- 13 Haziran 2016
- 1.571
- 1.283
- 83
Demek tatlı daha çok aşeriyorsun benimki erkek olmasına rağmen deli gibi limon istiyorum yiyorum allahtan tatlıyla aram yok şu aralar ama yinede alınıyor ya kilo. Bünye meselesi birazda benim arkadaş 9 ayda sadece 6 kilo aldı :) ilk gebeliğimde 13 kilo almıştım bunda biraz fazla alacağım galiba.2 gündür felaket yiyorum ki yediğimde aburcubur çikolata kesin kilo aldım korkuyorum tartılmaya yaa hiç kilo almadım diye seviniyordum bide
Kızlar ya ben toplamda 6 kilo almışım şimdiden sonlara doğru haftada 500 gram alınıyormuş herhalde bi 20 kilo alırım toplam. Gündüz yemem normal benim sıkıntım gece çok acıkıyorum ve aç uyuyamıyorum bu yüzden son 1 haftadır süt içip yatıyorum saat 12/1 gibi süt kilo yaparmı acaba
Doğru söylüyorsun kuzum. İç karnımız geniş değil demekki. Benim karnımda çok fena büyüdü sanki 7-8 aylığım bide boyumda kısa oda etkiliyor galiba basık gözüküyorum :)Canım bende en son 8 kilo almıştım. Ama öyle çok çok yemiyorum hatta canım neler neler istiyor da yiyemiyorum hamilelikten önce hiç dikkat etmezdim dışarı çıkınca istediğim her şeyi yerdim şimdi iki saat menüye bakıyorum tek bir şey seçeyim de kilom olmasın diye..
Bünyeyle alakalı bence bu tamamen biz fazla alıcaz az da yesek çokta yesek
Canim bende 10 kilo aldım 50-51 dim yıllardır aynı kilodaydim hamile kalınca aynı yesemde sürekli artmaya başladım artık tartıya binemiyorum bizim gibiler hergün yürüyüş yapmalı mutlaka belki ozaman kilonun önüne biraz geçebiliriz
evet canım ondan sonra da kendi doktoruna gidip göster bence hem soracaklarını da sormuş olursunhaftaya salı detaylı ultrasona giricem canım ondan sonra da kendi doktoruma mi gitmem gerekir acaba sonuç falan göstermeye
oyyy maşallah kuzucuğaBizim minnoş kesin kızmış baya baya tescilledi bugün gösterdi yine :) 5 gün gerideydi 1 gün öne geçmiş kuzum :) baya bi ayrıntılı baktı doktorum çok keyifli geçti muayenemiz hatta gülücük bile attı bize ama yakalayamadık fotosunu
sağol guzummHayırlı olsun canımm
Bikmislar Suriyelilerden, yazık onlara da. Belki de:). Dünya küçük. İnşallah fistigim. Senin de dişin geçer inşallah.Ben de hep oranin aciline gidiyorum doktorlarla kanka olduk artik :)) belki karsilasmisizdir bile en son tansiyondan orda yattim hatta :// umarim en kisa surede toparlarsin canim
Canim ustune yatmamaya calis kolunun tek onerebilecegim bu :)) bu arada telefonun kisıtlı olabilir galerin sifreli falansa olmayabilir mesela :)) benim hemsirem de cok tatli ya :))kızlar masaüstünden girince dosya yükle yapabiliyorum evet demek sıkıntı benim telefondaymış... sağolun yardımlar için S Seryladyminnosu ama yine foto atamadım size masaüstünde foto yok hepsi telefonda ve ara kablom yanımda değil
bu arada ben de bugün tetanoz aşısı oldum ve şükür bi sıkıntım yok şimdilik, sağlık ocağı ile ilgili de olumsuz düşüncelerim vardı başta yaşadığım bi olaydan dolayı bazıları hatırlar, şimdi aile hekimini değiştirdim ve iyi ki değiştirmişim muhteşem bi hemşireye denk geldim 1 saat benimle ilgilendi herşeyi konuştuk çok yardımcı oldu sağolsun eli de hafifmiş
Gecmiyor agrisi azaldi ama :)) bu hafta onun yuzunden hep hastanede olmak zorundayim cok sıkılıyorum birde dişciden oldum olasi biraz korkarim nasil olacak bilmiyorum cekmeleri gerekiyormus operasyonlu olacakmis falan napcam bilmiyorumBikmislar Suriyelilerden, yazık onlara da. Belki de:). Dünya küçük. İnşallah fistigim. Senin de dişin geçer inşallah.
ya hamilelikten önce vermişti doktor gece ellerim uyuşuyordu magnezinc diye bir ilaç sonra hamile olduğmu öğrenince hiç başlamadım öylece duruyor şu an bi rahatsızlığım yok aslında ama ağrı oluyor ara sıra normal mi değil mi bilmediğim için düşünüyorm ne ağrısı olduğnuda anlamıyorm ki kafama göre içmek te istemiyorm kafalar karışık ahahCanim magnezyum kasilmalara agrilara cok iyi geliyor ben cok faydasini gördüm birde magnezyum vücutta birikmiyor idrarla atiliyor demisti doktorum.Eger doktorun verdiyse ic bence ama hani kafana gore alip icme canim ne olur ne olmaz
Sağol canım dikkat ederim birkaç günCanim ustune yatmamaya calis kolunun tek onerebilecegim bu :)) bu arada telefonun kisıtlı olabilir galerin sifreli falansa olmayabilir mesela :)) benim hemsirem de cok tatli ya :))
Yaaa ben onun patikli ayakini ciceklerini yerim yerim gule gule saglikla mutlulukla giydir insallah canimTeyzemizin hediyesii
indirimli 50 tlye almış internetten kızlar önce 179 sonra 70 olmuş sonra sepette indirimle 50ye almış kumaşı çok çok güzel ve kalın penye ben aşırı beğendim
Oyy güle güle giysin kuzuTeyzemizin hediyesii
indirimli 50 tlye almış internetten kızlar önce 179 sonra 70 olmuş sonra sepette indirimle 50ye almış kumaşı çok çok güzel ve kalın penye ben aşırı beğendim
Ben magnezinc iciyorum agrilar icin canim ama burdan bizim dememizle degil doktoruna danis oyle ic bence en kotu telefon acip sor ? Yada aile hekimine falan sor canimya hamilelikten önce vermişti doktor gece ellerim uyuşuyordu magnezinc diye bir ilaç sonra hamile olduğmu öğrenince hiç başlamadım öylece duruyor şu an bi rahatsızlığım yok aslında ama ağrı oluyor ara sıra normal mi değil mi bilmediğim için düşünüyorm ne ağrısı olduğnuda anlamıyorm ki kafama göre içmek te istemiyorm kafalar karışık ahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?