Ben yazarım bugün fıstik. Doktor da söyler . Sen nereden aldın randevuyu?Anladım canım bende 22 en iyi diye okuyorum hep ama beklemek zor geliyo aklimda hep 19+5 e randevu aldım bende inş uygun olur haberlerini bekliyorum canım
En son cumartesi acile gittiğimde asistan doktor cikarken 'Görmedim ama lekelenmelerde plasentanın eşinin önden gelmesinden de şüpheleniriz.' dedi. Normal ultrasonla görülme olasılığı düşükmüş. Ayrintilida çıkabilir,dedi.Canim seninde boyle birsey mi varmis oyle mi dedi doktorlar ?
Artık kendimize bişey almayı geç bakmak bile istemiyoruz hep bebek mağazaları :) şimdiden hayatımızın merkezi oluyorlarSanırım artık kendime bir şey alma maceram bitti kendim için gittim yine küçük bey için bir şeyler alıp döndüm..
pek güvenmiyorum canım ben doktora kemik yapısı erkek dediği kişilerin sonradan hep kız çıkıyornuş ki pipi görmedi daha doğrusu orasını görmedi dediğine göre hepkordonu ordaymış aynen öneni yok cinsiyetin yeterki sağlıklı olsun bide öğreneyimCanımm doktorun erkeğe benzettim dediyse bence bu aylarda yanılma payı çok olmaz. Ama tabi bellide olmaz Allah gönlüne göre versin hayırlı ve sağlıklı olsunda cinsiyetin önemi yok
İnş öyle olur ya aslında her an haber alabilsem ondan üzülmem de istediğinde arayıp soramıyorsun falan biz bi de aynı iş yerindeyiz gün içerisinde bile birlikteyiz bu ayrılık zor olduTez gider gelir insallah canim sayili gün cabuk gecer benim esimde 2 haftaligina sehir disina gitmisti is icin gün saymistik beraber ama bak gecti bitti seninki de sip diye gelecek insallah
Benim gögüsler aşırı büyüdü ya benden değil gibiler3 kiloyu dert etmiyorum canım. Montumun olmaması üzüyor beni.. Göğüslerin normalde de büyüktü şimdi iyice şişti. Son aylara doğru ne olacak düşünemiyorum
Aslinda 4une direk perinatolojiye aldim ama 24undede baska bir devlete gebe izleme gidecegim bir orayada sorcam yazarim
Ya evet aslında takmamak gerekiyor tam aksine şükretmemiz lazım bu anı yaşamak için bekleyen çok insan var ama işte çok kilo alıp ani kilo alıp çatlamaktan korkuyorum ilk gebeliğimden dolayı var zaten hafif çatlaklarım iyice artsın istemiyorum :) teselli verme bana aldığın kilo çok değil diyesen 3 kilo almışsın ben senin 2 katını almışım çok değil diyosun
Corn flakes lerde şeker oluyor dikkat edin.. süt şekersiz sade yulaf ve meyve öneririm.
Walla göğüsler baya büyüdü normalde destekli 85 kullanıyordum şimdi testeksiz 90 dar gelio inş çok deforme olmazBenim gögüsler aşırı büyüdü ya benden değil gibiler85 ti zaten şimdi diyorum acaba 100 olmuş mudur yani atlet az dar olunca göğüslerimi sıkıyor. 5,5 kilo almışım eminim 2 si göğüs
Sen demir ilacı kullanıyor musun peki bı arkadaş onu kullanınca geçmiş ya ben daha yeni başladım inşallah onu kullanınca geçerYorgunluktan sıkıldım
Kızlar günaydın , dün dişlerimi fırçalarken kanadı ilk kez , normalde hiç yaşamam galiba kalsiyumu arttırmak lazım doktor üstüne basa basa bol bol yoğurt süt soda tüket diyor .. ayrıca
Ocean mummy vitamin kullanan var mı ? Benim şuan kullandığımdan sürekli yutkunurken bir balık tadı geliyor doktoruma söylediğimde bir de bunu dene dedi, kullanan varsa bu tarz sıkıntı yaşayıp yaşamadığını paylaşırsa sevinirim..
Benimde atlet mont sütyen hepsi küçük oluyor. Yakında kambur olacaz ağırlıktan :) :)Benim gögüsler aşırı büyüdü ya benden değil gibiler85 ti zaten şimdi diyorum acaba 100 olmuş mudur yani atlet az dar olunca göğüslerimi sıkıyor. 5,5 kilo almışım eminim 2 si göğüs
Günaydın kızlar dün erken doğum şüphesi ile hastaneye yatışım yapıldı, serum progestan vs tedavi uygulanıyor, sabahki muayenemde durumum daha iyi çıktı öğlene kdr böyle giderse taburcu olacakmışım. Ayrıntıları yazmıyorum sizler de korkmayın diye ama hafif kasık bel ağrılarından çok farklı kızlar kendinizi korkutmayın boşyere kendinize iyi bakın
Çok geçmiş canım çok şükür iyisin inş öğlendede taburcu ederlerGünaydın kızlar dün erken doğum şüphesi ile hastaneye yatışım yapıldı, serum progestan vs tedavi uygulanıyor, sabahki muayenemde durumum daha iyi çıktı öğlene kdr böyle giderse taburcu olacakmışım. Ayrıntıları yazmıyorum sizler de korkmayın diye ama hafif kasık bel ağrılarından çok farklı kızlar kendinizi korkutmayın boşyere kendinize iyi bakın
Geçmiş olsun iyi olmana çok sevindim bebiş dursun durduğu yerde acele etmesin minnakGünaydın kızlar dün erken doğum şüphesi ile hastaneye yatışım yapıldı, serum progestan vs tedavi uygulanıyor, sabahki muayenemde durumum daha iyi çıktı öğlene kdr böyle giderse taburcu olacakmışım. Ayrıntıları yazmıyorum sizler de korkmayın diye ama hafif kasık bel ağrılarından çok farklı kızlar kendinizi korkutmayın boşyere kendinize iyi bakın
Çok geçmiş olsun canım Allah acil şifa versin inşallahGünaydın kızlar dün erken doğum şüphesi ile hastaneye yatışım yapıldı, serum progestan vs tedavi uygulanıyor, sabahki muayenemde durumum daha iyi çıktı öğlene kdr böyle giderse taburcu olacakmışım. Ayrıntıları yazmıyorum sizler de korkmayın diye ama hafif kasık bel ağrılarından çok farklı kızlar kendinizi korkutmayın boşyere kendinize iyi bakın
aynen :)Ohh sonunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?