- 12 Ağustos 2010
- 2.379
- 2.164
- 333
Eşim çıktı canım,evde şu anda ama çok dikkatli,özverili bakıma ihtiyacı var.Bu sefer kimseyi kabul etmiyorum,elimden geldiğince de bakmaya çalışıyorum.Ağzına sağlık canım. Bu arada sen nasıl oldun iyisindir umarım. Eşin çıktımı hastaneden?
Sen karanfil takHuu huu istanbullu hamişler nerelerdesiniz? Varsanız parmak kaldırınistanbulun merkezi beşiktaş şişli kadıköy diyebiliriz buluşalım derseniz ben tanınacak birşey giyip gelirim sizleride göbüşten tanırım Ben bu hafta raporluyum rahatım yani . Kuzum gelen olmazsada biz buluşalım tanışalım
aynen 10 tl ye falan bile var çok göğüsler illa yara oluyor oldumu iyileşene kadar emzirmek eziyet oluyor diyorlar en azından o süreci bunla geçirmek rahat olur gibi sonrasında gene gümüş kapaklardan kapatılırKullanisli mi acaba ? Ise yariyomudur cok pahalida degil alinip denenebilir aslinda
Nasil kullanilir ise yararmi bilemedim umarim bilen biri yazar da bizde faydalaniriz :))aynen 10 tl ye falan bile var çok göğüsler illa yara oluyor oldumu iyileşene kadar emzirmek eziyet oluyor diyorlar en azından o süreci bunla geçirmek rahat olur gibi sonrasında gene gümüş kapaklardan kapatılır
aynen bir videoda da en iyi ilaç kendi sütünüz diyor sütünden göğüs uçlarına sürüyor üstüne ufak bir bez kapatıyor bakalım bende gümüş kapak alana kadar önce bi bunları denicem sonra baktım olmuyor son çare gümüş kapaklar 2 günde geliyor zaten kargo :)Nasil kullanilir ise yararmi bilemedim umarim bilen biri yazar da bizde faydalaniriz :))
Tamam canım benim yarın kahvaltıya misafirim var öğleden sonrada başka bir arkadaşımla buluşağım salı yada çarşamba buluşalım ben trumpa gelirim sen yorulma hem şimdi geç oldu yarın kızlar görürse belki onlarda katılır. Ayy çok heyecanlı 4-5 aydır yazışıyoruz ama bunca zamandır iyisiyle kötüsüyle destek olduk kardeş olduk yüzyüze buluşma fikri harikaSen karanfil takbeni suan gobekten taniman zor kabanla falan belli olmuyor hic kadiköy nooo besiktas ve sisli ok hatta trump ekstra okey
Gumus kapaklari dogumdan bir ay once takarsan ya hic ya da cok az yara oluyormus yani oncesinde almak mevzu aslinda onlari ama baya fiyatli belki almayabilirim kendi sütün zeytinyagi ve ayva cekirdeginin cok iyi geldigini duydum bende canim umarim hicbirimizin yara olmazaynen bir videoda da en iyi ilaç kendi sütünüz diyor sütünden göğüs uçlarına sürüyor üstüne ufak bir bez kapatıyor bakalım bende gümüş kapak alana kadar önce bi bunları denicem sonra baktım olmuyor son çare gümüş kapaklar 2 günde geliyor zaten kargo :)
Çok sevindim canım çıktığına. Eminimki çok iyi bakarsın toparlar hemenEşim çıktı canım,evde şu anda ama çok dikkatli,özverili bakıma ihtiyacı var.Bu sefer kimseyi kabul etmiyorum,elimden geldiğince de bakmaya çalışıyorum.
aynen bana da çok pahalı geliyor başka yöntemlerle geçirebilirim diye düşünüyorm aslında göğüs ucu yaraları bebeğin göğsü doğru kavrayamadığından dolayı oluyormuş bide sonrasında çamaşıra falan sürtüyor onun için gümüş kapaktansa kalkanlar var hava aldıran daha iyi diye düşünüyorum bakalımGumus kapaklari dogumdan bir ay once takarsan ya hic ya da cok az yara oluyormus yani oncesinde almak mevzu aslinda onlari ama baya fiyatli belki almayabilirim kendi sütün zeytinyagi ve ayva cekirdeginin cok iyi geldigini duydum bende canim umarim hicbirimizin yara olmaz
300 tl olmasa onu alirim acikcasi :)) ama daha uyguna secenekler var cok kararsiz kaliyorum bide ise yaramazsa falan paran cop olacak yazik ://aynen bana da çok pahalı geliyor başka yöntemlerle geçirebilirim diye düşünüyorm aslında göğüs ucu yaraları bebeğin göğsü doğru kavrayamadığından dolayı oluyormuş bide sonrasında çamaşıra falan sürtüyor onun için gümüş kapaktansa kalkanlar var hava aldıran daha iyi diye düşünüyorum bakalım
evet ya herkese her şey yaramıyor bide ne yazık ki denemeden bilemiyorsun bide o yaralar zaten en fazla ne kadar süre olacak bebek doğru kavramayı öğrendikten sonra zaten geçiyormuş yaralar onun içinde 300 fazla cidden kremlerin de pek iyi geldiğni düşünmüyorum ben sonrasında illa onu yıkamak gerekiyo e her seferinde yıka kurula göğüs ucu iyice tahriş oluyor bide göğüs ucunun kendine has kokusu oluyormuş bebek onu tanıyormuş yıka krem sür onuda etkiliyor vs süt sürüp kapatmak bana en mantıklısı geldi bide o silikon uçlarla emzirmek300 tl olmasa onu alirim acikcasi :)) ama daha uyguna secenekler var cok kararsiz kaliyorum bide ise yaramazsa falan paran cop olacak yazik ://
Benim arkadasim kremi yikamiyordu oyle emziriyordu oyle kurtuldum ben agridan diyordu ama bu herkese uygun bir secenek değil ne kadar bitkisel de deseler cocugun agzina krem degsin istemeyebilirim kendi sütün ayva cekirdegi bana yakin geliyor o uclar hakkinda bilgim yok arastiracagim onlari da canim ?evet ya herkese her şey yaramıyor bide ne yazık ki denemeden bilemiyorsun bide o yaralar zaten en fazla ne kadar süre olacak bebek doğru kavramayı öğrendikten sonra zaten geçiyormuş yaralar onun içinde 300 fazla cidden kremlerin de pek iyi geldiğni düşünmüyorum ben sonrasında illa onu yıkamak gerekiyo e her seferinde yıka kurula göğüs ucu iyice tahriş oluyor bide göğüs ucunun kendine has kokusu oluyormuş bebek onu tanıyormuş yıka krem sür onuda etkiliyor vs süt sürüp kapatmak bana en mantıklısı geldi bide o silikon uçlarla emzirmek
evet yıkanmıyor diyorlar ama ağzımıza bir sürsek o kremin tadı yokmu vardır bir bakmak lazım bende onu vermek istemeyebilirim bide o göğüs ucunun kendine has kokusu oluyormuş ya onu etkiler illaki ayva çekirdeği de aynı şekilde kokusu falan nasıl olur yoksa çok iyi geliyormuş en doğalı kendi sütümüz sankiBenim arkadasim kremi yikamiyordu oyle emziriyordu oyle kurtuldum ben agridan diyordu ama bu herkese uygun bir secenek değil ne kadar bitkisel de deseler cocugun agzina krem degsin istemeyebilirim kendi sütün ayva cekirdegi bana yakin geliyor o uclar hakkinda bilgim yok arastiracagim onlari da canim ?
Kendi sütun ne kadar etkilidir bilemedim. Sonucta ozaman hic kalkanlara onu buna gerek kalmazdi bu kadar kadin hep sütünü kullanirdi diye dusunuyorum o bence biyere kadar fayda ediyor birde o yaralar olusunca ki insallah olmaz gozünün hicbirsey gorecegini sanmam krem de surersin herseyi de yaparsin acisi cok kotuymus cünkü herkesin agri esigi farklidir ama o ayri :)) bu sey gibi geliyor bana hep normal dogum epiduralsiz falan istiyorum deyip o sancilar siddetle gelince sezeryan yapin cikarin bu cocugu demek gibi geliyor bazi seyler kesinlikle yasamadan bilinmiyor o yuzden onu surmem bunu yapmam diye buyuk konusmak istemiyorum ama tabiki bende kremi silmeden emzirmek falan istemem :))evet yıkanmıyor diyorlar ama ağzımıza bir sürsek o kremin tadı yokmu vardır bir bakmak lazım bende onu vermek istemeyebilirim bide o göğüs ucunun kendine has kokusu oluyormuş ya onu etkiler illaki ayva çekirdeği de aynı şekilde kokusu falan nasıl olur yoksa çok iyi geliyormuş en doğalı kendi sütümüz sanki
öyle tabiki de diyorum ya şu an en basitini düşünüyorum ki hiç göğsü yara olmayanlar da oluyormuş çok hafif atlatanlar da o yüzden en basitini en doğalını düşünüyorum sonrasında olmazsa dediğn gibi yerleri tekmeleyerek emzirenler var öyle olduktan sonra her şey elimizin altında önceden alıp da elimde kalmasın sıkıntı olursa alırım diye düşünüyorum bende :)Kendi sütun ne kadar etkilidir bilemedim. Sonucta ozaman hic kalkanlara onu buna gerek kalmazdi bu kadar kadin hep sütünü kullanirdi diye dusunuyorum o bence biyere kadar fayda ediyor birde o yaralar olusunca ki insallah olmaz gozünün hicbirsey gorecegini sanmam krem de surersin herseyi de yaparsin acisi cok kotuymus cünkü herkesin agri esigi farklidir ama o ayri :)) bu sey gibi geliyor bana hep normal dogum epiduralsiz falan istiyorum deyip o sancilar siddetle gelince sezeryan yapin cikarin bu cocugu demek gibi geliyor bazi seyler kesinlikle yasamadan bilinmiyor o yuzden onu surmem bunu yapmam diye buyuk konusmak istemiyorum ama tabiki bende kremi silmeden emzirmek falan istemem :))
Birde bunlardan kullanan bilgisi olan var mı bunu bebeği emzirirken mi koyuyoruz acaba nasıl emer ki bu varken Eki Görüntüle 2227132
Benim onden alacagim tek sey krem dogurana kadar surecegim ama diger seyleri ben de almayacagim gerekirse dedigin kargoyla cat getiriyorlar ozaman alinir bosa masraf yapmak gereksiz bence :))öyle tabiki de diyorum ya şu an en basitini düşünüyorum ki hiç göğsü yara olmayanlar da oluyormuş çok hafif atlatanlar da o yüzden en basitini en doğalını düşünüyorum sonrasında olmazsa dediğn gibi yerleri tekmeleyerek emzirenler var öyle olduktan sonra her şey elimizin altında önceden alıp da elimde kalmasın sıkıntı olursa alırım diye düşünüyorum bende :)
öyle ya belki hiç yarasız atlatırız allahın izniyle şu ayva olayını düşündüm de bizim doğum yaza gelecek ya buzluğa atsak şimdiden çekirdekleri olurmu ki :)Benim onden alacagim tek sey krem dogurana kadar surecegim ama diger seyleri ben de almayacagim gerekirse dedigin kargoyla cat getiriyorlar ozaman alinir bosa masraf yapmak gereksiz bence :))
öyle mi baya iyi yorumlarda okudum ama yara iken emzirmek zor oluyormuş çünkü bunlarla hissetmedim diyenler varBebek bunu zor emer gereksiz bişey bence alma derim bebeğin ağzı küçük bide yenidoğan emerken çabuk yoruluyor bunlar sert oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?