Canım hiç bilgim yok ama kötü bişey olsa doktorun daha ciddi konuşurdu belli ki dinlenince sıkıntı olmayacakKızlar doktorum marjinal plesanta previa dedi.
Yani plesanta rahim ağzını kapamamış ama aşağıda ve rahim ağzına yakınmış dinlenmen gerekiyor merdiven çıkma vs dedi.
Bu durumu yaşayan ya da duyan var mı yukarı çıkar mı plesanta tedirgin oldum bende karaları bağlanak istemiyorum ama korktum.Bebekte bayağı aşağıdaymış bende zaten aşağıda hissediyorum.
Çok geçmiş olsun canım stres etkilemiştir belki bebişi de bol bol dinlen benceKızlar 18 haftalık hamileyim geçen haftadan bu güne gelişim biraz geri kalmış ve doktorum RAHİMDE KASILMA gördü 2 güne geçse iyi olur dikkat et dedi şu 4 gündür çok zor günler geçiriyorum dedem vefat etti korkuyorum bebeğim için
canım magnezyum falan vermedi mi normal muaynede mi gördüler durumu bende bebeği aşağıda hissediyorum ama sıkma canını yat dinlen kuzum geçer allahın izniyle bişecik olmaz ağrın kanaman falan olmasın daKızlar 18 haftalık hamileyim geçen haftadan bu güne gelişim biraz geri kalmış ve doktorum RAHİMDE KASILMA gördü 2 güne geçse iyi olur dikkat et dedi şu 4 gündür çok zor günler geçiriyorum dedem vefat etti korkuyorum bebeğim için
Bende de var demekki kan cekiyor :))Yaa ben de çok severdim o diziyi :)) kız bebekleri kızçe diye sevmek çok hoşuma gidiyor özde göçmenlik var sanırım ondan
Valla aynenAllahım ne ketum doktorlar var yaaaa
Canim sadece internette arastirdigim birseydi neymis diye ama maalesef benim de bilgim yok dinlen bol bol gerekiyorsa hic kalkma canim mecburiyetler disinda ayrica simdiden kendine stres yapip bebisi üzme iyiyi düsün iyi olsun herseyKızlar doktorum marjinal plesanta previa dedi.
Yani plesanta rahim ağzını kapamamış ama aşağıda ve rahim ağzına yakınmış dinlenmen gerekiyor merdiven çıkma vs dedi.
Bu durumu yaşayan ya da duyan var mı yukarı çıkar mı plesanta tedirgin oldum bende karaları bağlanak istemiyorum ama korktum.Bebekte bayağı aşağıdaymış bende zaten aşağıda hissediyorum.
Canim basiniz saolsun ama bebegin icin uzulmemek iyi olmak zorundasin bak oda hissetmis seninle :// birsey olmaz Allahin izniyle yuregini ferah tutKızlar 18 haftalık hamileyim geçen haftadan bu güne gelişim biraz geri kalmış ve doktorum RAHİMDE KASILMA gördü 2 güne geçse iyi olur dikkat et dedi şu 4 gündür çok zor günler geçiriyorum dedem vefat etti korkuyorum bebeğim için
Canım iyi düşün iyi olsun zaman içinde yukarı çıkabilir diye okumuştum ama çıkmadığı durumlarda var sen çok fazla ayakta durma yükseğe uzanma falan çıkmadığı durumda sezeryan olması gerekebiliyor. Ama. Bunlar ihtimaller dediğim gibi iyi düşün dikkat et iyi olsunKızlar doktorum marjinal plesanta previa dedi.
Canım öncelikle başın sağolsun mekanı cennet olsun. Canım ğmkanın varsa yat dinlen bol bol allahın izniyle birşey olmaz ama sen stress yapma o zaman daha kötü oluyor rahat ol iyi olacağını düşünKızlar 18 haftalık hamileyim geçen haftadan bu güne gelişim biraz geri kalmış ve doktorum RAHİMDE KASILMA gördü 2 güne geçse iyi olur dikkat et dedi şu 4 gündür çok zor günler geçiriyorum dedem vefat etti korkuyorum bebeğim için
Başın saolsun canım inş geçer bir an önceKızlar 18 haftalık hamileyim geçen haftadan bu güne gelişim biraz geri kalmış ve doktorum RAHİMDE KASILMA gördü 2 güne geçse iyi olur dikkat et dedi şu 4 gündür çok zor günler geçiriyorum dedem vefat etti korkuyorum bebeğim için
Gözünaydın canım :) en son gittiğin doktor kız demişti demi o bilmiş bak :)Kızlar cinsiyetimiz netleşti
Kızım olacak 21. Haftada netleştirdik ayrıntılıda
Ayrintilida mi çıktı? Benim lekelenmenin sebebi de o olabilir dedi, en son acildeki doktor çıkarken. Yarın benim de ayrıntılı var.Kızlar doktorum marjinal plesanta previa dedi.
Sıkıntı yok dinlenmelisin dedi de insan yine de tedirgin oluyor inşallah olmazCanım hiç bilgim yok ama kötü bişey olsa doktorun daha ciddi konuşurdu belli ki dinlenince sıkıntı olmayacak
İnşallah iyi olur bebişte yukarı çıkarCanim sadece internette arastirdigim birseydi neymis diye ama maalesef benim de bilgim yok dinlen bol bol gerekiyorsa hic kalkma canim mecburiyetler disinda ayrica simdiden kendine stres yapip bebisi üzme iyiyi düsün iyi olsun hersey
Canım iyi düşün iyi olsun zaman içinde yukarı çıkabilir diye okumuştum ama çıkmadığı durumlarda var sen çok fazla ayakta durma yükseğe uzanma falan çıkmadığı durumda sezeryan olması gerekebiliyor. Ama. Bunlar ihtimaller dediğim gibi iyi düşün dikkat et iyi olsun
İyi düşşnmeye çalışıyorum dinleniyorum da şimdi inşallah bebiş yukarı çıkar çok sağolun
Canım öncelikle başın sağolsun mekanı cennet olsun. Canım ğmkanın varsa yat dinlen bol bol allahın izniyle birşey olmaz ama sen stress yapma o zaman daha kötü oluyor rahat ol iyi olacağını düşün
Ayrintilida mi çıktı? Benim lekelenmenin sebebi de o olabilir dedi, en son acildeki doktor çıkarken. Yarın benim de ayrıntılı var.
Kuzum sakın beni yanlış anlama lütfen olur mu ama benim sana tavsiyem acaba bu süreç içerisinde Ünv Hastaneleri ya da Araştırma Hastanesinden mi devam etsen acaba .Onlar biraz daha hassas davranıyorlar.Bence sen Ünv hastanesinden bir Prof.bul,muayenesine git Ya da hastanesine git,zaten özel kadar para veriyorsun ama herşeyi en ince detaylısına kadar inceliyorlar.Ben mesela Hacettepe’ye gidiyorum.Ayrıntılı ultrasyonun fiyatı dışardan gelen hastalara 810 lira,ben 100 liraya yaptırıyorum.Özel sağlık sigortaları da Demir Hayat hamilelikte de yapılabiliyorKızlar burada sigorta yaptıranlar vardı diye hatırlıyorum şu arkadaşınıza bir yol gösterirmisiniz malum plan var şimdiden sigorta yaptırmak mı daha karlı nasıl bu işler neler kapsamalı falan hamilelik ve doğum sigortasımı yoksa hiç birşey yokmuş gibi sağlık sigortasımı doğumuda kapsayan birşey varmı?
Allah kavuştursun canım,evlendikten sonra çok zor oluyor.Benim eşim 11 gün hastanede yattı,ev boş boş geldiKızlar bugün eşimi bedelli askerliğe yolladım20 gün ama çok alışmışım eşime bir üzüldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?