bu işte iki ucu açık gibi ya tamamen yuvarlak olanları da bunlar daha iyimiş :'Al tabi fiyatı uygun kenarda dursun kelebek olanı denemedim canım ben hastanedeyken baktık ememio hemşire eşimi yollayıp aldırmıştı eşimde bu resimdekini almış
aslında biz söylemeden verseler ya şu vitaminleri magnezing diye bir ilacım var evde aslında hiç kullanmamıştım içsem magnezyumun zararı olmaz herhaldeGeçen hafta ben de yaşadım adet ağrısı gibi ağrı iki kez doktora söyleyince magnezyum başladı sen de doktoruna gittiğinde durumu anlat bence canım, bebiş için de endişelenme eminim iyidir birkaç gündür daha uslu demek ki bebiş
CAnım önceden Bahçeşehir üniv karşısında eczanenin üst katında oturuyorduk. Şimdi evlendirme dairesinin caddesi üzerinde oturuyorum. Sende buralardasın galiba
Olsun canım bıeada kalplerimiz bir
Kalplerimiz bir canım bursayız hepimiz
Aman canım bebeğin iyi o sana sıkıca tutunmuş bak bundan önemlisi yok. Yaşadığınızda ufak şey değil ama geçecek inşallah oda sakın stress yapma herşey iyi olacak
Şimdi antibiyotik ve kan ilacı kullanıyorum canım mart gibi başlayacağım nasipse
Gönüllerimiz bir olsun canım hepimiz buradayız zaten
İnşallah canım üstüste iki tane kötü sonuçlandı birkaç ay dinlenip denemelere başlayacağız nasipseAnnemle konuştum hatalarını anlattım şimdilik hareketleri düzgün ama ilerisinde ne olur bilmiyorum yarın gidecek canım. Kaldırdım canım eşyaları paketledim bir güzel bir dahakini bekliyor
anladım canım ben alayım bulunsun gümüş kapaklara hiç para vermek istemiyormYok canım çıkıyorlar hemen yapışık kalmıyorlar bide bebişle ilgilencen kayar gibime gelio
ediyor arada vuruyor ama normalde hiç duymuyordu bu aralar sakin bide 1 litre suyu zor bitiriyorum son günlerde yaBen üşütünce oluo canım ne yersen hateketlenir onu ye uzan biraz hareklerini hissediyorsun ama dimi yani bugün hareket ettimi etmese bile endişelenme küçükler ya hergün çok hareketli olmuyorlar. Benimki normalde çok hareketli bazen gündüz hiç hissetmiyorum akşam yemekten sonra yatana kadar çok hareketli oluo
Aa bumuymuş o ben yanları daha açık hayal ettim nedense ben sevmediğim için başka alternatifler bulacağım sanırım inş sen memnun kalırsın canımbu işte iki ucu açık gibi ya tamamen yuvarlak olanları da bunlar daha iyimiş :'
Su benimde sıkıntım yaa zorlaya zorlaya 1.5 lt zor içiyorum bazen 1 bardakla kalıyorum şu wc ye çıkma işi olmasa içerim belki daha fazla ama 1 bardakta 10 defa wcye koşunca sıkıntı gelioanladım canım ben alayım bulunsun gümüş kapaklara hiç para vermek istemiyorm
ediyor arada vuruyor ama normalde hiç duymuyordu bu aralar sakin bide 1 litre suyu zor bitiriyorum son günlerde ya
https://www.hepsiburada.com/mamajoo-silikon-gogusucu-koruyucu-seti-p-AILEGEMMJ1677?magaza=ePlanet bide bu var yorumlara falan da baktım da iyi gibi fiyatı da çok daha uygun bir bak istersen :)Aa bumuymuş o ben yanları daha açık hayal ettim nedense ben sevmediğim için başka alternatifler bulacağım sanırım inş sen memnun kalırsın canım
benim vc ye gitme olayım azaldı ya geceleri kalkmıyorum artık ama bu havalarda insan su ihtiyacı da duymuyor ki bir ara nerdeyse 4 lt ye yakın içiyordum ama gına geldi o zaman da haliyle ister istemez vc den çıkamıyorsun :)Su benimde sıkıntım yaa zorlaya zorlaya 1.5 lt zor içiyorum bazen 1 bardakla kalıyorum şu wc ye çıkma işi olmasa içerim belki daha fazla ama 1 bardakta 10 defa wcye kolunca sıkıntı gelio
Baktım şimdi bu daha bi iyi gibi duruyor ince olması kolay yapışmasını sağlar heralde bende bundan alıp kenara koyayımhttps://www.hepsiburada.com/mamajoo-silikon-gogusucu-koruyucu-seti-p-AILEGEMMJ1677?magaza=ePlanet bide bu var yorumlara falan da baktım da iyi gibi fiyatı da çok daha uygun bir bak istersen :)
Ben 4 lt içsem sanırım 1 gün boyunca wcde yatmam gerek 1 buçuk lt bile akşam gece sabaha kadar sayısız kalkıyorum hamşle kaldığımdan beri kesintisiz 3 saat uyumamışımdır heralde inş bugünlerde geçicekbenim vc ye gitme olayım azaldı ya geceleri kalkmıyorum artık ama bu havalarda insan su ihtiyacı da duymuyor ki bir ara nerdeyse 4 lt ye yakın içiyordum ama gına geldi o zaman da haliyle ister istemez vc den çıkamıyorsun :)
Çok şükür. Saol fıstığım.Saglicakla gelsinler inşallah hayırlısıyla.Geçmiş olsun canım ne güzel ki bebiş iyiymiş şükür
Demir hapı kullanıyor musunuz kızlar? Ben ondan önce dediğiniz gibiydim ama haktan sonra duzeldim.Ben de çoğunlukla böyleyim valla artık bunu normal kabul ediyorum enerjik olsam bı garip geliyor :)))
bende öyle oluyordum da baya azaldı bu ara uykum bölününce de gündüz uykusuna çok sarıyordum sonra bütün gün uyuşturulmuş gibi geziyorum :) bide bu sancımı bilemiyorum ağrılar gazdan da olabilir çok şişiyorum ama bakıyorm herkes magnezyum kullanıyor ben demir ilacından başka bir şey içmiyorm endişeleniyorm o yüzden doktor vitaminlerini içiyormusun diyor kan ilacı sadece dedim tamam dedi sende herhangi bir ilaç kullanmıyordun dimiBen 4 lt içsem sanırım 1 gün boyunca wcde yatmam gerek 1 buçuk lt bile akşam gece sabaha kadar sayısız kalkıyorum hamşle kaldığımdan beri kesintisiz 3 saat uyumamışımdır heralde inş bugünlerde geçicek
ben hala önceki kilomdayım ben nerde yanlış yapıyorum anlamadım çikolatya bild sardım ekmeği fazlalaştırdım akşam sütte içip yatıyorum ama yok bünye meselesi galibaKızlar ya ben toplamda 6 kilo almışım şimdiden sonlara doğru haftada 500 gram alınıyormuş herhalde bi 20 kilo alırım toplam. Gündüz yemem normal benim sıkıntım gece çok acıkıyorum ve aç uyuyamıyorum bu yüzden son 1 haftadır süt içip yatıyorum saat 12/1 gibi süt kilo yaparmı acaba
ben de 4 kilo aldım 5 olmuş bile olabilir. süt bence kg yapmaz ama hamileyken normal yediğin bile kg yapabiliyormuş.Kızlar ya ben toplamda 6 kilo almışım şimdiden sonlara doğru haftada 500 gram alınıyormuş herhalde bi 20 kilo alırım toplam. Gündüz yemem normal benim sıkıntım gece çok acıkıyorum ve aç uyuyamıyorum bu yüzden son 1 haftadır süt içip yatıyorum saat 12/1 gibi süt kilo yaparmı acaba
Ne güzel canım bence doğru olan senin durum :) maşallah diyelimde. Doğru söylüyorsun bünye meselesi sanırım :) boyumda 1.57 öyle uzunda değilim artık yusyuvarlak top gibi olurumben hala önceki kilomdayım ben nerde yanlış yapıyorum anlamadım çikolatya bild sardım ekmeği fazlalaştırdım akşam sütte içip yatıyorum ama yok bünye meselesi galiba
Hafta olarak benden ilerdesin 4 kilo gayet normal canım hızlı ilerleyen benim :) anormal olan benim bakalım sonum nasıl olacakben de 4 kilo aldım 5 olmuş bile olabilir. süt bence kg yapmaz ama hamileyken normal yediğin bile kg yapabiliyormuş.
O gaz bende de var dün resmen nefes alamadım taş gibi oldu karnım sabah kalkınca biraz daha iyiydim. Wala değin gibi ben hiç bir ilaç kullanmıyorum ne demir ne vitamin ki d vitaminim biraz düşük çıktı doktora söyledim gerek görmedi yeni doktor bulayım kesin yazar biişilerbende öyle oluyordum da baya azaldı bu ara uykum bölününce de gündüz uykusuna çok sarıyordum sonra bütün gün uyuşturulmuş gibi geziyorum :) bide bu sancımı bilemiyorum ağrılar gazdan da olabilir çok şişiyorum ama bakıyorm herkes magnezyum kullanıyor ben demir ilacından başka bir şey içmiyorm endişeleniyorm o yüzden doktor vitaminlerini içiyormusun diyor kan ilacı sadece dedim tamam dedi sende herhangi bir ilaç kullanmıyordun dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?