2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ayyyyy çok sevindim ya !!!!
İkimİzde kesinlikle erkek diyorduk :) allah inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder
Nasıldı renkli ultrason ? Çok güzel di mi
Bizimki çok zorladı bizi
Sabah 9 da idi randevu uyuyordu ve arkası hep dönüktü
Dr lavaboya yolladı pozisyon değişsin diye değişmedi
Sonra kantine gidin limon ye su iç gel dedi
Yine değişmedi de pek birşey göremedi 11 e kadar hastanede idik
Sonra akşam üzeri 4 de gelin dedi orda da tam dönmedi
Organları ölçtü şükür sorun çıkmadı ama yüzden çok net görüntü alamadık
Bir kere gördük onda da güldü ve esnedi o kadar :)

Canım başın sağolsun. Benimde rahimde kasılma vardı.şimdi geçti şükür. Dinlen bol bol.

Şu nasıl peki kızlar? Nevresim takımı diyor ama ebebekteki gibi çarşaf ve yastık kılıfı varmı acaba. Ama bu ölçü olarak biraz daha fazla diğerinden.
Bence bunun ölçüsü standart bebek yorganı bende 100*150 olarak dikmiştim canım

Kızlar benim de plesenta asagıda imiş
Dr normal Doğum olmaz dedi
Zaten korkuyorum normalden :)
Sizde durumlar nasıl ?
Bu kötü birşey mi dr sorun edilecek birşey değil dedi

Doğum ücretlerini konuştunuz mu
Ben Bursa Jimer deyim
Normal 5 bin tl
Sezaryen 5.5 tl dediler
İçinde foto cekimi ve 2 gece kalma dahil

Doktorum da tam kapamamış ama dikkatli ol yukarı çıkabileceği gibi aşağıda inebilir dedi inşallah çıkar bakalım

Sıpalar ya :) bizimkinin de elleri hep yüzündeydi ama yine de bir kaç poz yakaladık :) parmağını emiyordu iyi çok şükür , sağlıklı olsunlar , hayırlısı ile doğsunlar da , görürüz yüzlerini nasıl olsa isim karar verdiniz mi ?

Bebeklerınn eli hep yüzünde oluyormus
Bizimki de öyleydi
Doğa istiyorum
Sen ?

Kızlar benim de plesenta asagıda imiş
Dr normal Doğum olmaz dedi
Zaten korkuyorum normalden :)
Sizde durumlar nasıl ?
Bu kötü birşey mi dr sorun edilecek birşey değil dedi
Benm bebek de kız plasenta aşağıda dedi doktor canm ama çıkablrmii ilerleyen haftalarda dikkatimi çekiyor plasenta aşağıda olan ne kadar çok kişiyiz sebebi ne acaba

Benimde sadece göbekte canım ha benim ama göğüslerimde çok fena büyüdü pantolonlarım olmuyor önü kapanmıyor
Benimde öyle canım sadece göbek var eskiye göre :))
Bayadır hamile taytı kullanıyorum rahatsız kotlardan kurtuldum bu kış tayt resmen rahatlık
GÖgüslerim büyümedi sanırım çünkü çamaşırlarımda bir sıkma hissetmedim belki ileriki aylarda onlarda büyür süt dolunca :)

Benm bebek de kız plasenta aşağıda dedi doktor canm ama çıkablrmii ilerleyen haftalarda dikkatimi çekiyor plasenta aşağıda olan ne kadar çok kişiyiz sebebi ne acaba
Yapısal dedi dr
Kötü birşey değil sadece normal Doğum olmaz dedi
Zaten ben çok korkuyordUm norma Doğumdan çok durmadım üzerinde sen de tedirgin olma

Ne şanslısınız
Ben 5 ayda 10 kilo aldım
Karnım 7 aylık gibi
Zaten ilk öğrendiğim andan itibaren hamile taytı giyiyorum çünkü kotlarım kapanması hiç
Suanda da montlarım kapanmayıp botlarım küçük geliyor
Apartmanda bir komşum ile ayni haftalık hamileyiz
Bir cemiyette beraberdik
Dışardan gel n herkes beni sordu kaç aylık diye
Kıza sormadılar hiç belli değil imrendim valla

Benim plesantamda biraz aşağı doğruymuş tam kapatmıyor ama aşağı doğru dedi pek üzerinde durmadı ileride rahim büyüdükçe çıkar dedi. O üzerinde durmayınca bende çok önemsememiştim sonra internetten okuyunca biraz üzüldüm. Normal doğum olmuyormuş tamamen kapatırsa daha da önemlisi ne kadar doğru bilmiyorum ama erken doğum olabiliyormuş bunları okuyunca üzüldüm kafama takıp duruyorum. Bu haftasonu ayrıntılım var bakalım çıkmıştır inşallah yukarı

ay bence bunlar daha iyi aventinde var ama 89 tl plastik için çok pahalı gelmişti bu iyimiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…