Bakıyım canım bi çok teşekkürler.Eki Görüntüle 2227128 kızlarr şu beşik baya indirimde isteyenler bi baksın hepsiburada da gene baya üründe indirim varFeeling07 canım bide ben 195 tl ye bi marka gümüş kapak gördüm hepsiburada da gene bu fil alacaklar falan vardı onlar da indirimde
Benim tarafıma uzaksınız canım ya yoksa bende tanışmak isterdimHuu huu istanbullu hamişler nerelerdesiniz? Varsanız parmak kaldırınistanbulun merkezi beşiktaş şişli kadıköy diyebiliriz buluşalım derseniz ben tanınacak birşey giyip gelirim sizleride göbüşten tanırım Ben bu hafta raporluyum rahatım yani . Kuzum gelen olmazsada biz buluşalım tanışalım
ben 1 ay öncesinden değilde emzirmeye başlayınca kullandım ama bende hiç işe yaramadı yaralarımıda geçirmedi yaralarıda önlemedi inş sende işe yarar canımGünaydın kızlar ;
Yorgunluk,uykusuzluk hep var bende de .Ama mecbur kalkıyorum,ben kalkmazsam,evin işleri hiç bitmiyor.Çocuklu ev gibi ,her gün çamaşır makinesi çalışıyor.
havvaku canım herkes bana bir ay öncesinden göğüs ucu kremi kullanmaya başka dedi.Lansinosh krem alıp,kullanmaya başlayacağım
Çok geçmiş olsunKızlar desteğiniz için teşekkür ederim. Aslında ben kızımla ilgili durumu kabullenmiştim. Öncesende ağladım elbette ama bu seferki oğlumun o üzgün bakışları beni çok etkiledi. Aslında o patlamam bebeğimden ziyade kendim içindi sanırım. Zaten hem fiziken hemde duygusal olarak kötü bir süreçten geçerken ne eşim ne annem bana o gözlerle bakamadı ben kendimi çok değersiz hisssettim. Annemle durum şuilk ultairasondan durumu öğrendiğimiz zaman onu aradım hazırlık yapma birşeyler alma anne durum böyle böyle gebelik sonlandırılacak sanırım dedi bana ilk lafı kvler hediye beşik almıştı. Yaaa işte doğmamış çocuğa beşik alınırsa olacağı buydu oldu hiç bir üzüntü bir güzel laf etmedi. Sonra 10 günlük bir süreç vardı işleme kadar bu süreçte sadece para için aradı. Neyse eşim anneni çağır hastanede kadın doğum bölümünde beni refakatçi kabul etmezler dedi neyse çağarsım geldi. İşlemden önceki gece beni uyku tutmadı banyo yapmayada üşendim. Sabah 7 de kalktım banyo yaptım o sırada geldi sen akşam banyo yapmadınmı dedi yok anne üşendim dedim. Yaa işte üşenenin çocuğu olmazmış all sana işte dedi. Ya sabır dedim sustum. Neyse işlem oldu taburcu oldum eve geldik geçti salona gelinim mutfaktamı ne açtı onu izledi eline çekirdek aldı hadi sözlerini geçtim dilinin kemiği yok dedim bür suratıma bakıp bir kollarıyla sarmadı üzülme demedi. Eşim ise ilk başta çok üzüldü ama işlem bitti eve geldik normal hayatına devam etti açmış cem yılmaz videosu onu izleyip kıkır kıkır gülüyordu. Kızlar asıl bunlar koydu bana beni ağlatan bu hareketlerdi ben nasıl bir insanım nerede yanlış yaptım diyerek halime ağladım aslında. Ana gibi yar olmaz dedikleri anamdı ömrümü geçirmeyi düşündüğüm adamdı bunları yaşatan bana. Ama şimdi iyiyim döktüm içimdeki acıyı ve daha güçlü kalktım yeniden. İkisinide aldım karşıma ayrı ayrı bana yaşattıklarını hatalarını anlattım acı verdi sözlerim belki ama ben o acının mislini yaşadım. Şimdi davranışları düzeldi gibi bakalım bundan sonraki sınavımda neler yaşayacağım merakla bekliyorum. Ama biliyorumki ben yine ayağa kalkacağım ve hayata umutla bakmaya devam edeceğim. Ve artık yine buradayım uzun oldu ama idare edin azcık
Geçmiş olsun canım ne güzel ki bebiş iyiymiş şükürCok saol fıstığım. Evet, sevinenedim atamaya da pek. Salı olmuştu lekelenme, persembe ve cumartesi tekrar oldu. Okmeydanı acildeydim hep. Çok şükür bebsk iyi, suyu, hareketleri, kalp atisi güzel .içerde kanama alanı yok. Ama içerden gelen kurumus kan şeklinde koyu kahverengi,miktar olarak az lekelenme var. Hareket edince gelmişti hep. Şimdi yatiyorum. Proluton depar igne, progestan ilaçlar vs. Her acile gittiğimde büyüyor kerata:).
Bazen saflığımız tutuyor işte napalım :)Ah eşimi dinleseydim keşke eşim dedi habersiz geldiniz bir şey yapamadım de dışarıdan söylerim dedi ama işte ben safo olduğum için yok ya felan dedim..
Yani tamam basit bir yemek olabilir ama açsan doyarsın yani ama işte ziyafet beklemişler herhalde
D vitaminim 11 hgbde11 çıkmış b12 135 hepsi düşük yani. Tahlilleri yaptırdım devlette gösteremedim henüz. 2 gün sonda kontrolüm var bAkalım ne diyecekDoktor belki birsey onerir canim benim ilk zamanlar cok düşüyordu bana surekli yaninda tuzlu seyler bulundur falan diyordu doktorum bide sık sık yersen ara ogun yaparsan olmaz demisti ama benim butun degerlerim o zaman normaldi yani bazen d vitamini demir eksikligi falan insani mahvediyor mutlaka baktir ne olur ne olmaz
Sağol kuzum ama ben dosya yükle ye basınca hiç bişey çıkmıyor sanırım telefon ayarlarımla alakalı bı sıkıntı var masaüstü ile denicem müsait olduğum bı ara inşallah gönderebilirimCanım bu cevapla seçeneğinin yanında dosya yükle yazıyor ya. Oraya basıyorsun resim seçiyorsun. Eğer resim yüklenmiyorsa muhtemelen boyutu büyüktür. Resmin ekran görüntüsünü alıp atmayı denersen bu kez atabilirsin
Ben de çoğunlukla böyleyim valla artık bunu normal kabul ediyorum enerjik olsam bı garip geliyor :)))Günaydınlar. Hep yorgunum ya bir türlü geçmiyor siz nasıl hissediyorsunuz
CAnım önceden Bahçeşehir üniv karşısında eczanenin üst katında oturuyorduk. Şimdi evlendirme dairesinin caddesi üzerinde oturuyorum. Sende buralardasın galibaSüper olur.
Yanımıza bir de ebe alırız her ihtimale karşı : )
Çırağan'a yakın mısın? canım
Olsun canım bıeada kalplerimiz birİstanbul da olmadığım için kıskandım derim
Kalplerimiz bir canım bursayız hepimizGünaydın herkeseee
@Anti Depresan canım umarım yeterince dinlenip kendine gelebilirsin biraz anlayış beklemişsin sadece elinden geleni yapmana rağmen duydukların çok sinir bozucu işte sonra niye bizi kendi ailesi gibi görmüyo niye soğuk diyolar.. bundan sonra sen de ona göre davranırsın herkese ..
B BYV buluşma fikri şahanekeşke istanbulda olsaydımm
Aman canım bebeğin iyi o sana sıkıca tutunmuş bak bundan önemlisi yok. Yaşadığınızda ufak şey değil ama geçecek inşallah oda sakın stress yapma herşey iyi olacakCok saol fıstığım. Evet, sevinenedim atamaya da pek. Salı olmuştu lekelenme, persembe ve cumartesi tekrar oldu. Okmeydanı acildeydim hep. Çok şükür bebsk iyi, suyu, hareketleri, kalp atisi güzel .içerde kanama alanı yok. Ama içerden gelen kurumus kan şeklinde koyu kahverengi,miktar olarak az lekelenme var. Hareket edince gelmişti hep. Şimdi yatiyorum. Proluton depar igne, progestan ilaçlar vs. Her acile gittiğimde büyüyor kerata:).
Şimdi antibiyotik ve kan ilacı kullanıyorum canım mart gibi başlayacağım nasipseCanım sen folik asit de kullanmaya başla istersen gebelikten önce 3ay kullanmak iydir
Gönüllerimiz bir olsun canım hepimiz buradayız zatenBenim tarafıma uzaksınız canım ya yoksa bende tanışmak isterdim
İnşallah canım üstüste iki tane kötü sonuçlandı birkaç ay dinlenip denemelere başlayacağız nasipseÇok geçmiş olsun
Bence Anneni gönder geri evde kaldıkça daha çok üzüleceksin biraz kafani dinleyip toparlan o eşyaları da, Hayırlısıyla 2nci de kullanırsın. kim demiş bir daha bebeğin olmaz diye inşallah en kısa zamnda hamis olarak aramızda görmek isterim.
güle güle kullansın canım zaten her gün her şeye zam geldiği için ne kadar indirimden alsak o kadar kar oluyor erkenden de almak lazım gibi her ay daha pahalı oluyor :)Ben aldım bu beşikten :)) korumalıkları maviş benimkinin çok tatlı olfu aynı göründüğü gibi yalnız ebi biraz daha geniş 87cm ben çok beğendim :)
Yılbaşından önce almıştım ben daha uygundu aldığımda yazmıştım hatta buraya
benim göğüs ucum var ama yara iken emzirmek daha kolay olur diye düşündüm bide bu kelebek şeklinde olanlar daha iyi oluyormuş kenarları açık olduğu için bebek göğsün kokusunu da alıyormuş uygun bir şey bundan bulundurmak lazım çok sancılı dönemlerde iyi olur :)İlk bebeğimde kullandım ben canım göğüs ucum çok azdı emzirirken takıyorsun göğüs ucunuda çıkartıyor en fazla 1 hafta kullandım çıkardım sonra oğlum onsuz emebildi biraz zor kullanılıyor ama kayıyo sütler yanlardan akıo felan bu benim için son çare ilke göre göğüs ucun daha bi var inş bu sefer kolay emzirebilirim
ya aslında benimde göğüs uçlarım çok hassas tenimde öyledir geçen bir kaşıntı kaşıyınca hemen tahriş oldu emzirirken ne olur bilmem ama en iyisini düşünmek istiyorumBenim çok yara olmuştu canım emzirirken kanıyordu sanki göğüs ucunu kesiyorlar gibi felaket bi ağrı. Bence koruyucu birleyler almamış şart çünkü emzirdikten sonra göğüs ucu nereye değerse tahriş olup yara oluyor çamaşır göğüs bedine temas etmemesi lazım yada açık gezicezbi kaç gğn açık gezmişliğim war
olabilir canım benim öyle başladı bir kaç gün takip et sürekli oluyorsa bebektir yada benim sabahları ve akşamları daha çok oluyordu kas olsa bir kere olur iki kere olur bebek olunca rutin halinde devam ediyor ve git gide güçleniyor :)Tecrübeli anneler kasıktaki pıt pıt pıt pıtlar bebişin hareketleri mi sanki damar atyıomuş gibi
Al tabi fiyatı uygun kenarda dursun kelebek olanı denemedim canım ben hastanedeyken baktık ememio hemşire eşimi yollayıp aldırmıştı eşimde bu resimdekini almışbenim göğüs ucum var ama yara iken emzirmek daha kolay olur diye düşündüm bide bu kelebek şeklinde olanlar daha iyi oluyormuş kenarları açık olduğu için bebek göğsün kokusunu da alıyormuş uygun bir şey bundan bulundurmak lazım çok sancılı dönemlerde iyi olur :)
Geçen hafta ben de yaşadım adet ağrısı gibi ağrı iki kez doktora söyleyince magnezyum başladı sen de doktoruna gittiğinde durumu anlat bence canım, bebiş için de endişelenme eminim iyidir birkaç gündür daha uslu demek ki bebişArada böyle adet ağrısı gibi ağrısı olan var mı benim bir iki gündür çok hafif ama bir iki sefer ağrır gibi oldu belimden midem bağırsaklarım falanda bi garip midemde ağrıyor bilemedim ondan mı :/ hareketleri de azaldı bebişin kıpır kıpırdı bir kaç gündür az hissediyorum
Aynen gönüller bir canım size iyi eğlenceler şimdidenCAnım önceden Bahçeşehir üniv karşısında eczanenin üst katında oturuyorduk. Şimdi evlendirme dairesinin caddesi üzerinde oturuyorum. Sende buralardasın galiba
Olsun canım bıeada kalplerimiz bir
Kalplerimiz bir canım bursayız hepimiz
Aman canım bebeğin iyi o sana sıkıca tutunmuş bak bundan önemlisi yok. Yaşadığınızda ufak şey değil ama geçecek inşallah oda sakın stress yapma herşey iyi olacak
Şimdi antibiyotik ve kan ilacı kullanıyorum canım mart gibi başlayacağım nasipse
Gönüllerimiz bir olsun canım hepimiz buradayız zaten
İnşallah canım üstüste iki tane kötü sonuçlandı birkaç ay dinlenip denemelere başlayacağız nasipseAnnemle konuştum hatalarını anlattım şimdilik hareketleri düzgün ama ilerisinde ne olur bilmiyorum yarın gidecek canım. Kaldırdım canım eşyaları paketledim bir güzel bir dahakini bekliyor
Yok canım çıkıyorlar hemen yapışık kalmıyorlar bide bebişle ilgilencen kayar gibime gelioya aslında benimde göğüs uçlarım çok hassas tenimde öyledir geçen bir kaşıntı kaşıyınca hemen tahriş oldu emzirirken ne olur bilmem ama en iyisini düşünmek istiyorumo silikon uçları koyamazmıyız emzirdikten sonra da koruma amaçlı değmesin diye
Ben üşütünce oluo canım ne yersen hateketlenir onu ye uzan biraz hareklerini hissediyorsun ama dimi yani bugün hareket ettimi etmese bile endişelenme küçükler ya hergün çok hareketli olmuyorlar. Benimki normalde çok hareketli bazen gündüz hiç hissetmiyorum akşam yemekten sonra yatana kadar çok hareketli oluoArada böyle adet ağrısı gibi ağrısı olan var mı benim bir iki gündür çok hafif ama bir iki sefer ağrır gibi oldu belimden midem bağırsaklarım falanda bi garip midemde ağrıyor bilemedim ondan mı :/ hareketleri de azaldı bebişin kıpır kıpırdı bir kaç gündür az hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?