2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Al tabi fiyatı uygun kenarda dursun kelebek olanı denemedim canım ben hastanedeyken baktık ememio hemşire eşimi yollayıp aldırmıştı eşimde bu resimdekini almış
bu işte iki ucu açık gibi ya tamamen yuvarlak olanları da bunlar daha iyimiş :'

aslında biz söylemeden verseler ya şu vitaminleri magnezing diye bir ilacım var evde aslında hiç kullanmamıştım içsem magnezyumun zararı olmaz herhalde

Aslında şu anda oralarda değilim.
Ama babam iş gereği sürekli oralardaydi
Ben de sevdiğim için,oralara sık geliyordum.
Kimliğimi dahi orda değiştirdim.
Nüfus Müdürlüğüne baya yakınmışsın : )
(Gönüllüler yakın olsun)

Yok canım çıkıyorlar hemen yapışık kalmıyorlar bide bebişle ilgilencen kayar gibime gelio
anladım canım ben alayım bulunsun gümüş kapaklara hiç para vermek istemiyorm
ediyor arada vuruyor ama normalde hiç duymuyordu bu aralar sakin bide 1 litre suyu zor bitiriyorum son günlerde ya

bu işte iki ucu açık gibi ya tamamen yuvarlak olanları da bunlar daha iyimiş :'
Aa bumuymuş o ben yanları daha açık hayal ettim nedense ben sevmediğim için başka alternatifler bulacağım sanırım inş sen memnun kalırsın canım

anladım canım ben alayım bulunsun gümüş kapaklara hiç para vermek istemiyorm
ediyor arada vuruyor ama normalde hiç duymuyordu bu aralar sakin bide 1 litre suyu zor bitiriyorum son günlerde ya
Su benimde sıkıntım yaa zorlaya zorlaya 1.5 lt zor içiyorum bazen 1 bardakla kalıyorum şu wc ye çıkma işi olmasa içerim belki daha fazla ama 1 bardakta 10 defa wcye koşunca sıkıntı gelio

Su benimde sıkıntım yaa zorlaya zorlaya 1.5 lt zor içiyorum bazen 1 bardakla kalıyorum şu wc ye çıkma işi olmasa içerim belki daha fazla ama 1 bardakta 10 defa wcye kolunca sıkıntı gelio
benim vc ye gitme olayım azaldı ya geceleri kalkmıyorum artık ama bu havalarda insan su ihtiyacı da duymuyor ki bir ara nerdeyse 4 lt ye yakın içiyordum ama gına geldi o zaman da haliyle ister istemez vc den çıkamıyorsun :)

Ben 4 lt içsem sanırım 1 gün boyunca wcde yatmam gerek 1 buçuk lt bile akşam gece sabaha kadar sayısız kalkıyorum hamşle kaldığımdan beri kesintisiz 3 saat uyumamışımdır heralde inş bugünlerde geçicek

bende öyle oluyordum da baya azaldı bu ara uykum bölününce de gündüz uykusuna çok sarıyordum sonra bütün gün uyuşturulmuş gibi geziyorum :) bide bu sancımı bilemiyorum ağrılar gazdan da olabilir çok şişiyorum ama bakıyorm herkes magnezyum kullanıyor ben demir ilacından başka bir şey içmiyorm endişeleniyorm o yüzden doktor vitaminlerini içiyormusun diyor kan ilacı sadece dedim tamam dedi sende herhangi bir ilaç kullanmıyordun dimi

Kızlar ya ben toplamda 6 kilo almışım şimdiden sonlara doğru haftada 500 gram alınıyormuş herhalde bi 20 kilo alırım toplam. Gündüz yemem normal benim sıkıntım gece çok acıkıyorum ve aç uyuyamıyorum bu yüzden son 1 haftadır süt içip yatıyorum saat 12/1 gibi süt kilo yaparmı acaba

ben hala önceki kilomdayım ben nerde yanlış yapıyorum anlamadım çikolatya bild sardım ekmeği fazlalaştırdım akşam sütte içip yatıyorum ama yok bünye meselesi galiba

ben de 4 kilo aldım 5 olmuş bile olabilir. süt bence kg yapmaz ama hamileyken normal yediğin bile kg yapabiliyormuş.

ben hala önceki kilomdayım ben nerde yanlış yapıyorum anlamadım çikolatya bild sardım ekmeği fazlalaştırdım akşam sütte içip yatıyorum ama yok bünye meselesi galiba
Ne güzel canım bence doğru olan senin durum :) maşallah diyelimde. Doğru söylüyorsun bünye meselesi sanırım :) boyumda 1.57 öyle uzunda değilim artık yusyuvarlak top gibi olurum

O gaz bende de var dün resmen nefes alamadım taş gibi oldu karnım sabah kalkınca biraz daha iyiydim. Wala değin gibi ben hiç bir ilaç kullanmıyorum ne demir ne vitamin ki d vitaminim biraz düşük çıktı doktora söyledim gerek görmedi yeni doktor bulayım kesin yazar biişiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…