Benimde yıllardır görüşmediğim bir arkadaşım hamile olduğumu öğrenmiş Doğum yapmadan seni bir hamile halinle göreyim dedi. Meraktan görüşecek benimle yani
Bence tamamen bizimle alakalı bir şey bu daha fazla yiyen birisi daha az kilo almış olabilir.
Hareketsiz yaşamın biraz etkisi var tabii ben eskisi kadar çıkmıyorum dışarı genelde tv karşısında oturur pozisyondayım :))
Kızım gelene kadar dinleniyorum
Günaydın kızlar dün erken doğum şüphesi ile hastaneye yatışım yapıldı, serum progestan vs tedavi uygulanıyor, sabahki muayenemde durumum daha iyi çıktı öğlene kdr böyle giderse taburcu olacakmışım. Ayrıntıları yazmıyorum sizler de korkmayın diye ama hafif kasık bel ağrılarından çok farklı kızlar kendinizi korkutmayın boşyere kendinize iyi bakın
Kızlar günaydın , dün dişlerimi fırçalarken kanadı ilk kez , normalde hiç yaşamam galiba kalsiyumu arttırmak lazım doktor üstüne basa basa bol bol yoğurt süt soda tüket diyor .. ayrıca
Ocean mummy vitamin kullanan var mı ? Benim şuan kullandığımdan sürekli yutkunurken bir balık tadı geliyor doktoruma söylediğimde bir de bunu dene dedi, kullanan varsa bu tarz sıkıntı yaşayıp yaşamadığını paylaşırsa sevinirim..
Ben 12. Haftadan beri kullanıyorum. Ve beni hayata geri döndürdü diyebilirim. Gyno ferro sanık da kullaniyorum yaninda. Mide bulantılarımı tamamen geçirmişti bu iki ilaç. Ve güç olarak da kendime gelmiştim. İştahımı oyle aman aman açmadı ama ben cok memnun kaldım hala da kullanıyorum.
Ben 12. Haftadan beri kullanıyorum. Ve beni hayata geri döndürdü diyebilirim. Gyno ferro sanık da kullaniyorum yaninda. Mide bulantılarımı tamamen geçirmişti bu iki ilaç. Ve güç olarak da kendime gelmiştim. İştahımı oyle aman aman açmadı ama ben cok memnun kaldım hala da kullanıyorum.
Kızlar, ayrıntılıya girdim. Çok sukur her şey iyi dedi. Kolu bacağı uzun biraz cimcimenin. Benim de öyle, anne nasılsa ona çekiyor. Her şey belli ayrintilida. Kulak kısmı eşim gibi mesela, alt tarafı yapisik, yüz hatlarını bu kadar net görmek çok güzel. Her şey iyi, normal dedi doktor çok şükür. Lekelenme oldu 3 kez, plasenta ile ilgili sıkıntı var mı,dedim. O da hayir, normal ,yerinde,dedi. 3 hafta daha kullan önlem amaçlı pruloton depat iğne kullan, emniyet kemeri travma yaratmış, o yüzden lekelenmen olmuş, bebeğin iyi simdi,dedi. Çok şükür. Allah size de güzel sonuçlar göstermeyi nasip etsin. Dua edin, yeri göğü koruyan dua'dir der anneannem, dua ile Allah her şeyin hayırlısını veriyor, kötü de olsa dayanacak güç veriyor, ekstra bir yol açıyor. Bir hadiste şöyle diyormuş hatta, doğruluğunu bilmiyorum ama, 'Anneler dua ettiklerinde çocuklarının çevresindeki zırhı görselerdi,duayı hiç birakmazlardi.'
Bende canım 12 de kahvaltı yapıyorum erken kalkamiyorum hiç onun için endiseleniyorum bende umarım bişey olmaz gece 12 ye kadar ağzım boş durmuyor benim meyve falan yiyorum tok yatıyorum