2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Matematik canım Ben eşimin işinden ve ailevi durumundan dolayı mecburi tek şehir seçeceğim ama. O yüzden puanım yüksek olmak zorunda.
Bu İstanbul ise yine kolay, ama bence uzak da olsa yaz, bir şekilde gelirsin. Ben Cizre'den gelemiyorum diye milli eğitimde düz memurluğa geçip Bati'ya geldim, sonra tekrar öğretmenliğe gectim,demokraside çare tukenmez.

Bende canım 12 de kahvaltı yapıyorum erken kalkamiyorum hiç onun için endiseleniyorum bende umarım bişey olmaz gece 12 ye kadar ağzım boş durmuyor benim meyve falan yiyorum tok yatıyorum
Valla doktor bana 9da kalk kahvaltını yap tekrar yat demişti ama kalkamıyorum ki çalışmayıp 8de kalkanlara şaşıyorum valla helal olsun

Bu hem şık hem sade imiş begendım
nerede yaptırılıyor bunlar
peki biz ne giyeceğiz:)
Bunlar instagramda hcgbaby diye bir sayfada canım.
Ben kendim için henüz bir şey düşünmedim ama lohusa sepeti sitesinde bir elbise görüp beğenmiştim sonra tükendi yaza doğru yeni modeller gelir onlara bakarız :)
Bir model buldum azönce onu da yükleyeyim fikir olur belki

Bunları buldum bana kalırsa alt üst almak daha mantıklı rahat hareket etmek açısından çünkü erkekler de gelicek hastaneye yatarken kalkarken rahat olurum.
victoryvivi

Eklentiler

• 1A20D73E-282D-48B4-836F-099882888FF1.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 72
  • F9EACEDA-E452-48C7-A1EC-90D8DFE0A769.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 72
Yok gelmedi canim. Hatta midemin en kötü olduğu zamanlarda başladım kullanmaya hic balık tadı gelmedi. Suan da zaten tamamen geçti mide bulantılarım.

Benim diş Eti kanamam hamilelikten önce de olurdu şimdi coştu iyice ve bunun çok net bi tedavisi de Yok işte :/ vitamin ise regenesis max kullanıyorum canım dediğini bilmiyorum bundan memnunum öyle balık tadı Yok omega 3 olmasına rağmen

Kızlar hastanede foto cekımı yaptıracak mısınız
bebişlere ne giydirmeyi düşünüyorsunuz ben kıyafet konusunda cok kararısızm
Arkadasimin biri pastaci kibrista o gelip kurabiyeler lavanta keseleri falan konsept yapacak.biri tasarimci yazi sticker tasarliyor.
Bir arkadasimda fotografci ben çekerim diyor ama cekim istiyor muyum bilemiyorum.
Dogum icin doktorum 2 hastane alternatif sunuyor zamaninda dogarsa biri erken gelmek isterse digeri gibi.
Bebek icin isimli yaptirdim hastane cikisi.birde annem almis .10 lu iki takim götüreceğim .

Ay hadi için rahatlamıştır annesi masallah sağlıkla sıhhatle büyümeye devam etsin inşallah bebiş :)

3 hap 1 damla kullaniyorum.haplar o kadar buyuk ki yutulmuyor : (dun magnezyumu icmeyeyim dedim gece alt baldirima bir kramp girdi akillara zarar 15 dakika cozemedim.hala agriyor

Bunları buldum bana kalırsa alt üst almak daha mantıklı rahat hareket etmek açısından çünkü erkekler de gelicek hastaneye yatarken kalkarken rahat olurum.
victoryvivi
Bunlar nereden canım söyle dantelli sütyen olmayan şeyleri görmek ne güzel çok beğendim ben de bakabilirim bunlara özellikle geceliği beğendim ben

Kızlar hastanede foto cekımı yaptıracak mısınız
bebişlere ne giydirmeyi düşünüyorsunuz ben kıyafet konusunda cok kararısızm
Ben istiyorum foto hastanenin anlaşmalı olduğu foto ile anlaşıcam heralde baska bi yer bakmadım, kıyafet olarak da isim yazanlar var ya onları beğeniyorum bebisler için ama onu da daha araştırmadım Instagram dan bakmayı düşünüyorum

Ne güzel arkadaşların var

Benim Doğum parasının içinde imiş çekim

Çok geçmiş olsun canım inşallah hemen iyi olursunuz bebişle ikiniz

Geceleri 2ye kadar dön dön uyuyamıyorum sabahlarıda 11de zor kalkıyorum çocuum açlıktan napıyo kim bilir
Hiç öyle düşünme bak beslenmemiz ve aç kalmamız bebeği hemen etkiliyor olsaydı biz perişandık. Ne yemek yapıldı ne sağlıklı beslenildi hep dışardan kuru şeyler .sabah uyanırım ne yiyeceğimi bulamam peynir ekmek yapar işe giderim mesela . Bebişim buna rağmen 5 gün gerideyken 1 gün öne geçmiş dün doktora gittik 197 gram olmuş Gelişimi çok güzeldi ben de 3 kilo almışım 1 ayda :)

Çok sevindim gözün aydın canım :) bu arada ben de 3 yıl ağrıda çalıştım geldim ama bekardım o zaman :)

Ohh sen de şanslısın canım:) benim de kız kardeşim butik pastacı diğer kız kardeşim de grafik tasarımcı fotoğraf ve banner-sticker. Ama bizim dezavantajımız aynı şehirde değiliz :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…