Bunlar korumaya yönelik. Yani hassaslaşan hatta yara olan meme ucunun kıyafetine değmesini engellemek için. Ayva çekirdeği ile yapılan bi krem var, çoğu kişiye faydası olduğunu duydum. Denenebilir
Mağazadan aldın demi canım? Memnun kaldınmı açıp baktın mı ay netten olunca insan görmeden cesaret edemiyo ama sen aldıysan bende alıyım :) o bulutlu yan koruma yok galiba.
Kızlar aliexpreste bunu buldum yara olmasın diye işe yara mı
TRY 12.92 34%OFF | 2 adet Kullanımlık Anti-taşma Göğüs Pedi Yumuşak Süt Toplayıcı Kabuk emzirme örtüsü Süt Koruyucu Korumak Boğaz Memeleri Hemşirelik anneler https://s.click.aliexpress.com/e/bKeuD2Ek
Mağazadan aldın demi canım? Memnun kaldınmı açıp baktın mı ay netten olunca insan görmeden cesaret edemiyo ama sen aldıysan bende alıyım :) o bulutlu yan koruma yok galiba.
Yan koruma Yok
Mağazadan aldım ama açıp bakamadım orda kapalıydı alarmla
Eve gelince baktım
Yüzde yüz pamuk diyor
Öyle çok çok yumuşacık değil
Sert de değil ama ayyy çok kalıteli denecek cinsten de değil
Bende ayrıntılı için Zeynep Kamil'e gidicem canım gebe izlem den randevu alıyormuşuz ordan perinatolojiye yönlendiriyormuş orda sıra bekliyormuşuz, 2 sene önce yaptıran bi tanıdıgım aynı günde hallettigini söylemişti şuan nasıldır bilmiyorum ne zaman gidiceksin gittiğinde benide bilgilendirir misin ? :)
Kızlar sizce bunun fiyatı nasıl? Fotoğrafta bulutlu yan korumada gözüküyor ama sanırım o yok içinde. Nevresim, çarşaf, yastık kılıfı diyor. Alsammı? Gitme şansım olmadığı için netten alıcam alan varsa yazsın lütfen
Kızlar aliexpreste bunu buldum yara olmasın diye işe yara mı
TRY 12.92 34%OFF | 2 adet Kullanımlık Anti-taşma Göğüs Pedi Yumuşak Süt Toplayıcı Kabuk emzirme örtüsü Süt Koruyucu Korumak Boğaz Memeleri Hemşirelik anneler https://s.click.aliexpress.com/e/bKeuD2Ek
Kullanisi nasil olur bilemedim ama guzelmiz benimde oncekinde baya sutluydum pedleri uzun sure kullandim ciger gibi olmustu uzun sure ped kullanmayida onermiyorum bu arada arkadaslar
Kızlar sizce bunun fiyatı nasıl? Fotoğrafta bulutlu yan korumada gözüküyor ama sanırım o yok içinde. Nevresim, çarşaf, yastık kılıfı diyor. Alsammı? Gitme şansım olmadığı için netten alıcam alan varsa yazsın lütfen
bana da doktorum biraz yavaşla dedi amaaan napalm sağlıkla doğsunlarda kilo verilir çok takmamak lazım. benim zaten direk göbekte sanırım pantolonlarım veya kazaklarım fln oluyor kollar bacaklar şişmedi yani sadece göbeğimden kapanmıyor
caım şimdiden kg durumunu bilemeyz ama ben kaşar muz süt bebeğe kilo aldırıyor die duydum tüketmeye dikkat ediyorum.
Kullanisi nasil olur bilemedim ama guzelmiz benimde oncekinde baya sutluydum pedleri uzun sure kullandim ciger gibi olmustu uzun sure ped kullanmayida onermiyorum bu arada arkadaslar
Ewet ya pedlerde tahriş yapıyor. Göğüs ucuna yerleştirip çamaşırını giyiyorsun canım ucu başka yere temas etmiyor ve ped kullanmaya gerek kalmıyor benim hoşuma gitti
canım en saglıklısını yapıyorsun zaten bol bol süt tüketmemiz gerekir, ben tek başına süt içemediğim için akşamları yemekten sonra acıkınca corn flakes yiyorum en azından süt içiyorum die kandırıyorum kendimi :))
Bence aldıgın kiloda çok deil bende şuana kdr 3 almışım ama mide bulantılarım istfiralarım cok fazlaydı bundan sonra cok dha fazla alırım gibi ama takmıyorum :)
Ya evet aslında takmamak gerekiyor tam aksine şükretmemiz lazım bu anı yaşamak için bekleyen çok insan var ama işte çok kilo alıp ani kilo alıp çatlamaktan korkuyorum ilk gebeliğimden dolayı var zaten hafif çatlaklarım iyice artsın istemiyorum :) teselli verme bana aldığın kilo çok değil diye sen 3 kilo almışsın ben senin 2 katını almışım çok değil diyosun
Yan koruma Yok
Mağazadan aldım ama açıp bakamadım orda kapalıydı alarmla
Eve gelince baktım
Yüzde yüz pamuk diyor
Öyle çok çok yumuşacık değil
Sert de değil ama ayyy çok kalıteli denecek cinsten de değil
Fiyat olarak normal canım. Geçen sene kursa giderken kız kardeşimin bebeğine dikmiştim bulut desenli kumaş alıp kumaşlar 50₺ tutmuştu artan kumaşlardan bulut yastık yıldız yastık aydede yastık dikmiştim :) kendime henüz bişey dikmedim makinem yok çünkü :/ bir makinem olursa çok isterim dikmeyi çok zevkli oluyor.
Fiyat olarak normal canım. Geçen sene kursa giderken kız kardeşimin bebeğine dikmiştim bulut desenli kumaş alıp kumaşlar 50₺ tutmuştu artan kumaşlardan bulut yastık yıldız yastık aydede yastık dikmiştim :) kendime henüz bişey dikmedim makinem yok çünkü :/ bir makinem olursa çok isterim dikmeyi çok zevkli oluyor.