2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
bir aydır kontrole gitmedim, hala da hareket hissetmediğimden ilk kez olunca çok heyecanlandım. kontrolüm yarın belki benim doktor da oralara tutar bu kez. bacakları falan çok uzamışsa mutlandımm.
Hiç sabit bi yeri yok inan canı nereye isterse oraya vuruyor :)) bazen çok aşağılara bazen yanlara bazen yukarılara çok güzel bi duygu demi insan inanamıyo

He valla sorma işte böyle benim midem :) gaz var diye içtim iyice gaz yaptı
Iyim canim siz nasilsiniz aslunda biliyorsunuz düşük yapmıştım adet olacagim zaman kahverengi ve pembe kanamam oldu megerki yerleşme kanamasiymis ben adetim erken bitti sanarken 2 hafta once test yaptim hamileymisim
AA çok sevindim MâşâAllah bu senin kaçıncıydı ben onu da kazayla oldu sanmıştım :) yanlış hatırlıyorum demek ki :) şaka bi yana gözünaydın bebek her daim iyidir sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim İnşâAllah

teşekkür ederim. doktor ultrason cihazını hiç oralara kadar götürmediği için oralarda hissedilmez sandım. ben hep göbek deliği çevresinde olur sanıyordum. o zaman başlasın kutlamalar
Ben en son gittiğimde göbek çevremde dolandırdı ultrasonu

Hiç sabit bi yeri yok inan canı nereye isterse oraya vuruyor :)) bazen çok aşağılara bazen yanlara bazen yukarılara çok güzel bi duygu demi insan inanamıyo
ebet çok güzel gerçekten. sanki kalbimin üstünde bir sürü kuş vardı hepsi birden havalanıp ağzımdan dışarı çıkmaya çalıştı

O digerise aynen kazayla oldu ama dusukle sonuvlandi Allah bunun uzunyusunu vermesin

Benim de öyleydi canim burda arkadaslara sormustum catlamadan once kasinirmis cok ben hem aktardan aldigim catlak icin yagi hemde bio oili butun vucuduma pehlivan gibi suruyorum ondan beridir hic kasinmiyor cok rahatim nemlendirmen gerekiyor

Pehlivan gibi olacaksın diyorsun
Deneyeceğim tatlım teşekkürler

Aynı şeyi bugün ben de yaşadım sağ tarafım sepsert oldu sanırım kasılmaymış baya endişelendim haftaya pazartesi kendi doktorumda randevum var soracağım. Eğer sıklaşırsa daha önce giderim
İnşallah sıklaşmaz canım sanada maden suyu içmeni öneririm inşallah geçer.

Gazını çıkarmanı sağlat aslında geğirtir yani böylece rahatlarsın :) beypazarı sodası güzel onu dene bide istersen bana çok iyi geliyor valla.

Ayy canım yaa bence bi muayene ol derim
Lütfen ihmal etme olur mu
Ucunu hiç kaşımıyorum ama yanlarına dayanamıyorum tatlış tatlış kaşınıyor
Tek taraf mı ağrıyor yoksa her ikisi aynı mı?

Iyim canim siz nasilsiniz aslunda biliyorsunuz düşük yapmıştım adet olacagim zaman kahverengi ve pembe kanamam oldu megerki yerleşme kanamasiymis ben adetim erken bitti sanarken 2 hafta once test yaptim hamileymisim
Canım hoşgeldin gene mi kazayla oldu maşallah sana valla :) cinsiyetiniz belli oldumu Allah gönlüne göre versin inşallah

Heryerimi yakmasa belki kolay icerdim

Heryerimi yakmasa belki kolay icerdim
İşte o sonra insanın çok hoşuma gidiyor. Ciğerim falan yandığı zaman boğazımı yaksın diye içiyorum. Şey gibi bu heralde ben normalde biradan nefret ederim ama arkadaşım var otururuz mesela öğlen sıcağında kız derki ay şurdan buz gibi bi bira alıyım içimi ferahlatsın der anlayamam onu hiç bi zaman ben bi kez baktım tadına ve hiç sevmedim içemedim. Kişiden kişiye değişiyor heralde yada alışıyormu bilemiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…