2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Canim seninde boyle birsey mi varmis oyle mi dedi doktorlar ?
En son cumartesi acile gittiğimde asistan doktor cikarken 'Görmedim ama lekelenmelerde plasentanın eşinin önden gelmesinden de şüpheleniriz.' dedi. Normal ultrasonla görülme olasılığı düşükmüş. Ayrintilida çıkabilir,dedi.

Sanırım artık kendime bir şey alma maceram bitti kendim için gittim yine küçük bey için bir şeyler alıp döndüm..
Artık kendimize bişey almayı geç bakmak bile istemiyoruz hep bebek mağazaları :) şimdiden hayatımızın merkezi oluyorlar güle güle kullansın minik kuzu

Kızlar günaydın , dün dişlerimi fırçalarken kanadı ilk kez , normalde hiç yaşamam galiba kalsiyumu arttırmak lazım doktor üstüne basa basa bol bol yoğurt süt soda tüket diyor .. ayrıca
Ocean mummy vitamin kullanan var mı ? Benim şuan kullandığımdan sürekli yutkunurken bir balık tadı geliyor doktoruma söylediğimde bir de bunu dene dedi, kullanan varsa bu tarz sıkıntı yaşayıp yaşamadığını paylaşırsa sevinirim..

Canımm doktorun erkeğe benzettim dediyse bence bu aylarda yanılma payı çok olmaz. Ama tabi bellide olmaz Allah gönlüne göre versin hayırlı ve sağlıklı olsunda cinsiyetin önemi yok
pek güvenmiyorum canım ben doktora kemik yapısı erkek dediği kişilerin sonradan hep kız çıkıyornuş ki pipi görmedi daha doğrusu orasını görmedi dediğine göre hepkordonu ordaymış aynen öneni yok cinsiyetin yeterki sağlıklı olsun bide öğreneyim

Tez gider gelir insallah canim sayili gün cabuk gecer benim esimde 2 haftaligina sehir disina gitmisti is icin gün saymistik beraber ama bak gecti bitti seninki de sip diye gelecek insallah
İnş öyle olur ya aslında her an haber alabilsem ondan üzülmem de istediğinde arayıp soramıyorsun falan biz bi de aynı iş yerindeyiz gün içerisinde bile birlikteyiz bu ayrılık zor oldu Allah büyüktür bütün askerlere içinde de eşime sağlk ve tez zamanda tezkere versin

3 kiloyu dert etmiyorum canım. Montumun olmaması üzüyor beni.. Göğüslerin normalde de büyüktü şimdi iyice şişti. Son aylara doğru ne olacak düşünemiyorum
Benim gögüsler aşırı büyüdü ya benden değil gibiler 85 ti zaten şimdi diyorum acaba 100 olmuş mudur yani atlet az dar olunca göğüslerimi sıkıyor. 5,5 kilo almışım eminim 2 si göğüs

canım benim mide bulantılarım istifralarım olmasa emin ol dünyayı almıştım benim kadar kötü geçirenler kaç kilo zayıfladıı ben ona ragmen almışım oyuzden ama takmaya gerek yok bence :)

Corn flakes lerde şeker oluyor dikkat edin.. süt şekersiz sade yulaf ve meyve öneririm.

haklısın ama okdr saglıklı beslenmeye dikkat edemiyorum açıkcası, işyerinde ara öğün olarak meyveli karışık müslim var küçük yogurtla onu yiyorum ama yulafı tek hayatta yiyemem :)

Benim gögüsler aşırı büyüdü ya benden değil gibiler 85 ti zaten şimdi diyorum acaba 100 olmuş mudur yani atlet az dar olunca göğüslerimi sıkıyor. 5,5 kilo almışım eminim 2 si göğüs
Walla göğüsler baya büyüdü normalde destekli 85 kullanıyordum şimdi testeksiz 90 dar gelio inş çok deforme olmaz

Benim de hiç kanamazdı bi kaçgündür fırçalarken kanama oluyor, kalsiyum eksikliğindenmi oluyormuş bilmiyordum hiç te araştırmadım :/

Günaydın kızlar dün erken doğum şüphesi ile hastaneye yatışım yapıldı, serum progestan vs tedavi uygulanıyor, sabahki muayenemde durumum daha iyi çıktı öğlene kdr böyle giderse taburcu olacakmışım. Ayrıntıları yazmıyorum sizler de korkmayın diye ama hafif kasık bel ağrılarından çok farklı kızlar kendinizi korkutmayın boşyere kendinize iyi bakın

Benimde atlet mont sütyen hepsi küçük oluyor. Yakında kambur olacaz ağırlıktan :) :)

Çok geçmiş olsun canım bi an önce toparlarsın inş. hiç bi sorun olmadan bebişinle birlikte

Çok geçmiş canım çok şükür iyisin inş öğlendede taburcu ederler

Geçmiş olsun iyi olmana çok sevindim bebiş dursun durduğu yerde acele etmesin minnak

Çok geçmiş olsun canım Allah acil şifa versin inşallah hassasiyetin için de teşekkürler belirtiler bu kadar hafif değil demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…