Yok canım girmedim daha bulunduğun yerde hiç bir hastane ayrıntılı yapmıyor yakın yerlerde hastane aradım bi kaçtane randevu dolu bu hafta alıcam inş günüm geçneden. Devlettede gidebilirim ama oğlum hasta yine çıkamadım bi türlü sanki evren cinsiyeti öğrenme diye mesaj yolluoAyrıntılıya girmedin mi
Bizim de Bugün belli oldu
Ayrıntılı yapan dr kesin kız dedi
Snr kendi dr ıma girdik dr um cinsiyet konusunu açmadı bile
Allahtan ayrıntılı yapan dr söyledi :)
Artık devlete bile gitsen belli
Olur haftan çok ileri
Bayıldım güle güle giysin bebişin inşSanırım artık kendime bir şey alma maceram bitti kendim için gittim yine küçük bey için bir şeyler alıp döndüm..
İlerleyen dönemde yukarı çıkar büyük ihtimalle. Bana geçen ay aşağıda demişti bu gidişimde yukarı çıkmış dedi mesela.Kızlar benim de plesenta asagıda imiş
Dr normal Doğum olmaz dedi
Zaten korkuyorum normalden :)
Sizde durumlar nasıl ?
Bu kötü birşey mi dr sorun edilecek birşey değil dedi
Surekli birileri geliyor tamam iyi hos guzel ama yoruldum.evdeysen bir kahveye gelelim bebek gorelim
Canımm doktorun erkeğe benzettim dediyse bence bu aylarda yanılma payı çok olmaz. Ama tabi bellide olmaz Allah gönlüne göre versin hayırlı ve sağlıklı olsunda cinsiyetin önemi yokYok canım girmedim daha bulunduğun yerde hiç bir hastane ayrıntılı yapmıyor yakın yerlerde hastane aradım bi kaçtane randevu dolu bu hafta alıcam inş günüm geçneden. Devlettede gidebilirim ama oğlum hasta yine çıkamadım bi türlü sanki evren cinsiyeti öğrenme diye mesaj yolluo
Anladım canım bende 22 en iyi diye okuyorum hep ama beklemek zor geliyo aklimda hep 19+5 e randevu aldım bende inş uygun olur haberlerini bekliyorum canımAmin, insallah fistik. Ben yarın 19+1 oluyorum. 20'nin içinde oluyoruz ya öyle olunca. Benim gideceğim dokyor en erken 20'nin içinde olunca aliyor.Ama kimi doktor daha erken alıyormuş. 22 en iyiymis diye okudum hep. Ben kaza geçirdiğim için sıkıntı var mı diye erkene aldım fıstık.
Ozendim suan sana yormuyorlar ama insallah seni :)) yani yormasinlar bir zahmet yada artik gelmeyin yapamiyorum de :))Surekli birileri geliyor tamam iyi hos guzel ama yoruldum.evdeysen bir kahveye gelelim bebek gorelim
Tatli aldik hadi geliyoruz bebek gormeye.
Cok onemli birsey anlatacagim bebegide goruurum.
Karnimi goremeye geliyorlar tatilden dolayi : (((
Sonrada kizin ozel dersler hop yemek hop uyku vakti.
Aglicam.
Çikar Allahin izniyle canimİnşallah iyi olur bebişte yukarı çıkar
Corn flakes lerde şeker oluyor dikkat edin.. süt şekersiz sade yulaf ve meyve öneririm.canım en saglıklısını yapıyorsun zaten bol bol süt tüketmemiz gerekir, ben tek başına süt içemediğim için akşamları yemekten sonra acıkınca corn flakes yiyorum en azından süt içiyorum die kandırıyorum kendimi :))
Bence aldıgın kiloda çok deil bende şuana kdr 3 almışım ama mide bulantılarım istfiralarım cok fazlaydı bundan sonra cok dha fazla alırım gibi ama takmıyorum :)
Bende 8 kilo aldım aslında mont konusunda bende öyleyim yeni bir mont aldım kolları aşırı uzun geliyorNe şanslısınız
Ben 5 ayda 10 kilo aldım
Karnım 7 aylık gibi
Zaten ilk öğrendiğim andan itibaren hamile taytı giyiyorum çünkü kotlarım kapanması hiç
Suanda da montlarım kapanmayıp botlarım küçük geliyor
Apartmanda bir komşum ile ayni haftalık hamileyiz
Bir cemiyette beraberdik
Dışardan gel n herkes beni sordu kaç aylık diye
Kıza sormadılar hiç belli değil imrendim valla
Tez gider gelir insallah canim sayili gün cabuk gecer benim esimde 2 haftaligina sehir disina gitmisti is icin gün saymistik beraber ama bak gecti bitti seninki de sip diye gelecek insallahKızlar bugün eşimi bedelli askerliğe yolladım20 gün ama çok alışmışım eşime bir üzüldüm
Canim seninde boyle birsey mi varmis oyle mi dedi doktorlar ?Moralini bozma. Marjinalmiş. Çalışıyor musun bilmiyorum ama dinlenmek onemli. Zaten uygun olunca normal doğum da yapıyorlar. Total daha sıkıntı diye okudum ben, onda tamamen sezeryan. Hatta plasenta ile ilgili daha önemli sıkıntılar da var, okudum da biraz. Benim okuduklarimdan anladığım en hafif olan seninki.
Benimde yıllardır görüşmediğim bir arkadaşım hamile olduğumu öğrenmiş Doğum yapmadan seni bir hamile halinle göreyim dedi. Meraktan görüşecek benimle yaniSurekli birileri geliyor tamam iyi hos guzel ama yoruldum.evdeysen bir kahveye gelelim bebek gorelim
Tatli aldik hadi geliyoruz bebek gormeye.
Cok onemli birsey anlatacagim bebegide goruurum.
Karnimi goremeye geliyorlar tatilden dolayi : (((
Sonrada kizin ozel dersler hop yemek hop uyku vakti.
Aglicam.
Gule gule saglikla mutlulukla kullansin pasan cok guzellerSanırım artık kendime bir şey alma maceram bitti kendim için gittim yine küçük bey için bir şeyler alıp döndüm..
3 kilo bence gayet normal canım artık yolu yarıladık az bile 3 kilo benim aldığım kilonun yanında :)Benim de göbek ve göğüsler baya büyüdü.. 3 kilo aldım. Montumun önü kapanmıyor..
Ohh sonundaKızlar cinsiyetimiz netleşti
Kızım olacak 21. Haftada netleştirdik ayrıntılıda
Yalnız değilimGünaydın. Haftanın bir günü enerjiksem diğer kalan tüm günler uykulu,yerimden kalkmak istemeyen,halsiz hissediyorum
Yorgunluktan sıkıldımBen de çoğunlukla böyleyim valla artık bunu normal kabul ediyorum enerjik olsam bı garip geliyor :)))
Ben de mecburen işe gidiyorumGünaydın kızlar ;
Yorgunluk,uykusuzluk hep var bende de .Ama mecbur kalkıyorum,ben kalkmazsam,evin işleri hiç bitmiyor.Çocuklu ev gibi ,her gün çamaşır makinesi çalışıyor.
havvaku canım herkes bana bir ay öncesinden göğüs ucu kremi kullanmaya başka dedi.Lansinosh krem alıp,kullanmaya başlayacağım
3 kiloyu dert etmiyorum canım. Montumun olmaması üzüyor beni.. Göğüslerin normalde de büyüktü şimdi iyice şişti. Son aylara doğru ne olacak düşünemiyorum3 kilo bence gayet normal canım artık yolu yarıladık az bile 3 kilo benim aldığım kilonun yanında :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?