- 23 Temmuz 2014
- 5.359
- 17.566
- 498
Tatlım çok geçmiş olsun öncelikle
Yanık denilince benim aklıma Silverdin ve Sudokrem gelir. Evinde var mı bilmiyorum ama, eğer varsa sür hafifçe.
Sakın ama sakın yoğurtmuş, buzmuş, soğuk suyun altına tutmakmış felan yapma derim. Bunlar doğru bilinen yanlışlar çünkü
Ay canım benım tesekkur ederım ılgılenıp sormussunHamileyken oluyormuş böyle durumlar canım. Hemşire bir arkadaşıma sordum. Korkma, endişe etme ama yine de bir görün derim dr.
Arkadaşımın dediğine göre birçok nedeni olabilirmiş.
Duruş bozukluğu, stres, rahim büyümesi, göğüslerin süt dolmaya hazırlanması, idrar yolu enfeksiyonu gibi gibi... Endişe edecek birşey yok kanaatimce
Hepimizde olabilecek şeyler yanii ama sen yine de ihmal etme
Bende de boyun fıtığı var dehşet bir ağrım var aslında ama alıştım yıllardır olan bişey çünkü. Boynumdan başlayıp belime kadar dağılarak inen bir ağrıya sahibim
Kızım iyi olsun da, bana bişey olmaazzz
Tatlım araba işini de bir sonuca vardıramadık. Joie literax 3 ü ben beğendim fakat eşim aldırmadı hatta bana da biraz kızdı diyebilirim
Çünkü puset tek olarak takılmadığı için, kızımla gezmek istese o halde gezemeyeceğini söyledi
Portbebe kısmını ayrı, puset anakucağı kısmını ayrı takabileceğimiz birşey almalıymışız öyle dedi. Bakalım biraz zaman geçsin de alırız heralde
Bir de duyumlarıma göre şubatta indirim olacakmış onu beklicez bakalım
Aksilik gibi hiç ilaç kalmamış ya gidip alacagım simdi
Acısı en ufak dinmiyor sürekli yanıyor orasıİlk suyun altına tuttum ben yanlış olduğunu hiç bilmiyordum
Ay canım benım tesekkur ederım ılgılenıp sormussunbenım kızımda goguslerım acıdı ama dogumdan sonra hamıleyken boyle asırı acı hıssetmedım. Ya dıyorum halıme bak sankı dogurdum emzırdımde fena oldumm.. suan bıle etım cızıcızcızcız
Zaten arastırayım dedım aman yok hemen kaçtım ınsanı psıkolojısı bozulur. Bende ıkısı olunca zaten oyle sütle alakalıdır dıye dusundum. Umarım öyledır
Aaa demek eşin sevmedı :)) aslında cok rahat ya bebek pusette normal arabada sonra hoop al onu ınınce bebek arabasına takneyse esını dınle bakalımm evet subat ındırım varmıs ınsallah arabalarda da olur.
Aksilik gibi hiç ilaç kalmamış ya gidip alacagım simdi
Acısı en ufak dinmiyor sürekli yanıyor orasıİlk suyun altına tuttum ben yanlış olduğunu hiç bilmiyordum
Bu arada Yumurta akı (sarısız) iyi gelir derler ama doğruluk payını hiç bilemiyorum, hiç denemedim.
Bana hiçbirşeyi demedi doktorum :)
öyle mi baya iyi yorumlarda okudum ama yara iken emzirmek zor oluyormuş çünkü bunlarla hissetmedim diyenler var
Canım gittim nöbetçi eczaneye silverdin aldım..
Biraz rahatladı şükür ilk hali gitti
Estağfurullah fıstık, buldum simdi, teşekkür ederim:).Çok özür dilerim canım hcbbaby miş dikkat etmeden yazmışım
Endişelenme canım ben de 20 haftada belli belirsiz hissettim tam anlamadım bile 21 de evet bu bebek dedim bugün ise ilk defa sağlam bi şekilde tekme yedimDoktorda oyle diyorda.. Nebilim herkes hissediyor ilk hamilelik olsa bile. Bende merakla ve sabirsizlikla bekliyorum bakalim :))
Programda göğüs ağrısı olabilir diyordu sırta vuran böyle bişey sanırım senin de dediğin endişelenecek bı durum değildir muhtemelenIkı gundur sag gogsumdu sımdı solda ust kısımları koltuk altıma kadar gidiyor.
Tek olunca bıraz tuhaf olmuştum ama ıkısı olunca sütle alakalımı dıye dusundum...resmen saglı sollu cok fena sırtımda sızlıyor ...
Bakalım geçmezse gıdıcem
Sen ne yaptın arabanı aldın mı
Ben dün yaptırdım. Kağıthane'de Derindere devlet hastanesi. Orda tek bir doktor yapıyor zaten. Doktor Gata mezunu, orda ihtisas yapmış, bilgili bir doktor. Tavsiye ederim.Günaydın ayrıntılı ultrason için İstanbul Avrupa yakasında tavsiye edeceğiniz hastane veya doktor var mı, gittiğim devlet hastanesi 5. ayda yapılan ayrıntılı ultrasonu dışarıda yaptır biz yapmıyoruz dedi 5 sene önce aynı hastanede ayrıntılı yaptırmıştım birde doğum hastanesi gittiğim hastane
Ben dün yaptırdım. Kağıthane'de Derindere devlet hastanesi. Orda tek bir doktor yapıyor zaten. Doktor Gata mezunu, orda ihtisas yapmış, bilgili bir doktor. Tavsiye ederim.
Kızlar Günaydın.
Hep anlatılan tekmeleri dün ilk defa uzun uzun yaşadım.
Daha önce pıt pıt lar vardı 18.hafta itibariyle ama dün bambaşka bişeydi..
Ordan oraya tekmeler sağdan sola gitmeler Elini karnima koyunca eşim bile hissetti şükürler olsun
Ilk defa hamileligimin başından beri duygulanip mutluluktan ağladım
Normalde sinir yapmıştı bana hamilelik..
Hissetmeyen anneler 21. 22. Haftaları beklesinler..
Çok geçmiş olsun canım bundan sonra aklında bulunsun Vicks anında acısını alıyorAksilik gibi hiç ilaç kalmamış ya gidip alacagım simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?