2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ayni ben :))) Gecen hafta sali carsamba ufak ufak biseyler hisseder gibi oldum tekrarlamadi ama bidaha. Kafami karistiriyor sadece ..
Benim de oyle oluyor bi hisseder gibi oluyorum sonra bidaha olmuyor sonra bidaha hisseder gibi oluyorum falan genelde de gece 3 gibi falan oluyor bu gunduz daha hic hissetmedim sanirim :))

24 cm dedi doktor bana gelişimi iyi dedi ama işte önce önden gidiyoduya şimdi böyle olunca içime kurt düştü. En azından sütümü etimi meyvemi sebzemi balığımı eksik etmemeye çalışcam.
agırlık olarak ayda bır katına cıkması gerekırmıs dr dun oyle dedı
benım de 5 gun onden gidiyordu
çok ıyı beslenıyorum sımdı 2-3 gun geri dedi

Kızlar merhaba ,bebeğin hareketlerini bu aralar daha az hissediyorum sizde de ara ara öyle oluyor mu?

24 cm dedi doktor bana gelişimi iyi dedi ama işte önce önden gidiyoduya şimdi böyle olunca içime kurt düştü. En azından sütümü etimi meyvemi sebzemi balığımı eksik etmemeye çalışcam.
benimki boyunu tam bilemeyiz hani yaklaşık olarak demişti kilosu bile tam tutmuyor aslında ölçümlere çok takılmamak lazım gelişimi iyi ise sıkıntı yoktur ben her şeyden yiyorum işte ama düzene sokamıyorum bi türlü :)

evet canım ilaç verir büyük ihtimal yada suyla at enfeksiyonu der
Üremiyormus birde deger düsük ben ilac verecegini düsünmüyorum insallah oyle olur cunku ben zaten antibiyotik kullaniyorum disim icin tek kullanimlik saselerden verir belki diyorum bakalim :))

Üremiyormus birde deger düsük ben ilac verecegini düsünmüyorum insallah oyle olur cunku ben zaten antibiyotik kullaniyorum disim icin tek kullanimlik saselerden verir belki diyorum bakalim :))
bana krem fitil ve tek kulanımlık saşe o vermişti birde bol bol su iç dedi

Canim cok gecmis olsun. Insallah bir daha boyle bir durum olmaz. Bebisin vakti zamaninda saglikla gelsin korkutmasin anneyi :)

Cok cok gecmis olsun canim umarim birdaha yasamazsinbizi durumdan haberdar et bebisinde sende cok iyi olun insallah

Antibiyotik bitecek iltihap kuruyacak ondan sonra gidecegim bakilacak canim buyuk ihtimal cekilecek ama nasil bende bilmiyorum sen nasilsin ? Doktora gittinmi degerlerinle ilgili ?
Çabucak geçer İnşâAllah canım diş ağrısı çok zor. Ben hamilelik öncesi gittim diş doktoruna tüp bebek ya benimki baştan bişey varsa çözülsün dedim.
Ben dün çok iyiydim hiç bulantım olmadı gayet güzeldi tansiyonum falan ama sabah bi kalktım midem berbat durumda :/baktım geçmiyor hemen zofer içtim saat 4 gibi kahvaltı yaptım
Yarın randevum var sorarım güzel haberlerle geliriz miniğimde sağlıkla görürüz İnşâAllah

Zor ki ne zor 3 gece cektim ve bence dogum agrisi bundan iyidir dedim tatmadim tabiki ama tahmin sadece :)) benim bulantilar kesildi ama ilacim hala var olursa diye midem benim hep kötü yanma eksime vs ama alistim artik :)) yarin benim de randevum var güzel haberlerle gelelim insallah canim

Benim doktor baya tek tek ölçtü kafasını ayrı gövdesini ayrı baştan popoya ölçtü öyle söyledi. Aman iyi olsunlarda minnoşlar gerçi onlar nolursa nolsun beslenmenin bi yolunu buluyolar :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…