Ya çok tatlı şeyler var, anneli kızli,anneli oğullu, maaile takımlar (baba da dâhil).İnstagram pembeperili sayfasından canım bende sevmiyorum dantelli böyle bir şey yaptırılabilir :))
Evet hatırladık tekrar hamilesiiin hoşgeldin :)Selam hanimlar beni hatırladınız mi
Hiç sabit bi yeri yok inan canı nereye isterse oraya vuruyor :)) bazen çok aşağılara bazen yanlara bazen yukarılara çok güzel bi duygu demi insan inanamıyobir aydır kontrole gitmedim, hala da hareket hissetmediğimden ilk kez olunca çok heyecanlandım. kontrolüm yarın belki benim doktor da oralara tutar bu kez. bacakları falan çok uzamışsamutlandımm.
Evet canim gecenlerde gelip bakmistjm bir anki gorunyuydu.gerçek cikti Allah bagislasin banada nasip etsin inşallah hayirlisiniEvet hatırladık tekrar hamilesiiin hoşgeldin :)
Sen bana oğlun olcak demiştin sanırım yanlış hatırlamıyosam ve bildin :)
He valla sorma işte böyle benim midem :) gaz var diye içtim iyice gaz yaptıKız maden suyundan hastanelik olunurmunoldu mesela içince miden mi bulandı başka bişeyden ötürü olmuştur. Valla bi yemek midemi bulandırsa hemen soda içiyorum sonrada sakız çiğniyorum oh mis hiç bişeyim kalmıyo :) bunları yapmasam saatlerce bulantı çeker yada istifra ederim kesin.
AA çok sevindim MâşâAllah bu senin kaçıncıydı ben onu da kazayla oldu sanmıştım :) yanlış hatırlıyorum demek ki :) şaka bi yana gözünaydın bebek her daim iyidir sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim İnşâAllahIyim canim siz nasilsiniz aslunda biliyorsunuz düşük yapmıştım adet olacagim zaman kahverengi ve pembe kanamam oldu megerki yerleşme kanamasiymis ben adetim erken bitti sanarken 2 hafta once test yaptim hamileymisim
o zaman hafiftir canım belki su iç der ilaç vermez inşallah geçer biran önceYarin ogrenecegim bakalim ilac almak istemiyorum ama mecbur ise napalim kasinti yanma vs hicbir sikayetimde yok ://
Ben en son gittiğimde göbek çevremde dolandırdı ultrasonuteşekkür ederim. doktor ultrason cihazını hiç oralara kadar götürmediği için oralarda hissedilmez sandım. ben hep göbek deliği çevresinde olur sanıyordum. o zaman başlasın kutlamalar
ebet çok güzel gerçekten. sanki kalbimin üstünde bir sürü kuş vardı hepsi birden havalanıp ağzımdan dışarı çıkmaya çalıştıHiç sabit bi yeri yok inan canı nereye isterse oraya vuruyor :)) bazen çok aşağılara bazen yanlara bazen yukarılara çok güzel bi duygu demi insan inanamıyo
O digerise aynen kazayla oldu ama dusukle sonuvlandi Allah bunun uzunyusunu vermesinHe valla sorma işte böyle benim midem :) gaz var diye içtim iyice gaz yaptı
AA çok sevindim MâşâAllah bu senin kaçıncıydı ben onu da kazayla oldu sanmıştım :) yanlış hatırlıyorum demek ki :) şaka bi yana gözünaydın bebek her daim iyidir sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim İnşâAllah
Benim de öyleydi canim burda arkadaslara sormustum catlamadan once kasinirmis cok ben hem aktardan aldigim catlak icin yagi hemde bio oili butun vucuduma pehlivan gibi suruyorum ondan beridir hic kasinmiyor cok rahatim nemlendirmen gerekiyor
İnşallah sıklaşmaz canım sanada maden suyu içmeni öneririm inşallah geçer.Aynı şeyi bugün ben de yaşadım sağ tarafım sepsert oldu sanırım kasılmaymış baya endişelendim haftaya pazartesi kendi doktorumda randevum var soracağım. Eğer sıklaşırsa daha önce giderim
Gazını çıkarmanı sağlat aslında geğirtir yani böylece rahatlarsın :) beypazarı sodası güzel onu dene bide istersen bana çok iyi geliyor valla.He valla sorma işte böyle benim midem :) gaz var diye içtim iyice gaz yaptı
AA çok sevindim MâşâAllah bu senin kaçıncıydı ben onu da kazayla oldu sanmıştım :) yanlış hatırlıyorum demek ki :) şaka bi yana gözünaydın bebek her daim iyidir sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim İnşâAllah
O catlayacagı ıcın olabılır canım dıkkatlı ol kremlerını aksatma ve ucunu kasıma tabı.... benım agrım cok başka koltuk altıma kadar agrıyo cok sızlıyor bı kaç gundur var... annemde bısey mı koktu dıyor emzırırken basıma gelmıstı ama bılemıyorum.. olmadı geçmezse gıdıcem...
Aynen oyle canim ben öyleyim yaniPehlivan gibi olacaksın diyorsun
Deneyeceğim tatlım teşekkürler
Insallah canim benimo zaman hafiftir canım belki su iç der ilaç vermez inşallah geçer biran önce
Amin canım benim hepsi can isterse kaç tane evladın olursa olsun sağlıkla gelsin yavrun İnşâAllahO digerise aynen kazayla oldu ama dusukle sonuvlandi Allah bunun uzunyusunu vermesin
Canım hoşgeldin gene mi kazayla oldu maşallah sana valla :) cinsiyetiniz belli oldumu Allah gönlüne göre versin inşallahIyim canim siz nasilsiniz aslunda biliyorsunuz düşük yapmıştım adet olacagim zaman kahverengi ve pembe kanamam oldu megerki yerleşme kanamasiymis ben adetim erken bitti sanarken 2 hafta once test yaptim hamileymisim
Tamam canım deneyeyim bi ara eşimde onu alıyor hepGazını çıkarmanı sağlat aslında geğirtir yani böylece rahatlarsın :) beypazarı sodası güzel onu dene bide istersen bana çok iyi geliyor valla.
Heryerimi yakmasa belki kolay icerdimAynen sor az önce arkadaşada dedim insan alışınca varya çok canı çekiyor. Ben hiç sevmezdim şimdi her gün bi tane içmezsem yarım hissediyorum kendimi. Yazın alıştım bi yemek dokunduğunda yada fazla kaçırdığım zaman buz gibi açıp içmeye çalıştım o beni rahatlattıkça sevmeye başladım. Siz içerken tadına bakıyomuş gibi içmeyin tabiki tadı cola gibi olmucak direk yutun dilinize değdirmeden nasıl anlatabilirim ki bilemedim
İşte o sonra insanın çok hoşuma gidiyor. Ciğerim falan yandığı zaman boğazımı yaksın diye içiyorum. Şey gibi bu heralde ben normalde biradan nefret ederim ama arkadaşım var otururuz mesela öğlen sıcağında kız derki ay şurdan buz gibi bi bira alıyım içimi ferahlatsın der anlayamam onu hiç bi zaman ben bi kez baktım tadına ve hiç sevmedim içemedim. Kişiden kişiye değişiyor heralde yada alışıyormu bilemiyorum :)Heryerimi yakmasa belki kolay icerdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?