilmis ki ne oldugu hic fark etmez deger bil o zaman.sen kusura bakma rahatsizim demesini bilmiyormuydun diyebilirdin.
Elin bi mutfaga gitsin 7 yabanci dedikleri arkadas bile gelse derler toplar ole gider
Zaten bi gerginim bide bole tutarsiz lafini bilmeyen insanlari duydukca deliriyorum.
Icimden bir guzelde saydirdim.
Bosver kalsin mutfak esin toplayabilirse yapsin yoksa yarin yavas yavaa halledersin

Ahh be kuzum kıyamam yaa malesef böyle düşüncesiz insanlar hep olacak hayatımızda Konuşmalarıda terbiyesizliği öyle düşün ama işte eşinin ailesi gitte diyemiyorsun. Sen o güzel canını böyle insanlar için sıkma. Bırak bu akşam kalsın bulaşıklar canım iyice dinlen yarın yaparsın yorma daha fazla kendini.

Ya canım işte lanet olsun dedim ne olacak yapayım bari dedim ama sonra deli pişman oldum .. Eşim öyle laf soktu ki utanmayıp gülüp geçtiler.. Anladım ki insanlara iyi olmak yaramıyor..Eşim sağolsun ben hallederim dedi o girdi mutfağa.

Aslında iş yapmaktan değilde yaptığım şeye o kadar kötü yorum yapılması İnan ki çok üzdü.. Evet belki basit şeyler yaptım ama ne bileyim becerebildiğim şeylerdi bu.. Adı öğrenci yemeği oldu.. Eşimde yemek yaparken yardım etti elinden geldiğince ve kayınvalidem ile elti oturdu taş gibi kaldılar..

Nasıl bu kadar yoruldum anlamadım.. Dinlenince bacaklarım ağrıdı.. Kendime yemek söyledim bir tabak bile kalmadı yemek

Ay çok sinir oldum ya gerçekten düşüncesiz insanlar. Senin yerinde olsam kabul etmezdim böyle bi anda haber veren misafiri hiç sevmem ve bahanede uydururum mutlaka kabul etmem. Gelcek olan en az 1 gün önceden söylemeli bide çalışıyosun. Aynı şeyi sende yap iş yerinde ara bi gün kayınvalidene bi gün eltine git yemeğe kılını bile kıpırdatma ye iç keyfine bak sonra kalk evine git bunu yap yoksa içim rahat etmez gerçekten!

Bende artık araba biner binmez anne sana geliyoruz yemeğe diyeceğim yoldayız felan.. Gidincede hastayım diye oturup elimi bile hiç bir şeye sürmeyeceğim..Belki biraz dank eder kafasına..

Yok canım decavitede iki gün önce başladım banada aynı gyno ferra sanol verdi ta 12. Haftada folik asiti kesince ama şimdi çok bulantın var içersen iyice bulantı yapar dedi decavitle ikisini bir vermişti. Bende 12. Haftada bi tane kam ilacından içtim iki gün yatak odamdan çıkamadım ne bişey yedim nede içtim. Decavitte çok büyük yutamamıştım onuda içmedşm. Benim bulantılar 100 gebeden 1inde bu şiddette olurmuş hiperemesis deniyormuş. 4. Ay bitince geçer dediler çok şükür ilk zamanlara göre iyiyim bugün yemek bile yaptım MâşâAllah:)

Ay şaka mı bu :/ ne düşüncesizler. Bari bulaşıkları toplasaydılar ay ben gelemiyorum böyle şeylere. Gittiğim her evde mutfağa girerim hamile birine gitmem gerekirse yemek yer giderim kardeşim bile olsa. Benim kvde hamilelikten önce hergün bendeydi yemeğe ama ben bi düştüm yataklara kapımı açmaz oldu neymiş rahatsızlık vermiyim eskiden yaptığı neydi acaba? 4 aydır evimde yemek pişmiyor komşular getirirse yiyorum yoksa ekmek peynir Rabbim kimseye muhtaç etmesin

Yok yok bir dahakine sadece kahvaltılık çıkar bu daha öğrenci işi dersin o bile çok onlara gerçiBak ne şanslısındaki eşin senin yanında destek canım. Bak şimdi hem kendini hem bebişini bir dirhem üzmeye değecekmi bu densizler hayır şimdi bir güzel yemeğini ye ve yat dinlen canım. keser döner sap döner gün gelir hesap döner Göster onlara gününü

Canım zaten olması gereken o.. Ben İnanın kaç aydır yemek yapmıyorum evimde bir şekilde midemi bulandırıyor kokular.. Ama işte bu insanlara göre hamile Naz’ı oluyor.. Bu da bana ders olsun bir daha emri vaki yapılsın evde yokuz çıkıyoruz diyeceğim..

Dimi kesinlikle haklısın vallahi öyle yapayım..

Bu arada sen nasılsın canım toparlanabildin mi biraz ? Buralarda seni görmek çok mutlu ediyor beni hep böyle göz önünde ol

Aynen canım öyle yap. Bide öğrenci yemeği falan ne denek ya sanki yabancılar kahvaltılık koysaydın keşke rahatsızım falan deseydin

Aynen canım öyle yap. Bide öğrenci yemeği falan ne denek ya sanki yabancılar kahvaltılık koysaydın keşke rahatsızım falan deseydin

Ah eşimi dinleseydim keşke eşim dedi habersiz geldiniz bir şey yapamadım de dışarıdan söylerim dedi ama işte ben safo olduğum için yok ya felan dedim..
Yani tamam basit bir yemek olabilir ama açsan doyarsın yani ama işte ziyafet beklemişler herhalde

Kızlar burdan size açık çek istanbulda olan arkadaşlar canınız birşey çekerse olduki yapacak durumda olamazsınız ben elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım hazirana kadar rahatım sonra nasipse bebiş bekleyeceğimyazın yapayım getireyim hem böyle böyle tanışmış oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…