2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Beni yanlış anlama kesinlikle bebek sahibi olmak çok çok güzel bir duygu..
Ama önceki hamileliğin istemeden oldu diye biliyordum. Kayınvalidenle oturuyorsun 4 tane çocuğun var bir tane daha yapmak çok çok mantıklı gelmiyor bana. Çünkü ben bile şuan tek çocuk için düşünüyorum ona sağlayabileceğim imkanları ikinci olursa bir odam daha yok mesela ona. Bilmiyorum yani kendimi net ifade edemiyorum şuanda bu benim görüşüm tamamen yoksa siz bu şekilde çok kalabalık bir aile hayal etmişte olabilirsiniz. Ben açıkçası kendi evime çıkmadan ilk çocuğu dahi düşünemezdim. İşin içine girmeden bilemiyor insan ama hayat artık çok pahalı her ay birsürü masrafımız oluyor hastanesi testleri bebeğin ihtiyaçları kendi ihtiyaçlarım...
Rabbim inşallah çok iyi imkanlar sunar ve çocuklarını hiçbir şeyden mahrum olmayacak şekilde yetiştirirsin kötü niyetle yazmadığımı bilmeni isterim. Sağlıkla alırsın inşallah bebeğini kucağına

Canim gecen gun aklima gelmistin valla.
Saglikla kucagina almani dilerim. Doktora gittin mi?

Bebek kısmetiyle gelir derler ya eskiler ,eskiden bezi,maması yoktu ki.Şimdi bir doktor kontrolüne bile gittiğimiz zaman cebimizden 200 lira çıkıyor.Canları sağ olsun,para pul hiç önemli değil.Kazanılır,yapılır.Ama ben bile bu devirde 2.denildiği zaman bir düşünürüm

Cuma randevu inşallah bakalim bir sıkıntı yoktur sizin hamilelikler nasil
Cok sukur iyi gidiyor canim.
Insallah sorunsuz gecirirsin hamileligini. Takiplerini iyi yaptir canim. Olumsuz bir durumda yasadin. Tekrari olmasin insallah. Normalde dusukten sonra doktor korunma oneriyor rahim toparlansin diye. Bir sey demedi mi merak ettim.

Bak ikinci 10 yil sonra ama arada dusunuyorumda bitmek bilmez egitim masraflarinda kizima sagladiklarimi yeni bebege saglayamazsam berbat hissederim.ve tabi manevi yonu ayni alaka ilgi kosturmayi onada goaterebilir miyim acaba diye

Maalesef öyle canım ilerde istediği bir şeyi alamağımı düşünmek beni çok çok üzer. Masraf önemli değil dediğin gibi alınıyor ödeniyor bir şekilde. Sadece çok çok pahalı bir dönemde yaşıyoruz şuanda..
Yoksa onlara her şeyimiz feda olsun :)

Sana sunu soylim canim inan ilk cocugum haric digerleri beklemeden oldu ben hep tek xocuk hayal ettim ve cok cok buyk konustum nasip diyelim çünkü ikinci cocugumda spiral alamma ragmen hamile kaldim diger ikisinde de korunurken olduhatta son kizim doğduğunda kizim oldu ve tupleri baglatmak istedim nasip olmadi kaynanam burakmadi

Sende kendi oglunda kullanacaksin ne guzel :)
Anneannemde annemi kundak yaptigi ortuyu saklamis. Bende onu kullanacagim insallah.
Harika ne kadar el emegi ne kadar gecmisi vardir.
Benimde kendi kundaklarimi kizima kullandim minik ugurbocekleri işlenmiş simdi yine kullanacagim : )

Aslimda kendiligimdem dustu diye sorun olmaz dedi ama ne ben ne doktor beklemiyordu hatta ben adet goruo spiral taktirmayi bekliyordum

Bak ikinci 10 yil sonra ama arada dusunuyorumda bitmek bilmez egitim masraflarinda kizima sagladiklarimi yeni bebege saglayamazsam berbat hissederim.ve tabi manevi yonu ayni alaka ilgi kosturmayi onada goaterebilir miyim acaba diye
Bende şimdiden ikinci için düşünüyorum da başka odam yok. Mevcut odam iki çocuğu büyütebilecek büyüklükte değil..
Eşim tek çocuk o yüzden gerekirse taşınırız ama kardeşsiz olmaz diyor.
Annelik gerçekten daha şimdiden bambaşka bir duygu ama ilerisinide düşünmek gerekiyor kimse evladını boynu bükük görmek istemez.

Dün annemle konustuk
bebek öncesi için suanda resmen kız Çeyizi hazırlama durumunda gibi masraf ediliyor
pzt muayene vardı 250 tl ödedik ,300 de ayrıntılıya ödedık
dönuste e bebekten yastık ve nevresım takımı aldık ındırımden hem de
dr da vitamın yazdı :)
bir gunde 850 tl gitti ortada hıcbırsey yok
bir tost bıle yemeden eve donduk :)

bebek ciddi masraf demekmiş ben de bunu anladım
odasına alacagın bir beşik en az 1000 tl
dolabını alsan sıradan bırsey o da 500 den baslıyor
pusetı , bebek arabası , hersey o kadar para tutuyor ki
bebeği öğrendıgım gunden berı annemle eksıklerı alıyoruz bıtmıyor
hem de zorunlu kullanacagım seyler dısında hıcbırsey almadık

3 ay evvel kuvet setını 60 tl ye almıstım
aynı sıtede aynı set 149 tl olmus
bezler ates pahası

Son düzenleme:
Kesinlikle katılıyorum sana.

Kesinlikle bağlatmanı tavsiye ederim. Ama dediğim gibi erkek hissediyorum gerçekten hakkında hayırlısı olsun :))
Canim valla ben son kizimda kesin sezeryan.olup baglatiyordum esimde evet dedi ama kaynanam olmaz dedi.yasin genç ve belki oğlun olur dedi ben asla hic bir hamileligimde nelkj erkek olur diye hamile kalmadim hrpsinin nasibi vardi oldu diyorum ama bu benegim kizda olsa erkekte olsa kesin sezeryan olip baglatacagim

Harika ne kadar el emegi ne kadar gecmisi vardir.
Benimde kendi kundaklarimi kizima kullandim minik ugurbocekleri işlenmiş simdi yine kullanacagim : )
Manevi degeri paha bicilemez gercekten.
Sen,kızın simdide oglun Torunlarinda kullansin insallah canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…