- 25 Nisan 2018
- 1.445
- 5.035
- 158
- 39
çok sağol canımmm evet oğluşum vardı :)Hayırlı olsun canım benim önceki oğluştu sanırım :)
Diger arkadaslar cevap verdi mi okuyamadim ama ben buna benzer birsey kullandigim icin cevap vermek istedim. Ben calistigim icin gunduz biberon aksam meme seklinde devam ediyorduk, oglum bir sure sonra memeyi reddetmeye basladi, bu urunden aldim ve emzirirken kullandim, bir sure sonra kullanmayi biraktim, oglan da normal emmesine devam etti. Yani benim icin cok kurtarici bir urun olmustu, sonra 21 aylik olana kadar sorunsuz emmeye devam etti.Birde bunlardan kullanan bilgisi olan var mı bunu bebeği emzirirken mi koyuyoruz acaba nasıl emer ki bu varken Eki Görüntüle 2227132
Moralini bozma. Marjinalmiş. Çalışıyor musun bilmiyorum ama dinlenmek onemli. Zaten uygun olunca normal doğum da yapıyorlar. Total daha sıkıntı diye okudum ben, onda tamamen sezeryan. Hatta plasenta ile ilgili daha önemli sıkıntılar da var, okudum da biraz. Benim okuduklarimdan anladığım en hafif olan seninki.Evet ayrıntılı da doktorum plesanta aşağıda dedi ama tam teşhis ayrıntılı da kondu
Canım ben dün müslin örtüyü 20₺ ye aldım e bebekten..Canımm e-bebekteki tekstil indirimi ne zaman biticek acaba bilgin var mı? Banada şubatta büyük indirim olucak dediler ondan bekliyorum. Müslin battaniyeyi ne kadara aldın?sassygirll
Kuzum hamilelik öncesi sigortalarda belli bir bekleme süren oluyor 1 ay 3 ay 1 yıl gibi değişiyor ama hamileykende yapılan sigorta var o da demir hayat sigortası anlaşmalı hastanelerini inceleyip yaptırabilirsin sormak istediğin bişe varsa sorabilirsin onunla ilgiliKızlar burada sigorta yaptıranlar vardı diye hatırlıyorum şu arkadaşınıza bir yol gösterirmisiniz malum plan var şimdiden sigorta yaptırmak mı daha karlı nasıl bu işler neler kapsamalı falan hamilelik ve doğum sigortasımı yoksa hiç birşey yokmuş gibi sağlık sigortasımı doğumuda kapsayan birşey varmı?
Allah kavuştursun canımKızlar bugün eşimi bedelli askerliğe yolladım20 gün ama çok alışmışım eşime bir üzüldüm
Hoş geldin :)Arkadaslar merhaba, ben de araniza katilmak istiyorum, tahmini dogum tarihi 12 Haziran, kiz bebek bekliyorum. Bu ikinci hamileligim, 3.5 yasinda tup bebekle kavustugum bir oglum var. Bu bebegim ise kendiliginden suprizle geldi bize. 34 yasindayim, yurtdisinda yasiyorum. Herkese guzel, saglikli, kolay hamilelik ve dogum diliyorum.
Ya mahvoluyor insanAllah kavuştursun canım,evlendikten sonra çok zor oluyor.Benim eşim 11 gün hastanede yattı,ev boş boş geldi
Kızlar 18 haftalık hamileyim geçen haftadan bu güne gelişim biraz geri kalmış ve doktorum RAHİMDE KASILMA gördü 2 güne geçse iyi olur dikkat et dedi şu 4 gündür çok zor günler geçiriyorum dedem vefat etti korkuyorum bebeğim için
Müslin örtü diğer baktığım yerlere göre daha büyüktü canım lcw nınki daha ucuzdu ama daha küçüktü ben e-bebekten 20 liraya aldım.Tekstil ürünleri bugün sondu.Canımm e-bebekteki tekstil indirimi ne zaman biticek acaba bilgin var mı? Banada şubatta büyük indirim olucak dediler ondan bekliyorum. Müslin battaniyeyi ne kadara aldın?sassygirll
Basınsağolsun canım evladın için dik durmaya çalışKızlar 18 haftalık hamileyim geçen haftadan bu güne gelişim biraz geri kalmış ve doktorum RAHİMDE KASILMA gördü 2 güne geçse iyi olur dikkat et dedi şu 4 gündür çok zor günler geçiriyorum dedem vefat etti korkuyorum bebeğim için
Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım kaç haftalikken yaptırıcan ayrintiliyiAyrintilida mi çıktı? Benim lekelenmenin sebebi de o olabilir dedi, en son acildeki doktor çıkarken. Yarın benim de ayrıntılı var.
Allah kavuşursun canım çabucak geçsin ve sağ salim gelsin eşinKızlar bugün eşimi bedelli askerliğe yolladım20 gün ama çok alışmışım eşime bir üzüldüm
Hoş geldin aramıza sağlıkla gelsin mucize bebiş :)Arkadaslar merhaba, ben de araniza katilmak istiyorum, tahmini dogum tarihi 12 Haziran, kiz bebek bekliyorum. Bu ikinci hamileligim, 3.5 yasinda tup bebekle kavustugum bir oglum var. Bu bebegim ise kendiliginden suprizle geldi bize. 34 yasindayim, yurtdisinda yasiyorum. Herkese guzel, saglikli, kolay hamilelik ve dogum diliyorum.
Hadi ya umarım şubatta tekrar indirime girer. Eşim bugün geç çıkıcak işten saat 10da o yüzden gidemiyorum :/Müslin örtü diğer baktığım yerlere göre daha büyüktü canım lcw nınki daha ucuzdu ama daha küçüktü ben e-bebekten 20 liraya aldım.Tekstil ürünleri bugün sondu.
Başınız sağolsun canım , Allah geride kalanlara uzun ömür versin.Kızlar 18 haftalık hamileyim geçen haftadan bu güne gelişim biraz geri kalmış ve doktorum RAHİMDE KASILMA gördü 2 güne geçse iyi olur dikkat et dedi şu 4 gündür çok zor günler geçiriyorum dedem vefat etti korkuyorum bebeğim için
Amin inş canımmAllah kavuşursun canım çabucak geçsin ve sağ salim gelsin eşin
Evet aynen bilmıs çok teşekkür ederimGözünaydın canım :) en son gittiğin doktor kız demişti demi o bilmiş bak :)
Ben aldım Bugün sarısını :)Kızlar sizce bunun fiyatı nasıl? Fotoğrafta bulutlu yan korumada gözüküyor ama sanırım o yok içinde. Nevresim, çarşaf, yastık kılıfı diyor. Alsammı? Gitme şansım olmadığı için netten alıcam alan varsa yazsın lütfen
Amin, insallah fistik. Ben yarın 19+1 oluyorum. 20'nin içinde oluyoruz ya öyle olunca. Benim gideceğim dokyor en erken 20'nin içinde olunca aliyor.Ama kimi doktor daha erken alıyormuş. 22 en iyiymis diye okudum hep. Ben kaza geçirdiğim için sıkıntı var mı diye erkene aldım fıstık.Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım kaç haftalikken yaptırıcan ayrintiliyi
O cimcime kıza sarı sarı çok yakışacaktir eminim ki. Hayırli olsunofıstık.Ben aldım Bugün sarısını :)
Yastık yorgan kılıfı ve çarşaf var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?