Tama canım çok saol sorarımSürekli nemli tut ,nemlendirici tarzda krem sür .Ben tatilde bir gün güneşin altında uyuya kalmıştım.Ve cildim deli gibi kaşınıyordu.Doktor bana Fito krem verdi,eğer yakın zaman da doktoruna gideceksen bir sor istersen.Hamilelikte kullanılıyor mu bilmiyorum.Eğer kullanılıyorsa kaşıntıyı alıyor,pahalı bir fiyatı yok,mutlaka kullan
Maşallah canım seninkise gayet iyi :) bende levrek yiyorum genelde ya zararlımıymış :/Balık mutlaka ye ben haftada en az 2 gün balık yiyorum.Hiç kendim yapamazsam eşim dışarda yaptırıyor.Levrek ya da Çupra alırsan,fırında kendin de yapabilirsin,ben öyle yapıyorum.Benimki 2 hafta önce 360 grdı
Canım bende levrek yiyorum fırında yapıyorum ama araştırmıştım avlandığı yere göre değişirmiş deniz temizse eğer sorun olmazmış burdada denizler temizdir marmara denizi gibi değildir yani o yüzden yiyorum.Levrek dip balıgı
Bebeğine yarardan çok zarar verirsin
İçinde dolu çinko var
Bebek için her balık yenmez
Bu mevsimde fırında hamsi yiyebilirsin
Sen bilirsin ben riske atamazdımCanım bende levrek yiyorum fırında yapıyorum ama araştırmıştım avlandığı yere göre değişirmiş deniz temizse eğer sorun olmazmış burdada denizler temizdir marmara denizi gibi değildir yani o yüzden yiyorum.
Cok gecmis olsun, en kisa zamanda daha iyi olursunuz insallah.Günaydın kızlar dün erken doğum şüphesi ile hastaneye yatışım yapıldı, serum progestan vs tedavi uygulanıyor, sabahki muayenemde durumum daha iyi çıktı öğlene kdr böyle giderse taburcu olacakmışım. Ayrıntıları yazmıyorum sizler de korkmayın diye ama hafif kasık bel ağrılarından çok farklı kızlar kendinizi korkutmayın boşyere kendinize iyi bakın
Ben de levrek yiyorum,bildiğin yerden alırsan bir sorun olacağını sanmıyorum.Bir doktoruna danış istersen,benim doktorum çünkü “Fazla olmamak kaydıyla yiyebilirsin”dedi.İçebilirsen balık çorbası filan da içCanım bende levrek yiyorum fırında yapıyorum ama araştırmıştım avlandığı yere göre değişirmiş deniz temizse eğer sorun olmazmış burdada denizler temizdir marmara denizi gibi değildir yani o yüzden yiyorum.
işte tek tek ölçüldüğü için öyle oluyormuş net sonuç vermiyormuş dedim kilosu nasıl iyi dedi fazlası var eksiği yok dedi hiç kiloda almıyorum yediğim bebeğe gidiyor galiba :)Benim doktor baya tek tek ölçtü kafasını ayrı gövdesini ayrı baştan popoya ölçtü öyle söyledi. Aman iyi olsunlarda minnoşlar gerçi onlar nolursa nolsun beslenmenin bi yolunu buluyolar :))
Ben hissediyorum ve bebekten geldigine de eminim ama bu benim ikinci hamileligim, ikinci hamilelikte daha erken hissedilirmis.Kızlar hareket hissetmeye başladınız mı karnınızda? Ben bazen bir şeyler hissediyorum gibi pıt pıt ama emin olamıyorum.
Bende hiç sevmem hamsiyi ama doktorum hamsi yerine büyük balık yemeni tavsiye ederim dedi. Başka ne alabilirim ki hamsi istesemde yiyemem zaten küçükken hastayken hamsi yedim ve afedersin istifra ettim o zamandan beri görmeye bile tahammülüm yok :/Sen bilirsin ben riske atamazdım
Hamsiyi hiç sevmem rağmen haftada iki kere fırında yiyorum .
Bende sorayım doktoruma bi dolabımda şuan 3 tane büyük levreğim var onları yerimde bidaha almam artık.Ben de levrek yiyorum,bildiğin yerden alırsan bir sorun olacağını sanmıyorum.Bir doktoruna danış istersen,benim doktorum çünkü “Fazla olmamak kaydıyla yiyebilirsin”dedi.İçebilirsen balık çorbası filan da iç
24 cm dedi doktor bana gelişimi iyi dedi ama işte önce önden gidiyoduya şimdi böyle olunca içime kurt düştü. En azından sütümü etimi meyvemi sebzemi balığımı eksik etmemeye çalışcam.
Allah allah ilk defa büyük balık öneren de duydumBende hiç sevmem hamsiyi ama doktorum hamsi yerine büyük balık yemeni tavsiye ederim dedi. Başka ne alabilirim ki hamsi istesemde yiyemem zaten küçükken hastayken hamsi yedim ve afedersin istifra ettim o zamandan beri görmeye bile tahammülüm yok :/
Ben gecenlerde hasta oldugum icin gunde iki kupa balli limonlu ihlamur tukettim, ama siz yine de bir bilene sorun.Arkadaşlar ıhlamuru günlük kaç fincan tuketebilirim bilgisi olan varmı
Ben dün tartıldım 3 kilo almışım ama zaten 400 gram bebek 400 su 400de plesanta desek nerdeyse 1buçuk kilo yapıyor normal diye avutuyorum kendimi :) sen hiç almadınmı canım tartıda aynımısınişte tek tek ölçüldüğü için öyle oluyormuş net sonuç vermiyormuş dedim kilosu nasıl iyi dedi fazlası var eksiği yok dedi hiç kiloda almıyorum yediğim bebeğe gidiyor galiba :)
çoğu zaman kasıklarda hatta daha aşağıda hissettiğim bile oldu orandan çıkacak sandımbebeği hareket edenler cevap verebilir mi çok heyecanlandım şu an. göbeğimin çok solunda üç kez vurma hissettim. öncekilere hiç benzemiyordu ama yeri şüpheye düşürdü bu kez. siz hep göbek deliğinin altındaki kısımlarda mı hissediyorsunuz hareketleri yoksa benimki gibi yerlerde de oluyor mu?
Doktorum gelişimi gayet iyi dedi. Biliyorum farklı farklı hesaplandığını mesela her zaman başı haftasıyla uyumlu çıkıyordu. Göbek kısmı ve uyluk kemiği bi hafta önde gidiyordu bu sefer hepsi aynı çıkınca şaşırdım sadece ondan beslenmeme dikkat ediyim dedim çünkü boşlamıştım birazYanlış bilmiyorsam eğer bebeğin gelişimi, haftası boş-popo mesafesine göre hesaplanıyor. Aynı görüntüleme içerisinde bile doktor birden fazla ölçtüğünde 5 güne varan farklı ölçümler elde ediyordu. Yani bi gününde çıkıyor bi 5 gün önde çıkıyor. Ya da son haftalarda doktorlar kiloyu yanlış hesaplayabiliyorlar. Bence doktorunuz aman burda bir gerilik var şöyle önlem alınmalı demiyorsa endişelenmeyin. Hamileliğinizi en güzel biçimde en sağlıklı şekilde geçirmeye çalışın çünkü bu bebeklerimize de yansıyacak :)
bebeğin kilosuyla aynı mı oluyrmuş suyu falan :) ben ilk başta iştahsızlıktan 2 kilo vermiştim onu aldım sadece onu da 2 ay olacak nerdeyse hiç kilo almadım yarım kilo falan yani :|Ben dün tartıldım 3 kilo almışım ama zaten 400 gram bebek 400 su 400de plesanta desek nerdeyse 1buçuk kilo yapıyor normal diye avutuyorum kendimi :) sen hiç almadınmı canım tartıda aynımısın
Tamam canım aklımda bulunsun :) belki hamsi omega3 bakımından çok zengin değildir ondan mı öyle dediki hiç bilgim yok bu konuda.Allah allah ilk defa büyük balık öneren de duydum
Palamut yiyebilirsin ama mevsimi geçti şimdi dondurucuda olur
Sardalya uskumru yiyebilirsin
Kuzum sen nasıl yapıyorsun?Ben şu şekilde yapıyorum.Fırın tepsisine yağlı kağıt seviyorum.Balıklar zaten temizlenmiş oluyor.Yıkıyorum,üzerine zeytinyağı döküyorum.Tuz,kekik,sarımsak koyuyorum üzerine.Patates,soğan doğrayıp koyuyorum.20 ya da 25 dk pişiriyorumBende sorayım doktoruma bi dolabımda şuan 3 tane büyük levreğim var onları yerimde bidaha almam artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?