2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kızlar e-bebekte çok güzel indirim var,tekstil ürünlerinde .Annemler bugün bize hediye aldılar.
10’lu hastane çıkışı
1 tane havlu
1 tane peluş battaniye
1 tane penye battaniye
2 tane müslin battaniye
10’lu hastane çıkışı
2 paket ağız mendili
6 tane önlük
6 tane şapka
2 paket eldiven
Çorap
2 tane tulum
2 tane iç zıbın
2 tane zıbın
Mevlüt takımı 400 lira ödedik

Kızlar cinsiyetimiz netleşti
Kızım olacak 21. Haftada netleştirdik ayrıntılıda
gözün aydın canımm
güle güle kullanın canım fotoğrafları var mıı?
biz de dün baya bişey aldık kıyafet değilde liste yapmıştım eksiklerini tamamladık neredeyse e bebekten indirim çekiyle bi tek büyükler kaldı

Kuzum annemlere gönderdim ben aldıklarımı annem yıkayıp ütüleyip getirecek.Mobilyalarım gelsin ondan sonra alırım.Kıyafet listem benim de tamamlandı.Artık görüp,beğendiğim olursa alırım.Şimdi bizim Bebek arabası+mobilyalarımız kaldı.Siz de iyi günlerde kullanın

Gecmiyor agrisi azaldi ama :)) bu hafta onun yuzunden hep hastanede olmak zorundayim cok sıkılıyorum birde dişciden oldum olasi biraz korkarim nasil olacak bilmiyorum cekmeleri gerekiyormus operasyonlu olacakmis falan napcam bilmiyorum
Gönlünü ferah tut. Bir yolu vardır elbet. Uyusturmak için bişey vereceklwr miymis fistigim?

aynen canım bizimde mobilyalar bebek arabası bi de kanguru kaldı şimdi diğer herşey tamam gibi ismi netleştirirsek oda süslerine fln başlarım yakında

aynen canım bizimde mobilyalar bebek arabası bi de kanguru kaldı şimdi diğer herşey tamam gibi ismi netleştirirsek oda süslerine fln başlarım yakında
Havalar ısınsın biz de Ankara ‘da olanlarla toplanıp,Suluhan’a gidelim.Ben kapı süsümü filan orda yaptırıcam.İnstgramda 120 lira ,Suluhan’da 80 lira.Hediyelik de alırım

Ewet ya tatlıya hayır diyemiyorum eğer evde çikolata varsa sabaha çıkmıyor gece kaç olursa olsun kalkar yerim onu eşime alma diyorum arada canım ister diye alıyor bende 14 kilo almıştım çok almayız inş alıtsakta bi şekilde vericez artık napalım

Ayyy evet guzelyuxlu insanlar olsun hep cevremizde o cok onemli :)) benim hemsirem sadece fast food yiyorum diye cok kizmisti ama ben hala canim cekince yiyorum birakamam :)) aynen canim kontrol et halledersin sen onu ayarlarda birsey vardir muhakkak
Ben de sağlıklı beslenince arada ödül niyetine bazı kaçamaklar yapıyorum yalan yok :)) Allah'tan doktorum falan da asla hayır kati olarak yeme demiyor nadiren olabilir diyor :)

ilk olunca insan her şeyden endişeleniyor diyorum midem ağrıyo ama acaba başka bir şey mi falan ben sadece demir ilacı içiyorum :)

Kızlar doktorum marjinal plesanta previa dedi.
Yani plesanta rahim ağzını kapamamış ama aşağıda ve rahim ağzına yakınmış dinlenmen gerekiyor merdiven çıkma vs dedi.
Bu durumu yaşayan ya da duyan var mı yukarı çıkar mı plesanta tedirgin oldum bende karaları bağlanak istemiyorum ama korktum. Bebekte bayağı aşağıdaymış bende zaten aşağıda hissediyorum.

Doğru söylüyorsun kuzum. İç karnımız geniş değil demekki. Benim karnımda çok fena büyüdü sanki 7-8 aylığım bide boyumda kısa oda etkiliyor galiba basık gözüküyorum :)
Sağlıkla doğsunlar da uğraşırken incecik kalıcaz zaten canım :))
Dünyanın en güzel duygusunu yaşıyoruz kilo da olsun varsın napalım

Kızlar 18 haftalık hamileyim geçen haftadan bu güne gelişim biraz geri kalmış ve doktorum RAHİMDE KASILMA gördü 2 güne geçse iyi olur dikkat et dedi şu 4 gündür çok zor günler geçiriyorum dedem vefat etti korkuyorum bebeğim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…