2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bana dr korkulacak bir durum değil dedi
Kötüyü çağırma ltf
Sadece normal Doğum olmaz dedi

Bana dr korkulacak bir durum değil dedi
Kötüyü çağırma ltf
Sadece normal Doğum olmaz dedi
Evet canım ne kadar netten okumayacağım desemde merak edip okuyorum kötü şeyler yazıyor hep. Erken doğum olmasında sezaryan yada normal doğum çok önemli değil sağlıkla doğsun yeter

havvaku

öğrendin mi cinsiyeti
Balonlar patladı mi ?
Yok kız nerde doktor dalga geçti resmen benle kemik yapısı erkeksi ama hiç bişi görmiyorum demişti enn son gittti ğimde baktı gelişimi iyi kalkabilirsin dedi ee cinsiyet dedim bana erkek gibi geldiği için bakmadım bile dedi sinirden kalakaldım başka doktor araştırıyorum canım

Ayrıntılıya girmedin mi
Bizim de Bugün belli oldu
Ayrıntılı yapan dr kesin kız dedi
Snr kendi dr ıma girdik dr um cinsiyet konusunu açmadı bile
Allahtan ayrıntılı yapan dr söyledi :)
Artık devlete bile gitsen belli
Olur haftan çok ileri

basin sagolsun canim. İnsallah biraz dinlenirsen gecer. Doktorun kadilmaya ultrasonda mi gordu nasil anladi?

Sanırım artık kendime bir şey alma maceram bitti kendim için gittim yine küçük bey için bir şeyler alıp döndüm..

Eklentiler

• C769F309-51E9-4789-843C-85D24A02C633.webp
    157,4 KB · Görüntüleme: 135
  • 639FCBEC-03E4-4192-9E0B-6AB09C0269C5.webp
    171,7 KB · Görüntüleme: 146
  • E49AD842-1DCC-468F-91DE-D1145CB36BE1.webp
    181,1 KB · Görüntüleme: 143
  • 58BEA688-E610-4A67-9870-142BEBBCB504.webp
    158 KB · Görüntüleme: 134
  • 5907EDC3-7BE7-49FF-B003-56C7ACD2B5FF.webp
    166,6 KB · Görüntüleme: 128
Bebeklerınn eli hep yüzünde oluyormus
Bizimki de öyleydi
Doğa istiyorum
Sen ?
Çok güzel isim , bende düşündüm ama burda ona doga derler , sinir olurum diye vazgeçtik Defne ‘de karar kıldık biz :) daha fazla seçenek ile aklımızı bulandırmak istemiyoruz . Buradaki insanlarda rahat telaffuz eder :)

Evet yurt dışı için zor bir isim
Defne de güzel çok

Sıkıntı yok dinlenmelisin dedi de insan yine de tedirgin oluyor inşallah olmaz
benim de plesanta previa var canim 12. Haftadan beri ayni seyi soyluyorlar rahim agzini kapatmis benimki. hatta son kontrolde doktor hala asagida ama biraz yukari oynamis sanki dedi. Agir kaldirmamami, fazla ayakta kalmami falan soylemisti. Bi de sezeryan olmasi gerekiyormus. Ben de ilk basta baya korktum ama Allahin izniyle bisey olmaz diyorum simdi bunu yasayan epey insan var cunku. Bazilarinin ilerleyen donemlerde yukari cikabiliyormus belli olmaz artik. Allah yardimcimiz olsun

ben de defne düşünüyordum ama baktım anneannemler falan define diyor vazgeçtim :)

Amin inşallah cümlenizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…