benmde bulantım 14. haftadan sonra geçti tamamen canım, şimdi vitamini sipariş verdim bitince bendeki bi de bunu deneyyem bakalm.
benm kullandığımda regenesis max kuzum ama ben ciddi şekilde yutkunurken balık tadı alıyorum . bundan önce omePa wm kullanmıştm onda bu sıkıntıyı yaşamadm şimdi doktora söyleyince bu sorunu ocean mummy dene bi de dedi onu deneyeceğim.
Çok geçmiş olsun canım inşallah hemen iyi olursunuz bebişle ikiniz
Hiç öyle düşünme bak beslenmemiz ve aç kalmamız bebeği hemen etkiliyor olsaydı biz perişandık. Ne yemek yapıldı ne sağlıklı beslenildi hep dışardan kuru şeyler .sabah uyanırım ne yiyeceğimi bulamam peynir ekmek yapar işe giderim mesela . Bebişim buna rağmen 5 gün gerideyken 1 gün öne geçmiş dün doktora gittik 197 gram olmuş Gelişimi çok güzeldi ben de 3 kilo almışım 1 ayda :)
Çok sevindim gözün aydın canım :) bu arada ben de 3 yıl ağrıda çalıştım geldim ama bekardım o zaman :)
Ohh sen de şanslısın canım:) benim de kız kardeşim butik pastacı diğer kız kardeşim de grafik tasarımcı fotoğraf ve banner-sticker. Ama bizim dezavantajımız aynı şehirde değiliz :/
canım benim önceden kahvaltı alışkanlığım hiç yoktu bir elma yerdim kahvaltıda yada ufak bi kek öyle geçiştirirdim peynir zaten ağzıma sürmeyen biriyim şimdi kış domates falan da yenmiyor kalkıyorum iki gezinip kendime az suda yağda patatesi kavurup yiyorum yanına ayran falan yapıyorum eşim olursa yumurtasız yapmayız zaten öyle geçiyor ama öyle açlık hissetmiyorum hissettiğimde zaten yetmezsem gözüm kararıyor bebişin de etkileneceğni sanmıyorum kaldı ki senin bebeğin haftasından önde gidiyordu benimki haftasını yakaladı ona sürekli bir kan akışı gidiyor zaten bizim sıkıntımız geç yemek bende vicdan yapıyorum ama oda kafamı kaldıramıyorum imkansız ya kalkamıyorum bayılmış gibi uyuyorum birde hiç yemek yiyermeyeler var onları düşünüyorum biz gene besleniyoruz
yaa öylemi olmuş büyüdükçe değişiyor ya boyunu falan bile söylemiyorlar zaten ben ne kadar dikkat edicem desemde bir gün iki gün üçüncü gün gene başa sarıyorum düzen yok ya şöyle düzenli insanlara nasıl özeniyorum
Hissediyosundur belki daha erken hissedenler oluyormuş çünkü bende henüz tık yok :)
Karnımdan gaz sesi çıkınca bile aa bebek konuştu diyorum gülüyoruz okdr :):)
Hissediyosundur belki daha erken hissedenler oluyormuş çünkü bende henüz tık yok :)
yaa öylemi olmuş büyüdükçe değişiyor ya boyunu falan bile söylemiyorlar zaten ben ne kadar dikkat edicem desemde bir gün iki gün üçüncü gün gene başa sarıyorum düzen yok ya şöyle düzenli insanlara nasıl özeniyorum
24 cm dedi doktor bana gelişimi iyi dedi ama işte önce önden gidiyoduya şimdi böyle olunca içime kurt düştü. En azından sütümü etimi meyvemi sebzemi balığımı eksik etmemeye çalışcam.