2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314

Aksilik gibi hiç ilaç kalmamış ya gidip alacagım simdi

Acısı en ufak dinmiyor sürekli yanıyor orası İlk suyun altına tuttum ben yanlış olduğunu hiç bilmiyordum

Ay canım benım tesekkur ederım ılgılenıp sormussun benım kızımda goguslerım acıdı ama dogumdan sonra hamıleyken boyle asırı acı hıssetmedım. Ya dıyorum halıme bak sankı dogurdum emzırdımde fena oldumm.. suan bıle etım cızıcızcızcız
Zaten arastırayım dedım aman yok hemen kaçtım ınsanı psıkolojısı bozulur. Bende ıkısı olunca zaten oyle sütle alakalıdır dıye dusundum. Umarım öyledır

Aaa demek eşin sevmedı :)) aslında cok rahat ya bebek pusette normal arabada sonra hoop al onu ınınce bebek arabasına tak neyse esını dınle bakalımm evet subat ındırım varmıs ınsallah arabalarda da olur.

Acısı en ufak dinmiyor sürekli yanıyor orası İlk suyun altına tuttum ben yanlış olduğunu hiç bilmiyordum

Yaaa tahmin edebiliyorum acısını
Ben de 2 hafta önce fırından tepsiyi çıkarırkan parmağımı tepsiye yapıştırdım bilinçsizce. Allahtan evde silverdin vardı da 2-3 güne geçti iz de kalmadı.
Buz gibi su olur ya hani elin donar resmen, o çok zararlı. Aşırı soğuk değilse su bişey olmaz. Hatta ilk müdahale için iyi bile gelebilir.

Ben özellikle internette bişey araştırmamaya çalışıyorum hamile olduğumu öğrendiğimden beri. Bazen hakim olamıyorum kendime hemen bakıyorum ama olsun genel olarak hakim olabiliyorum ya o da yeter
Senin için de özellikle internete bakmayıp hemşire arkadaşıma sordum zaten. Aynen yazdığım gibi birçok nedeni olabilirmiş, sakın endişe etme. Ama dediğim gibi ihmal de etme
Benim eşim Aslan burcu, gösterişe, görünüşe, herşeyin muntazam ve güzel olmasına bayılırrr
O yüzden araba konusunda anlaşamadık şimdilik

Bu arada Yumurta akı (sarısız) iyi gelir derler ama doğruluk payını hiç bilemiyorum, hiç denemedim.

Doktorda oyle diyorda.. Nebilim herkes hissediyor ilk hamilelik olsa bile. Bende merakla ve sabirsizlikla bekliyorum bakalim :))
Endişelenme canım ben de 20 haftada belli belirsiz hissettim tam anlamadım bile 21 de evet bu bebek dedim bugün ise ilk defa sağlam bi şekilde tekme yedim
Programda göğüs ağrısı olabilir diyordu sırta vuran böyle bişey sanırım senin de dediğin endişelenecek bı durum değildir muhtemelen

Günaydın ayrıntılı ultrason için İstanbul Avrupa yakasında tavsiye edeceğiniz hastane veya doktor var mı, gittiğim devlet hastanesi 5. ayda yapılan ayrıntılı ultrasonu dışarıda yaptır biz yapmıyoruz dedi 5 sene önce aynı hastanede ayrıntılı yaptırmıştım birde doğum hastanesi gittiğim hastane

Ben dün yaptırdım. Kağıthane'de Derindere devlet hastanesi. Orda tek bir doktor yapıyor zaten. Doktor Gata mezunu, orda ihtisas yapmış, bilgili bir doktor. Tavsiye ederim.

Kızlar Günaydın.
Hep anlatılan tekmeleri dün ilk defa uzun uzun yaşadım.
Daha önce pıt pıt lar vardı 18.hafta itibariyle ama dün bambaşka bişeydi..
Ordan oraya tekmeler sağdan sola gitmeler Elini karnima koyunca eşim bile hissetti şükürler olsun
Ilk defa hamileligimin başından beri duygulanip mutluluktan ağladım
Normalde sinir yapmıştı bana hamilelik..
Hissetmeyen anneler 21. 22. Haftaları beklesinler..

Kizlar tetanoz asisi oldum bugun insallah bir sıkıntı olmaz. Kan idrar tahlillerini de verdim. Hic tahlil yaptirmayanlar saglik ocaklarina gitsin gercekten cok ilgileniyorlar. Hastanelerde sürünmeye gerek yok daha sakin..

Ne mutlu sana
Ben de pıt pıtlarla yetiniyorum şimdilik
Ama bariz anlıyorum artık kızımın hareket ettiğini
Hamile kalmadan önce de biraz kilom vardı o yüzden tam hissedemiyorum sanırım
Senin adına çok sevindim minnoş minnoş dönsün dursun bakalım yerinde bebişin

Çok geçmiş olsun canım bundan sonra aklında bulunsun Vicks anında acısını alıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…