2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ne güzel canım bence doğru olan senin durum :) maşallah diyelimde. Doğru söylüyorsun bünye meselesi sanırım :) boyumda 1.57 öyle uzunda değilim artık yusyuvarlak top gibi olurum
beni bebek yiyor galiba yediğimin bana hiç geliri yok :) süt yağlı olduğu için azda olsa kilo yapar diyorlar yağsız süt için diyorlar bana da yağlısı daha sağlıklı geliyor nedense :) doğumdan sonra hemen verirsin canım bişecik kalmaz ama iki kişilik yememek lazım

2 gündür felaket yiyorum ki yediğimde aburcubur çikolata kesin kilo aldım korkuyorum tartılmaya yaa hiç kilo almadım diye seviniyordum bide

Hafta olarak benden ilerdesin 4 kilo gayet normal canım hızlı ilerleyen benim :) anormal olan benim bakalım sonum nasıl olacak
Canım bende en son 8 kilo almıştım. Ama öyle çok çok yemiyorum hatta canım neler neler istiyor da yiyemiyorum hamilelikten önce hiç dikkat etmezdim dışarı çıkınca istediğim her şeyi yerdim şimdi iki saat menüye bakıyorum tek bir şey seçeyim de kilom olmasın diye..
Bünyeyle alakalı bence bu tamamen biz fazla alıcaz az da yesek çokta yesek

valla bana kan tahlili bile yapmıyor ki ilk başta yaptırdığım tahlil o kadar kan ilacını verdi tamam sağlık ocağında kan aldılar ama onda da hemogram bakmışlar vitaminler falan hiç bir şey bakılmamış. Geçen fotoğraf atmıştım hiç göbeğim yoktu ya dün akşam gazdan 6 aylık kadar oluverdi birden o kadar şişiyorum ki bende bir gün 5 aylık bir gün 3 aylık hamileyim yatakta dönemiyorum gazdan

Canim bende 10 kilo aldım 50-51 dim yıllardır aynı kilodaydim hamile kalınca aynı yesemde sürekli artmaya başladım artık tartıya binemiyorum bizim gibiler hergün yürüyüş yapmalı mutlaka belki ozaman kilonun önüne biraz geçebiliriz

Hafta olarak benden ilerdesin 4 kilo gayet normal canım hızlı ilerleyen benim :) anormal olan benim bakalım sonum nasıl olacak
bana da doktorum biraz yavaşla dedi amaaan napalm sağlıkla doğsunlarda kilo verilir çok takmamak lazım. benim zaten direk göbekte sanırım pantolonlarım veya kazaklarım fln oluyor kollar bacaklar şişmedi yani sadece göbeğimden kapanmıyor
Bebeğin kilo alması için neler yiyorsunuz
caım şimdiden kg durumunu bilemeyz ama ben kaşar muz süt bebeğe kilo aldırıyor die duydum tüketmeye dikkat ediyorum.

aslında biz söylemeden verseler ya şu vitaminleri magnezing diye bir ilacım var evde aslında hiç kullanmamıştım içsem magnezyumun zararı olmaz herhalde
bilemedim canım doktora danışmadan nasıl olur doktor randevuna daha var mı

Evet canım yürüyüş çok çok önemli ama ben yapamıyorum düzenli olarak inşallah düzene koyabilirim.
Bende hiç 60 kilo olmamıştım hayatımda şuanda 61 kiloyum daha da başımdayız hamileliğin son 3 ayda çok daha ciddi kilolar alınıyormuş.
Allah sonumuzu hayır etsin diyelim :))

aslında biz söylemeden verseler ya şu vitaminleri magnezing diye bir ilacım var evde aslında hiç kullanmamıştım içsem magnezyumun zararı olmaz herhalde
Canim magnezyum kasilmalara agrilara cok iyi geliyor ben cok faydasini gördüm birde magnezyum vücutta birikmiyor idrarla atiliyor demisti doktorum.Eger doktorun verdiyse ic bence ama hani kafana gore alip icme canim ne olur ne olmaz

Sağlık ocağında yaptırdım ben herşeye bakmışlardı. Çok kötü şu gaz ya Allahtan çok ağrı yapmıyor bide ne yesem şişkinlik yapıon nedense 2 gündğr hazmedemiyorum galba hava soğuk dışarıda çıkmadık ne zamandır hateketsiz kaldım iyice

Ben de hep oranin aciline gidiyorum doktorlarla kanka olduk artik :)) belki karsilasmisizdir bile en son tansiyondan orda yattim hatta :// umarim en kisa surede toparlarsin canim

Bizim minnoş kesin kızmış baya baya tescilledi bugün gösterdi yine :) 5 gün gerideydi 1 gün öne geçmiş kuzum :) baya bi ayrıntılı baktı doktorum çok keyifli geçti muayenemiz hatta gülücük bile attı bize ama yakalayamadık fotosunu

Eklentiler

• IMG_3588.webp
    29 KB · Görüntüleme: 79

Maşallahh Hayırlı olsunn canım

Arkadaslar ayrintili ultrason icin zeynep kamile giden yada gidecek olan varmi hangi bolume aliyoruz randevuyu acaba

Bende ayrıntılı için Zeynep Kamil'e gidicem canım gebe izlem den randevu alıyormuşuz ordan perinatolojiye yönlendiriyormuş orda sıra bekliyormuşuz, 2 sene önce yaptıran bi tanıdıgım aynı günde hallettigini söylemişti şuan nasıldır bilmiyorum ne zaman gidiceksin gittiğinde benide bilgilendirir misin ? :)

SÜper bence burda kocaman bir aile olduk. İStanbulda olanlar bence bir gün buluşalım tanışalım hatta toplu bir buluşma ayarlayalım ortak bir noktada ne dersiniz kızlar

öyle bi program olursa bende varım kızlar ama Kartalda oturuyorum kadıköy bile 1 saat mesafe oldugu için karşıya geçme ihtimalim yok maalesef :) Kadıköy için ayarlanırsa seve seve dahil olurum :)

Aynen canım öyle dediğim gibi çok bişey yemiyorum normal yemem ama bende sıkıntı gece çok fena acıkıyorum :) artık dediğin gibi bebek doğduktan sonra emzirerek veririz inşallah kiloları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…