2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
O kurabiyeler zaten oldukca dayaniyor onceden hazirlayip kargolasin : )isimli etiketleri pano falan digeri kargolasin.sende sirin keselere lavanta yada ne istersen koy yapistir stivkerlari.
Oldu bitti : )

Arkadaşlar ıhlamuru günlük kaç fincan tuketebilirim bilgisi olan varmı
2 bardak canım :)
kuzum çok sevindim gözün aydın
Yok gelmedi canim. Hatta midemin en kötü olduğu zamanlarda başladım kullanmaya hic balık tadı gelmedi. Suan da zaten tamamen geçti mide bulantılarım.
benmde bulantım 14. haftadan sonra geçti tamamen canım, şimdi vitamini sipariş verdim bitince bendeki bi de bunu deneyyem bakalm.
benm kullandığımda regenesis max kuzum ama ben ciddi şekilde yutkunurken balık tadı alıyorum . bundan önce omePa wm kullanmıştm onda bu sıkıntıyı yaşamadm şimdi doktora söyleyince bu sorunu ocean mummy dene bi de dedi onu deneyeceğim.

O kurabiyeler zaten oldukca dayaniyor onceden hazirlayip kargolasin : )isimli etiketleri pano falan digeri kargolasin.sende sirin keselere lavanta yada ne istersen koy yapistir stivkerlari.
Oldu bitti : )

Ohh oldu bitti pratik zeka inşallah o güzel günler gelsin de canım:))

Aa şaşırdım canım :) neyse içerikleri aynıdır zaten inşallah bu iyi gelir

Geceleri 2ye kadar dön dön uyuyamıyorum sabahlarıda 11de zor kalkıyorum çocuum açlıktan napıyo kim bilir
ben daha beterim gece 3 den önce uyumuyorum sürekli kalkıyorum eşim 7 de kalkıyo bende uyanıyorum geri uyuyamıyorm sonra bi kalkıyorum saat 12 2 de 3 de kahvaltı yaptığım oluyor akşamda geç acıkıyorum erken yesem gece açlıktan uyuamıyorum falan bi eşim evde olduğu zaman yada geç gittiği zaman vaktinde yiyoruz oda zaten 12 den önce kahvaltı yapılmıyor bizde

Gözün aydın darısı bizlerin başına

Ay valla çocuklarımız aç aç bekliyormuki vicdan azabı çekmiyorum değil :/

Gayet iyi, mide hassasiyetim dışında sorun yok çok şükür. Her gün 40 dakika yürüyorum, o da çok rahatlatıyo. Ayrıntılı ultrason ve şeker yüklemesi de iyi çıktı 5 ayda 6 kg aldım.
şeker yüklemesi kacıncı haftada yapılıyor dr um bana bırsey demedı
benım de ayrıntılı ıyı cıktı sukur
kılo alısın ıyı ıkız olmasına ragmen :)

Ay valla çocuklarımız aç aç bekliyormuki vicdan azabı çekmiyorum değil :/
canım benim önceden kahvaltı alışkanlığım hiç yoktu bir elma yerdim kahvaltıda yada ufak bi kek öyle geçiştirirdim peynir zaten ağzıma sürmeyen biriyim şimdi kış domates falan da yenmiyor kalkıyorum iki gezinip kendime az suda yağda patatesi kavurup yiyorum yanına ayran falan yapıyorum eşim olursa yumurtasız yapmayız zaten öyle geçiyor ama öyle açlık hissetmiyorum hissettiğimde zaten yetmezsem gözüm kararıyor bebişin de etkileneceğni sanmıyorum kaldı ki senin bebeğin haftasından önde gidiyordu benimki haftasını yakaladı ona sürekli bir kan akışı gidiyor zaten bizim sıkıntımız geç yemek bende vicdan yapıyorum ama oda kafamı kaldıramıyorum imkansız ya kalkamıyorum bayılmış gibi uyuyorum birde hiç yemek yiyermeyeler var onları düşünüyorum biz gene besleniyoruz

Bugün idrar tahlili verdim idrar yolu enfeksiyonundan şüphelendiğim için hatta doktorum gerekirse antibiyotik başlarız dedi ısrar etmiştim tahlile gerek yok zaten çıkacak diye hayır görmem lazım dedi neyse yaptırdım sabah tüm kan sayımıyla birlikte kan sayımında bir kaç değerde sayı bile denmez küsüratlar ya düşük ya yüksek.
velhasıl kelam lökosit yüksek çıkmamış sınır 5 benimde 5 çıkmış yalnız kalsiyum oksalat 1 değer yüksek çıkmış o da böbrek taşımıymış neymiş hayatımda ilk defa duydum

Kızlar çay kahveyle aranız nasıl ne ölçüde tüketiyorsunuz

ben önceden çok sık tüketirdim ama hamile olalı sıcak hiçbişeyle aram kalmadı mide bulantısı etkilemiş olabilir normalde yaz sıcagında bile dolaptan su içsem hasta olurdum içemezdim mesela bu soguklarda bile soguk içiyorum bünye alıştı oda sıcaklıgına dönünce içtigim şey bi yudumdan fazla içemiyorum Çay sadece bi bardak sabah işyerinde sandvic falan yerken okdr kahve de 2 kere anca içmişimdir 4 aydır :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…