2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Baktım şimdi bu daha bi iyi gibi duruyor ince olması kolay yapışmasını sağlar heralde bende bundan alıp kenara koyayım
Bunlar korumaya yönelik. Yani hassaslaşan hatta yara olan meme ucunun kıyafetine değmesini engellemek için. Ayva çekirdeği ile yapılan bi krem var, çoğu kişiye faydası olduğunu duydum. Denenebilir

Ben aldım Bugün sarısını :)
Yastık yorgan kılıfı ve çarşaf var
Mağazadan aldın demi canım? Memnun kaldınmı açıp baktın mı ay netten olunca insan görmeden cesaret edemiyo ama sen aldıysan bende alıyım :) o bulutlu yan koruma yok galiba.

Kızlar aliexpreste bunu buldum yara olmasın diye işe yara mı
TRY 12.92 34%OFF | 2 adet Kullanımlık Anti-taşma Göğüs Pedi Yumuşak Süt Toplayıcı Kabuk emzirme örtüsü Süt Koruyucu Korumak Boğaz Memeleri Hemşirelik anneler
https://s.click.aliexpress.com/e/bKeuD2Ek

Mağazadan aldın demi canım? Memnun kaldınmı açıp baktın mı ay netten olunca insan görmeden cesaret edemiyo ama sen aldıysan bende alıyım :) o bulutlu yan koruma yok galiba.
Yan koruma Yok
Mağazadan aldım ama açıp bakamadım orda kapalıydı alarmla
Eve gelince baktım
Yüzde yüz pamuk diyor
Öyle çok çok yumuşacık değil
Sert de değil ama ayyy çok kalıteli denecek cinsten de değil

Aslinda 4une direk perinatolojiye aldim ama 24undede baska bir devlete gebe izleme gidecegim bir orayada sorcam yazarim

Englishhomeda aldim ben ogluma 3 yildir kullaniyorum hic bisey olmadi yildiz desenli onu onerebilirim

Kullanisi nasil olur bilemedim ama guzelmiz benimde oncekinde baya sutluydum pedleri uzun sure kullandim ciger gibi olmustu uzun sure ped kullanmayida onermiyorum bu arada arkadaslar

Fiyat hakkında bilgim yok canım ben daha araştırmadım ama çok güzelmiş ben beğendim

Benimde sadece göbekte canım ha benim ama göğüslerimde çok fena büyüdü pantolonlarım olmuyor önü kapanmıyor

Kullanisi nasil olur bilemedim ama guzelmiz benimde oncekinde baya sutluydum pedleri uzun sure kullandim ciger gibi olmustu uzun sure ped kullanmayida onermiyorum bu arada arkadaslar
Ewet ya pedlerde tahriş yapıyor. Göğüs ucuna yerleştirip çamaşırını giyiyorsun canım ucu başka yere temas etmiyor ve ped kullanmaya gerek kalmıyor benim hoşuma gitti

Ya evet aslında takmamak gerekiyor tam aksine şükretmemiz lazım bu anı yaşamak için bekleyen çok insan var ama işte çok kilo alıp ani kilo alıp çatlamaktan korkuyorum ilk gebeliğimden dolayı var zaten hafif çatlaklarım iyice artsın istemiyorum :) teselli verme bana aldığın kilo çok değil diye sen 3 kilo almışsın ben senin 2 katını almışım çok değil diyosun

Fiyat olarak normal canım. Geçen sene kursa giderken kız kardeşimin bebeğine dikmiştim bulut desenli kumaş alıp kumaşlar 50₺ tutmuştu artan kumaşlardan bulut yastık yıldız yastık aydede yastık dikmiştim :) kendime henüz bişey dikmedim makinem yok çünkü :/ bir makinem olursa çok isterim dikmeyi çok zevkli oluyor.

Öyle bi becerin varsa tabii çok güzel canım ben hiç anlamam

Şu nasıl peki kızlar? Nevresim takımı diyor ama ebebekteki gibi çarşaf ve yastık kılıfı varmı acaba. Ama bu ölçü olarak biraz daha fazla diğerinden.

Eklentiler

• 21D125F3-B674-4A38-8068-C1F4441234A6.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 139
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…