2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Anladım canım içim rahatladı biraz daha sancı yok evet sadece sertlik oldu. Soda hergün bitane içiyorum burda sizler yazdığınızdan beri. Magnezyumu da vermezse ben soracağım mutlaka

Benimki de dün gece hiç durmadı resmen tekmeleri hissettim
baloncuk gibi hissetmelerimden sonra dün baya baya tekmeledi hele uyku öncesi costu resmen
suanda işyerındeyım hala takılıyor içeride birseyler yapıyor
Bazen unutuyo insan hareketleri hissettiğini bi vuruyo yerimden zıplıyorum :))

hastane foto cekımı ıcın bu nasıl kızlar
Sadelikten hoşlanıyorsan çok tatli, ben fotoğraf çekimi yapmıycam ama tavşanlı hastane çıkışı aldım. Fotoğraf çekimi yaptirsam, şu tavsanlı ponponlu tulumu alırdım. Sana fikir olsun:

Eklentiler

• IMG_20190123_120015.webp
    41,9 KB · Görüntüleme: 61
oğlumda hatırlamıyorum erken geldi sanki

bende burda 17.haftada yaptıranları ögrendikten sonra saglık ocagına kan tahlili için gittiğimde srdum aşı ne zaman yapılacak diye 22.haftaya cagırdı hangisi daha dogru bilmiyorum ama bu aralıklarda yapılması uygun demekki canım

Kızlar ben tam 18+0 da tetanoz oldum siz kaçıncı haftalarda oldunuz
Ben 17+4 de oldum canım ama beni 17+0 da çağırmışlardı o gün gidememiştim. Bir Ablam var benimle aynı günü onunda aile hekimi 20 haftadan önce yapmıyoruz biz demiş bir standartı yok sanırım bunun.
Bana 7 şubatta birdaha yapacaklar

4 prenses 1 prens canım gözünaydın :) benim içimden de oğluş geçiyor inş hayırlı sağlıklı olur :) tarama testlerini falan yaptırdın mı
Hayir canim aslinda yeni ogrendim hamile oldugumj brn 1.5 aylik saniuordum cunku aralik ayinda kanama girdum.ama kirmizi renk eegil oembe ve kahverengi kanamaydi ben adetteydim saniyordum sonra arastirdim yerlesme kaniymis Allah hepimize hayirli dogumlar nasip etsin insallah

Benimde testim yaptigim gibi kıpkırmızı cift cizgi cikti hatta kizlarimda az belli ederdi ben cok şaşırmıştım testi görünce Insallah hayırlı bir erkek evlat olur kiz olsada 5 kizimla hayatima devam ederim artik ama kizda olsaa erkekte olsa tüpleri baglatacagim

Sadelikten hoşlanıyorsan çok tatli, ben fotoğraf çekimi yapmıycam ama tavşanlı hastane çıkışı aldım. Fotoğraf çekimi yaptirsam, şu tavsanlı ponponlu tulumu alırdım. Sana fikir olsun:

kızım olsa bende bunu alıcaktım cokk güzell her gördüğümde bayılıyorum bu resme

Kesinlikle bağlatmanı tavsiye ederim. Ama dediğim gibi erkek hissediyorum gerçekten hakkında hayırlısı olsun :))

Amin canim anneme cekmissim ben annemde ust uste hep bebek getirmiş hattâ annem beni rurasinda gördü diye test yaptim hamile oldugumu görmüş gercek cikti

Kızlar baş parmağımı bildiğiniz buharla haşladım resmen.. Yarım saattir deli gibi canım acıyor.. Bir yönteö var mı uygulayayım ya da ilaç gidip eczaneden alayım..
Silverdin ama gebelikte kullanilmaz belki.o zaman kesinlikle her derde deva kantron yagi surebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…