Bu İstanbul ise yine kolay, ama bence uzak da olsa yaz, bir şekilde gelirsin. Ben Cizre'den gelemiyorum diye milli eğitimde düz memurluğa geçip Bati'ya geldim, sonra tekrar öğretmenliğe gectim,demokraside çare tukenmezMatematik canımBen eşimin işinden ve ailevi durumundan dolayı mecburi tek şehir seçeceğim ama. O yüzden puanım yüksek olmak zorunda.
Valla doktor bana 9da kalk kahvaltını yap tekrar yat demişti ama kalkamıyorum kiBende canım 12 de kahvaltı yapıyorum erken kalkamiyorum hiç onun için endiseleniyorum bende umarım bişey olmaz gece 12 ye kadar ağzım boş durmuyor benim meyve falan yiyorum tok yatıyorum
Bunlar instagramda hcgbaby diye bir sayfada canım.Bu hem şık hem sade imiş begendım
nerede yaptırılıyor bunlar
peki biz ne giyeceğiz:)
aaa bu cok sekermıs elbıse ozellıkleBunları buldum bana kalırsa alt üst almak daha mantıklı rahat hareket etmek açısından çünkü erkekler de gelicek hastaneye yatarken kalkarken rahat olurum.
victoryvivi
bunlar hangi site?Bunları buldum bana kalırsa alt üst almak daha mantıklı rahat hareket etmek açısından çünkü erkekler de gelicek hastaneye yatarken kalkarken rahat olurum.
victoryvivi
Bu çok tatlıymış.Lohusa sepetindeki gecelikler,Eminönü'nde baktığımdan daha uygun fiyatlıydı.Bunları buldum bana kalırsa alt üst almak daha mantıklı rahat hareket etmek açısından çünkü erkekler de gelicek hastaneye yatarken kalkarken rahat olurum.
victoryvivi
Yok gelmedi canim. Hatta midemin en kötü olduğu zamanlarda başladım kullanmaya hic balık tadı gelmedi. Suan da zaten tamamen geçti mide bulantılarım.ben isimli hastane çıkışı yaptırmayı düşünüyorum , fotoğraf çekimi yaptıracağım kesinlikle.
gyno ferro ben de kullanıyorum canım vitaminde bunu önerdi şimdi ağzına böyle balık tadı fln geliyor mu ?
Dokunuyorlar hic bol kiyafetle kurtaririm sanma : )Hahahaha
Bende en bol kıyafetimi giymeyi düşünüyorum o gün
Benim diş Eti kanamam hamilelikten önce de olurdu şimdi coştu iyice ve bunun çok net bi tedavisi de Yok işte :/ vitamin ise regenesis max kullanıyorum canım dediğini bilmiyorum bundan memnunum öyle balık tadı Yok omega 3 olmasına rağmenKızlar günaydın , dün dişlerimi fırçalarken kanadı ilk kez , normalde hiç yaşamam galiba kalsiyumu arttırmak lazım doktor üstüne basa basa bol bol yoğurt süt soda tüket diyor .. ayrıca
Ocean mummy vitamin kullanan var mı ? Benim şuan kullandığımdan sürekli yutkunurken bir balık tadı geliyor doktoruma söylediğimde bir de bunu dene dedi, kullanan varsa bu tarz sıkıntı yaşayıp yaşamadığını paylaşırsa sevinirim..
Arkadasimin biri pastaci kibrista o gelip kurabiyeler lavanta keseleri falan konsept yapacak.biri tasarimci yazi sticker tasarliyor.Kızlar hastanede foto cekımı yaptıracak mısınız
bebişlere ne giydirmeyi düşünüyorsunuz ben kıyafet konusunda cok kararısızm
Ay hadi için rahatlamıştır annesi masallah sağlıkla sıhhatle büyümeye devam etsin inşallah bebiş :)Kızlar, ayrıntılıya girdim. Çok sukur her şey iyi dedi. Kolu bacağı uzun biraz cimcimenin. Benim de öyle, anne nasılsa ona çekiyor. Her şey belli ayrintilida. Kulak kısmı eşim gibi mesela, alt tarafı yapisik, yüz hatlarını bu kadar net görmek çok güzel. Her şey iyi, normal dedi doktor çok şükür. Lekelenme oldu 3 kez, plasenta ile ilgili sıkıntı var mı,dedim. O da hayir, normal ,yerinde,dedi. 3 hafta daha kullan önlem amaçlı pruloton depat iğne kullan, emniyet kemeri travma yaratmış, o yüzden lekelenmen olmuş, bebeğin iyi simdi,dedi. Çok şükür. Allah size de güzel sonuçlar göstermeyi nasip etsin. Dua edin, yeri göğü koruyan dua'dir der anneannem, dua ile Allah her şeyin hayırlısını veriyor, kötü de olsa dayanacak güç veriyor, ekstra bir yol açıyor. Bir hadiste şöyle diyormuş hatta, doğruluğunu bilmiyorum ama, 'Anneler dua ettiklerinde çocuklarının çevresindeki zırhı görselerdi,duayı hiç birakmazlardi.'
Bunlar nereden canım söyle dantelli sütyen olmayan şeyleri görmek ne güzel çok beğendim ben de bakabilirim bunlara özellikle geceliği beğendim benBunları buldum bana kalırsa alt üst almak daha mantıklı rahat hareket etmek açısından çünkü erkekler de gelicek hastaneye yatarken kalkarken rahat olurum.
victoryvivi
Ben istiyorum foto hastanenin anlaşmalı olduğu foto ile anlaşıcam heralde baska bi yer bakmadım, kıyafet olarak da isim yazanlar var ya onları beğeniyorum bebisler için ama onu da daha araştırmadım Instagram dan bakmayı düşünüyorumKızlar hastanede foto cekımı yaptıracak mısınız
bebişlere ne giydirmeyi düşünüyorsunuz ben kıyafet konusunda cok kararısızm
Amin amin,dünyalar benim simdi adak adamıştık, şimdi onun peşine düştük. Allah hepimize sağlıkli evlat versin inşallah fıstık..Ay hadi için rahatlamıştır annesi masallah sağlıkla sıhhatle büyümeye devam etsin inşallah bebiş :)
Ne güzel arkadaşların varArkadasimin biri pastaci kibrista o gelip kurabiyeler lavanta keseleri falan konsept yapacak.biri tasarimci yazi sticker tasarliyor.
Bir arkadasimda fotografci ben çekerim diyor ama cekim istiyor muyum bilemiyorum.
Dogum icin doktorum 2 hastane alternatif sunuyor zamaninda dogarsa biri erken gelmek isterse digeri gibi.
Bebek icin isimli yaptirdim hastane cikisi.birde annem almis .10 lu iki takim götüreceğim .
Benim Doğum parasının içinde imiş çekimBen istiyorum foto hastanenin anlaşmalı olduğu foto ile anlaşıcam heralde baska bi yer bakmadım, kıyafet olarak da isim yazanlar var ya onları beğeniyorum bebisler için ama onu da daha araştırmadım Instagram dan bakmayı düşünüyorum
Allah kabul etsin InşAllah. Bizde doğduktan sonra keseriz hemen akika kurbanımızıAmin amin,dünyalar benim simdi adak adamıştık, şimdi onun peşine düştük. Allah hepimize sağlıkli evlat versin inşallah fıstık..
Çok geçmiş olsun canım inşallah hemen iyi olursunuz bebişle ikinizGünaydın kızlar dün erken doğum şüphesi ile hastaneye yatışım yapıldı, serum progestan vs tedavi uygulanıyor, sabahki muayenemde durumum daha iyi çıktı öğlene kdr böyle giderse taburcu olacakmışım. Ayrıntıları yazmıyorum sizler de korkmayın diye ama hafif kasık bel ağrılarından çok farklı kızlar kendinizi korkutmayın boşyere kendinize iyi bakın
Hiç öyle düşünme bak beslenmemiz ve aç kalmamız bebeği hemen etkiliyor olsaydı biz perişandık. Ne yemek yapıldı ne sağlıklı beslenildi hep dışardan kuru şeyler .sabah uyanırım ne yiyeceğimi bulamam peynir ekmek yapar işe giderim mesela . Bebişim buna rağmen 5 gün gerideyken 1 gün öne geçmiş dün doktora gittik 197 gram olmuş Gelişimi çok güzeldi ben de 3 kilo almışım 1 ayda :)Geceleri 2ye kadar dön dön uyuyamıyorum sabahlarıda 11de zor kalkıyorum çocuum açlıktan napıyo kim bilir
Çok sevindim gözün aydın canım :) bu arada ben de 3 yıl ağrıda çalıştım geldim ama bekardım o zaman :)Kızlar, ayrıntılıya girdim. Çok sukur her şey iyi dedi. Kolu bacağı uzun biraz cimcimenin. Benim de öyle, anne nasılsa ona çekiyor. Her şey belli ayrintilida. Kulak kısmı eşim gibi mesela, alt tarafı yapisik, yüz hatlarını bu kadar net görmek çok güzel. Her şey iyi, normal dedi doktor çok şükür. Lekelenme oldu 3 kez, plasenta ile ilgili sıkıntı var mı,dedim. O da hayir, normal ,yerinde,dedi. 3 hafta daha kullan önlem amaçlı pruloton depat iğne kullan, emniyet kemeri travma yaratmış, o yüzden lekelenmen olmuş, bebeğin iyi simdi,dedi. Çok şükür. Allah size de güzel sonuçlar göstermeyi nasip etsin. Dua edin, yeri göğü koruyan dua'dir der anneannem, dua ile Allah her şeyin hayırlısını veriyor, kötü de olsa dayanacak güç veriyor, ekstra bir yol açıyor. Bir hadiste şöyle diyormuş hatta, doğruluğunu bilmiyorum ama, 'Anneler dua ettiklerinde çocuklarının çevresindeki zırhı görselerdi,duayı hiç birakmazlardi.'
Arkadasimin biri pastaci kibrista o gelip kurabiyeler lavanta keseleri falan konsept yapacak.biri tasarimci yazi sticker tasarliyor.
Bir arkadasimda fotografci ben çekerim diyor ama cekim istiyor muyum bilemiyorum.
Dogum icin doktorum 2 hastane alternatif sunuyor zamaninda dogarsa biri erken gelmek isterse digeri gibi.
Bebek icin isimli yaptirdim hastane cikisi.birde annem almis .10 lu iki takim götüreceğim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?