2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Aksilik gibi hiç ilaç kalmamış ya gidip alacagım simdi

Acısı en ufak dinmiyor sürekli yanıyor orası İlk suyun altına tuttum ben yanlış olduğunu hiç bilmiyordum
Canım su altına tutmak en doğru yöntem çünkü bölgenin soğuması gerekiyor iyi yapmışsın. En güzel acıyı alan anestol ama gebelik kategorisi nedir bilmiyorum. Silverdin plus var içinde aynı madde var birebir ama işte hamilelikte nasıl olur doktoruna sor istersen

Ben esenler medipolde yaptıracağım fiyatını bilmiyorum

Çok teşekkür ediyorum ve pıt pıt lardan tekmelere terfi etmeni diliyorum.
tam hareketlenmeye başlamadigi içindir kilodan değildir bence pıt pıt ları hissediyorsan tekme daha kuvvetli
Kızın tekmeleri atmaya başlayınca sende bizimle paylaş annesi

Derindere özel hastane değil mi ücret olarak ne kadar ödediniz
450 ayrıntılı ultrason. Yalnız artı muayene ücreti alıyor mu, bilmiyorum. Ben geçen hafta acile giriş yapmistim, kontrol gibi sayılıp muayene ücreti almamış olabilirler. O normalde 90 TL. Evet ozel, yanlislikla devlet yazmisim,pardon.

İnşallah canım tekmelerini sabırsızlıkla bekliyorum zaten

Ben fakülteye hocaya gidicem detaylı için hocanın muayene ücreti 120 tl bi de ulttason için ayrıca ücret mi yatırılıyor acaba

Kızlar Merhaba ;
Bebek odası için daha önce İkea Sundwick Modelini almayı düşünüyordum.Ancak şimdi gözüme çok küçük gelmeye başladı.Ancak 1 ya da 1,5 yaşına kadar kullanabilir gibi gelmeye başladı.Büyüyen karyolalardan almayı düşünüyorum.Oda takımı alıcam,alan ya da araştıran arkadaşlar var mı?Anne yanı beşiğim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…