2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Canım hiç bilgim yok ama kötü bişey olsa doktorun daha ciddi konuşurdu belli ki dinlenince sıkıntı olmayacak

Çok geçmiş olsun canım stres etkilemiştir belki bebişi de bol bol dinlen bence ayrıca basın sağ olsun Allah rahmet eylesin...

canım magnezyum falan vermedi mi normal muaynede mi gördüler durumu bende bebeği aşağıda hissediyorum ama sıkma canını yat dinlen kuzum geçer allahın izniyle bişecik olmaz ağrın kanaman falan olmasın da

Canımm e-bebekteki tekstil indirimi ne zaman biticek acaba bilgin var mı? Banada şubatta büyük indirim olucak dediler ondan bekliyorum. Müslin battaniyeyi ne kadara aldın? sassygirll

Canim sadece internette arastirdigim birseydi neymis diye ama maalesef benim de bilgim yok dinlen bol bol gerekiyorsa hic kalkma canim mecburiyetler disinda ayrica simdiden kendine stres yapip bebisi üzme iyiyi düsün iyi olsun hersey

Canim basiniz saolsun ama bebegin icin uzulmemek iyi olmak zorundasin bak oda hissetmis seninle :// birsey olmaz Allahin izniyle yuregini ferah tut

Canım iyi düşün iyi olsun zaman içinde yukarı çıkabilir diye okumuştum ama çıkmadığı durumlarda var sen çok fazla ayakta durma yükseğe uzanma falan çıkmadığı durumda sezeryan olması gerekebiliyor. Ama. Bunlar ihtimaller dediğim gibi iyi düşün dikkat et iyi olsun

Canım öncelikle başın sağolsun mekanı cennet olsun. Canım ğmkanın varsa yat dinlen bol bol allahın izniyle birşey olmaz ama sen stress yapma o zaman daha kötü oluyor rahat ol iyi olacağını düşün

Kızlar burada sigorta yaptıranlar vardı diye hatırlıyorum şu arkadaşınıza bir yol gösterirmisiniz malum plan var şimdiden sigorta yaptırmak mı daha karlı nasıl bu işler neler kapsamalı falan hamilelik ve doğum sigortasımı yoksa hiç birşey yokmuş gibi sağlık sigortasımı doğumuda kapsayan birşey varmı?

Başın saolsun canım inş geçer bir an önce

Ayrintilida mi çıktı? Benim lekelenmenin sebebi de o olabilir dedi, en son acildeki doktor çıkarken. Yarın benim de ayrıntılı var.

Kuzum sakın beni yanlış anlama lütfen olur mu ama benim sana tavsiyem acaba bu süreç içerisinde Ünv Hastaneleri ya da Araştırma Hastanesinden mi devam etsen acaba .Onlar biraz daha hassas davranıyorlar.Bence sen Ünv hastanesinden bir Prof.bul,muayenesine git Ya da hastanesine git,zaten özel kadar para veriyorsun ama herşeyi en ince detaylısına kadar inceliyorlar.Ben mesela Hacettepe’ye gidiyorum.Ayrıntılı ultrasyonun fiyatı dışardan gelen hastalara 810 lira,ben 100 liraya yaptırıyorum.Özel sağlık sigortaları da Demir Hayat hamilelikte de yapılabiliyor

Kızlar bugün eşimi bedelli askerliğe yolladım 20 gün ama çok alışmışım eşime bir üzüldüm
Allah kavuştursun canım,evlendikten sonra çok zor oluyor.Benim eşim 11 gün hastanede yattı,ev boş boş geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…