- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
O kurabiyeler zaten oldukca dayaniyor onceden hazirlayip kargolasin : )isimli etiketleri pano falan digeri kargolasin.sende sirin keselere lavanta yada ne istersen koy yapistir stivkerlari.Çok geçmiş olsun canım inşallah hemen iyi olursunuz bebişle ikiniz
Hiç öyle düşünme bak beslenmemiz ve aç kalmamız bebeği hemen etkiliyor olsaydı biz perişandık. Ne yemek yapıldı ne sağlıklı beslenildi hep dışardan kuru şeyler .sabah uyanırım ne yiyeceğimi bulamam peynir ekmek yapar işe giderim mesela . Bebişim buna rağmen 5 gün gerideyken 1 gün öne geçmiş dün doktora gittik 197 gram olmuş Gelişimi çok güzeldi ben de 3 kilo almışım 1 ayda :)
Çok sevindim gözün aydın canım :) bu arada ben de 3 yıl ağrıda çalıştım geldim ama bekardım o zaman :)
Ohh sen de şanslısın canım:) benim de kız kardeşim butik pastacı diğer kız kardeşim de grafik tasarımcı fotoğraf ve banner-sticker. Ama bizim dezavantajımız aynı şehirde değiliz :/
2 bardak canım :)Arkadaşlar ıhlamuru günlük kaç fincan tuketebilirim bilgisi olan varmı
kuzum çok sevindim gözün aydınKızlar, ayrıntılıya girdim. Çok sukur her şey iyi dedi. Kolu bacağı uzun biraz cimcimenin. Benim de öyle, anne nasılsa ona çekiyor. Her şey belli ayrintilida. Kulak kısmı eşim gibi mesela, alt tarafı yapisik, yüz hatlarını bu kadar net görmek çok güzel. Her şey iyi, normal dedi doktor çok şükür. Lekelenme oldu 3 kez, plasenta ile ilgili sıkıntı var mı,dedim. O da hayir, normal ,yerinde,dedi. 3 hafta daha kullan önlem amaçlı pruloton depat iğne kullan, emniyet kemeri travma yaratmış, o yüzden lekelenmen olmuş, bebeğin iyi simdi,dedi. Çok şükür. Allah size de güzel sonuçlar göstermeyi nasip etsin. Dua edin, yeri göğü koruyan dua'dir der anneannem, dua ile Allah her şeyin hayırlısını veriyor, kötü de olsa dayanacak güç veriyor, ekstra bir yol açıyor. Bir hadiste şöyle diyormuş hatta, doğruluğunu bilmiyorum ama, 'Anneler dua ettiklerinde çocuklarının çevresindeki zırhı görselerdi,duayı hiç birakmazlardi.'
benmde bulantım 14. haftadan sonra geçti tamamen canım, şimdi vitamini sipariş verdim bitince bendeki bi de bunu deneyyem bakalm.Yok gelmedi canim. Hatta midemin en kötü olduğu zamanlarda başladım kullanmaya hic balık tadı gelmedi. Suan da zaten tamamen geçti mide bulantılarım.
benm kullandığımda regenesis max kuzum ama ben ciddi şekilde yutkunurken balık tadı alıyorum . bundan önce omePa wm kullanmıştm onda bu sıkıntıyı yaşamadm şimdi doktora söyleyince bu sorunu ocean mummy dene bi de dedi onu deneyeceğim.Benim diş Eti kanamam hamilelikten önce de olurdu şimdi coştu iyice ve bunun çok net bi tedavisi de Yok işte :/ vitamin ise regenesis max kullanıyorum canım dediğini bilmiyorum bundan memnunum öyle balık tadı Yok omega 3 olmasına rağmen
Ne güzel :) bizim hastanede ayrı ama doğum ücreti daha makulBenim Doğum parasının içinde imiş çekim
O kurabiyeler zaten oldukca dayaniyor onceden hazirlayip kargolasin : )isimli etiketleri pano falan digeri kargolasin.sende sirin keselere lavanta yada ne istersen koy yapistir stivkerlari.
Oldu bitti : )
Aa şaşırdım canım :) neyse içerikleri aynıdır zaten inşallah bu iyi gelir2 bardak canım :)
kuzum çok sevindim gözün aydın
benmde bulantım 14. haftadan sonra geçti tamamen canım, şimdi vitamini sipariş verdim bitince bendeki bi de bunu deneyyem bakalm.
benm kullandığımda regenesis max kuzum ama ben ciddi şekilde yutkunurken balık tadı alıyorum . bundan önce omePa wm kullanmıştm onda bu sıkıntıyı yaşamadm şimdi doktora söyleyince bu sorunu ocean mummy dene bi de dedi onu deneyeceğim.
Abartmadıktan sonra bişi olmaz :)haklısın ama okdr saglıklı beslenmeye dikkat edemiyorum açıkcası, işyerinde ara öğün olarak meyveli karışık müslim var küçük yogurtla onu yiyorum ama yulafı tek hayatta yiyemem :)
Gayet iyi, mide hassasiyetim dışında sorun yok çok şükür. Her gün 40 dakika yürüyorum, o da çok rahatlatıyo. Ayrıntılı ultrason ve şeker yüklemesi de iyi çıktıaynen :)
nasılsın ?
ben daha beterim gece 3 den önce uyumuyorum sürekli kalkıyorum eşim 7 de kalkıyo bende uyanıyorum geri uyuyamıyorm sonra bi kalkıyorum saat 12 2 de 3 de kahvaltı yaptığım oluyor akşamda geç acıkıyorum erken yesem gece açlıktan uyuamıyorum falan bi eşim evde olduğu zaman yada geç gittiği zaman vaktinde yiyoruz oda zaten 12 den önce kahvaltı yapılmıyor bizdeGeceleri 2ye kadar dön dön uyuyamıyorum sabahlarıda 11de zor kalkıyorum çocuum açlıktan napıyo kim bilir
Gözün aydın darısı bizlerin başınaKızlar, ayrıntılıya girdim. Çok sukur her şey iyi dedi. Kolu bacağı uzun biraz cimcimenin. Benim de öyle, anne nasılsa ona çekiyor. Her şey belli ayrintilida. Kulak kısmı eşim gibi mesela, alt tarafı yapisik, yüz hatlarını bu kadar net görmek çok güzel. Her şey iyi, normal dedi doktor çok şükür. Lekelenme oldu 3 kez, plasenta ile ilgili sıkıntı var mı,dedim. O da hayir, normal ,yerinde,dedi. 3 hafta daha kullan önlem amaçlı pruloton depat iğne kullan, emniyet kemeri travma yaratmış, o yüzden lekelenmen olmuş, bebeğin iyi simdi,dedi. Çok şükür. Allah size de güzel sonuçlar göstermeyi nasip etsin. Dua edin, yeri göğü koruyan dua'dir der anneannem, dua ile Allah her şeyin hayırlısını veriyor, kötü de olsa dayanacak güç veriyor, ekstra bir yol açıyor. Bir hadiste şöyle diyormuş hatta, doğruluğunu bilmiyorum ama, 'Anneler dua ettiklerinde çocuklarının çevresindeki zırhı görselerdi,duayı hiç birakmazlardi.'
Ay valla çocuklarımız aç aç bekliyormukiben daha beterim gece 3 den önce uyumuyorum sürekli kalkıyorum eşim 7 de kalkıyo bende uyanıyorum geri uyuyamıyorm sonra bi kalkıyorum saat 12 2 de 3 de kahvaltı yaptığım oluyor akşamda geç acıkıyorum erken yesem gece açlıktan uyuamıyorum falan bi eşim evde olduğu zaman yada geç gittiği zaman vaktinde yiyoruz oda zaten 12 den önce kahvaltı yapılmıyor bizde
şeker yüklemesi kacıncı haftada yapılıyor dr um bana bırsey demedıGayet iyi, mide hassasiyetim dışında sorun yok çok şükür. Her gün 40 dakika yürüyorum, o da çok rahatlatıyo. Ayrıntılı ultrason ve şeker yüklemesi de iyi çıktı5 ayda 6 kg aldım.
Ben sadece gunde bır bradak kahvatıda cay ıcıyorumKızlar çay kahveyle aranız nasıl ne ölçüde tüketiyorsunuz
canım benim önceden kahvaltı alışkanlığım hiç yoktu bir elma yerdim kahvaltıda yada ufak bi kek öyle geçiştirirdim peynir zaten ağzıma sürmeyen biriyim şimdi kış domates falan da yenmiyor kalkıyorum iki gezinip kendime az suda yağda patatesi kavurup yiyorum yanına ayran falan yapıyorum eşim olursa yumurtasız yapmayız zaten öyle geçiyor ama öyle açlık hissetmiyorum hissettiğimde zaten yetmezsem gözüm kararıyor bebişin de etkileneceğni sanmıyorum kaldı ki senin bebeğin haftasından önde gidiyordu benimki haftasını yakaladı ona sürekli bir kan akışı gidiyor zaten bizim sıkıntımız geç yemek bende vicdan yapıyorum ama oda kafamı kaldıramıyorum imkansız ya kalkamıyorum bayılmış gibi uyuyorumAy valla çocuklarımız aç aç bekliyormukivicdan azabı çekmiyorum değil :/
Kızlar çay kahveyle aranız nasıl ne ölçüde tüketiyorsunuz
Bunlarda instagram pembeperili sayfasından canımbunlar hangi site?
Bende de oluyo kuş kanadı gibi pır pır pır pır ediyo kasığım sonra duruyo bi de kasığımda su dolu balon ordan oraya kayıyoKızlar hareket hissetmeye başladınız mı karnınızda? Ben bazen bir şeyler hissediyorum gibi pıt pıt ama emin olamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?