- 10 Temmuz 2018
- 5.935
- 7.244
- 148
- 45
aynenBende 8 kilo aldım aslında mont konusunda bende öyleyim yeni bir mont aldım kolları aşırı uzun geliyor
Geçen hafta aynı haftada olduğum bir tanıdığımıza gittim ondada hiç göbek yoktu hiçte kıyafet almamış daha benim altlarımın hiçbirisi olmuyor hatta pijamalar bile karnımı sıkıyor
ben 20. hafta sonunda başladım canımKızlar hareket hissetmeye başladınız mı karnınızda? Ben bazen bir şeyler hissediyorum gibi pıt pıt ama emin olamıyorum.
Ay değil mi baloncuk gibi bir şeyler oluyorben 20. hafta sonunda başladım canım
hava kabarcıgı gibi baloncuk gibi :)
vallahi ben dün gece wcye kalktım sonra acıktım gibi hissettim bişeyler atıştırdım maşallah coştu kuzum yarım saat yatırmadı sonra dalmışım :)Kızlar hareket hissetmeye başladınız mı karnınızda? Ben bazen bir şeyler hissediyorum gibi pıt pıt ama emin olamıyorum.
evet bana hep oyle oluyorAy değil mi baloncuk gibi bir şeyler oluyorEmin olamıyordum demek bebekmiş:))
o da etkilioyrmuş canım sen de bol bol tüket kalsiyumu ..Benim de hiç kanamazdı bi kaçgündür fırçalarken kanama oluyor, kalsiyum eksikliğindenmi oluyormuş bilmiyordum hiç te araştırmadım :/
aaa canım çok geçmiş olsun nasıl anladın ne oldu biraz açıklar mısın özeldende yazabilirsin ..Günaydın kızlar dün erken doğum şüphesi ile hastaneye yatışım yapıldı, serum progestan vs tedavi uygulanıyor, sabahki muayenemde durumum daha iyi çıktı öğlene kdr böyle giderse taburcu olacakmışım. Ayrıntıları yazmıyorum sizler de korkmayın diye ama hafif kasık bel ağrılarından çok farklı kızlar kendinizi korkutmayın boşyere kendinize iyi bakın
heralde en geç ben hissedeceğim hala tık yokk :)Kızlar hareket hissetmeye başladınız mı karnınızda? Ben bazen bir şeyler hissediyorum gibi pıt pıt ama emin olamıyorum.
Günaydın canım Çorlu da oturuyorum ben ordan aldım randevuyu özelden.Ben yazarım bugün fıstik. Doktor da söyler . Sen nereden aldın randevuyu?
Ben biraz erken başladım canım hissetmeye 17. Haftamda hissettim ilk ama şimdi baya tekme atıyor kuvvetlendi artık :) elini koyunca eşimde hissediyorKızlar hareket hissetmeye başladınız mı karnınızda? Ben bazen bir şeyler hissediyorum gibi pıt pıt ama emin olamıyorum.
destina, mesajını şimdi gördüm. Senin adına çok sevindim hayırlı olsun:) Ben de öğretmenliğe hazırlanıyorum. İnşallah bana da şans getirir bebeğimKizlaaar, bu bebisleri ne güzel şans getiriyor bize. Bahsetmiştim az, mobbing var çalıştığım okulda diye. Biraz önce ilk tercihim olan okula atandım. Ufak tefek cinayetlerin cekildigi sitenin karşısındaki okula . Göktürk'te. İstanbul'da bilenler bilir. Benim için hayal olan bir yerdi, imkansız gibi birşeydi. Çünkü açık kadro da yoktu.Cok şükür eve 2 km uzaklıkta güzel bir okula atandım. Şırnak /Cizre'de calistiklarimin hediyesi belki de. Ama bebişin şansina .
Çok geçmiş olsun canım iyi olmaniza sevindimGünaydın kızlar dün erken doğum şüphesi ile hastaneye yatışım yapıldı, serum progestan vs tedavi uygulanıyor, sabahki muayenemde durumum daha iyi çıktı öğlene kdr böyle giderse taburcu olacakmışım. Ayrıntıları yazmıyorum sizler de korkmayın diye ama hafif kasık bel ağrılarından çok farklı kızlar kendinizi korkutmayın boşyere kendinize iyi bakın
Ben bir iki gündür yeni hissetmeye basladim canım yavaş yavaş başlıyor kendini hissettirmeyeKızlar hareket hissetmeye başladınız mı karnınızda? Ben bazen bir şeyler hissediyorum gibi pıt pıt ama emin olamıyorum.
Bence tamamen bizimle alakalı bir şey bu daha fazla yiyen birisi daha az kilo almış olabilir.aynen
ben de kac aydır l beden pijama aldım onları gıyıyorum
eskı pijamalarım olmuyor
doğuma kadar nasıl olacagım bılmıyorum
aşırı yemem de yok
sağlıklı beslenıyorum
tüm gun oturarak calısıyorum ondan mı anlamadım :)
9 ayda ne olacagız bakalım
Anladim canim yani kalite olarak iyi bence desen olarakta tabiki tercihe bagliBen biraz daha sade istiyorum ama yok heralde başka mağazasına gidip bakmak lazım. En iyisi biraz daha araştırıyım ben sevgililer gününde de indirim yaparlar :)
Hadi inşallah fistigim, en güzel yerler senin olsun. Doğu'da gitmekten korkma, geliniyor bir şekilde:). Branşın ne?destina, mesajını şimdi gördüm. Senin adına çok sevindim hayırlı olsun:) Ben de öğretmenliğe hazırlanıyorum. İnşallah bana da şans getirir bebeğim
Yok hic gitmedim ama 11.haftada diger hastanede 2li tarama icin perinatoloji yonlendirmisti onda olabilirDaha önce zeynep kamile gitmişmiydin peki çünkü direk perinatalojiye randevu almaya izin vermiyor?
Ailem Tekirdağ'da, ben de orada yaptirsam diye bakmistim da ,yoktu. Çorlu'daki özel hastanenin doktoru İstanbul'dan geliyor değil mi?Günaydın canım Çorlu da oturuyorum ben ordan aldım randevuyu özelden.
aynen son dinlenmelerimiz zatenBence tamamen bizimle alakalı bir şey bu daha fazla yiyen birisi daha az kilo almış olabilir.
Hareketsiz yaşamın biraz etkisi var tabii ben eskisi kadar çıkmıyorum dışarı genelde tv karşısında oturur pozisyondayım :))
Kızım gelene kadar dinleniyorum
Yormuyorlar ama her gelen 2 kilo aldiriyor tika basa yediriyorlarOzendim suan sana yormuyorlar ama insallah seni :)) yani yormasinlar bir zahmet yada artik gelmeyin yapamiyorum de :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?