2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Goguslerı benım gıbı agrıyan varmı ya agrı sırtıma kadar vuruyor

Benim göğüslerim ağrımıyor ama çok kaşınıyor
Her banyodan sonra bebe yağ sürüyorum göbüşüme ve göğüslerime ama yine de kaşınıyor
Normal mi acaba göğüs ağrısı bilemedim ki
Tecrübeli arkadaşlar yanıtlasın bence

Benim 300 çıktı
20+2 de girdim
Ayda bir katına çıkması gerekirmiş
1 ay evvel 135 gramdı :)
Gayet iyi artmış canım bende 21+2de girdim. Zaten bebeğin kilosu fazla olduğu zaman şekerden süpheleniyolar genelde ben 4 kilo doğmuşum mesela ve şeker varmış annemde. Ayın 14ünde şeker yüklemesi yaptırıcam inşallah bende çıkmaz.

Detaylıda 400 gram çıktı canım doktor iyi dedi. Senin kaç gram çıktı?
24 cm dedi doktor bana gelişimi iyi dedi ama işte önce önden gidiyoduya şimdi böyle olunca içime kurt düştü. En azından sütümü etimi meyvemi sebzemi balığımı eksik etmemeye çalışcam.
Balık mutlaka ye ben haftada en az 2 gün balık yiyorum.Hiç kendim yapamazsam eşim dışarda yaptırıyor.Levrek ya da Çupra alırsan,fırında kendin de yapabilirsin,ben öyle yapıyorum.Benimki 2 hafta önce 360 grdı

Ay aynı şeyi düşünüyorum inş olmaz ya ben de göğüslerimi küçük severken iki misli oldu ya
İlk hamileliğimde bu kadar büyümemişti ve 6 ay enzirebildim sütüm kesildi ona rağmen çok olmasa bile sarkma ve deforme oldu sanırım bu sefer bol sütüm olcak inş ama insan ister istemez düşünüo sonrasını

İnsallah canım

Levrek dip balıgı
Bebeğine yarardan çok zarar verirsin
İçinde dolu çinko var
Bebek için her balık yenmez
Bu mevsimde fırında hamsi yiyebilirsin

bebeği hareket edenler cevap verebilir mi çok heyecanlandım şu an. göbeğimin çok solunda üç kez vurma hissettim. öncekilere hiç benzemiyordu ama yeri şüpheye düşürdü bu kez. siz hep göbek deliğinin altındaki kısımlarda mı hissediyorsunuz hareketleri yoksa benimki gibi yerlerde de oluyor mu?

önceleri kasığımdaydı şimdi göbek deliğine yakın hissediyorum :)

O kaşıntı bende de war ya felaket kaşınıyor bebe yağı işe yaramıo sürdüğümde biraz rahatlatıo sonra yine başlıo çok büyüdü göğüslerim bebim ondan çatlamaz inş seninde büyüdü mü

Kuzum mutlaka duş al hemen çatlak kremini sür ,çatlak öncesi kaşıntı oluyor

İlk önce kasıklarda hissedersin canım aşağıda şuan bebiş yani ben ilk kasıklarımda hissettim hala da kasık bazen göbek geliği yakınında hissediyorum

Benim çok fazla büyümedi ama eskisi gibi de değil tabi.
Önceden 80 kullanıyordum şimdi 85 kullanıyorum Ama kaşıntı beni deli ediyor

Canım sürekli zeytin yağı bebek yağı dönüşümlü her akşam sürüyorum ama geçmio o kaşıntı kaşımıyorum ama
Canım sürekli zeytin yağı bebek yağı dönüşümlü her akşam sürüyorum ama geçmio o kaşıntı kaşımıyorum ama
Sürekli nemli tut ,nemlendirici tarzda krem sür .Ben tatilde bir gün güneşin altında uyuya kalmıştım.Ve cildim deli gibi kaşınıyordu.Doktor bana Fito krem verdi,eğer yakın zaman da doktoruna gideceksen bir sor istersen.Hamilelikte kullanılıyor mu bilmiyorum.Eğer kullanılıyorsa kaşıntıyı alıyor,pahalı bir fiyatı yok,mutlaka kullan

önceleri kasığımdaydı şimdi göbek deliğine yakın hissediyorum :)
İlk önce kasıklarda hissedersin canım aşağıda şuan bebiş yani ben ilk kasıklarımda hissettim hala da kasık bazen göbek geliği yakınında hissediyorum
teşekkür ederim. doktor ultrason cihazını hiç oralara kadar götürmediği için oralarda hissedilmez sandım. ben hep göbek deliği çevresinde olur sanıyordum. o zaman başlasın kutlamalar

Sen bilirsin
Ben de sevmem hamsi ama doktorların pek umru değil açıkcası
Levrek yenmeyecek balıklar arasında
Aynı zamanda çinekop ben ton balıgı da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…