- 8 Ocak 2018
- 1.919
- 1.257
- 83
Böyle müşteri resmî görünce güven veriyor bana :)Internetten olunca emın olamıyorum işte ya yoksa hem gorunus olarak hem emzırme acısından cok rahat olur. Bende yakında baska yerlere de bakıcam olmadı yaptırırm fıyatlar vs nasıl bılemıyorum. Ama model tam benlık bende hıc sevmem dantellı falan
Selamlar.Ben 17 haftalık ikizlerime hamileyim.3 hafta öncesine kadar doktor kaç haftalık olduklarını söylüyordu ama son muayenede söylemedi.Sadece yardımcılarına 17/17/18 diye not ettirdi.Bu sayılar ne oluyor acaba bilgisi olan var mı?Bir de sağ tarafta hiç kıpırtı olmazken sol tarafımda göbeğimin daha üstünde sertleşme ve hareketlilik oluyor acaba ikiz oldukları için bu kadar yukarda hareket hissediyor olabilir miyim?
Hımm ozaman çatlaklar ilgisi olabilir bol bol yağla, benim tam kahverengi yerler biraz tahriş oldu Bile hafif hafif ovalıyorum ama kaşımadan da duramıyorumYok canım benim dışta kalan yanlarım çok kaşınıo onun dışında başka yerde kaşıntı yok uçlarda büyüyor ya o büyümeye bağlı dikkat et tahriş olmasın
Çok teşekkür ederim inşallah öyle olur tekrarMerak etmeyin gunu gununu tutmuyor bebeklerin, daha kucukler, gecen ben de bir iki gun boyunca hic hissetmedim, ertesi gunu basladi tekrar.
Çok sevindim canım tekrardan hoş geldin aramıza Rabbim sağlıcakla kucağına aldirsin insallahIyim canim siz nasilsiniz aslunda biliyorsunuz düşük yapmıştım adet olacagim zaman kahverengi ve pembe kanamam oldu megerki yerleşme kanamasiymis ben adetim erken bitti sanarken 2 hafta once test yaptim hamileymisim
Insallah kuzum baya agrim var bugün kivran kivran durdum yarin insallah daha iyi olurum aman dikkat et odem falan olmasin canim ?Bugun ayak bileklerim şişmiş.onun disinda iyi gidiyor bakalim.
Benimde cuma gunu randevum.
Hadi yarin bol guzel haberler alip gel insaallah
Hic sevmezdim hala sevmiyorum cok sükür :)) dis agrisi da tutunca iyice sogudum valla en azindan birakamiyorsan az yemeye calis kuzuBen hayatta serbetli tatli yemezdim.sevmezdim..hayatim boyunca 5 dilim baklava belki yemisimdir ama bu hamilelikte serbetli tatli ile yatip kalkiyorum : ((
Bira da icemem soda da yani soda anca meyveli falan olacak ama onu da onermiyolar iste isin garibi benim midemi de rahatlatmiyor neyse alisicam bir sekil :))İşte o sonra insanın çok hoşuma gidiyor. Ciğerim falan yandığı zaman boğazımı yaksın diye içiyorum. Şey gibi bu heralde ben normalde biradan nefret ederim ama arkadaşım var otururuz mesela öğlen sıcağında kız derki ay şurdan buz gibi bi bira alıyım içimi ferahlatsın der anlayamam onu hiç bi zaman ben bi kez baktım tadına ve hiç sevmedim içemedim. Kişiden kişiye değişiyor heralde yada alışıyormu bilemiyorum :)
Ins canim cok daha iyi ol.son aylarimiz keyifle gecsin.Insallah kuzum baya agrim var bugün kivran kivran durdum yarin insallah daha iyi olurum aman dikkat et odem falan olmasin canim ?
Dimi cok haklisin son bir haftadir iyice biraktim kendimi yiyip duruyorum azcik geri cekileyim tatlidan ben : )Hic sevmezdim hala sevmiyorum cok sükür :)) dis agrisi da tutunca iyice sogudum valla en azindan birakamiyorsan az yemeye calis kuzu
Benimde sirtim koptu bugün birde kasiklarima sisler saplaniyormus gibi bir durum valla baya endiselendim ama yarin randevum var diye gitmedim acikcasi :// senin gogsun neden olabilirmis canim sordun mu doktoruna ?Ikı gundur sag gogsumdu sımdı solda ust kısımları koltuk altıma kadar gidiyor.
Tek olunca bıraz tuhaf olmuştum ama ıkısı olunca sütle alakalımı dıye dusundum...resmen saglı sollu cok fena sırtımda sızlıyor ...
Bakalım geçmezse gıdıcem
Sen ne yaptın arabanı aldın mı
Kuzum onu ihmal etme sen doktoruna bir sor olur mu ? Benim doktorum her gittigimde onu kontrol ediyor olmamasi gereken birsey olabilir ? Yani korkulacak birsey degilse varis gibi sanirimIns canim cok daha iyi ol.son aylarimiz keyifle gecsin.
Bilemedim ki odem galiba yumuk yumuk olmis bileklerim
Hahahaha son aylara birak istahini o zaman daha cok yeniliyormus galiba :))Dimi cok haklisin son bir haftadir iyice biraktim kendimi yiyip duruyorum azcik geri cekileyim tatlidan ben : )
Ya benım agrı olan kısım tam gogus arkası kemık agrısı falan degıl sızlıyor. Hanı guneste çoook yanarsında oraya dokunamazsın öyle düşünBenimde sirtim koptu bugün birde kasiklarima sisler saplaniyormus gibi bir durum valla baya endiselendim ama yarin randevum var diye gitmedim acikcasi :// senin gogsun neden olabilirmis canim sordun mu doktoruna ?
O zaman senin agri goguslerden süt doldugu icin falandir belki ? Yok canim yarin randevum var diye sormadim ama saniyelik agrilar olup geciyor sadece baya siddetli adet agrisiyla hic alakasi yok cunku surekli bir agri degil 2 sn batiyor off diyorum geciyor gibi yarin soracagim bakalım benim hic agrim yoktu simdiye dek bu haftalarda olmasi normalmi ?Ya benım agrı olan kısım tam gogus arkası kemık agrısı falan degıl sızlıyor. Hanı guneste çoook yanarsında oraya dokunamazsın öyle düşünbugun goguslerımle bırlesınce cok kotu oldu... gogsumde oyle agrı degıl acıyor gıbı cok garip saga sola zor donuyorum.... dr sormadım canım
Nasıl uzun mu surdu? Bana ıkı kere cok sıddetlı agrı gırdı ama sanıyeler sürdü ben gazla bırlestiği ıcın olduguna emındım. Senın çok mu sürdü sordun mu doktora? Adet agrısı gıbıyse rahım genişliyordur
Insallah oyuzdendırO zaman senin agri goguslerden süt doldugu icin falandir belki ? Yok canim yarin randevum var diye sormadim ama saniyelik agrilar olup geciyor sadece baya siddetli adet agrisiyla hic alakasi yok cunku surekli bir agri degil 2 sn batiyor off diyorum geciyor gibi yarin soracagim bakalım benim hic agrim yoktu simdiye dek bu haftalarda olmasi normalmi ?
Ikı gundur sag gogsumdu sımdı solda ust kısımları koltuk altıma kadar gidiyor.
Tek olunca bıraz tuhaf olmuştum ama ıkısı olunca sütle alakalımı dıye dusundum...resmen saglı sollu cok fena sırtımda sızlıyor ...
Bakalım geçmezse gıdıcem
Sen ne yaptın arabanı aldın mı
Kızlar baş parmağımı bildiğiniz buharla haşladım resmen.. Yarım saattir deli gibi canım acıyor.. Bir yönteö var mı uygulayayım ya da ilaç gidip eczaneden alayım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?