- 10 Temmuz 2018
- 5.935
- 7.244
- 148
- 45
Bana dr korkulacak bir durum değil dediBenim plesantamda biraz aşağı doğruymuş tam kapatmıyor ama aşağı doğru dedi pek üzerinde durmadı ileride rahim büyüdükçe çıkar dedi. O üzerinde durmayınca bende çok önemsememiştim sonra internetten okuyunca biraz üzüldüm. Normal doğum olmuyormuş tamamen kapatırsa daha da önemlisi ne kadar doğru bilmiyorum ama erken doğum olabiliyormuş bunları okuyunca üzüldüm kafama takıp duruyorum. Bu haftasonu ayrıntılım var bakalım çıkmıştır inşallah yukarı
Bu tarz seyleri ordan alma benceay bence bunlar daha iyi aventinde var ama 89 tl plastik için çok pahalı gelmişti bu iyimiş
Evet canım ne kadar netten okumayacağım desemde merak edip okuyorum kötü şeyler yazıyor hep. Erken doğum olmasında sezaryan yada normal doğum çok önemli değil sağlıkla doğsun yeterBana dr korkulacak bir durum değil dedi
Kötüyü çağırma ltf
Sadece normal Doğum olmaz dedi
Ben hiç okumadımEvet canım ne kadar netten okumayacağım desemde merak edip okuyorum kötü şeyler yazıyor hep. Erken doğum olmasında sezaryan yada normal doğum çok önemli değil sağlıkla doğsun yeter
Ben hiç okumadım
Okuma sen de bosver
Birşey olmaz Allah’ın izni ile insallah
Yok kız nerde doktor dalga geçti resmen benle kemik yapısı erkeksi ama hiç bişi görmiyorum demişti enn son gittti ğimde baktı gelişimi iyi kalkabilirsin dedi ee cinsiyet dedim bana erkek gibi geldiği için bakmadım bile dedi sinirden kalakaldım başka doktor araştırıyorum canım
Ewet canım çok hoşuma gitti sanırım bundan alıcam fiyatıda çok uygunay bence bunlar daha iyi aventinde var ama 89 tl plastik için çok pahalı gelmişti bu iyimiş
Ayrıntılıya girmedin miYok kız nerde doktor dalga geçti resmen benle kemik yapısı erkeksi ama hiç bişi görmiyorum demişti enn son gittti ğimde baktı gelişimi iyi kalkabilirsin dedi ee cinsiyet dedim bana erkek gibi geldiği için bakmadım bile dedi sinirden kalakaldım başka doktor araştırıyorum canım
basin sagolsun canim. İnsallah biraz dinlenirsen gecer. Doktorun kadilmaya ultrasonda mi gordu nasil anladi?Kızlar 18 haftalık hamileyim geçen haftadan bu güne gelişim biraz geri kalmış ve doktorum RAHİMDE KASILMA gördü 2 güne geçse iyi olur dikkat et dedi şu 4 gündür çok zor günler geçiriyorum dedem vefat etti korkuyorum bebeğim için
Çok güzel isim , bende düşündüm ama burda ona doga derler , sinir olurum diye vazgeçtikBebeklerınn eli hep yüzünde oluyormus
Bizimki de öyleydi
Doğa istiyorum
Sen ?
güvenli malzeme falan da yazıyor amaBu tarz seyleri ordan alma bence
Komple kanserojen olabilir
Evet yurt dışı için zor bir isimÇok güzel isim , bende düşündüm ama burda ona doga derler , sinir olurum diye vazgeçtikDefne ‘de karar kıldık biz :) daha fazla seçenek ile aklımızı bulandırmak istemiyoruz . Buradaki insanlarda rahat telaffuz eder :)
Bilmem kigüvenli malzeme falan da yazıyor ama
benim de plesanta previa var canim 12. Haftadan beri ayni seyi soyluyorlar rahim agzini kapatmis benimki. hatta son kontrolde doktor hala asagida ama biraz yukari oynamis sanki dedi. Agir kaldirmamami, fazla ayakta kalmami falan soylemisti. Bi de sezeryan olmasi gerekiyormus. Ben de ilk basta baya korktum ama Allahin izniyle bisey olmaz diyorum simdi bunu yasayan epey insan var cunku. Bazilarinin ilerleyen donemlerde yukari cikabiliyormus belli olmaz artik. Allah yardimcimiz olsunSıkıntı yok dinlenmelisin dedi de insan yine de tedirgin oluyor inşallah olmaz
doğru diyorsun iyi araştırmak lazım alanların yorumlarına falan bi bakayım ben ona göre karar veririm :)Bilmem ki
Sen bilirsin canım
Bebek oyuncakları da çok ucuz o sitede
Ama ben hiç güvenip alamadım
Başka seyler aldım ama kendime çamaşır bikini vs
ben de defne düşünüyordum ama baktım anneannemler falan define diyor vazgeçtim :)Çok güzel isim , bende düşündüm ama burda ona doga derler , sinir olurum diye vazgeçtikDefne ‘de karar kıldık biz :) daha fazla seçenek ile aklımızı bulandırmak istemiyoruz . Buradaki insanlarda rahat telaffuz eder :)
Amin inşallah cümlenizinbenim de plesanta previa var canim 12. Haftadan beri ayni seyi soyluyorlar rahim agzini kapatmis benimki. hatta son kontrolde doktor hala asagida ama biraz yukari oynamis sanki dedi. Agir kaldirmamami, fazla ayakta kalmami falan soylemisti. Bi de sezeryan olmasi gerekiyormus. Ben de ilk basta baya korktum ama Allahin izniyle bisey olmaz diyorum simdi bunu yasayan epey insan var cunku. Bazilarinin ilerleyen donemlerde yukari cikabiliyormus belli olmaz artik. Allah yardimcimiz olsun
https://www.englishhome.com.tr/gofy-dinos-pamuklu-bebe-nevresim-takimi-100x150-cm-mor.html aynisi yokta bu tarz biseydiO ne kadar canım hala varmı acaba?
Ben biraz daha sade istiyorum ama yok heralde başka mağazasına gidip bakmak lazım. En iyisi biraz daha araştırıyım ben sevgililer gününde de indirim yaparlar :)https://www.englishhome.com.tr/gofy-dinos-pamuklu-bebe-nevresim-takimi-100x150-cm-mor.html aynisi yokta bu tarz biseydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?