2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Yok canım girmedim daha bulunduğun yerde hiç bir hastane ayrıntılı yapmıyor yakın yerlerde hastane aradım bi kaçtane randevu dolu bu hafta alıcam inş günüm geçneden. Devlettede gidebilirim ama oğlum hasta yine çıkamadım bi türlü sanki evren cinsiyeti öğrenme diye mesaj yolluo

Kızlar benim de plesenta asagıda imiş
Dr normal Doğum olmaz dedi
Zaten korkuyorum normalden :)
Sizde durumlar nasıl ?
Bu kötü birşey mi dr sorun edilecek birşey değil dedi
İlerleyen dönemde yukarı çıkar büyük ihtimalle. Bana geçen ay aşağıda demişti bu gidişimde yukarı çıkmış dedi mesela.
Çıkmasaydı da son ayları dinlenerek geçirmek gerekiyormuş ve tamamen rahim ağzını kapattığı durumlarda sadece sezaryenle doğum oluyormuş onun dışında endişe edilecek birşey değil

freyahel nerelerdesin nasilsin sesin çıkmıyor? Kiz tatile girdi gezmelerdemisiniz ana kiz yoksa ?
Surekli birileri geliyor tamam iyi hos guzel ama yoruldum.evdeysen bir kahveye gelelim bebek gorelim
Tatli aldik hadi geliyoruz bebek gormeye.
Cok onemli birsey anlatacagim bebegide goruurum.
Karnimi goremeye geliyorlar tatilden dolayi : (((
Sonrada kizin ozel dersler hop yemek hop uyku vakti.
Aglicam.

Canımm doktorun erkeğe benzettim dediyse bence bu aylarda yanılma payı çok olmaz. Ama tabi bellide olmaz Allah gönlüne göre versin hayırlı ve sağlıklı olsunda cinsiyetin önemi yok

Anladım canım bende 22 en iyi diye okuyorum hep ama beklemek zor geliyo aklimda hep 19+5 e randevu aldım bende inş uygun olur haberlerini bekliyorum canım

Ozendim suan sana yormuyorlar ama insallah seni :)) yani yormasinlar bir zahmet yada artik gelmeyin yapamiyorum de :))

Corn flakes lerde şeker oluyor dikkat edin.. süt şekersiz sade yulaf ve meyve öneririm.

Bende 8 kilo aldım aslında mont konusunda bende öyleyim yeni bir mont aldım kolları aşırı uzun geliyor
Geçen hafta aynı haftada olduğum bir tanıdığımıza gittim ondada hiç göbek yoktu hiçte kıyafet almamış daha benim altlarımın hiçbirisi olmuyor hatta pijamalar bile karnımı sıkıyor

Kızlar bugün eşimi bedelli askerliğe yolladım 20 gün ama çok alışmışım eşime bir üzüldüm
Tez gider gelir insallah canim sayili gün cabuk gecer benim esimde 2 haftaligina sehir disina gitmisti is icin gün saymistik beraber ama bak gecti bitti seninki de sip diye gelecek insallah

Canim seninde boyle birsey mi varmis oyle mi dedi doktorlar ?

Benimde yıllardır görüşmediğim bir arkadaşım hamile olduğumu öğrenmiş Doğum yapmadan seni bir hamile halinle göreyim dedi. Meraktan görüşecek benimle yani

Ben de mecburen işe gidiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…