Bebeğin kilo alması için neler yiyorsunuzben de 4 kilo aldım 5 olmuş bile olabilir. süt bence kg yapmaz ama hamileyken normal yediğin bile kg yapabiliyormuş.
beni bebek yiyor galiba yediğimin bana hiç geliri yok :) süt yağlı olduğu için azda olsa kilo yapar diyorlar yağsız süt için diyorlar bana da yağlısı daha sağlıklı geliyor nedense :) doğumdan sonra hemen verirsin canım bişecik kalmaz ama iki kişilik yememek lazımNe güzel canım bence doğru olan senin durum :) maşallah diyelimde. Doğru söylüyorsun bünye meselesi sanırım :) boyumda 1.57 öyle uzunda değilim artık yusyuvarlak top gibi olurum
2 gündür felaket yiyorum ki yediğimde aburcubur çikolata kesin kilo aldım korkuyorum tartılmaya yaa hiç kilo almadım diye seviniyordum bideKızlar ya ben toplamda 6 kilo almışım şimdiden sonlara doğru haftada 500 gram alınıyormuş herhalde bi 20 kilo alırım toplam. Gündüz yemem normal benim sıkıntım gece çok acıkıyorum ve aç uyuyamıyorum bu yüzden son 1 haftadır süt içip yatıyorum saat 12/1 gibi süt kilo yaparmı acaba
Canım bende en son 8 kilo almıştım. Ama öyle çok çok yemiyorum hatta canım neler neler istiyor da yiyemiyorum hamilelikten önce hiç dikkat etmezdim dışarı çıkınca istediğim her şeyi yerdim şimdi iki saat menüye bakıyorum tek bir şey seçeyim de kilom olmasın diye..Hafta olarak benden ilerdesin 4 kilo gayet normal canım hızlı ilerleyen benim :) anormal olan benim bakalım sonum nasıl olacak
valla bana kan tahlili bile yapmıyor ki ilk başta yaptırdığım tahlil o kadar kan ilacını verdi tamam sağlık ocağında kan aldılar ama onda da hemogram bakmışlar vitaminler falan hiç bir şey bakılmamış. Geçen fotoğraf atmıştım hiç göbeğim yoktu ya dün akşam gazdan 6 aylık kadar oluverdi birden o kadar şişiyorum ki bende bir gün 5 aylık bir gün 3 aylık hamileyim yatakta dönemiyorum gazdanO gaz bende de var dün resmen nefes alamadım taş gibi oldu karnım sabah kalkınca biraz daha iyiydim. Wala değin gibi ben hiç bir ilaç kullanmıyorum ne demir ne vitamin ki d vitaminim biraz düşük çıktı doktora söyledim gerek görmedi yeni doktor bulayım kesin yazar biişiler
Canim bende 10 kilo aldım 50-51 dim yıllardır aynı kilodaydim hamile kalınca aynı yesemde sürekli artmaya başladım artık tartıya binemiyorum bizim gibiler hergün yürüyüş yapmalı mutlaka belki ozaman kilonun önüne biraz geçebilirizCanım bende en son 8 kilo almıştım. Ama öyle çok çok yemiyorum hatta canım neler neler istiyor da yiyemiyorum hamilelikten önce hiç dikkat etmezdim dışarı çıkınca istediğim her şeyi yerdim şimdi iki saat menüye bakıyorum tek bir şey seçeyim de kilom olmasın diye..
Bünyeyle alakalı bence bu tamamen biz fazla alıcaz az da yesek çokta yesek
bana da doktorum biraz yavaşla dediHafta olarak benden ilerdesin 4 kilo gayet normal canım hızlı ilerleyen benim :) anormal olan benim bakalım sonum nasıl olacak
caım şimdiden kg durumunu bilemeyz ama ben kaşar muz süt bebeğe kilo aldırıyor die duydum tüketmeye dikkat ediyorum.Bebeğin kilo alması için neler yiyorsunuz
bilemedim canım doktora danışmadan nasıl olur doktor randevuna daha var mıaslında biz söylemeden verseler ya şu vitaminleri magnezing diye bir ilacım var evde aslında hiç kullanmamıştım içsem magnezyumun zararı olmaz herhalde
Evet canım yürüyüş çok çok önemli ama ben yapamıyorum düzenli olarak inşallah düzene koyabilirim.Canim bende 10 kilo aldım 50-51 dim yıllardır aynı kilodaydim hamile kalınca aynı yesemde sürekli artmaya başladım artık tartıya binemiyorum bizim gibiler hergün yürüyüş yapmalı mutlaka belki ozaman kilonun önüne biraz geçebiliriz
haftaya salı detaylı ultrasona giricem canım ondan sonra da kendi doktoruma mi gitmem gerekir acaba sonuç falan göstermeyebilemedim canım doktora danışmadan nasıl olur doktor randevuna daha var mı
Canim magnezyum kasilmalara agrilara cok iyi geliyor ben cok faydasini gördüm birde magnezyum vücutta birikmiyor idrarla atiliyor demisti doktorum.Eger doktorun verdiyse ic bence ama hani kafana gore alip icme canim ne olur ne olmazaslında biz söylemeden verseler ya şu vitaminleri magnezing diye bir ilacım var evde aslında hiç kullanmamıştım içsem magnezyumun zararı olmaz herhalde
Sağlık ocağında yaptırdım ben herşeye bakmışlardı. Çok kötü şu gaz ya Allahtan çok ağrı yapmıyor bide ne yesem şişkinlik yapıon nedense 2 gündğr hazmedemiyorum galba hava soğuk dışarıda çıkmadık ne zamandır hateketsiz kaldım iyicevalla bana kan tahlili bile yapmıyor ki ilk başta yaptırdığım tahlil o kadar kan ilacını verdi tamam sağlık ocağında kan aldılar ama onda da hemogram bakmışlar vitaminler falan hiç bir şey bakılmamış. Geçen fotoğraf atmıştım hiç göbeğim yoktu ya dün akşam gazdan 6 aylık kadar oluverdi birden o kadar şişiyorum ki bende bir gün 5 aylık bir gün 3 aylık hamileyim yatakta dönemiyorum gazdan
Ben de hep oranin aciline gidiyorum doktorlarla kanka olduk artik :)) belki karsilasmisizdir bile en son tansiyondan orda yattim hatta :// umarim en kisa surede toparlarsin canimCok saol fıstığım. Evet, sevinenedim atamaya da pek. Salı olmuştu lekelenme, persembe ve cumartesi tekrar oldu. Okmeydanı acildeydim hep. Çok şükür bebsk iyi, suyu, hareketleri, kalp atisi güzel .içerde kanama alanı yok. Ama içerden gelen kurumus kan şeklinde koyu kahverengi,miktar olarak az lekelenme var. Hareket edince gelmişti hep. Şimdi yatiyorum. Proluton depar igne, progestan ilaçlar vs. Her acile gittiğimde büyüyor kerata:).
ben daha yeni başladım bugün kuzum ondan mıdır gerçekten ya inşallah faydası olur bizde deDemir hapı kullanıyor musunuz kızlar? Ben ondan önce dediğiniz gibiydim ama haktan sonra duzeldim.
Bizim minnoş kesin kızmış baya baya tescilledi bugün gösterdi yine :) 5 gün gerideydi 1 gün öne geçmiş kuzum :) baya bi ayrıntılı baktı doktorum çok keyifli geçti muayenemiz hatta gülücük bile attı bize ama yakalayamadık fotosunu
Arkadaslar ayrintili ultrason icin zeynep kamile giden yada gidecek olan varmi hangi bolume aliyoruz randevuyu acaba
SÜper bence burda kocaman bir aile olduk. İStanbulda olanlar bence bir gün buluşalım tanışalım hatta toplu bir buluşma ayarlayalım ortak bir noktada ne dersiniz kızlar
Herkese merhaba bende haziran annesi olucam inşallah... Allah sağlıklı kucaklarimiza alıriz
Aynen canım öyle dediğim gibi çok bişey yemiyorum normal yemem ama bende sıkıntı gece çok fena acıkıyorum :) artık dediğin gibi bebek doğduktan sonra emzirerek veririz inşallah kiloları.beni bebek yiyor galiba yediğimin bana hiç geliri yok :) süt yağlı olduğu için azda olsa kilo yapar diyorlar yağsız süt için diyorlar bana da yağlısı daha sağlıklı geliyor nedense :) doğumdan sonra hemen verirsin canım bişecik kalmaz ama iki kişilik yememek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?