2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Çok saol fistigim, bebislerimiz sağlıklı olsunlar inşallah.

Kardeş tayfan güzelmiş:). Çok teşekkür ederim fıstığım. Ben de bekârdim Doğu'da iken, zaten evleneli 5 ay oldu, bebiş de 5 aylık:).

Tabi canım orası öyle benimki önde gidiyodu şuan haftasıyla uyumlu niye böyle oldu anlamadım ama beslenmeme daha çok dikkat edicem.

Tabi canım orası öyle benimki önde gidiyodu şuan haftasıyla uyumlu niye böyle oldu anlamadım ama beslenmeme daha çok dikkat edicem.
yaa öylemi olmuş büyüdükçe değişiyor ya boyunu falan bile söylemiyorlar zaten ben ne kadar dikkat edicem desemde bir gün iki gün üçüncü gün gene başa sarıyorum düzen yok ya şöyle düzenli insanlara nasıl özeniyorum

Bende henüz hissetmiyorum arada bir nadiren hisseder gibi oluyorum sanki ama karistiriyorda olabilirim :))

Hissediyosundur belki daha erken hissedenler oluyormuş çünkü bende henüz tık yok :)
Karnımdan gaz sesi çıkınca bile aa bebek konuştu diyorum gülüyoruz okdr :):)

Hissediyosundur belki daha erken hissedenler oluyormuş çünkü bende henüz tık yok :)
ben ilk 20+2 de hissettim kızlar
içimde baloncuklar var gibi
su birikintisi var yer değişiyor gibi falan :)
erken daha endişelenmeyın

Ahahahahahah cok güldüm biz de suan herseyi ona yoruyoruz :)) yok hickirdi yok tiksirdi diyerek :))

24 cm dedi doktor bana gelişimi iyi dedi ama işte önce önden gidiyoduya şimdi böyle olunca içime kurt düştü. En azından sütümü etimi meyvemi sebzemi balığımı eksik etmemeye çalışcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…