2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ohh oldu bitti pratik zeka inşallah o güzel günler gelsin de canım:))

Aa şaşırdım canım :) neyse içerikleri aynıdır zaten inşallah bu iyi gelir
inşallah canımm
Merhaba kızlar fetal dna testi yaptırmıştım sonucu temiz çıktı problem yok, sırada ayrıntılı ultrason var 2 hafta sonra
gözün aydınn darısı bize inşallah
Kızlar çay kahveyle aranız nasıl ne ölçüde tüketiyorsunuz
ben çayı arada bir günde hiç içmediğimde oluyor yani anca haftasonu evde demlersek içiyorum kahve de canım çok çekerse içiyorum ama şimdiye kdr 3 kez fln içtim öyle söyliyim ..

Yormuyorlar ama her gelen 2 kilo aldiriyor tika basa yediriyorlar
Zaten esim nerden duyduysa boza sut yapar diye durmadan iciriyor
7 kilo aldim : ((
Ohh yarasin kuzuya da sana da insallah can olsun kan olsun boza ok ama tatli yeme bence hem bebise faydasi sifir hem kilo aldiriyor ben agzima bile surmuyorum acikcasi :))

Kiz 20 güncük Allahin izniyle hemencecik gecer iceri telefon sokuyolardi eskiden ama bedelli de olmuyordur belki ysnliz kalmamaya bak ozaman daha cabuk geciyor zaman canim

Senin bugün du dimi detayli haberlerini bekliyoruz canim ?

Benim lokosit 8 cikmis üst deger 4 ne demek oluyormus bu enfeksiyonmu varmis ? Daha göstermedim doktora

Kiz 20 güncük Allahin izniyle hemencecik gecer iceri telefon sokuyolardi eskiden ama bedelli de olmuyordur belki ysnliz kalmamaya bak ozaman daha cabuk geciyor zaman canim
Ay evet yalnız kalınca üzülüyorum yalnız kalmamaya çalışıyorum iş kafamı dağıtıyor :) inş hemen gecerr

3 hap 1 damla kullaniyorum.haplar o kadar buyuk ki yutulmuyor : (dun magnezyumu icmeyeyim dedim gece alt baldirima bir kramp girdi akillara zarar 15 dakika cozemedim.hala agriyor
Bende 3 hap kullaniyorum biti magnezyum ikincisi vitamin hapim vinhalac birde antibiyotik o kadar zor geliyorki bunlari icmek bazen magnezyumu icmiyim dersem o gece yatamiyorum mesela :// yarin da randevum var heyacan dorukta sen nasilsin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…