2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
aynen
ben de kac aydır l beden pijama aldım onları gıyıyorum
eskı pijamalarım olmuyor
doğuma kadar nasıl olacagım bılmıyorum
aşırı yemem de yok
sağlıklı beslenıyorum
tüm gun oturarak calısıyorum ondan mı anlamadım :)

9 ayda ne olacagız bakalım

Kızlar hareket hissetmeye başladınız mı karnınızda? Ben bazen bir şeyler hissediyorum gibi pıt pıt ama emin olamıyorum.
vallahi ben dün gece wcye kalktım sonra acıktım gibi hissettim bişeyler atıştırdım maşallah coştu kuzum yarım saat yatırmadı sonra dalmışım :)

Benim de hiç kanamazdı bi kaçgündür fırçalarken kanama oluyor, kalsiyum eksikliğindenmi oluyormuş bilmiyordum hiç te araştırmadım :/
o da etkilioyrmuş canım sen de bol bol tüket kalsiyumu ..
aaa canım çok geçmiş olsun nasıl anladın ne oldu biraz açıklar mısın özeldende yazabilirsin ..

Kızlar hareket hissetmeye başladınız mı karnınızda? Ben bazen bir şeyler hissediyorum gibi pıt pıt ama emin olamıyorum.
heralde en geç ben hissedeceğim hala tık yokk :)

Ben biraz erken başladım canım hissetmeye 17. Haftamda hissettim ilk ama şimdi baya tekme atıyor kuvvetlendi artık :) elini koyunca eşimde hissediyor

destina, mesajını şimdi gördüm. Senin adına çok sevindim hayırlı olsun:) Ben de öğretmenliğe hazırlanıyorum. İnşallah bana da şans getirir bebeğim

Çok geçmiş olsun canım iyi olmaniza sevindim

Bence tamamen bizimle alakalı bir şey bu daha fazla yiyen birisi daha az kilo almış olabilir.
Hareketsiz yaşamın biraz etkisi var tabii ben eskisi kadar çıkmıyorum dışarı genelde tv karşısında oturur pozisyondayım :))
Kızım gelene kadar dinleniyorum

aynen son dinlenmelerimiz zaten

Kızlar hastanede foto cekımı yaptıracak mısınız
bebişlere ne giydirmeyi düşünüyorsunuz ben kıyafet konusunda cok kararısızm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…