2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ayni ben

Kızlar hareket hissetmeye başladınız mı karnınızda? Ben bazen bir şeyler hissediyorum gibi pıt pıt ama emin olamıyorum.
Paldur küldür simdilerde 14pit
insaallah risk hemen kaybolur cok gecmis olsun

Hadi inşallah fistigim, en güzel yerler senin olsun. Doğu'da gitmekten korkma, geliniyor bir şekilde:). Branşın ne?
Matematik canım Ben eşimin işinden ve ailevi durumundan dolayı mecburi tek şehir seçeceğim ama. O yüzden puanım yüksek olmak zorunda.

Son düzenleme:
Yok hic gitmedim ama 11.haftada diger hastanede 2li tarama icin perinatoloji yonlendirmisti onda olabilir

anladım canım cünkü ben alamadım direk sonrada o şekilde bilgi almıştım, senin kaydın açılmış olduğu için belki direk alabilmişsindir :)

Ben 12. Haftadan beri kullanıyorum. Ve beni hayata geri döndürdü diyebilirim. Gyno ferro sanık da kullaniyorum yaninda. Mide bulantılarımı tamamen geçirmişti bu iki ilaç. Ve güç olarak da kendime gelmiştim. İştahımı oyle aman aman açmadı ama ben cok memnun kaldım hala da kullanıyorum.

Ailem Tekirdağ'da, ben de orada yaptirsam diye bakmistim da ,yoktu. Çorlu'daki özel hastanenin doktoru İstanbul'dan geliyor değil mi?
Canim ben reyap hastaneye gidiyorum petek hanim yapıyo dediler istanbuldaki reyap hast.geliyormuş vatan hast.sordum ordada istanbuldan emre bey geliyor dediler

Kızlar hastanede foto cekımı yaptıracak mısınız
bebişlere ne giydirmeyi düşünüyorsunuz ben kıyafet konusunda cok kararısızm
ben isimli hastane çıkışı yaptırmayı düşünüyorum , fotoğraf çekimi yaptıracağım kesinlikle.
gyno ferro ben de kullanıyorum canım vitaminde bunu önerdi şimdi ağzına böyle balık tadı fln geliyor mu ?

Walla göğüsler baya büyüdü normalde destekli 85 kullanıyordum şimdi testeksiz 90 dar gelio inş çok deforme olmaz
Ay aynı şeyi düşünüyorum inş olmaz ya ben de göğüslerimi küçük severken iki misli oldu ya

Kızlar, ayrıntılıya girdim. Çok sukur her şey iyi dedi. Kolu bacağı uzun biraz cimcimenin. Benim de öyle, anne nasılsa ona çekiyor. Her şey belli ayrintilida. Kulak kısmı eşim gibi mesela, alt tarafı yapisik, yüz hatlarını bu kadar net görmek çok güzel. Her şey iyi, normal dedi doktor çok şükür. Lekelenme oldu 3 kez, plasenta ile ilgili sıkıntı var mı,dedim. O da hayir, normal ,yerinde,dedi. 3 hafta daha kullan önlem amaçlı pruloton depat iğne kullan, emniyet kemeri travma yaratmış, o yüzden lekelenmen olmuş, bebeğin iyi simdi,dedi. Çok şükür. Allah size de güzel sonuçlar göstermeyi nasip etsin. Dua edin, yeri göğü koruyan dua'dir der anneannem, dua ile Allah her şeyin hayırlısını veriyor, kötü de olsa dayanacak güç veriyor, ekstra bir yol açıyor. Bir hadiste şöyle diyormuş hatta, doğruluğunu bilmiyorum ama, 'Anneler dua ettiklerinde çocuklarının çevresindeki zırhı görselerdi,duayı hiç birakmazlardi.'

Geceleri 2ye kadar dön dön uyuyamıyorum sabahlarıda 11de zor kalkıyorum çocuum açlıktan napıyo kim bilir
Bende canım 12 de kahvaltı yapıyorum erken kalkamiyorum hiç onun için endiseleniyorum bende umarım bişey olmaz gece 12 ye kadar ağzım boş durmuyor benim meyve falan yiyorum tok yatıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…