2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ayy canım yaa bence bi muayene ol derim
Lütfen ihmal etme olur mu
Ucunu hiç kaşımıyorum ama yanlarına dayanamıyorum tatlış tatlış kaşınıyor
Tek taraf mı ağrıyor yoksa her ikisi aynı mı?
Ikı gundur sag gogsumdu sımdı solda ust kısımları koltuk altıma kadar gidiyor.
Tek olunca bıraz tuhaf olmuştum ama ıkısı olunca sütle alakalımı dıye dusundum...resmen saglı sollu cok fena sırtımda sızlıyor ...
Bakalım geçmezse gıdıcem

Sen ne yaptın arabanı aldın mı

Canım hoşgeldin gene mi kazayla oldu maşallah sana valla :) cinsiyetiniz belli oldumu Allah gönlüne göre versin inşallah
Hayir canim ben aslinda bilmiyordum cunku kanama gordum ama kahverengi kanammaydi sonra baktim bir gariplik var test yaptim hamileymisim ve arastirdim uerlesme kanamasi olunca kahverengi kanamaa pembe kanama oluyormus insallah canim

Hayir canim ben aslinda bilmiyordum cunku kanama gordum ama kahverengi kanammaydi sonra baktim bir gariplik var test yaptim hamileymisim ve arastirdim uerlesme kanamasi olunca kahverengi kanamaa pembe kanama oluyormus insallah canim
Benimde yerleşme kanamam olmuştu kahverengi şeklinde bende adet oldum sandım ama iki gün boyunca bida gelmeyince test yapmıştım çok koyu iki çizgi çıkmıştı :) demekki nasipmiş canım cinsiyet belli olunca bizede haber et bence oğluş

Iyim canim siz nasilsiniz aslunda biliyorsunuz düşük yapmıştım adet olacagim zaman kahverengi ve pembe kanamam oldu megerki yerleşme kanamasiymis ben adetim erken bitti sanarken 2 hafta once test yaptim hamileymisim
MâşâAllah arkadaşım ne güzel ürüyosunuz ben 2 yıl her ay bekledim ve kolaycacık hamile kalanlara hep imrenmişimdir. Allah inşallah hayırlısıyla kucağına ve kucağımıza almayı nasip etsin. Allah ana rahmine düşen bütün bebekleri korusun

Aynı şeyi bugün ben de yaşadım sağ tarafım sepsert oldu sanırım kasılmaymış baya endişelendim haftaya pazartesi kendi doktorumda randevum var soracağım. Eğer sıklaşırsa daha önce giderim
Ya sancı falan yoksa dert etme bence.. cunku bana haftalardır hep oluyor bebek resmen bır yerde toplanıp sertlesıyor canım yanıyor derın nefes alıyorum bıraz daha durup gıdıyor. Ben zaten sodayı cok severım her gun bır sade soda ve doktorum magnezyum verdı ve bana kasılma vs demedı.. doktora mutlaka danıs ben cok sık yasıyorum...

Kız bebeklerde daha çok büyüyor diyorlar artık ne kadar doğru bilmiyorum canım ama ben büyük göğüs sevmiyorum inş bir yolu vardır sarkmasın diye

Canım senin nasıl belli oldu kasılma benim ultraslnda görüldü ve nasıl önlem aldın da geçti
Canım şikayetlerim üzerine söyledi doktor. Bi de karnıma eliyle bastırdı falan. Çok sertti kasıklarım ağrıyordu ama enfeksiyon yoktu. Evde dinlendim okula gitmedim. Sıcak tuttum kendimi. En önemlisi stresten uzak durdum. Şükür azaldı şikayetlerim

Ohh yarasin kuzuya da sana da insallah can olsun kan olsun boza ok ama tatli yeme bence hem bebise faydasi sifir hem kilo aldiriyor ben agzima bile surmuyorum acikcasi :))
Ben hayatta serbetli tatli yemezdim.sevmezdim..hayatim boyunca 5 dilim baklava belki yemisimdir ama bu hamilelikte serbetli tatli ile yatip kalkiyorum : ((

Bende 3 hap kullaniyorum biti magnezyum ikincisi vitamin hapim vinhalac birde antibiyotik o kadar zor geliyorki bunlari icmek bazen magnezyumu icmiyim dersem o gece yatamiyorum mesela :// yarin da randevum var heyacan dorukta sen nasilsin ?
Bugun ayak bileklerim şişmiş.onun disinda iyi gidiyor bakalim.
Benimde cuma gunu randevum.
Hadi yarin bol guzel haberler alip gel insaallah

Iyim canim siz nasilsiniz aslunda biliyorsunuz düşük yapmıştım adet olacagim zaman kahverengi ve pembe kanamam oldu megerki yerleşme kanamasiymis ben adetim erken bitti sanarken 2 hafta once test yaptim hamileymisim
Hayirli olsun ins saglikla alirsin kucagina dikkat et kendine : )

Canım sürekli zeytin yağı bebek yağı dönüşümlü her akşam sürüyorum ama geçmio o kaşıntı kaşımıyorum ama
Kaşıntı ucu ve kahverengi kısmı değil mi benimde çok kaşınıyor , onun çatlakla alakası olacağını sanmıyorum ama neden çok merak ediyorum biçok kişidede oluyor sanırım , deli gibi kaşınıyor çarşıda pazarda sokakda nerde olursam olayım güya çaktırmamaya çalışıyorum ama dayanamıyorum

Kız bebeklerde daha çok büyüyor diyorlar artık ne kadar doğru bilmiyorum canım ama ben büyük göğüs sevmiyorum inş bir yolu vardır sarkmasın diye
Bildiğim kadarıyla sarkmasını önlicek bişi yok canım malesef ama toparlansın diye bölgesel sporlar var ne kadar işe yarar bilemem ama. Aa bakalım doğru çıkacak mı

Sen rahat olur diyorsan kesin yaptırayım ben bundan :))
Evdede kullanılır düğmeli hem ohh be Rahat
Internetten olunca emın olamıyorum işte ya yoksa hem gorunus olarak hem emzırme acısından cok rahat olur. Bende yakında baska yerlere de bakıcam olmadı yaptırırm fıyatlar vs nasıl bılemıyorum. Ama model tam benlık bende hıc sevmem dantellı falan

Yok canım benim dışta kalan yanlarım çok kaşınıo onun dışında başka yerde kaşıntı yok uçlarda büyüyor ya o büyümeye bağlı dikkat et tahriş olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…