- 8 Ocak 2018
- 1.919
- 1.257
- 83
Beni yanlış anlama kesinlikle bebek sahibi olmak çok çok güzel bir duygu..Hayir canim aslinda yeni ogrendim hamile oldugumj brn 1.5 aylik saniuordum cunku aralik ayinda kanama girdum.ama kirmizi renk eegil oembe ve kahverengi kanamaydi ben adetteydim saniyordum sonra arastirdim yerlesme kaniymis Allah hepimize hayirli dogumlar nasip etsin insallah
Canim gecen gun aklima gelmistin valla.Hayir canim aslinda yeni ogrendim hamile oldugumj brn 1.5 aylik saniuordum cunku aralik ayinda kanama girdum.ama kirmizi renk eegil oembe ve kahverengi kanamaydi ben adetteydim saniyordum sonra arastirdim yerlesme kaniymis Allah hepimize hayirli dogumlar nasip etsin insallah
Cuma randevu inşallah bakalim bir sıkıntı yoktur sizin hamilelikler nasilCanim gecen gun aklima gelmistin valla.
Saglikla kucagina almani dilerim. Doktora gittin mi?
Bebek kısmetiyle gelir derler ya eskiler ,eskiden bezi,maması yoktu ki.Şimdi bir doktor kontrolüne bile gittiğimiz zaman cebimizden 200 lira çıkıyor.Canları sağ olsun,para pul hiç önemli değil.Kazanılır,yapılır.Ama ben bile bu devirde 2.denildiği zaman bir düşünürümBeni yanlış anlama kesinlikle bebek sahibi olmak çok çok güzel bir duygu..
Ama önceki hamileliğin istemeden oldu diye biliyordum. Kayınvalidenle oturuyorsun 4 tane çocuğun var bir tane daha yapmak çok çok mantıklı gelmiyor bana. Çünkü ben bile şuan tek çocuk için düşünüyorum ona sağlayabileceğim imkanları ikinci olursa bir odam daha yok mesela ona. Bilmiyorum yani kendimi net ifade edemiyorum şuanda bu benim görüşüm tamamen yoksa siz bu şekilde çok kalabalık bir aile hayal etmişte olabilirsiniz. Ben açıkçası kendi evime çıkmadan ilk çocuğu dahi düşünemezdim. İşin içine girmeden bilemiyor insan ama hayat artık çok pahalı her ay birsürü masrafımız oluyor hastanesi testleri bebeğin ihtiyaçları kendi ihtiyaçlarım...
Rabbim inşallah çok iyi imkanlar sunar ve çocuklarını hiçbir şeyden mahrum olmayacak şekilde yetiştirirsin kötü niyetle yazmadığımı bilmeni isterim. Sağlıkla alırsın inşallah bebeğini kucağına
Cok sukur iyi gidiyor canim.Cuma randevu inşallah bakalim bir sıkıntı yoktur sizin hamilelikler nasil
Bak ikinci 10 yil sonra ama arada dusunuyorumda bitmek bilmez egitim masraflarinda kizima sagladiklarimi yeni bebege saglayamazsam berbat hissederim.ve tabi manevi yonu ayni alaka ilgi kosturmayi onada goaterebilir miyim acaba diyeBeni yanlış anlama kesinlikle bebek sahibi olmak çok çok güzel bir duygu..
Ama önceki hamileliğin istemeden oldu diye biliyordum. Kayınvalidenle oturuyorsun 4 tane çocuğun var bir tane daha yapmak çok çok mantıklı gelmiyor bana. Çünkü ben bile şuan tek çocuk için düşünüyorum ona sağlayabileceğim imkanları ikinci olursa bir odam daha yok mesela ona. Bilmiyorum yani kendimi net ifade edemiyorum şuanda bu benim görüşüm tamamen yoksa siz bu şekilde çok kalabalık bir aile hayal etmişte olabilirsiniz. Ben açıkçası kendi evime çıkmadan ilk çocuğu dahi düşünemezdim. İşin içine girmeden bilemiyor insan ama hayat artık çok pahalı her ay birsürü masrafımız oluyor hastanesi testleri bebeğin ihtiyaçları kendi ihtiyaçlarım...
Rabbim inşallah çok iyi imkanlar sunar ve çocuklarını hiçbir şeyden mahrum olmayacak şekilde yetiştirirsin kötü niyetle yazmadığımı bilmeni isterim. Sağlıkla alırsın inşallah bebeğini kucağına
Maalesef öyle canım ilerde istediği bir şeyi alamağımı düşünmek beni çok çok üzer. Masraf önemli değil dediğin gibi alınıyor ödeniyor bir şekilde. Sadece çok çok pahalı bir dönemde yaşıyoruz şuanda..Bebek kısmetiyle gelir derler ya eskiler ,eskiden bezi,maması yoktu ki.Şimdi bir doktor kontrolüne bile gittiğimiz zaman cebimizden 200 lira çıkıyor.Canları sağ olsun,para pul hiç önemli değil.Kazanılır,yapılır.Ama ben bile bu devirde 2.denildiği zaman bir düşünürüm
Sana sunu soylim canim inan ilk cocugum haric digerleri beklemeden oldu ben hep tek xocuk hayal ettim ve cok cok buyk konustum nasip diyelim çünkü ikinci cocugumda spiral alamma ragmen hamile kaldim diger ikisinde de korunurken olduhatta son kizim doğduğunda kizim oldu ve tupleri baglatmak istedim nasip olmadi kaynanam burakmadiBeni yanlış anlama kesinlikle bebek sahibi olmak çok çok güzel bir duygu..
Sende kendi oglunda kullanacaksin ne guzel :)Sabah kendi bebekkik battaniyemi buldum cikardim beni erkek bekliyorlarmista birazcikEki Görüntüle 2227886
Ayy aynı şeyleri yaşıyoruz canım yaBen de yeni başladım şimdi de kabızlık arttı
Harika ne kadar el emegi ne kadar gecmisi vardir.Sende kendi oglunda kullanacaksin ne guzel :)
Anneannemde annemi kundak yaptigi ortuyu saklamis. Bende onu kullanacagim insallah.
Aslimda kendiligimdem dustu diye sorun olmaz dedi ama ne ben ne doktor beklemiyordu hatta ben adet goruo spiral taktirmayi bekliyordumCok sukur iyi gidiyor canim.
Insallah sorunsuz gecirirsin hamileligini. Takiplerini iyi yaptir canim. Olumsuz bir durumda yasadin. Tekrari olmasin insallah. Normalde dusukten sonra doktor korunma oneriyor rahim toparlansin diye. Bir sey demedi mi merak ettim.
Ben 21+3 te oldum aşı için zaman aralığı baya geniş galibaKızlar ben tam 18+0 da tetanoz oldum siz kaçıncı haftalarda oldunuz
Bende şimdiden ikinci için düşünüyorum da başka odam yok. Mevcut odam iki çocuğu büyütebilecek büyüklükte değil..Bak ikinci 10 yil sonra ama arada dusunuyorumda bitmek bilmez egitim masraflarinda kizima sagladiklarimi yeni bebege saglayamazsam berbat hissederim.ve tabi manevi yonu ayni alaka ilgi kosturmayi onada goaterebilir miyim acaba diye
Dün annemle konustukBebek kısmetiyle gelir derler ya eskiler ,eskiden bezi,maması yoktu ki.Şimdi bir doktor kontrolüne bile gittiğimiz zaman cebimizden 200 lira çıkıyor.Canları sağ olsun,para pul hiç önemli değil.Kazanılır,yapılır.Ama ben bile bu devirde 2.denildiği zaman bir düşünürüm
Kesinlikle katılıyorum sana.Bende şimdiden ikinci için düşünüyorum da başka odam yok. Mevcut odam iki çocuğu büyütebilecek büyüklükte değil..
Eşim tek çocuk o yüzden gerekirse taşınırız ama kardeşsiz olmaz diyor.
Annelik gerçekten daha şimdiden bambaşka bir duygu ama ilerisinide düşünmek gerekiyor kimse evladını boynu bükük görmek istemez.
Canim valla ben son kizimda kesin sezeryan.olup baglatiyordum esimde evet dedi ama kaynanam olmaz dedi.yasin genç ve belki oğlun olur dedi ben asla hic bir hamileligimde nelkj erkek olur diye hamile kalmadim hrpsinin nasibi vardi oldu diyorum ama bu benegim kizda olsa erkekte olsa kesin sezeryan olip baglatacagimKesinlikle bağlatmanı tavsiye ederim. Ama dediğim gibi erkek hissediyorum gerçekten hakkında hayırlısı olsun :))
Aynen bi baksin kuzum ben de bizim oglani gormeye gidiyorum :))Mutlaka canim soracagim.sekerden falanda olabiliyormus baksin bakalim
Manevi degeri paha bicilemez gercekten.Harika ne kadar el emegi ne kadar gecmisi vardir.
Benimde kendi kundaklarimi kizima kullandim minik ugurbocekleri işlenmiş simdi yine kullanacagim : )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?