2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Benim tarafıma uzaksınız canım ya yoksa bende tanışmak isterdim

ben 1 ay öncesinden değilde emzirmeye başlayınca kullandım ama bende hiç işe yaramadı yaralarımıda geçirmedi yaralarıda önlemedi inş sende işe yarar canım

Çok geçmiş olsun
Bence Anneni gönder geri evde kaldıkça daha çok üzüleceksin biraz kafani dinleyip toparlan o eşyaları da, Hayırlısıyla 2nci de kullanırsın. kim demiş bir daha bebeğin olmaz diye inşallah en kısa zamnda hamis olarak aramızda görmek isterim.

Geçmiş olsun canım ne güzel ki bebiş iyiymiş şükür

Bazen saflığımız tutuyor işte napalım :)
D vitaminim 11 hgbde11 çıkmış b12 135 hepsi düşük yani. Tahlilleri yaptırdım devlette gösteremedim henüz. 2 gün sonda kontrolüm var bAkalım ne diyecek

Sağol kuzum ama ben dosya yükle ye basınca hiç bişey çıkmıyor sanırım telefon ayarlarımla alakalı bı sıkıntı var masaüstü ile denicem müsait olduğum bı ara inşallah gönderebilirim sağol yardım için

Süper olur.
Yanımıza bir de ebe alırız her ihtimale karşı : )

Çırağan'a yakın mısın? canım
CAnım önceden Bahçeşehir üniv karşısında eczanenin üst katında oturuyorduk. Şimdi evlendirme dairesinin caddesi üzerinde oturuyorum. Sende buralardasın galiba

İstanbul da olmadığım için kıskandım derim
Olsun canım bıeada kalplerimiz bir

Kalplerimiz bir canım bursayız hepimiz
Aman canım bebeğin iyi o sana sıkıca tutunmuş bak bundan önemlisi yok. Yaşadığınızda ufak şey değil ama geçecek inşallah oda sakın stress yapma herşey iyi olacak
Canım sen folik asit de kullanmaya başla istersen gebelikten önce 3ay kullanmak iydir
Şimdi antibiyotik ve kan ilacı kullanıyorum canım mart gibi başlayacağım nasipse

Benim tarafıma uzaksınız canım ya yoksa bende tanışmak isterdim
Gönüllerimiz bir olsun canım hepimiz buradayız zaten
İnşallah canım üstüste iki tane kötü sonuçlandı birkaç ay dinlenip denemelere başlayacağız nasipseAnnemle konuştum hatalarını anlattım şimdilik hareketleri düzgün ama ilerisinde ne olur bilmiyorum yarın gidecek canım. Kaldırdım canım eşyaları paketledim bir güzel bir dahakini bekliyor

güle güle kullansın canım zaten her gün her şeye zam geldiği için ne kadar indirimden alsak o kadar kar oluyor erkenden de almak lazım gibi her ay daha pahalı oluyor :)

benim göğüs ucum var ama yara iken emzirmek daha kolay olur diye düşündüm bide bu kelebek şeklinde olanlar daha iyi oluyormuş kenarları açık olduğu için bebek göğsün kokusunu da alıyormuş uygun bir şey bundan bulundurmak lazım çok sancılı dönemlerde iyi olur :)

ya aslında benimde göğüs uçlarım çok hassas tenimde öyledir geçen bir kaşıntı kaşıyınca hemen tahriş oldu emzirirken ne olur bilmem ama en iyisini düşünmek istiyorum o silikon uçları koyamazmıyız emzirdikten sonra da koruma amaçlı değmesin diye

Tecrübeli anneler kasıktaki pıt pıt pıt pıtlar bebişin hareketleri mi sanki damar atyıomuş gibi
olabilir canım benim öyle başladı bir kaç gün takip et sürekli oluyorsa bebektir yada benim sabahları ve akşamları daha çok oluyordu kas olsa bir kere olur iki kere olur bebek olunca rutin halinde devam ediyor ve git gide güçleniyor :)

Arada böyle adet ağrısı gibi ağrısı olan var mı benim bir iki gündür çok hafif ama bir iki sefer ağrır gibi oldu belimden midem bağırsaklarım falanda bi garip midemde ağrıyor bilemedim ondan mı :/ hareketleri de azaldı bebişin kıpır kıpırdı bir kaç gündür az hissediyorum

Al tabi fiyatı uygun kenarda dursun kelebek olanı denemedim canım ben hastanedeyken baktık ememio hemşire eşimi yollayıp aldırmıştı eşimde bu resimdekini almış

Geçen hafta ben de yaşadım adet ağrısı gibi ağrı iki kez doktora söyleyince magnezyum başladı sen de doktoruna gittiğinde durumu anlat bence canım, bebiş için de endişelenme eminim iyidir birkaç gündür daha uslu demek ki bebiş

Aynen gönüller bir canım size iyi eğlenceler şimdiden

Yok canım çıkıyorlar hemen yapışık kalmıyorlar bide bebişle ilgilencen kayar gibime gelio

Ben üşütünce oluo canım ne yersen hateketlenir onu ye uzan biraz hareklerini hissediyorsun ama dimi yani bugün hareket ettimi etmese bile endişelenme küçükler ya hergün çok hareketli olmuyorlar. Benimki normalde çok hareketli bazen gündüz hiç hissetmiyorum akşam yemekten sonra yatana kadar çok hareketli oluo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…