2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Diş ağrısına Doğum sancısı kadar varmış direk sinirlere baskı yapıyor çünkü.
Bu akşamüstü çok şükür çıktık dışarı :) çıtçıtlı badi ve mama önlüğü aldım kuzuma Rabbim sağlıkla giydirmeyi nasip etsin İnşâAllah
Daha çok şey bakmak isterdim ama yine başım döndü iki adımlık yola arabayla gittik :) zor attım kendimi eve buna da şükür.
Demek seninde yarın kontrolün güzel haberlerle gelelim İnşâAllah

Bana da doktor hergün bi şişe iç dedi ama bi yudum bile içemiyorum maalesef bana bir yudumu bile dokunuyor. Su gibi içenlere hayranım eşim su gibi içer yemeklerden sonra. Meyveli içebiliyorum ama aynı şey değilmiş doktorum illa sade olacak dedi.

Üremiyormus birde deger düsük ben ilac verecegini düsünmüyorum insallah oyle olur cunku ben zaten antibiyotik kullaniyorum disim icin tek kullanimlik saselerden verir belki diyorum bakalim :))
İdrar yolu enfeksiyonu için ben kıIzılcığın faydası olduğunu okumuştum. Yöresel ürünler’den şekersi kızılcık marmelatı aldım, her gün bir tatlı kaşığı sıcak suya katıp içiyorum. Faydasını gördüm gibi. Siz de bi araştırıp deneyebilirsiniz.

Bende aynen dediğiniz yerde hissettim bi kaç gün doktora gittiğimde ultrasonu direk oraya tuttu :) sonra çok değişti yeri

Onu brnde duymustum ama nerden bulunur bilmiyordum cok tesekkur ederim. Bi goruneyim doktora duruma gore onu da alirim olmazsa

Cok sükür acilisi yaptin devami gelir insallah canim o bas donmesi ve degerlerini doktora sor ama mutlaka bende su batmalari agrilari sorayim neymis bakalim :// evet insallah temiz haberlerle gelelim canim

Esimde ondan iciyor devamli ama evde kalmamis ben hic soda icmem sevmiyorum hic ictigim zamanda icine bir kilo limon sikiyorum anca oyle :)) benim ki boyle degil galiba emin degilim ama yarina kadar dayanayim da sorarim artik

Yok hayir, illaki gobek cevresinde olacak diye birsey yok, sagda ya da solda da olur, ben de sizin gibi hissediyorum, bu benim ikinci hamileligim kendimce bu hareketlerin bebekten geldigine eminim.
teşekkürler hep kabarcığımsı şeyler hissediyordum gaz diyordum ilk kez bebek hareketi olduğuna düşündüğüm kadar net hareket hissettim.

Bende aynen dediğiniz yerde hissettim bi kaç gün doktora gittiğimde ultrasonu direk oraya tuttu :) sonra çok değişti yeri
bir aydır kontrole gitmedim, hala da hareket hissetmediğimden ilk kez olunca çok heyecanlandım. kontrolüm yarın belki benim doktor da oralara tutar bu kez. bacakları falan çok uzamışsa mutlandımm.

Tabiki meyveliyi hiç içme daha iyi. Bak ben seneler önce tadına bakmıştım ıyy bunu niye içerlerki dedim kendi kendime o derece nefret ettim. Sonra ne zaman bi yemek dokunsa soda içmeye başladım zorlasa olsa o gazını çıkartıyoya inanılmaz rahatlıyosun. Zorla içe içe şuan bağımlısı oldum mesela şimdi yemek yedim canım deli gibi buz gibi maden suyu istiyo gidip içicem :))

Cok sükür acilisi yaptin devami gelir insallah canim o bas donmesi ve degerlerini doktora sor ama mutlaka bende su batmalari agrilari sorayim neymis bakalim :// evet insallah temiz haberlerle gelelim canim
İnşâAllah Aynen canım bi sorayım bu baş dönmesini ve soracağımız herşeyi not edelim unutuyorum ben hep:)
Selam hanimlar beni hatırladınız mi
Unutmadık ki canım :) hoşgeldin nasılsın minikler nasıl?
bir aydır kontrole gitmedim, hala da hareket hissetmediğimden ilk kez olunca çok heyecanlandım. kontrolüm yarın belki benim doktor da oralara tutar bu kez. bacakları falan çok uzamışsa mutlandımm.
Hadi İnşâAllah benimde yarın kontrolüm :) güzel haberlerle gelelim İnşâAllah

Ya bende zorladım bi kere gebelikten önce hastanelik olmuştum yüne korkuyorum denesem mi diye

Esimde ondan iciyor devamli ama evde kalmamis ben hic soda icmem sevmiyorum hic ictigim zamanda icine bir kilo limon sikiyorum anca oyle :)) benim ki boyle degil galiba emin degilim ama yarina kadar dayanayim da sorarim artik
Aynen sor az önce arkadaşada dedim insan alışınca varya çok canı çekiyor. Ben hiç sevmezdim şimdi her gün bi tane içmezsem yarım hissediyorum kendimi. Yazın alıştım bi yemek dokunduğunda yada fazla kaçırdığım zaman buz gibi açıp içmeye çalıştım o beni rahatlattıkça sevmeye başladım. Siz içerken tadına bakıyomuş gibi içmeyin tabiki tadı cola gibi olmucak direk yutun dilinize değdirmeden nasıl anlatabilirim ki bilemedim

Ya bende zorladım bi kere gebelikten önce hastanelik olmuştum yüne korkuyorum denesem mi diye
Kız maden suyundan hastanelik olunurmu noldu mesela içince miden mi bulandı başka bişeyden ötürü olmuştur. Valla bi yemek midemi bulandırsa hemen soda içiyorum sonrada sakız çiğniyorum oh mis hiç bişeyim kalmıyo :) bunları yapmasam saatlerce bulantı çeker yada istifra ederim kesin.

Iyim canim siz nasilsiniz aslunda biliyorsunuz düşük yapmıştım adet olacagim zaman kahverengi ve pembe kanamam oldu megerki yerleşme kanamasiymis ben adetim erken bitti sanarken 2 hafta once test yaptim hamileymisim

Aynı şeyi bugün ben de yaşadım sağ tarafım sepsert oldu sanırım kasılmaymış baya endişelendim haftaya pazartesi kendi doktorumda randevum var soracağım. Eğer sıklaşırsa daha önce giderim

Evet canim dusukyen sonraki adet tarihimde kahverrngi kanamam oldu ben adet sanmistim ama yerlesme kanamasiymis askunda adet gunumu bekleyip spiral alacaktim nasip canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…