2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
2 gündür felaket yiyorum ki yediğimde aburcubur çikolata kesin kilo aldım korkuyorum tartılmaya yaa hiç kilo almadım diye seviniyordum bide
Demek tatlı daha çok aşeriyorsun benimki erkek olmasına rağmen deli gibi limon istiyorum yiyorum allahtan tatlıyla aram yok şu aralar ama yinede alınıyor ya kilo. Bünye meselesi birazda benim arkadaş 9 ayda sadece 6 kilo aldı :) ilk gebeliğimde 13 kilo almıştım bunda biraz fazla alacağım galiba.

canım en saglıklısını yapıyorsun zaten bol bol süt tüketmemiz gerekir, ben tek başına süt içemediğim için akşamları yemekten sonra acıkınca corn flakes yiyorum en azından süt içiyorum die kandırıyorum kendimi :))
Bence aldıgın kiloda çok deil bende şuana kdr 3 almışım ama mide bulantılarım istfiralarım cok fazlaydı bundan sonra cok dha fazla alırım gibi ama takmıyorum :)

Doğru söylüyorsun kuzum. İç karnımız geniş değil demekki. Benim karnımda çok fena büyüdü sanki 7-8 aylığım bide boyumda kısa oda etkiliyor galiba basık gözüküyorum :)

zayıf olanlar ilk başta aniden daha fazla kilo alıyor sanırım önce bünyeyi çocuga hazırlıyor gbi bir bakıma :)

oyyy maşallah kuzucuğa

Ben de hep oranin aciline gidiyorum doktorlarla kanka olduk artik :)) belki karsilasmisizdir bile en son tansiyondan orda yattim hatta :// umarim en kisa surede toparlarsin canim
Bikmislar Suriyelilerden, yazık onlara da. Belki de:). Dünya küçük. İnşallah fistigim. Senin de dişin geçer inşallah.

kızlar masaüstünden girince dosya yükle yapabiliyorum evet demek sıkıntı benim telefondaymış... sağolun yardımlar için S Serylady minnosu ama yine foto atamadım size masaüstünde foto yok hepsi telefonda ve ara kablom yanımda değil

bu arada ben de bugün tetanoz aşısı oldum ve şükür bi sıkıntım yok şimdilik, sağlık ocağı ile ilgili de olumsuz düşüncelerim vardı başta yaşadığım bi olaydan dolayı bazıları hatırlar, şimdi aile hekimini değiştirdim ve iyi ki değiştirmişim muhteşem bi hemşireye denk geldim 1 saat benimle ilgilendi herşeyi konuştuk çok yardımcı oldu sağolsun eli de hafifmiş

Canim ustune yatmamaya calis kolunun tek onerebilecegim bu :)) bu arada telefonun kisıtlı olabilir galerin sifreli falansa olmayabilir mesela :)) benim hemsirem de cok tatli ya :))

Bikmislar Suriyelilerden, yazık onlara da. Belki de:). Dünya küçük. İnşallah fistigim. Senin de dişin geçer inşallah.
Gecmiyor agrisi azaldi ama :)) bu hafta onun yuzunden hep hastanede olmak zorundayim cok sıkılıyorum birde dişciden oldum olasi biraz korkarim nasil olacak bilmiyorum cekmeleri gerekiyormus operasyonlu olacakmis falan napcam bilmiyorum

Teyzemizin hediyesii
indirimli 50 tlye almış internetten kızlar önce 179 sonra 70 olmuş sonra sepette indirimle 50ye almış kumaşı çok çok güzel ve kalın penye ben aşırı beğendim

Eklentiler

• Screenshot_20190121-162308.webp
    34,3 KB · Görüntüleme: 75
  • Screenshot_20190121-162510.webp
    25 KB · Görüntüleme: 71
  • Screenshot_20190121-161956.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 69
  • Screenshot_20190121-162424.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 68
  • Screenshot_20190121-162103.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 63
  • Screenshot_20190121-162043.webp
    27 KB · Görüntüleme: 70
  • Screenshot_20190121-161631.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 67
  • Screenshot_20190121-162515.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 67
Canim magnezyum kasilmalara agrilara cok iyi geliyor ben cok faydasini gördüm birde magnezyum vücutta birikmiyor idrarla atiliyor demisti doktorum.Eger doktorun verdiyse ic bence ama hani kafana gore alip icme canim ne olur ne olmaz
ya hamilelikten önce vermişti doktor gece ellerim uyuşuyordu magnezinc diye bir ilaç sonra hamile olduğmu öğrenince hiç başlamadım öylece duruyor şu an bi rahatsızlığım yok aslında ama ağrı oluyor ara sıra normal mi değil mi bilmediğim için düşünüyorm ne ağrısı olduğnuda anlamıyorm ki kafama göre içmek te istemiyorm kafalar karışık ahah

Canim ustune yatmamaya calis kolunun tek onerebilecegim bu :)) bu arada telefonun kisıtlı olabilir galerin sifreli falansa olmayabilir mesela :)) benim hemsirem de cok tatli ya :))
Sağol canım dikkat ederim birkaç gün telefondaki ayarları da kontrol ediyorum şimdi umarım çözücem bu problemi

Hamilelerin doktorları hemşireleri hep tatlı olsun dimi ama ya :))))

Teyzemizin hediyesii
indirimli 50 tlye almış internetten kızlar önce 179 sonra 70 olmuş sonra sepette indirimle 50ye almış kumaşı çok çok güzel ve kalın penye ben aşırı beğendim
Yaaa ben onun patikli ayakini ciceklerini yerim yerim gule gule saglikla mutlulukla giydir insallah canim

Ben magnezinc iciyorum agrilar icin canim ama burdan bizim dememizle degil doktoruna danis oyle ic bence en kotu telefon acip sor ? Yada aile hekimine falan sor canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…